strijkhulp Sint-gillis

Ontdek talentvolle strijkhulp in Sint-gillis

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Sint-gillis

Strijkhulp in Wemmel (1780) - Liudmyla
Liudmyla
Wemmel
5/5 (9 reviews)
Ik strijk graag. Kleding ziet er tenslotte heel mooi uit. Ik creëer graag schoonheid voor mensen.Dus ik hoop dat ik geschikt voor je zal zijn om je kleding geweldig te maken.
Strijkhulp in Sint-pieters-leeuw (1600) - Heidi
Heidi
Sint-pieters-leeuw
5/5 (3 reviews)
Er gaat niets boven een net gestreken hemd, t shirt of broek. Heb je hiervoor geen tijd dan kan ik het doen in het weekend, op woensdagnamiddag of tijdens vakantieperiodes.
Strijkhulp in Laken (1020) - Mathilde
Mathilde
Laken
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Mathilde, 26 jaar, heel netjes en precies. Ik heb al jaren ervaring door te strijken voor onze familie. Ik ben op zoek naar een bijverdienste en daarom lijkt me dit ideaal. Hopelijk tot binnenkort! Groetjes Mathilde
Strijkhulp in Elsene (1050) - Meryame
Meryame
Elsene
5/5 (1 reviews)
Hallo ik werk in de week als kinderverzorgster in een crèche. En ben op zoek naar een bij job Strijken heb ik altijd kunnen doen sinds mijn jongste leeftijd, ik vind het dus geen probleem op te zorgen dat u klerenkast helemaal gestreken is!
Strijkhulp in Sint-joost-ten-node (1210) - Linda
Linda
Sint-joost-ten-node
5/5 (1 reviews)
Ik strijk bijna elke dag thuis, ik weet hoe hoog en hoe laag ik de temperatuur moet zetten bij elk materiaal, om ervoor te zorgen dat ik niet verbrand.
Strijkhulp in Kraainem (1950) - David
David
Kraainem
Nieuw
ik heb ervaring in transport, schrijnwerkerij, klussen,.. Vraag me zeker ook voor andere zaken en ik zal u laten weten wanneer ik me vrij kan maken voor u te komen helpen.
Strijkhulp in Etterbeek (1040) - Elisabeth
Elisabeth
Etterbeek
Nieuw
Im very experienced, I took care of very delicate clothes of the top managers (shirt, dresses, blouses,...) Im resposible and having good eye for details.
Strijkhulp in Brussel (1000) - Alma
Alma
Brussel
Nieuw
Your favorite clothes and garments need special attention? Want your towels and bed sheets to be perfectly soft and nicely ironed? Invite me! Ironing is very important segment of keeping your clothes neat and always like new. I have experience with all materials, especially silk and sensitive items, I am precise and patient and ironing is my favorite household job.
Strijkhulp in Schepdaal (1703) - Jessica
Jessica
Schepdaal
Nieuw
Dag,ik kan heel goed strijken heb de baasis geleerd op school en ik kan je verzekeren je stijk zal geen plooi meer hebben kom bij mij je zal geen spijt hebben
Strijkhulp in Dilbeek (1700) - Katrien
Katrien
Dilbeek
Nieuw
Hallo, ik werk als ADM. Bediende in een school. Hou van orde netheid. Een opgeruimde plaats brengt rust in mijn hoofd. Propere kledij, netjes gestreken, de kleerkast ziet er zo heel proper uit.
Strijkhulp in Sint-jans-molenbeek (1080) - Roos
Roos
Sint-jans-molenbeek
Nieuw
Hallo! Strijken doe ik al vanaf mijn tienerjaren voor een zakcentje en tijdens mijn huidige deeltijds-opleiding tot kleermaker doe ik het meer dan ooit tevoren. Ik werk netjes en secuur. Kan me verplaatsen binnen het Brusselse.
Strijkhulp in Ukkel (1180) - Ine
Ine
Ukkel
Nieuw
Als opvoeder/begeleider heb ik ervaring opgedaan met het strijken. Ik wil daar dus zeker bij helpen. Ik ben ook zeker bereid om bij te leren. Het werkt ook ontspannend bij mij. Laat gerust iets weten als je interesse hebt.
Strijkhulp in Sint-pieters-woluwe (1150) - Celina
Celina
Sint-pieters-woluwe
Nieuw
Bonjour, je suis étudiante en soins infirmiers. J’ai toujours fais le repassage chez mes parents et maintenant, vu que j’habite toute seule, je le fais pour moi-même
Strijkhulp in Peutie (1800) - Shanelle
Shanelle
Peutie
Nieuw
Ik strijk thuis vaak alle kleren van de familie. Ik vind dat het heel rustgevend is en het houd iemand bezig. Ik kan alles strijken van Jeans broeken tot hemden.
Strijkhulp in Sint-gillis (1060) - Mumba eva
Mumba eva
Sint-gillis
Nieuw
Beste, de keuzes die ik gemaakt heb zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen (thuis dus). Ik heb heel wat vrienden en familieleden daarmee geholpen, en als ik dichtstbijzijnde mensen kan helpen voor een beetje geld, is het perfect.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel strijkhulpen in Sint-gillis

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Eenvoudig om een opdracht te registreren. Ik had ook snel feedback en op slechts 4 km van huis! ”
Isabelle
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Sint-gillis: geëvalueerd met 5.0 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Sint-gillis, strijkhulp aan huis Sint-gillis, stijkster Sint-gillis, strijkdienst Sint-gillis,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan strijkhulp in Sint-gillis

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden