strijkhulp Hasselt

Ontdek talentvolle strijkhulp in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Hasselt

Strijkhulp in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (75 reviews)
Als mama van 3 kinderen heb ik altijd bergen strijk verzet. Ik heb in het begin van mijn loopbaan ook enige tijd in de wasserij van het ziekenhuis gewerkt.
Strijkhulp in Berbroek (3540) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berbroek
5/5 (8 reviews)
Zowel ophalen als afzetten van strijk is mogelijk. Garantie dat u het binnen de 48 uur terug hebt. Rookvrij huis. Met respect voor de kledij en materialen.
Strijkhulp in Meldert-Hoegaarden (3320) - Karine
Karine
Meldert-Hoegaarden
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik zoek een bijverdienste voor een aantal uren per week als strijkhulp of huishoudhulp. Ik heb ervaring als huishoudhulp en werk steeds zorgvuldig en discreet. Strijk kan ik ophalen en terugbrengen, die wordt in een nette, rookvrije omgeving gedaan.
Strijkhulp in Stevoort (3512) - Ingeborg
Ingeborg
Stevoort
5/5 (3 reviews)
Ik vind strijken heel fijn om te doen. En licht huishoudelijk werk is ook geen probleem. Liefst in de omgeving van Hasselt u vraagt en ik sta klaar
Annick is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Strijkhulp in Kuringen (3511) - Annick
Annick
Kuringen
5/5 (3 reviews)
Je strijkt graag of je haat strijken. Je hebt tijd om te strijken of niet. Ik strijk graag, ik vind het rustgevend en ik heb tijd. Ideale match dus want ik ben ook nog eens flexibel…..Mijn strijkijzer is een professioneel Laurastar S4. Rookvrij en ik hanteer een prijs per gestreken kilo….
Strijkhulp in Kermt (3510) - Hylke
Hylke
Kermt
3.0/5 (1 reviews)
Strijken doe ik graag net zoals schoonmaken zowel bij jou thuis als bij mij thuis. Ik kan de strijk bij jou doen of ik neem hem mee en bezorg je hem netjes terug.
Strijkhulp in Nieuwerkerken (3850) - Christine
Christine
Nieuwerkerken
5/5 (1 reviews)
Ik ben erg flexibel qua dagen dat de strijk terug opgehaald moet worden. Binnen een bepaalde afstand kan de strijk wel opgehaald en teruggebracht worden.
Strijkhulp in Diepenbeek (3590) - Putri
Putri
Diepenbeek
5/5 (1 reviews)
Hi, before I continue my study I used to work in an office. Dressing up in tidy clothes will make you look more professional and somewhat boost confidence for those who wear it. If you need help for this, you can contact me.
Strijkhulp in Kuringen (3511) - Karin
Karin
Kuringen
Nieuw
Hey, ik ben Karin een dame van 36 jaar oud wonend te Kuringen. Ik werk momenteel voor de Nmbs en heb soms dagen vrij tijdens de week. In mijn vrije tijd wil ik wat bijverdienen door uw strijk te doen. Dus wie weet tot binnenkort. Karin
Strijkhulp in Donk (3540) - An
An
Donk
Nieuw
Hallo ik an mama van drie kindjes ben twee jaar lang onthaalmoeder geweest en nu werk ik als huishoudhulp ik heb een ontzettend groot hart voor kinderen en dieren vooral voor honden ben ook graag er mij bezig dus als jullie een klus hebben wat met dieren of kinderen te maken hebben ben ik de perfecte persoon hopelijk tot snel groetjes an
Strijkhulp in Lummen (3560) - Karolien
Karolien
Lummen
Nieuw
Te veel strijk, te weinig tijd. Breng maar binnen en het komt voor mekaar. Ik heb geen professionele ervaring, maar voor de gebruikelijke kledij vormt dat zeker geen problemen. Best wel verwittigen indien er delicate stuks tussen zitten.
Strijkhulp in Hasselt (3500) - Cindy
Cindy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ook in mijn verleden als huishoudhulp heb ik vele uurtjes strijk gedaan voor klantjes. .. ik kan aan huis komen strijken of de strijk komen op pikken en terug brengen.. ben in het bezit van eigen vervoer
Strijkhulp in Zonhoven (3520) - Cindy
Cindy
Zonhoven
Nieuw
Dag, ik heb altijd als schoonmaakster gewerkt en werk nu fulltime in een poetsbedrijf/strijkatelier, ik ken dus zeker de kneepjes van het vak, hebben jullie misschien een leuke job voor mij? contacteer mij gerust
Strijkhulp in Lummen (3560) - Elsje
Elsje
Lummen
Nieuw
Ik strijk proper en snel ook hemden en lakens. ik kan gerust 1 of 2 manden strijken op een dag, laat ons zien wat past en wanneer je het komt brengen en halen
Strijkhulp in Wimmertingen (3501) - Suuz
Suuz
Wimmertingen
Nieuw
Hallo, ik heet Suuz en wil graag mijn diensten aanbieden voor licht huishoudelijk werk, nl. strijken, was opvouwen, afwassen en opruimen, stof afdoen, planten water geven of andere dingen na overleg.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Hasselt: geëvalueerd met 4.75 door 99 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Hasselt, strijkhulp aan huis Hasselt, stijkster Hasselt, strijkdienst Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Hasselt vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Hasselt in dienst te nemen. Strijkhulpen in Hasselt helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de de perfecte strijkhulp in Hasselt?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Hasselt

U hebt een strijkhulp in Hasselt gevonden. Dit is natuurlijk niet gratis. De prijs die een strijkhulp in Hasselt kan vragen, hang af van verschillende factoren.

De prijs voor strijkhulp in Hasselt kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden