strijkhulp Hasselt

Ontdek talentvolle strijkhulp in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Hasselt

Strijkhulp in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (62 reviews)
Als mama van 3 kinderen heb ik altijd bergen strijk verzet. Ik heb in het begin van mijn loopbaan ook enige tijd in de wasserij van het ziekenhuis gewerkt.
Strijkhulp in Berbroek (3540) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berbroek
5/5 (8 reviews)
Zowel ophalen als afzetten van strijk is mogelijk. Garantie dat u het binnen de 48 uur terug hebt. Rookvrij huis. Met respect voor de kledij en materialen.
Strijkhulp in Meldert-Hoegaarden (3320) - Karine
Karine
Meldert-Hoegaarden
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik zoek een bijverdienste voor een aantal uren per week als strijkhulp of huishoudhulp. Ik heb ervaring als huishoudhulp en werk steeds zorgvuldig en discreet. Strijk kan ik ophalen en terugbrengen, die wordt in een nette, rookvrije omgeving gedaan.
Strijkhulp in Kermt (3510) - Marleen
Marleen
Kermt
5/5 (3 reviews)
Hallo , ik altijd voor mijn eigen gezien gestreken en zou dgraag mijn diensten aan andere mensen willen geven. Daar ik dit ook altijd met hart en ziel heb gedaan
Strijkhulp in Stevoort (3512) - Ingeborg
Ingeborg
Stevoort
5/5 (3 reviews)
Ik vind strijken heel fijn om te doen. En licht huishoudelijk werk is ook geen probleem. Liefst in de omgeving van Hasselt u vraagt en ik sta klaar
Strijkhulp in Kuringen (3511) - Annick
Annick
Kuringen
5/5 (1 reviews)
Je strijkt graag of je haat strijken. Je hebt tijd om te strijken of niet. Ik strijk graag, ik vind het rustgevend en ik heb tijd. Ideale match dus want ik ben ook nog eens flexibel…..Mijn strijkijzer is een professioneel Laurastar S4. Rookvrij en ik hanteer een prijs per gestreken kilo….
Strijkhulp in Kuringen (3511) - Karin
Karin
Kuringen
Nieuw
Hey, ik ben Karin een dame van 36 jaar oud wonend te Kuringen. Ik werk momenteel voor de Nmbs en heb soms dagen vrij tijdens de week. In mijn vrije tijd wil ik wat bijverdienen door uw strijk te doen. Dus wie weet tot binnenkort. Karin
Strijkhulp in Donk (3540) - An
An
Donk
Nieuw
Hallo ik an mama van drie kindjes ben twee jaar lang onthaalmoeder geweest en nu werk ik als huishoudhulp ik heb een ontzettend groot hart voor kinderen en dieren vooral voor honden ben ook graag er mij bezig dus als jullie een klus hebben wat met dieren of kinderen te maken hebben ben ik de perfecte persoon hopelijk tot snel groetjes an
Strijkhulp in Lummen (3560) - Karolien
Karolien
Lummen
Nieuw
Te veel strijk, te weinig tijd. Breng maar binnen en het komt voor mekaar. Ik heb geen professionele ervaring, maar voor de gebruikelijke kledij vormt dat zeker geen problemen. Best wel verwittigen indien er delicate stuks tussen zitten.
Strijkhulp in Hasselt (3500) - Cindy
Cindy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ook in mijn verleden als huishoudhulp heb ik vele uurtjes strijk gedaan voor klantjes. .. ik kan aan huis komen strijken of de strijk komen op pikken en terug brengen.. ben in het bezit van eigen vervoer
Strijkhulp in Zonhoven (3520) - Cindy
Cindy
Zonhoven
Nieuw
Dag, ik heb altijd als schoonmaakster gewerkt en werk nu fulltime in een poetsbedrijf/strijkatelier, ik ken dus zeker de kneepjes van het vak, hebben jullie misschien een leuke job voor mij? contacteer mij gerust
Strijkhulp in Lummen (3560) - Elsje
Elsje
Lummen
Nieuw
Ik strijk proper en snel ook hemden en lakens. ik kan gerust 1 of 2 manden strijken op een dag, laat ons zien wat past en wanneer je het komt brengen en halen
Strijkhulp in Wimmertingen (3501) - Suuz
Suuz
Wimmertingen
Nieuw
Hallo, ik heet Suuz en wil graag mijn diensten aanbieden voor licht huishoudelijk werk, nl. strijken, was opvouwen, afwassen en opruimen, stof afdoen, planten water geven of andere dingen na overleg.
Strijkhulp in Zolder (3550) - Patricia
Patricia
Zolder
Nieuw
Beste mensen ik zou graag willen strijken of kleine huishoudelijke taken. Mijn huidig beroep is zorgkundige dus ik kan ook perfect om met onze oudere in de maatschappij die af en toe een helpende hand nodig hebben in het huishouden enz.. Liefst in de regio limburg alvast bedankt
Strijkhulp in Heusden-Zolder (3550) - Zuhal
Zuhal
Heusden-Zolder
Nieuw
Dag ,ik werk al 12 jaar bijna voltijds in de schoonmaaksector en heb ook in een strijkatellier gewerkt ik heb voldoende ervaring met de strijk.ik werk snel en degellijk .ik heb een wagen de strijk kan opgehaald en worden teruggebracht .ik ben heel positief ingesteld.zou met veel plezier voor jullie willen werken.al de mogelijkheden kunnnen bespreken worden .ik hoop jullie snel van dienst te zijn .mvg
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 84 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Hasselt, strijkhulp aan huis Hasselt, stijkster Hasselt, strijkdienst Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Hasselt vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Hasselt in dienst te nemen. Strijkhulpen in Hasselt helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de meest geschikte strijkhulp in Hasselt?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Hasselt

Je hebt een strijkhulp in Hasselt gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Hasselt kan vragen, hang af van meerdere elementen.

De prijs voor strijkhulp in Hasselt kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens zeer goed te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je meerdere prijsvoorstellen van meerdere strijkhulpen in Hasselt. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de commentaren van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Hasselt
Wekelijkse strijkbeurt€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 draagmanden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kleedjes strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkbeurt nodig€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Hasselt, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsvoorstel te ontvangen.

Strijkhulp in Hasselt: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Hasselt inschakelen is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je wenst in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Hasselt meerdere klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem eenvoudiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Hasselt. Dit kan natuurlijk een een rol spelen op jouw keuze van strijkhulp in Hasselt. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen gerief meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank aan te schaffen. Vraag dan om hulp om de beste strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere diensten doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Hasselt strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Hasselt in te schakelen. Een strijkhulp in Hasselt klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp inschakelt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je juist wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een stapel t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Hasselt? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug tiptop op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw verwachtingen met onze strijkhulpen in Hasselt en ontvang een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige taak en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsvoorstellen van strijkhulpen in Hasselt!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie strijkhulp in Hasselt

1x per week strijken - Strijk aan huis Hasselt - Aanvraag strijk - Aanvraga strijk - Strijk - Strijkhulp - men was ophalen thuis en gewassen en gestreken terugbrengen - Strijk - strijken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden