strijkhulp Kortrijk

Ontdek talentvolle strijkhulp in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Kortrijk

Strijkhulp in Harelbeke (8530) - Aline
Aline
Harelbeke
5/5 (19 reviews)
Hallo , ik heb tijdens de week enkele uurtjes vrij om van thuis uit te strijken .ik heb zelf graag mooi gestreken kledij in mijn kast. wil je ook dat jouw was er mooi uitziet als deze in de kast ligt, dan bent u bij mij aan het juiste adres. ik wil gerust uw was komen ophalen indien u dat makkelijker lijkt , laat maar weten ...
Strijkhulp in Kortrijk (8500) - Marie-françoise
Marie-françoise
Kortrijk
5/5 (7 reviews)
Ik hou eraan dat ,zowel anderen als ikzelf nette kledij aan hebben. Ik wil dan ook dat alles tijdig en mooi gestreken in de kasten kan opgeborgen worden.
Strijkhulp in Kortrijk (8500) - Sandra
Sandra
Kortrijk
5/5 (5 reviews)
Ik heb ervaring als PAB-assistente. Dus qua ervaring doe ik soms huishoudelijke klusjes, afhankelijk wat op het moment nodig is. Ook strijk -en naaiwerk kunnen hier bij horen.
Strijkhulp in Kortrijk (8500) - Khwanorathai
Khwanorathai
Kortrijk
5/5 (5 reviews)
Naast mijn vaste taken in het hotel waar ik vroeger werkte moest ik soms inspringen in de wasserij en hierbij kwam ook veel strijkwerk kijken. Machinaal of met het strijkijzer werken behoorden tot mijn taken.
Strijkhulp in Kortrijk (8500) - Iris
Iris
Kortrijk
5/5 (2 reviews)
Ik werk voltijds maar zou graag een centje bijverdienen. Ik strijk graag en wil zo mensen helpen die het niet graag doen of nog kunnen. Graag mensen uit groot Kortrijk.
Strijkhulp in Kortrijk (8500) - Vanessa
Vanessa
Kortrijk
5/5 (2 reviews)
Vele jaren gewerkt bij particulieren voor dienstencheques. Strijken hoorde daar ook bij. Dus al vele manden strijk onder mijn handen gehad. Hemden strijken is voor mij geen probleem. Vriendelijke groetjes Vanessa
Strijkhulp in Bissegem (8501) - Tamar
Tamar
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Ik strijk ook alles van ons huisgezin. Ik doe dat wel graag en kan het dan ook doen vanuit mijn eigen omgeving en dat vind ik wel leuk om te doen. Dus we zien wel
Strijkhulp in Kortrijk (8500) - Iris
Iris
Kortrijk
Nieuw
Ik ben graag bezig in het huishouden en strijken hoort daar ook onder. Het lijkt me dan ook leuk om mensen die het niet zo zien zitten om deze te doen een handje te helpen. Ik gebruikt zelf een stoomstrijkijzer.
Strijkhulp in Zwevegem (8550) - Erika,
Erika,
Zwevegem
Nieuw
ben positief ingesteld en Meertalig :'Nederlands ,Frans en Duits is voor mij geen probleem . Voor mijn kleinkinderen ben ik natuurlijk altijd stand-by .
Strijkhulp in Bellegem (8510) - An
An
Bellegem
Nieuw
Ik ben zelf redelijk perfectionistisch in alles wat mij voorgeschoteld word. Ik doe mijn uiterste best om uw strijk zo verzorgd mogelijk terug te te bezorgen. Warme groetjes
Strijkhulp in Kortrijk (8500) - Tamara
Tamara
Kortrijk
Nieuw
Strijken doe ik enorm graag, ik strijk vlot en perfect zonder valse plooien. Strijken geeft mij voldoening! Het is niet iedereen gegeven om de was correct te strijken en te plooien.
Strijkhulp in Zwevegem (8550) - Sabine
Sabine
Zwevegem
Nieuw
Ik heb 3 kinderen en had dus vroeger veel strijk. Nu zijn 2 kinderen reeds het huis uit en heb ik meer tijd om eventueel strijk te doen van andere mensen. Ik strijk wekelijks hemden op mijn werk. Rookvrij en zonder huisdieren.
Strijkhulp in Bellegem (8510) - Maïté
Maïté
Bellegem
Nieuw
Ik kan je strijk komen ophalen en de dag zelf, tenlaatste de dag erna breng ik ze terug. Je kan ze natuurlijk altijd ook zelf komen brengen en terug ophalen. Ik strijk heel graag en kan alles strijken (hemden, zakdoeken, broeken,...) Stuur me gerust een berichtje bij vragen!
Strijkhulp in Kortrijk (8500) - Celine
Celine
Kortrijk
Nieuw
Expérience depuis plus de 20 ans et surtout j’aime beaucoup repasser car ça me détend. Et j’aime après le rendu que ça donne dans l’armoire. Bien à vous
Strijkhulp in Kortrijk (8500) - Lise-marie
Lise-marie
Kortrijk
Nieuw
Een wasmand strijk blijft thuis nooit lang staan, ik wil gerust die van jou erbij nemen! Ik werkte eerder als thuisverzorgende waar strijken ook één van mijn dagelijkse taken was.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel strijkhulpen in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Eenvoudig om een opdracht te registreren. Ik had ook snel feedback en op slechts 4 km van huis! ”
Isabelle
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Kortrijk: geëvalueerd met 5.0 door 41 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Kortrijk, strijkhulp aan huis Kortrijk, stijkster Kortrijk, strijkdienst Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan strijkhulp in Kortrijk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden