strijkhulp Sint-niklaas

Ontdek talentvolle strijkhulp in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Sint-niklaas

Strijkhulp in Zele (9240) - Nadine
Nadine
Zele
5/5 (5 reviews)
Mijn man werkt op kantoor en moet er pik fijn uit zien daar hij steeds met klanten omgaat en doe ik u al 44 jaar dus ervaring genoeg in het strijken van hemden en kleren.
Strijkhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Nancy
Nancy
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
Ik werk in een woon en zorgcentrum voor mensen met een fysieke en mentale beperking. Ik doe deze job met hart en ziel. Ik heb daar ook enige ervaring opgedaan in onze interne wasserij die jammer genoeg gestopt is . Ik strijk heel graag, verzorgd en nauwkeurig.
Strijkhulp in Beveren-waas (9120) - Lena
Lena
Beveren-waas
5/5 (2 reviews)
4 jaar ervaring. Hemden, blouses, ... kortom alles! Ik beschik over een mouwplankje dus ook geen plooi in je mouwen bij een hemd! Hopelijk tot snel
Strijkhulp in Stekene (9190) - Tamara
Tamara
Stekene
5/5 (2 reviews)
Ik ben erg flexibel in mijn uurrooster en strijk gewoon ook erg graag. Ik ben correct, betrouwbaar en pietje precies. Strijk komt terecht in een rookvrije omgeving.
Strijkhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Qudsia
Qudsia
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
mijn evaring is het strijken van mijn familiekleding nog niet.
Strijkhulp in Hamme (9220) - Tamara
Tamara
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik zou dit heel graag doen voor mensen, woonachtig in regio waasland/dender.u brengt de mand en haalt ze dag erna al terug op.mijn werkomgeving is volledig rookvrij..wat ik niet strijk zijn hoeslakens.ik vraag 13euro/normaal gevulde wasmand
Strijkhulp in Montegnée (4420) - Brett
Brett
Montegnée
5/5 (1 reviews)
Ik neem mijn tijd om alles te strijken zodat de was mooi glad is. Hebt u een wasmand met strijk? Deze doe ik voor u! Bij voorkeur bij u thuis, daar ik op dat moment voor uw huishouden zorg.
Strijkhulp in Waasmunster (9250) - Kyra
Kyra
Waasmunster
5/5 (1 reviews)
Ik weet hoe lastig het is om te strijken maar ik doe het met heel veel plezier en ik ben ook iemand dat zijn werk perfect wilt doen. Dus ik wil jullie altijd helpen! Tot snel hopelijk.
Strijkhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Gitte
Gitte
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Buiten dat ik altijd een groot gezin heb gehad om te strijken, heb ik ook in de thuiszorg gezeten waar ik eveneens veel heb gestreken. Ik strijk dus ook met plezier!
Strijkhulp in Zele (9240) - Britt
Britt
Zele
Nieuw
Hallo, ik ben Britt, 15 jaar & ik doe humane wetenschappen. Ik woon te Zele. Ik wil graag wat centjes bijverdienen voor mijn paard te verzorgen & hem net iets meer te geven. Ik ben iemand die zijn voldoening haalt uit andere mensen helpen. Ik werk heel graag met mensen en dieren.
Strijkhulp in Sint-pauwels (9170) - Lut
Lut
Sint-pauwels
Nieuw
Ik ben gepensioneerde maar wil graag mensen helpen en wat bijverdienen met strijken of schoonmaken of andere huishoudelijke klusjes. Ook boodschappen of tuinwerk of babysit of voor de huisdieren zorgen.
Strijkhulp in Temse (9140) - Tess
Tess
Temse
Nieuw
Hallo ik ben tess werk al een tijdje bij men klantjes en doe dit met veel plezier ik zoek nog wat mensen die ik kan helpen en wat mee kan bijverdienen. Altijd goed gezind Tot binnenkort 😊
Strijkhulp in Temse (9140) - Serpil
Serpil
Temse
Nieuw
Dag allemaal, Aangezien ik mama ben en zelf een gezin en huishouden run maar ook actief werk als huishoudhulp heb ik wel ervaring in het strijken. Ik kan de strijk ophalen en brengen, of u kan deze brengen en ophalen, die keuze ligt bij jou. Zijn er bepaalde aandachtspuntjes voor een stuk dan mag u dit zeker doorgeven. Mvg Serpil
Strijkhulp in Stekene (9190) - Iris
Iris
Stekene
Nieuw
Beste mensen, ik ben Iris , 51 jaar, deeltijds werkend als strijkster in een strijkatelier in Antwerpen, en ook thuisstrijkster. Ik doe mijn beroep met veel plezier en zorgvuldigheid. Alles wordt perfect en met de nodige vakkennis gedaan. Ik heb thuis dan ook een professonieel strijkijzer en toebehoren om uw strijkgoed met de beste zorg te doen. Aarzel niet en neem contact met op. Groetjes Iris
Strijkhulp in Hamme (9220) - Melissa
Melissa
Hamme
Nieuw
Heb reeds al ervaring voor het strijken wilt u het vlug klaar maar geen zin om het zelf te doen ? Ik kom het ophalen en terug afzetten ! Klaar binnen de 48 uur ( sneller kan in samenspraak)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Sint-niklaas: geëvalueerd met 5.0 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Sint-niklaas, strijkhulp aan huis Sint-niklaas, stijkster Sint-niklaas, strijkdienst Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Sint-niklaas vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Sint-niklaas in dienst te nemen. Strijkhulpen in Sint-niklaas helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de perfecte strijkhulp in Sint-niklaas?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Sint-niklaas

Je hebt een strijkhulp in Sint-niklaas gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Sint-niklaas kan vragen, hang af van verschillende factoren.

De prijs voor strijkhulp in Sint-niklaas kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens zeer goed te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verschillende prijsvoorstellen van verschillende strijkhulpen in Sint-niklaas. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de evaluaties van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Sint-niklaas
Wekelijkse strijk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 draagmanden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Broeken strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkbeurt nodig€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Sint-niklaas, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsaanbieding te ontvangen.

Strijkhulp in Sint-niklaas: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Sint-niklaas in dienst nemen is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je wenst in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Sint-niklaas verschillende klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem gemakkelijker om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Sint-niklaas. Dit kan natuurlijk een effect hebben jouw selectie van strijkhulp in Sint-niklaas. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen spullen meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank te kopen. Vraag dan om hulp om de beste strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere klusjes doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Sint-niklaas strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Sint-niklaas in dienst te nemen. Een strijkhulp in Sint-niklaas klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp zoekt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een paar t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Sint-niklaas? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug tiptop op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw wensen met onze strijkhulpen in Sint-niklaas en ontvang een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige taak en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsvoorstellen van strijkhulpen in Sint-niklaas!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden