petsitter Emblem

Ontdek talentvolle petsitters in Emblem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Emblem

Petsitter in Berlaar (2590) - Nick
Nick
Berlaar
4.93/5 (15 reviews)
ik ben altijd al een dierenvriend geweest en heb dan ook sinds 6 jaar zelf een labrador en sinds 2 jaar een Stafford, beide zie ik als deel van mijn gezin. Verder heb ik een een zoontje van 4 jaar en die 3 samen zien spelen doet men hart keer op keer smelten.
Petsitter in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (15 reviews)
Hey iedereen! Ik ben opgegroeid met tal van diertjes en pas regelmatig op de hondjes van mijn zus en van vrienden. Ik ben een echte dierenvriend en pas daarom heel graag op uw diertje, groot of klein!
Petsitter in Lier (2500) - Arne
Arne
Lier
5/5 (10 reviews)
Ik heb zelf 2 Berner Sennenhonden van beide 3 jaar oud. Ik ben steevast opgegroeid tussen de rottweilers en heb dus redelijk wat ervaring met honden. Ik heb vaak tijd in de week en wandel/zorg graag voor honden.
Petsitter in Schilde (2970) - Timmy
Timmy
Schilde
5/5 (9 reviews)
Ik ben een absolute dierenvriend (Mijn vrouw betrapt me er altijd op dat ik steeds met hen aan het praten ben :-). Ik ben zelf rustig en zacht van aard, dieren voelen dat aan. Als kind had ik bij m'n ouders: konijnen, kippen, kalkoen, varkens, eenden, geiten, katten,...en zorgde hier ook mee voor. Momenteel heb ik zelf: kippen, fazanten, duiven, volièrevogels,...Ik heb geen ervaring met honden.
Petsitter in Ranst (2520) - Femke
Femke
Ranst
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb zelf drie katten, 1 hond en 1 waterschildpad. Ik verzorg bij mijn oma nog een konijntje en wilde katten. Ik heb 1 jaar ervaring met asielhonden en katten. Ik heb veel tijd om voor dieren te zorgen. Dus contacteer me gerust.
Petsitter in Ranst (2520) - Sven
Sven
Ranst
5/5 (7 reviews)
We hebben kennis van de meest uiteenlopende diersoorten. Van aquariumvissen, honden, katten tot neerhofdieren. We verzorgen ze met evenveel toewijding
Petsitter in Lint (2547) - Joni
Joni
Lint
4.57/5 (7 reviews)
Ik heb sinds ik kind was altijd honden gehad. Nu heb ik sinds 6 jaar ook zelf terug een hond, een American Stafford. Veel mensen zeggen me ook dikwijls dat ik goed met honden kan omgaan en dat die beestjes zich altijd snel op hun gemak voelen bij mij.
Petsitter in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Ik ben opgegroeid met veel verschillende dieren, hier ben ik tot op heden nog steeds mee bezig. Zelf ben ik het baasje van een karaktervolle mechelse herder. Vogels, honden, katten, vissen, paarden, ... ik kan met allemaal overweg. Oppassen, verzorgen heeft u hier nood aan? Dan bent u bij de juiste persoon.
Petsitter in Mortsel (2640) - Annick
Annick
Mortsel
5/5 (5 reviews)
Niets zo belangrijk dat onze huisdiertjes zo weinig mogelijk stress ervaren als hun baasjes, niet bij hen kunnen zijn. Ik verzorg ze dan ook graag en zal er alles aan doen om hen gerust te stellen. Fluffy groetjes
Petsitter in Grobbendonk (2280) - Vicky
Vicky
Grobbendonk
4.5/5 (4 reviews)
ik hou heel erg van dieren en ook van wandelen,dat lijkt me de perfecte combinatie om iemand uit de nood te helpen om eens met jullie viervoeter te gaan wandelen
Petsitter in Halle (2980) - Tinneke
Tinneke
Halle
5/5 (4 reviews)
Zelf heb ik een hond van juist 1 jaar. Is een kruising tussen rottweiler en Stafford. Ook ben ik altijd op gegroeid met honden dus aan kennis geen gebrek.
Petsitter in Zandhoven (2240) - Wout
Wout
Zandhoven
4.75/5 (4 reviews)
Grote tuin ter beschikking, volledig omheind. Verder een grote leefruimte waar je hond of kat zeker geen plek te kort komt. Ik ben het gewend om met dieren om te gaan, heb meermaals op een hond of kat gepast.
Petsitter in Borsbeek (2150) - Yann
Yann
Borsbeek
4.75/5 (4 reviews)
Heb zelf al 5 jaar men eigen kleine beste vriend ! Een american bully Aiko genaamd . Dus heb niet echt schrik van grotere honden .. zo lang ze goed opgevoed zijn. Zie graag honden !
Petsitter in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Ik zelf ben altijd met honden opgegroeid en heb ook een hond , en Ik zelf heb veel geduld met honden .en ik vind met honden kan je een bepaalde vriendschap opbouwen
Petsitter in Berlaar (2590) - Silke
Silke
Berlaar
5/5 (3 reviews)
Ik heb een hart voor dieren en ze voelen dit ook aan. Ik ben zeer betrouwbaar en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel dankzij mijn job als verpleegkundige.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Emblem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Emblem: geëvalueerd met 4.83 door 138 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Emblem, pet sitting in Emblem, dierenopvang Emblem, dierenpension Emblem ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden