naaister Temse

Naaister Temse: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Temse: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Hamme (9220) - Nancy
Nancy
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik heb nog naar de avondschool naaien geweest. Kan dus wel wat handwerk en stikwerk . Verkorten versmallen zowel zoom met zoomsteek met de hand als stikken met een naaimachine Ik doe dit met veel plezier.
Naaister in Hamme (9220) - Stephanie
Stephanie
Hamme
Nieuw
Ik werk al 6 jaar als stikster, ik heb dit ook 8 jaar lang op school gevolgd. Ik werk zeer nauwkeurig. en ben zelf heel kritisch over mijn werk.
Naaister in Nieuwkerken-waas (9100) - Samira
Samira
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ervaring van op school, kan dat zeer goed! Goed opgeleid. Heb ook vaak voor mensen genaaid. Iedereen waar ik voor gewerkt vond mijn ervaring goed .................
Naaister in Beveren-waas (9120) - Berlinde
Berlinde
Beveren-waas
Nieuw
In mijn opleiding voor verzorgende zat ook een deeltje naai opleiding en heb na mijn studie ook een 3 jarige opleiding in avondschool volmaakt. Ik beschik over een naaimachine en ben niet roker
Naaister in Niel (2845) - Inge
Inge Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
Nieuw
Een hekel aan kleine herstellingswerken zoals een knoop aannaaien, rits herstellen, broek/rok/kleed te lang, een klein scheurtje herstellen? Ik neem graag deze taak van u over zodat u opnieuw van uw favoriete kledingstuk te genieten. De kneepjes van het vak geleerd vanuit professionele hoek als verkoopster in modezaken. Extra cursus gevolgd om zelf kleren te maken. Uw werkjes zijn in goede handen
Naaister in Nieuwkerken-waas (9100) - Inneke
Inneke
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben geen professionele naaister maar heb mijn stikmachine en kan wel kleine herstellingen doen of basiszaken maken. Ik probeer steeds nieuwe dingen uit waardoor ik hierin ook groei en beter wordt.
Naaister in Bornem (2880) - Nalan
Nalan
Bornem
Nieuw
Mijn moeder heeft altijd gewerkt in een hoogstaand atelier ; en heeft het me dan ook aangeleerd . Ik doe de naaiwerken altijd met de hand , omdat het naar mijn mening mooier oogt.
Naaister in Bornem (2880) - Marie-jeanne
Marie-jeanne
Bornem
Nieuw
Ik heb Snit en naad geleerd op school en maakte mijn kleding grotendeels zelf. Vroeger nog jaren retouches gedaan voor kennissen, vrienden en familie.
Naaister in Temse (9140) - Hilde
Hilde
Temse
Nieuw
Ik ben handig in al het kleine verstelwerk. Verder kan ik daar niet veel aan toe voegen.ik kan ook overweg met de naaimachine . Zelf kledij ontwerpen en maken kan ik weer niet
Naaister in Beveren-waas (9120) - Fara
Fara
Beveren-waas
Nieuw
Kleine of grote herstellingen van kledij, meubels, of eender wat er genaaid moet worden is niets nieuw voor mij, maar blijft keer op keer een leuke uitdaging. Ook handmatige herstellingen zijn mogelijk. Zelf voorzie ik de machine, naald en draad en eventuele andere benodigdheden.
Naaister in Beveren-waas (9120) - Sarah
Sarah
Beveren-waas
Nieuw
Ik heb zelf zes jaar mode gevolgd op school (naaister) en daarachter drie jaar zelfstandige naaister geweest. Dit is een vak die ik met veel liefde deed en op dit moment nog altijd doe.
Naaister in Waasmunster (9250) - Elien
Elien
Waasmunster
Nieuw
Ik ben al sinds ik naald en draad kon vasthouden met textiel bezig. Ik ben ook heel creatief en detailgericht. U kan bij mij terecht voor kleine verstelwerken zoals een rits vervangen, een broek inkorten, een jas/trui versmallen, een knoop aannaaien,...
Naaister in Nieuwkerken-waas (9100) - Alisa
Alisa
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb mode gestudeerd en heb leren patroontekenen, de stikmachine heeft geen geheimen voor mij. Ik werk nauwkeurig. Ik werkt nu in een orthopedisch bedrijf als afwerker. Ik werk ook met leder.
Naaister in Hamme (9220) - Elke
Elke
Hamme
Nieuw
Aangezien ik ben opgegroeid met een mama die naaister is heb ik veel van haar geleerd. Ik kan verstelwerk voor jullie doen zoals broeken inleggen etc. mijn naaimachine kan wel wat werk verzetten
Naaister in Niel (2845) - Veerle
Veerle
Niel
Nieuw
Veel opgestoken van mijn moeder en uit pure interesse al veel zelf gemaakt. Broeken inkorten, gordijnen, reparaties allerlei.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel naaisters in Temse

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handige app om mensen in je buurt in contact te komen voor klusjes. Mijn eerste ervaring met Ring Twice is positief. ”
Hilde
“ Gemakkelijk om iemand in de buurt te vinden die een klein klusje kan klaren voor jou als je tijdelijk/meerdere keren in nood zit ”
Anita
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Temse: geëvalueerd met 5.0 door 1 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Temse, goedkope naaister gezocht Temse, kleding herstellen in Temse, retouches Temse, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan naaister in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden