naaister Temse

Ontdek talentvolle naaisters in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie naaisters in de buurt van Temse

Naaister in Niel (2845) - Veerle
Veerle Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb al heel wat retouches gedaan dus als er een nieuwe rits in die broek moet , of ingekort worden kan ik je daarbij helpen. Vraag gerust wat kan en niet kan .
Naaister in Elversele (9140) - Malika
Malika
Elversele
5/5 (1 reviews)
ik heb kleding verkoop gevolgd op school echt kledij stikken doe ik niet meer maar hou mij wel veel bezig met retouches kledij herstikken kleiner maken enz
Naaister in Hamme (9220) - Fieke
Fieke
Hamme
Nieuw
Ik werk al 6 jaar als stikster, ik heb dit ook 8 jaar lang op school gevolgd. Ik werk zeer nauwkeurig. en ben zelf heel kritisch over mijn werk.
Naaister in Lippelo (2890) - Sena
Sena
Lippelo
Nieuw
Hey, Ik ben Sena, Ik ben modevormgever dit houdt in dat ik bevoegd met retoucheren en naaien op maat. Ik ben al van jongs bezig met naaien dus u kunt zeker op mij vertrouwen. Groetjes Sena
Naaister in Hamme (9220) - Ashley
Ashley
Hamme
Nieuw
Hey! Ik heb 3 jaar een cursus naaien gevolgd en vind het heerlijk om unieke stukken te maken of bestaande kledij te 'pimpen'. Ik kan ook verstelwerk doen aan kleding zoals inkorten van broeken, knop aannaaien, rits inzetten etc. Ik help graag met wat jij nodig hebt.
Naaister in Nieuwkerken-waas (9100) - Samira
Samira
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ervaring van op school, kan dat zeer goed! Goed opgeleid. Heb ook vaak voor mensen genaaid. Iedereen waar ik voor gewerkt vond mijn ervaring goed .................
Naaister in Hoboken (2660) - Bozena
Bozena
Hoboken
Nieuw
Ik heb school gedaan maar Ik kan geen kleren stikken van begin wel iets bijwerken kleine werk dus geen professionele werk alla ik iets doe doe ik met mijn hart
Naaister in Sinaai-waas (9112) - An
An
Sinaai-waas
Nieuw
Ik week heel precies en nauwkeurig alsof het mijn eigen stuks zijn. Doe retouches en strijkwerk en heb nog enkele uurtjes vrij om misschien nog enkele extra kosten ten te kunnen helpen. Indien zelf niet de mogelijkheid om te brengen kan ik gerust ophalen en terugbrengen.
Naaister in Antwerpen (2020) - Efrynda
Efrynda
Antwerpen
Nieuw
Op school heb ik altijd all mode gevolgd en heb ook aardig wat ervaring opgedaan “ Een paar dingen ben ik vergeten omdat t een tijdje geleden is , maar k sta open om weer wat meer bij te leren , daarnaast ben ik super creatief en werk ordelijk
Naaister in Beveren-waas (9120) - Berlinde
Berlinde
Beveren-waas
Nieuw
In mijn opleiding voor verzorgende zat ook een deeltje naai opleiding en heb na mijn studie ook een 3 jarige opleiding in avondschool volmaakt. Ik beschik over een naaimachine en ben niet roker
Naaister in Montegnée (4420) - Mareh
Mareh
Montegnée
Nieuw
Ik ben naaister en ik kan verstelwerk doen inleggen broeken mantels... ect.Ik kan ook kledij veranderen..ik heb 6 jaar experience in naald. Ik woon in sint niklaas.
Naaister in Niel (2845) - Inge
Inge Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
Nieuw
Een hekel aan kleine herstellingswerken zoals een knoop aannaaien, rits herstellen, broek/rok/kleed te lang, een klein scheurtje herstellen? Ik neem graag deze taak van u over zodat u opnieuw van uw favoriete kledingstuk te genieten. De kneepjes van het vak geleerd vanuit professionele hoek als verkoopster in modezaken. Extra cursus gevolgd om zelf kleren te maken. Uw werkjes zijn in goede handen
Naaister in Nieuwkerken-waas (9100) - Inneke
Inneke
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben geen professionele naaister maar heb mijn stikmachine en kan wel kleine herstellingen doen of basiszaken maken. Ik probeer steeds nieuwe dingen uit waardoor ik hierin ook groei en beter wordt.
Naaister in Hoboken (2660) - Najat
Najat
Hoboken
Nieuw
Ik ben heel handig strijk doe ik zoals ik bij mij thuis zou strijken. Ik werk graag nauwkeurig, en ordelijk ik laat altijd alles proper achter in hoeverre het mogelijk is natuurlijk. Verder ben ik sociaal, vriendelijk en dat verwacht ik natuurlijk ook van de tegenpartij.
Naaister in Bornem (2880) - Nalan
Nalan
Bornem
Nieuw
Mijn moeder heeft altijd gewerkt in een hoogstaand atelier ; en heeft het me dan ook aangeleerd . Ik doe de naaiwerken altijd met de hand , omdat het naar mijn mening mooier oogt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
“ een goed idee om vraag en aanbod op een veilige manier bij elkaar te brengen ”
Jenan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Temse: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Temse, goedkope naaister gezocht Temse, kleding herstellen in Temse, retouches Temse, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat kan een naaister in Temse allemaal doen?

Een naaister in Temse heeft meerdere taken. Zo is een naaister in Temse verantwoordelijk voor het samenstellen van stoffen. Dit met een naaimachine of met de hand. Een naaister werkt niet alleen met kledingstoffen. Ze kan ook werken met kussens of gordijnen. Wat een naaister in Temse juist kan doen, hangt af van het naaiatelier voor dewelke ze werkt en natuurlijk van haar eigen deskundigheid. Kleding retoucheren? Gordijnen inkorten? Hemden retoucheren? Of een knoop aannaaien? Naaisters in Temse kunnen het allemaal. Ze hebben goud in hun handen! Waar jij een paar dagen sukkelt om een broek in te korten (of er eigenlijk zelfs nooit aan durft te beginnen), doen naaisters in Temse dit in een handomdraai. Een naaister in Temse kan ook naden glad strijken, knopen aannaaien op hemden of broeken, ritsen naaien of ritsen retoucheren.

Jouw zoon of dochter heeft een mooi kostuum nodig voor een verjaardagsfeestje of voor scoutskamp deze zomer? Of je bent zelf uitgenodigd op een maskerade en je wilt er graag uitspringen? Roep er dan een naaister bij! Een naaister kan namelijk ook patronen tekenen en uitsnijden. Als je dus graag een op maat gemaakte jurk of broek wil, dan kan de naaisters jouw afmetingen nemen en aan de slag gaan. Alles kan, van retouches tot het creëren van kleding!

Als je via Ring Twice een naaister inschakelt, is het aangeraden om zo goed mogelijk te beschrijven wat je precies nodig hebt. Moet jouw broek omgezoomd worden? Moet er een extra knoopsgat genaaid worden in jouw hemd? Je wil graag een op maat gemaakte jurk voor een speciale gelegenheid? Jouw nieuwe gordijnen zijn net iets te lang? Het kan allemaal. Beschrijf jouw wensen met onze naaisters in Temse en ontvang een service op maat!

Wat kan een naaister allemaal doen? Een naaister werkt niet enkel met stoffen, maar kan ook kleren, zoals hemden of jeansbroeken retoucheren. Een naaister kan ook jouw gordijnen inkorten. Je hebt een eigen design in gedachten? Een naaister kan ook op maat gemaakte kleding maken.

Hoe een naaister in Temse vinden?

Een naaister die goed werk levert vinden kan soms moeilijk zijn. Je wil ook zeker zijn dat het werk goed uitziet en niet op een fiasco uitloopt. Er zijn tal van aanpakken om een naaister in Temse te vinden. Misschien ben je zelf handig in kleine naaiwerken, zoals een knoop aannaaien, maar je wil toch iemand die iets beter is en vooral snel kan werken als het gaat om grotere naaiwerken, zoals gordijnen inkorten of een broek zomen?Hoe een naaister vinden? Een goede naaister vinden kan soms moeilijk zijn. Hier zijn drie manieren om de beste naaister in jouw buurt te vinden. Vraag altijd rond in jouw entourage: misschien is jouw buurvrouw een naaister in spe of kan jouw oma je helpen? Ik kan ook rechtstreeks naar een naaiatelier gaan. Zij hebben vaak alle benodigdheden om jou te kunnen helpen. Een derde optie is om via een deeleconomie platform op zoek te gaan naar een naaister in jouw buurt door simpelweg een aanvraag in te dienen.

Wat zijn tarieven voor naaister in Temse?

Ok, beroep doen op een naaister in Temse. Maar aan welke prijs? Hoeveel kost een naaister in Temse? Wat zijn de tarieven naaiwerk? Is er een prijslijst retouches? Hoeveel kost kledingreparatie? Je vraagt je af wat kost het om een broek korter te maken? Zoveel vragen over de tarieven naaiwerk. En één antwoord: dit hangt af van wat je juist nodig hebt qua naaiwerk. Een kleine knoop vervangen of naaien zal minder kosten dan gordijnen in een dik stof laten inkorten. Een naaister werkt vaak met een prijslijst naaiwerk en zelfs een prijslijst retouches. Je kan dit steeds op voorhand vragen om een idee te hebben van de prijs.

Als je via Ring Twice beroep doet op een naaister in Temse voor jouw naaiwerk, ontvangt je meerdere prijsvoorstellen. Daarom is het sterk aangeraden om precies te beschrijven wat je wenst qua naaiwerk. Zo zullen de prijsvoorstellen het best passen bij jouw verwachtingen. Hieronder vind je een tabel met de meest gevraagde dienstaanvragen en hun prijzen. Zo kan je je een beeld vormen van wat je zoal kanvragen:
DienstenGemiddelde prijzen naaister in Temse
Rits herstellen jas€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Knoop aannaaien€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gordijn innemen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Broek inkorten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Retouche kleding€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hou er rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Voor een exactere prijsaanbieding, kan je een dienstaanvraag indienen.

Wat zijn de tarieven van een naaister? De tarieven van een naaister variëren naargelang de aanvraag. Een knoop van een hemd aannaaien zal minder kosten dan gordijnen inkorten of een jurk op maat laten maken. Om een specifiek idee te hebben, raden wij jou aan om een dienstaanvraag in te dienen om zo een persoonlijk richtprijs te krijgen.

Naaister versus kleermaker: wat is het verschil?

Ookal zijn het twee meerdere beroepen, worden naaister en kleermaker vaak door elkaar gehaald. Veel van de vereisten overlappen elkaar, vandaar de verwarring. Een naaister kan per definitie meer dan een kleermaker. Een naaister werkt met patronen, knipt stoffen om ze om te vormen tot kledingstukken, accessoires en andere producten zoals gordijnen, tafellinnen enzovoort. Kleermakers daarentegen maken in het algemeen enkel kledingstukken, zoals de naam het al zegt. Ze passen kledingstukken aan of maken er op maat.

Wat is het verschil tussen een naaister en een kleermaker? Deze beroepen zijn verschillend, maar worden vaak door elkaar gehaald. Een naaister kan eigenlijk meer dan een kleermaker: ze werkt met patronen, knipt stoffen die ze dan omvormt tot kledingstukken, maar ook tot andere zaken zoals gordijnen, tafellinnen etc. Een kleermaker kan, zoals de naam het al weggeeft, kledingstukken maken. Een kleermaker past kleding aan of maakt er op maat. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen naaister in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden