naaister Mortsel

Naaister Mortsel: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Mortsel: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Deurne (2100) - Nima
Nima
Deurne
4.76/5 (29 reviews)
Hallo, ik ben Nima, 43 jaar en naaier in vrije tijd! Ik naai liever bij jou thuis omdat ik zelf niet genoeg ruimte heb. Aarzel niet om beroep te doen op mij voor retouches en meer!
Naaister in Borsbeek (2150) - Elke
Elke
Borsbeek
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben Elke, 45 jaar. Als 15 jarige ben ik gestart met hobby naaien omdat ik ik steeds confectiekleding moest aanpassen. Na mijn hogere studies ben ik in avondschool kleding gaan volgen. Ik heb dan jaren kleding voor mezelf genaaid. Ondertussen maak ik tassen en volg ik een cursus lingerie maken. Als je verstellingswerken of naai gerelateerde taken hebt ben je bij mij aan het juiste adres.
Naaister in Boechout (2530) - Jacqueline
Jacqueline
Boechout
5/5 (11 reviews)
Ik heb vroeger 3jaar snit en naad gedaan, en ook kleren gemaakt voor mijn kinderen en mij toen ook kan ik nog altijd met naaimachine overweg,doe dit graag, momenteel even geen naaimachine hopelijk half volgend jaar weer, ik doe dan ook verstel werkjes
Naaister in Antwerpen (2000) - Alla
Alla
Antwerpen
5/5 (11 reviews)
I have extensive experience in tailoring, I can fit clothes to size, sew home textiles I recently arrived from Ukraine, I really like to sew and please customers with my work, I approach my work neatly and professionally
Naaister in Kontich (2550) - Kris
Kris
Kontich
5/5 (8 reviews)
Jarenlang naaicursussen gevolgd (en afgerond) om ook jarenlang kleding voor te kinderen (4) te maken - momenteel vooral herstellingen én opnieuw aan de slag achter de machine voor creaties voor het eerste kleinkind… Ook voor breiwerk kan u bij mij terecht trouwens!
Naaister in Antwerpen (2018) - Jenan
Jenan
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik heb een lange ervareng met naaien en ik ben zeer goed in het naaien van alles, kledingherstelling, borduren,... Ik heb ook ervaring met het kiezen van kleuren en stijlen die geschikt zijn voor mensen.
Naaister in Wommelgem (2160) - Doraluz
Doraluz
Wommelgem
5/5 (3 reviews)
Ik werk al zo'n 20 jaar als naaister bij verschillende bedrijven. Daarnaast maak ik ook al jaren kledij op maat op een regelmatige basis en heb ik mijn eigen atelier. Tegenwoordig werk ik bij Interieur Kultuur hier in Wommelgem.
Naaister in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
Kontich
5/5 (3 reviews)
Sinds 8 jaar volg ik in avondschool opleidingen om mijn kennis te verbreden en verdiepen. Ik naai ook voor een naaimagazine, Fibre Mood, waar ik ook aan de basis van het idee meegewerkt heb. Verder word ik vaak gevraagd om patronen te testen. Ik ben patroonontwerper en lingerieontwerper, en nu bezig met een opleiding leerbewerking.
Naaister in Borgerhout (2140) - Abelone
Abelone Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Ik ben modeontwerpster en kan zowel ontwerpen, patronen tekenen en/of jouw kledij of interieur textiel maken. Heb je een specifieke project , - geef mijn zeker een seintje!
Naaister in Berchem (2600) - Lindsey
Lindsey
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik heb mijn school diploma als naaister en maak nog vaak voledige outfits en herstellingen voor familie en vrienden. Het is een passie waar ik graag mee werk.
Naaister in Antwerpen (2030) - Hannah
Hannah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik ben een zelfstandige naaister en heb al veel ervaring. Ik heb in de Vlaamse Opera gewerkt, hier moest ik zowel kledij in elkaar stikken als kledij retoucheren.
Naaister in Antwerpen (2018) - Laura
Laura
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, Ik ben Laura, een jonge 30-jarige arbeidster uit Antwerpen. Graag zou ik wat willen bijverdienen omdat ik het momenteel goed kan gebruiken. Verder ben ik vriendelijk, zorgvuldig, niet bang om de handen uit de mouwen te steken maar vooral zeer gemotiveerd.
Naaister in Antwerpen (2060) - Anastasia
Anastasia
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een kleermaker op maat. Ik kan alle soorten naaiwerk doen, van het eenvoudig zomen van broeken tot het naaien van jassen. Mijn hobby is het naaien van kinderjurken en breitassen en accessoires. Je kunt foto's van mijn werk zien op Instagram Dolce.nitka
Naaister in Berchem (2600) - Juan carlos
Juan carlos
Berchem
Nieuw
Ik kan grote en kleine retouches doen, ik ben in bezit van een naaimachine. Ook kan ik gordijnen maken en verkorten, ik ben erg creatief. Ik woon in Berchem.
Naaister in Berchem (2600) - Nathalie
Nathalie
Berchem
Nieuw
Hey, moet je broek ingekort worden, of is die rok van je te breed? Zit je met een jas zonder knopen of is die tirette aan vervanging toe? Ik moet ook steeds mijn kleren aanpassen gezien ik een kleine maat heb, dus die dingen zitten in mijn vingers.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel naaisters in Mortsel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk om iemand in de buurt te vinden die een klein klusje kan klaren voor jou als je tijdelijk/meerdere keren in nood zit ”
Anita
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Mortsel: geëvalueerd met 4.9 door 98 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Mortsel, goedkope naaister gezocht Mortsel, kleding herstellen in Mortsel, retouches Mortsel, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan naaister in Mortsel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden