naaister Jette

Naaister Jette: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Jette: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Ukkel (1180) - Tessa
Tessa
Ukkel
Nieuw
In de mode-opleiding die ik volg leer ik niet alleen het ontwerpen van kledij maar ook stiktechnieken. Hierin ben ik best goed geworden, en ik vind het vooral heel aangenaam om me hiermee bezig te houden. Mode is een passie van mij. Ik kan je dus ook helpen met stijladvies en uw uiterlijk voorkomen verzorgen of het reorganiseren van uw kledingkast.
Naaister in Jette (1090) - Laura
Laura
Jette
Nieuw
ik ben creatief met een naald. je kan bij mij terecht komen voor retouches, kleding herstellen, kleren maken op maat, etc... noem maar op. naast men opleiding kleren ontwerpen heb ik wat vrije tijd zou ze graag benutten door extra bijverdiennen.
Naaister in Schaarbeek (1030) - Nele
Nele
Schaarbeek
Nieuw
Ik ben multifunctioneel en zelfaangeleerd en ik gebruik graag mijn vaardigheden om anderen te helpen. Gaatjes naaien, knoopjes, inleggen. Ook enkele reparaties .
Naaister in Anderlecht (1070) - Christine
Christine
Anderlecht
Nieuw
Bonjour, je suis couturière de base et je fais dans tous domaines que ce soit la haute couture où le racomodage. Je suis heureuse de mettre mes services pour aider les autres d'autant plus que je suis la meilleure.
Naaister in Sint-joost-ten-node (1210) - Fien
Fien
Sint-joost-ten-node
Nieuw
Ik zit in mijn laatste jaar Modeontwerper aan Syntra. Ik heb vooral ervaring in het creëren van vreemde vormen met de gekste materialen. Broeken korter maken, knopen aannaaien, voering herstellen etc. moet dus ook lukken.
Naaister in Schaarbeek (1030) - Bonhyun
Bonhyun
Schaarbeek
Nieuw
Do you need someone to entrust with taking care of babies or pets while you are busy? Or do you need help with household chores? I am good at sewing, babysitting and organizing kitchen and rooms. Why don't you give yourself some moments free of stress from daily chores while focusing on other important jobs
Naaister in Vilvoorde (1800) - Kinza
Kinza
Vilvoorde
Nieuw
Dit doe ik niet zo vaak maar ik kan het wel dus dit is niet echt mijn ding maar ik leer heel graag bij en dus als ik er iemand mee kan helpen doe ik het met heel veel plezier.
Naaister in Neder-over-heembeek (1120) - Sarah
Sarah
Neder-over-heembeek
Nieuw
Je fais souvent de la couture et je prends des cours de couture aussi pour découvrir des nouvelles techniques. J’aime donner une nouvelle vie au vêtement.
Naaister in Asse (1730) - Nathalie
Nathalie
Asse
Nieuw
Wanneer er patronen beschikbaar zijn, kan ik perfect een werkstuk maken. Ik ben van opleiding kleermaakster met naaitechnieken aan de avondschool te Antwerpen. Ik ben niet geschoold in retouches.
Naaister in Relegem (1731) - Magali
Magali
Relegem
Nieuw
Naast een opleiding basis naaien, behaalde ik een diploma herenkleermaker en patroontekenaar. Ik maak graag kleren voor kinderen, vrouwen en mannen. Heb je dus kledij, een rugzak,... Of iets anders van textiel dat wat herstelwerk nodig heeft? Dan ontferm ik me er met véél plezier en toewijding over!
Naaister in Laken (1020) - Céleste
Céleste
Laken
Nieuw
Ik ben een hobbynaaister, Ik heb het van mijn grootmoeder die kleermaakster was vanaf mijn 14e geleerd. Ik ben vaak bezig met mijn eigen kleren of die van vrienden te verstellen en af en toe maak ik eens een eigen creatie. Ook op mijn school werk ik vaak met textiel!
Naaister in Ukkel (1180) - Ayla
Ayla
Ukkel
Nieuw
Ik studeerde onderandere mode en maak graag kleren voor mijzelf. Ik heb al een aantal kostuums gemaakt voor festivals. Verder heb ik ook ervaring in het retoucheren.
Naaister in Koekelberg (1081) - Elizabeth
Elizabeth
Koekelberg
Nieuw
Estoy sinceramente interesada en integrarme en la sociedad belga, y contribuir con mis habilidades profesionales, mi pasión por la organización y el servicio al cliente me motivan a postularme en su pagina.
Naaister in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - ზ.
ზ.
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
I can do both standard and awkward jobs. If you’re reading my resume, you’re in luck. I will be glad if i can help you. I can do housework, repair broken things, clean roof and more.
Naaister in Koekelberg (1081) - Me llamo anita y se hacer limpieza y me gusta mucho la limpieza
Me llamo anita y se hacer limpieza y me gusta mucho la limpieza
Koekelberg
Nieuw
r Je suis une personne consciente en matière de couture, je suis très performante et j'aime vraiment coudre.Et bien, j'ai étudié la couture depuis toute petite et j'ai très bien appris.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel naaisters in Jette

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk om iemand in de buurt te vinden die een klein klusje kan klaren voor jou als je tijdelijk/meerdere keren in nood zit ”
Anita
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Populaire dienstaanvragen

naaister Jette, goedkope naaister gezocht Jette, kleding herstellen in Jette, retouches Jette, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan naaister in Jette

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden