naaister Dendermonde

Naaister Dendermonde: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Dendermonde: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Lebbeke (9280) - Iryna
Iryna Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lebbeke
5/5 (3 reviews)
Ik ben kleermaakster met 20 jaar ervaring. Ik heb alle nodige stikmachines. Ik geef je altijd een advies. Ik kan nieuwe kleren maken en ook veranderen en herstellen. Ik help je graag met wat jij nodig hebt!
Naaister in Berlare (9290) - Caroline
Caroline
Berlare
5/5 (3 reviews)
Eens een knop aanzetten of kleine herstelling naaien met de hand lukt me wel zoals een gaatje dichtnaaien in je T shirt / geen naaiwerk met machine groetjes
Naaister in Gijzegem (9308) - Evelyne
Evelyne
Gijzegem
Nieuw
Iemand nodig voor eenvoudige retouches (broek inkorten (met originele boord), knoop aan te naaien, losse naad repareren)? Ik heb een 1.5 jaar naailes gevolgd en kan intussen al deze probleempjes mooi voor je oplossen.
Naaister in Hamme (9220) - Stephanie
Stephanie
Hamme
Nieuw
Ik werk al 6 jaar als stikster, ik heb dit ook 8 jaar lang op school gevolgd. Ik werk zeer nauwkeurig. en ben zelf heel kritisch over mijn werk.
Naaister in Dendermonde (9200) - Kim
Kim
Dendermonde
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in modetechnologie. Waarbij ik een een grote kennis heb van patronen en naaitechnieken. Wil je een op maat gemaakt stuk. Let me know en we geraken samen wel tot een mooi eindresultaat
Naaister in Aalst (9300) - Belba
Belba
Aalst
Nieuw
Dag! Ik werk al 15 jaar als parttime schoonmaker en kleermaker voor particulieren en zou graag fulltime willen werken. Positieve houding. Ik zou graag voor je werken!
Naaister in Lippelo (2890) - Sena
Sena
Lippelo
Nieuw
Hey, Ik ben Sena, Ik ben modevormgever dit houdt in dat ik bevoegd met retoucheren en naaien op maat. Ik ben al van jongs bezig met naaien dus u kunt zeker op mij vertrouwen. Groetjes Sena
Naaister in Dendermonde (9200) - Kristien
Kristien
Dendermonde
Nieuw
ik heb kleding - voeding -verzorging gedaan op school en kan me, huishoudelijk flink uit de slag trekken , ook breien haken en naaien behoren tot mijn hobbys
Naaister in Appels (9200) - Leen
Leen
Appels
Nieuw
Kleine naaiklusjes vind ik leuk. Ik heb zelf een naaimachine en een overlockmachine. Ik ben creatief en werk snel en zorgvuldig. Ik help je graag waar je het nodig hebt.
Naaister in Aalst (9300) - Kate
Kate
Aalst
Nieuw
Kledij maken voor de kinderen is een hobby van me! Ik kan dan ook goed overweg met een naaimachine en overlock. Een herstelling? Iets inkorten? Geen probleem! Daar kan ik allemaal weg mee!
Naaister in Dendermonde (9200) - Ann
Ann
Dendermonde
Nieuw
= ; ik ben al geboeid door diverse herstellingen te verrichten, op deze manier leer ik graag bij Ik werk mooi af met wat fijn biaislint , ik ben abonnee bij diverse naai & breiwinkels
Naaister in Appels (9200) - Kim
Kim
Appels
Nieuw
Ik maak zelf kleedjes en dekentjes voor mijn kinderen deze vinden het super fijn om het te dragen kleine hersteling heb ik ook gedaan tijdens mijn werk
Naaister in Dendermonde (9200) - Nancy
Nancy
Dendermonde
Nieuw
Ik naai kleding vooral als hobby, ik kan rokken, kleedjes, blouses en broeken op maat maken. Ook verstelwerk wil ik doen. Liefst afspraak bij mij als je iets op maat wil.
Naaister in Wichelen (9260) - Lieve
Lieve
Wichelen
Nieuw
Broeken inkorten of pijpen versmallen, laat maar komen. Ik volgde ooit naailes in avondschool gedurende 5 jaar. Als het niet te moeilijk is, lukt het me wel.
Naaister in Lebbeke (9280) - Maaike
Maaike
Lebbeke
Nieuw
Naaien, het is rustgevend maar toch vraagt het concentratie. Het is perfectie werk, en kan mooie resultaten geven. Dat geeft mij voldoening. Het is een leuk karweitje.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel naaisters in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk om iemand in de buurt te vinden die een klein klusje kan klaren voor jou als je tijdelijk/meerdere keren in nood zit ”
Anita
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Dendermonde: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Dendermonde, goedkope naaister gezocht Dendermonde, kleding herstellen in Dendermonde, retouches Dendermonde, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan naaister in Dendermonde

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden