naaister Gent

Ontdek talentvolle naaisters in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie naaisters in de buurt van Gent

Naaister in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (263 reviews)
Ik ga al bijna 20 jaar wekelijks naar de naailes, al is het tegenwoordig meer voor de gezelligheid. Ik maak graag en veel eigen kledij. Broeken verkorten zijn geen probleem. Ik beschik over een degelijke naaimachine en overlock om alles mooi af te werken.
Naaister in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.93/5 (15 reviews)
Ik heb van mijn oma de naaimicrobe meegekregen: voor een retouche draai ik mijn hand niet om. Ik heb al jaren een succesvolle retouchedienst met tevreden (want terugkerende) klanten. Verder ontwerp ik ook maatkleding.
Elsje is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Naaister in Gent (9000) - Elsje
Elsje
Gent
5/5 (11 reviews)
Hallo, ik maak en herstel fantasiejuwelen, hiervoor kan je bij de gewone juwelier meestal niet terecht . Ik pimp kleren of herstel ze zodat de levensduur van jouw favoriete kledingstuk verlengd wordt. Ik bedenk graag een oplossing voor het maken van allerhande zaken uit textiel. Zo maakte ik al voor iemand gordijntjes voor in de camper.
Naaister in Zwijnaarde (9052) - Puran
Puran
Zwijnaarde
5/5 (6 reviews)
Ik maakte vroeger kleden voor mijn kinderen. Reparatie van kleden hoort ook bij. Mijn gordijnen maken en lakens. Maar op dit moment doe ik alleen reparatie werk, af en toe gordijnen en lakens.
Naaister in Sint-amandsberg (9040) - Sophie
Sophie
Sint-amandsberg
5/5 (3 reviews)
Retouches, kledij aanpassen, nieuwe kledingstukken, bij mij kan je hiervoor terecht. Ik naai al 20 jaar maar momenteel zijn de kinderen groter en wil ik graag wat meer tijd hiervoor vrijmaken.
Naaister in Gent (9000) - Elisiya
Elisiya
Gent
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal mijn naam is Elisiya. Op school heb ik mode en naaien gestudeerd. Het is een passie geworden ik kan kussens, gordijnen, jurken, kleren naaien verkorten of versmallen. Werk zorgvuldig en ben heel creatief. Groetjes Elisiya
Naaister in Zwijnaarde (9052) - Lesley-ann
Lesley-ann
Zwijnaarde
Nieuw
Ik heb leren naaien, haken en breien van mijn grootmoeder. Ik kan dus perfect klein verstel werk aan. Een knop aan naaien of een zoom die los is gekomen is geen enkele probleem voor mij.
Naaister in Gent (9000) - Emma
Emma
Gent
Nieuw
Hey, ik ben Emma 22 jaar en studeer Modetechnologie. Hierdoor kan ik goed met een naaimachine overweg. Zelf beschik ik ook over een naaimachine. Graag zou ik iemand van dienst kunnen zijn. Dit kan zijn via reparatie van kledij tot inkorten van gordijnen enzovoort.
Naaister in Gent (9000) - Em
Em
Gent
Nieuw
Dag allemaal, ik werk momenteel bij de bibliotheken van mijn stad maar in mijn vrije tijd maak ik mijn eigen kleding. Ik kan werken vanaf een patroon dus instructies volgen is geen probleem. Daarnaast kan ik ook kleine verstellingen uitvoeren zoals het inkorten van broeken, het naaien van knopen en ga zo maar door.
Naaister in Merelbeke (9820) - Kristin
Kristin
Merelbeke
Nieuw
Hallo mijn naam is Kristin ik ben werkzaam in een mode kledingszaak. Kledij is mijn passie! Ik volg reeds 5 jaar avondschool naaien , retoucheren en aanpassen van kledij alsook pimpen , vervangen van ritsen in rokken kleedjes en broeken. Ik beschik over de nodige naaimachines, overlockmachine en coverlockmachine. Graag sta ik tot uw dienst met persoonlijk advies.
Naaister in Gent (9000) - Edelyn
Edelyn
Gent
Nieuw
ik naai nog niet lang, maar ik heb een goede machine nu, 30 verschillende soorten steken kan ik met mijn machine, ik heb altijd een voorbeeld nodig of een patroon, en dan kan ik scoren voor u en mij
Naaister in Gentbrugge (9050) - Silke
Silke
Gentbrugge
Nieuw
Ik geef graag privé naailes in en rond het Gentse, bij jou of mij thuis. Heb je nog nooit een naaimachine aangeraakt? Geen zorgen, ik leg je alles stap voor stap uit. Ik help ook graag mee bij het ineenzetten van kledingstukken, patronen leren begrijpen en uitknippen enz..
Naaister in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Christiane
Christiane
Chastre-villeroux-blanmont
Nieuw
ik ben afgestudeerd als naaister, jammer genoeg niet verder op gegaan er was ook nooit veel vraag naar qua werkgelegenheid daarmee ben ik maar verder op ingegaan om te poetsen. ik ben vooral beschikbaar in gent in het weekend en woensdag namiddag.
Naaister in Gent (9000) - Ayla
Ayla
Gent
Nieuw
Hallo! Ik heb thuis een eigen naaimachine en heb wel al wat ervaring opgedaan hiermee. Ik wil graag helpen als je op zoek bent naar iemand met een naaimachine!
Naaister in Evergem (9940) - Rita
Rita
Evergem
Nieuw
Ik ben goed in het herstellen ,inzomen ,aanpassen kledij ,textiel . Maken van nieuwe kledij wens ik in de toekomst niet meer aan te nemen.Ik hou van schoonheid en ben zeer modebewust
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
“ een goed idee om vraag en aanbod op een veilige manier bij elkaar te brengen ”
Jenan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Gent: geëvalueerd met 4.98 door 299 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Gent, goedkope naaister gezocht Gent, kleding herstellen in Gent, retouches Gent, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat kan een naaister in Gent allemaal doen?

Een naaister in Gent heeft verschillende jobs. Zo is een naaister in Gent verantwoordelijk voor het naaien van stoffen. Dit met een naaimachine of met de hand. Een naaister werkt niet alleen met kledingstoffen. Ze kan ook te maken hebben met kussens of gordijnen. Wat een naaister in Gent juist kan doen, hangt af van het naaiatelier voor dewelke ze werkt en natuurlijk van haar eigen vaardigheden. Kleding retoucheren? Gordijnen inkorten? Hemden retoucheren? Of een knoop aannaaien? Naaisters in Gent kunnen het allemaal. Ze hebben goud in hun handen! Waar jij een paar dagen sukkelt om een broek in te korten (of er eigenlijk zelfs nooit aan durft te beginnen), doen naaisters in Gent dit in een handomdraai. Een naaister in Gent kan ook naden glad strijken, knopen aannaaien op hemden of broeken, ritsen naaien of ritsen retoucheren.

Jouw zoon of dochter heeft een mooi kostuum nodig voor een verjaardagsfeestje of voor scoutskamp deze zomer? Of je bent zelf uitgenodigd op een bal en je wilt er graag uitspringen? Roep er dan een naaister bij! Een naaister kan namelijk ook patronen tekenen en uitsnijden. Als je dus graag een op maat gemaakte jurk of broek wil, dan kan de naaisters jouw afmetingen nemen en aan de slag gaan. Alles kan, van retouches tot het creëren van kleding!

Als je via Ring Twice een naaister inschakelt, is het aangeraden om zo precies mogelijk te beschrijven wat je juist nodig hebt. Moet jouw broek omgezoomd worden? Moet er een extra knoopsgat genaaid worden in jouw hemd? Je wil graag een op maat gemaakte jurk voor een speciale gelegenheid? Jouw nieuwe gordijnen zijn net iets te lang? Het kan allemaal. Beschrijf jouw wensen met onze naaisters in Gent en krijg een service op maat!

Wat kan een naaister allemaal doen? Een naaister werkt niet enkel met stoffen, maar kan ook kleren, zoals hemden of jeansbroeken retoucheren. Een naaister kan ook jouw gordijnen inkorten. Je hebt een eigen design in gedachten? Een naaister kan ook op maat gemaakte kleding maken.

Hoe een naaister in Gent vinden?

Een naaister die goed werk levert vinden kan soms moeilijk zijn. Je wil ook zeker zijn dat het werk goed uitziet en niet op een fiasco uitloopt. Er zijn tal van methodes om een naaister in Gent te vinden. Misschien ben je zelf bekwaam in kleine naaiwerken, zoals een knoop aannaaien, maar je wil toch iemand die iets beter is en vooral snel kan werken als het gaat om grotere naaiwerken, zoals gordijnen inkorten of een broek zomen?Hoe een naaister vinden? Een goede naaister vinden kan soms moeilijk zijn. Hier zijn drie manieren om de beste naaister in jouw buurt te vinden. Vraag altijd rond in jouw entourage: misschien is jouw buurvrouw een naaister in spe of kan jouw oma je helpen? Ik kan ook rechtstreeks naar een naaiatelier gaan. Zij hebben vaak alle benodigdheden om jou te kunnen helpen. Een derde optie is om via een deeleconomie platform op zoek te gaan naar een naaister in jouw buurt door simpelweg een aanvraag in te dienen.

Wat zijn tarieven voor naaister in Gent?

Ok, een naaister in Gent in dienst nemen. Maar aan welke prijs? Hoeveel kost een naaister in Gent? Wat zijn de tarieven naaiwerk? Is er een prijslijst retouches? Hoeveel kost kledingreparatie? Je vraagt je af wat kost het om een broek korter te maken? Zoveel vragen over de tarieven naaiwerk. En één antwoord: dit hangt af van wat je juist nodig hebt qua naaiwerk. Een kleine knoop vervangen of naaien zal minder kosten dan gordijnen in een dik stof laten inkorten. Een naaister werkt vaak met een prijslijst naaiwerk en zelfs een prijslijst retouches. Je kan dit steeds op voorhand vragen om een idee te hebben van de prijs.

Als je via Ring Twice beroep doet op een naaister in Gent voor jouw naaiwerk, krijgt je verschillende prijsoffertes. Daarom is het sterk aangeraden om juist te beschrijven wat je wilt qua naaiwerk. Zo zullen de prijsoffertes het best passen bij jouw verwachtingen. Hieronder vind je een tabel met de meest voorkomende dienstaanvragen en hun prijzen. Zo kan je je een beeld vormen van wat je zoal kanverwachten:
DienstenGemiddelde prijzen naaister in Gent
Kapotte rits herstellen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Knoopsgat maken€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gordijn innemen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Broek inkorten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kleding herstellen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hou er rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Voor een exactere prijsvoorstel, kan je een dienstaanvraag indienen.

Wat zijn de tarieven van een naaister? De tarieven van een naaister variëren naargelang de aanvraag. Een knoop van een hemd aannaaien zal minder kosten dan gordijnen inkorten of een jurk op maat laten maken. Om een specifiek idee te hebben, raden wij jou aan om een dienstaanvraag in te dienen om zo een persoonlijk richtprijs te krijgen.

Naaister versus kleermaker: wat is het verschil?

Ookal zijn het twee verschillende functies, worden naaister en kleermaker vaak door elkaar gehaald. Veel van de taken overlappen elkaar, vandaar de verwarring. Een naaister kan per definitie meer dan een kleermaker. Een naaister werkt met patronen, knipt stoffen om ze om te vormen tot kledingstukken, accessoires en andere producten zoals gordijnen, tafellinnen enzovoort. Kleermakers daarentegen maken in het algemeen enkel kledingstukken, zoals de naam het al zegt. Ze passen kledingstukken aan of maken er op maat.

Wat is het verschil tussen een naaister en een kleermaker? Deze beroepen zijn verschillend, maar worden vaak door elkaar gehaald. Een naaister kan eigenlijk meer dan een kleermaker: ze werkt met patronen, knipt stoffen die ze dan omvormt tot kledingstukken, maar ook tot andere zaken zoals gordijnen, tafellinnen etc. Een kleermaker kan, zoals de naam het al weggeeft, kledingstukken maken. Een kleermaker past kleding aan of maakt er op maat. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen naaister in Gent

De laatste aanvragen in de categorie naaister in Gent

Naaister voor een T-shirt te herstellen - broeken inkorten - kussens stofferen, hoezen voor koudschuim kussens - Inkorten gordijnen - Inkorten rok, blouse bretellen inkorten - Rits broek vervangen - Rits vervangen - 2 hemden korter maken - Eenvoudige knoop aannaaien morgen (donderdag) - naaister gezocht - Jeans repareren - Herknopen ketting - Kleren maken op maat (kleedje/rok/blouse) - Wekelijks Retouches Kostuums Gent - Broeken inkorten - Retoucheur/retoucheuse Gent - Broeken inkorten - Inleggen broeken - Kleed inkorten - Broek inkorten - Gordijnen Inkorten - Inkorten broek - Gordijnen inkorten - Gordijnen inkorten - Gordijnen inkorten - Inleggen van 2 broeken + dichten van zijkant kleed en broen - Broek inleggen - Trui herstellen - Retouche gordijnen - Emblèemjes op naaien - Broeken versmallen - Broek inkorten - Een jumpsuit verkleinen - Was labels in t-shirts naaien - Inkorten broek - Naaister voor 2 gordijnen gezocht - Iemand die jeansbroeken kan naaien - vervangen van broekrits - Gordijnen inkorten - Kostuumvest inleggen wegens te groot - ritsen sluiten niet meer - Taille broek versmallen - Overtrekken van zwangerschapskussen - reparatie kussens hoekzetel - hulp bij patronen maken - Blouse op maat laten maken - Herstelling kleren - Herstelling kleren - Herstelling kleren - Herstelling kleren - Herstelling kleren - Herstelling kleren - naaister gezocht voor gescheurde broek - Rekker in mouw jurk los gekomen - Naaien. - Dringende aanpassing maatpak - Maken van een slip dress - kostuumbroek - pijpen versmallen - kostuumbroek pijpen versmallen - Mouwen van vest inkorten - Gordijn inkorten - Rits herstellen (dringend) + broeken inleggen - Shorten Curtains from Ikea - Voering gordijn - Taylor-en van kleren - Gordijnen inkorten - Zoom jeansbroek - inkorten schouderbandjes en inkorten mouw - Kleed aanpassen - Broeken inloggen en eventueel tunieken inkorten! - Naambadge - gordijnen splitsen - verduisterend doek voor de koepel - Inkorten en herstellen - Jeansbroek inkorten met originele zoom - lesgever snit en naad - Eenvoudig broekpak maken in korte tijd - 2 glasgordijnen van elk 145 cm inkorten - Kimono inkorten - jas kleiner maken - jas kleiner maken - retouche 2 kinder- en 1 volwassenkostuum - Kleed retoucheren - Broek kostuum inleggen - Versmallen van een linnen jurk zonder voering - Linnen jurk versmallen aan de borstomtrek - Scheur in broek - Naaien van 2 broeken - Naaien - plaatsen van pelsen kraag en mouwen aan leren jas - Jurk op maat - Kledij, polyerster - Broeken inleggen - Broek inkorten en broek versmallen - Extra stof aan een jurk - zomerkleedjes maken - Gescheurde broek - Unieke uitdaging: koevel met 'spieren' - herstellen kledij - Gaatjes stoppen in wollen trui
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden