Vind de beste naaister van Gent

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Naaister in Gent (9000) - Elsje
Elsje
5/5 · 8 reviews
9000 Gent
Hallo, ik maak en herstel fantasiejuwelen, hiervoor kan je bij de gewone juwelier meestal niet terecht . Ik pimp kleren of herstel ze zodat de levensduur van jouw favoriete kledingstuk verlengd wordt. Ik bedenk graag een oplossing voor het maken van allerhande zaken uit textiel. Zo maakte ik al voor iemand gordijntjes voor in de camper.
Naaister in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 8 reviews
9831 Deurle
Ik heb van mijn oma de naaimicrobe meegekregen: voor een retouche draai ik mijn hand niet om. Ik heb al jaren een succesvolle retouchedienst met tevreden (want terugkerende) klanten. Verder ontwerp ik ook maatkleding.
Naaister in Zwijnaarde (9052) - Puran
Puran
5/5 · 5 reviews
9052 Zwijnaarde
Ik maakte vroeger kleden voor mijn kinderen. Reparatie van kleden hoort ook bij. Mijn gordijnen maken en lakens. Maar op dit moment doe ik alleen reparatie werk, af en toe gordijnen en lakens.
Naaister in Sint-amandsberg (9040) - Sophie
Sophie
5/5 · 3 reviews
9040 Sint-amandsberg
Retouches, kledij aanpassen, nieuwe kledingstukken, bij mij kan je hiervoor terecht. Ik naai al 20 jaar maar momenteel zijn de kinderen groter en wil ik graag wat meer tijd hiervoor vrijmaken.
Naaister in Merelbeke (9820) - Evy
Evy
5/5 · 2 reviews
9820 Merelbeke
hallo, ik werk 32 uren in de week als huishoudhulp. Ik heb ervaring in het Naaien. Naaien is een van men grootste hobby voor het ogenblik. ik kan u heel graag een handje helpen met het naaien. ik heb ongeveer een jaar ervaring in het Naaien.
Naaister in Wondelgem (9032) - Sophie
Sophie
5/5 · 2 reviews
9032 Wondelgem
Ik zie dit niet als werken. Is voor mij plezier, ontspanning. En een verrijking voor mijn gezin dat ik dit kan doen. Broeken inkorten , knopen aannaaien ea
Naaister in Gent (9000) - Elisiya
Elisiya
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Dag allemaal mijn naam is Elisiya. Op school heb ik mode en naaien gestudeerd. Het is een passie geworden ik kan kussens, gordijnen, jurken, kleren naaien verkorten of versmallen. Werk zorgvuldig en ben heel creatief. Groetjes Elisiya
Naaister in Zwijnaarde (9052) - Lesley-ann
Lesley-ann
Nieuw
9052 Zwijnaarde
Ik heb leren naaien, haken en breien van mijn grootmoeder. Ik kan dus perfect klein verstel werk aan. Een knop aan naaien of een zoom die los is gekomen is geen enkele probleem voor mij.
Naaister in Gent (9000) - Emma
Emma
Nieuw
9000 Gent
Hey, ik ben Emma 22 jaar en studeer Modetechnologie. Hierdoor kan ik goed met een naaimachine overweg. Zelf beschik ik ook over een naaimachine. Graag zou ik iemand van dienst kunnen zijn. Dit kan zijn via reparatie van kledij tot inkorten van gordijnen enzovoort.
Naaister in Gent (9000) - Em
Em
Nieuw
9000 Gent
Dag allemaal, ik werk momenteel bij de bibliotheken van mijn stad maar in mijn vrije tijd maak ik mijn eigen kleding. Ik kan werken vanaf een patroon dus instructies volgen is geen probleem. Daarnaast kan ik ook kleine verstellingen uitvoeren zoals het inkorten van broeken, het naaien van knopen en ga zo maar door.
Naaister in Merelbeke (9820) - Kristin
Kristin
Nieuw
9820 Merelbeke
Hallo mijn naam is Kristin ik ben werkzaam in een mode kledingszaak. Kledij is mijn passie! Ik volg reeds 5 jaar avondschool naaien , retoucheren en aanpassen van kledij alsook pimpen , vervangen van ritsen in rokken kleedjes en broeken. Ik beschik over de nodige naaimachines, overlockmachine en coverlockmachine. Graag sta ik tot uw dienst met persoonlijk advies.
Naaister in Gent (9000) - Edelyn
Edelyn
Nieuw
9000 Gent
ik naai nog niet lang, maar ik heb een goede machine nu, 30 verschillende soorten steken kan ik met mijn machine, ik heb altijd een voorbeeld nodig of een patroon, en dan kan ik scoren voor u en mij
Naaister in Sint-amandsberg (9040) - Silke
Silke
Nieuw
9040 Sint-amandsberg
Ik geef graag privé naailes in en rond het Gentse, bij jou of mij thuis. Heb je nog nooit een naaimachine aangeraakt? Geen zorgen, ik leg je alles stap voor stap uit. Ik help ook graag mee bij het ineenzetten van kledingstukken, patronen leren begrijpen en uitknippen enz..
Naaister in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Christiane
Christiane
Nieuw
1450 Chastre-villeroux-blanmont
ik ben afgestudeerd als naaister, jammer genoeg niet verder op gegaan er was ook nooit veel vraag naar qua werkgelegenheid daarmee ben ik maar verder op ingegaan om te poetsen. ik ben vooral beschikbaar in gent in het weekend en woensdag namiddag.
Naaister in Gent (9000) - Ayla
Ayla
Nieuw
9000 Gent
Hallo! Ik heb thuis een eigen naaimachine en heb wel al wat ervaring opgedaan hiermee. Ik wil graag helpen als je op zoek bent naar iemand met een naaimachine!

Naaister Gent: geëvalueerd met 5.0 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen: naaister Gent, goedkope naaister gezocht Gent, kleding herstellen in Gent, retouches Gent, …

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Verkorten van jas mouwen met een rits erin
Thomas raadt Els aan Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Verstelwerk kleding
Frans raadt Leen aan Leen
“ een goed idee om vraag en aanbod op een veilige manier bij elkaar te brengen ”
aanpassen nachtjapon
Lisa raadt Jenan aan Jenan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat kan een naaister in Gent allemaal doen?

Een naaister in Gent heeft verschillende jobs. Zo is een naaister in Gent verantwoordelijk voor het naaien van stoffen. Dit met een naaimachine of met de hand. Een naaister werkt niet alleen met kledingstoffen. Ze kan ook te maken hebben met kussens of gordijnen. Wat een naaister in Gent juist kan doen, hangt af van het naaiatelier voor dewelke ze werkt en natuurlijk van haar eigen competenties. Kleding repareren? Gordijnen inkorten? Hemden repareren? Of een knoop aannaaien? Naaisters in Gent kunnen het allemaal. Ze hebben goud in hun handen! Waar u een paar dagen sukkelt om een broek in te korten (of er eigenlijk zelfs nooit aan durft te beginnen), doen naaisters in Gent dit in een handomdraai. Een naaister in Gent kan ook naden glad strijken, knopen aannaaien op hemden of broeken, ritsen naaien of ritsen repareren.

Uw zoon of dochter heeft een mooi kostuum nodig voor een verjaardagsfeestje of voor scoutskamp deze zomer? Of u bent zelf uitgenodigd op een bal en u wilt er graag uitspringen? Roep er dan een naaister bij! Een naaister kan namelijk ook patronen tekenen en uitsnijden. Als u dus graag een op maat gemaakte jurk of broek wilt, dan kan de naaisters uw afmetingen nemen en aan de slag gaan. Alles kan, van retouches tot het creëren van kleding!

Als u via Ring Twice een naaister in dienst neemt, is het aangeraden om zo precies mogelijk te beschrijven wat u juist nodig hebt. Moet uw broek omgezoomd worden? Moet er een extra knoopsgat genaaid worden in uw hemd? U wilt graag een op maat gemaakte jurk voor een speciale gelegenheid? Uw nieuwe gordijnen zijn net iets te lang? Het kan allemaal. Beschrijf uw wensen met onze naaisters in Gent en ontvang een service op maat!

Wat kan een naaister allemaal doen? Een naaister werkt niet enkel met stoffen, maar kan ook kleren, zoals hemden of jeansbroeken retoucheren. Een naaister kan ook uw gordijnen inkorten. U hebt een eigen design in gedachten? Een naaister kan ook op maat gemaakte kleding maken.

Hoe een naaister in Gent vinden?

Een naaister die goed werk levert vinden kan soms moeilijk zijn. U wilt ook zeker zijn dat het werk goed uitziet en niet op een fiasco uitloopt. Er zijn tal van aanpakken om een naaister in Gent te vinden. Misschien bent u zelf handig in kleine naaiwerken, zoals een knoop aannaaien, maar u wilt toch iemand die iets beter is en vooral snel kan werken als het gaat om grotere naaiwerken, zoals gordijnen inkorten of een broek zomen?Hoe een naaister vinden? Een goede naaister vinden kan soms moeilijk zijn. Hier zijn drie manieren om de beste naaister in uw buurt te vinden. Vraag altijd rond in uw entourage: misschien is uw buurvrouw een naaister in spe of kan uw oma u helpen? Ik kan ook rechtstreeks naar een naaiatelier gaan. Zij hebben vaak alle benodigdheden om u te kunnen helpen. Een derde optie is om via een deeleconomie platform op zoek te gaan naar een naaister in uw buurt door simpelweg een aanvraag in te dienen.

Wat zijn tarieven voor naaister in Gent?

Ok, beroep doen op een naaister in Gent. Maar aan welke prijs? Hoeveel kost een naaister in Gent? Wat zijn de tarieven naaiwerk? Is er een prijslijst retouches? Hoeveel kost kledingreparatie? U vraagt zich af wat kost het om een broek korter te maken? Zoveel vragen over de tarieven naaiwerk. En één antwoord: dit hangt af van wat u juist nodig hebt qua naaiwerk. Een kleine knoop vervangen of naaien zal minder kosten dan gordijnen in een dik stof laten inkorten. Een naaister werkt vaak met een prijslijst naaiwerk en zelfs een prijslijst retouches. U kunt dit steeds op voorhand vragen om een idee te hebben van de prijs.

Als u via Ring Twice beroep doet op een naaister in Gent voor uw naaiwerk, ontvangt u verschillende prijsaanbiedingen. Daarom is het sterk aangeraden om juist te beschrijven wat u wenst qua naaiwerk. Zo zullen de prijsaanbiedingen het best passen bij uw verwachtingen. Hieronder vindt u een tabel met de meest voorkomende dienstaanvragen en hun prijzen. Zo kunt u zich een idee vormen van wat u zoal kanverwachten:
DienstenGemiddelde prijzen naaister in Gent
Rits herstellen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Knoopsgat maken€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gordijn inkorten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Broek innemen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kleding herstellen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hou er rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Voor een exactere prijsvoorstel, kunt u een dienstaanvraag indienen.

Wat zijn de tarieven van een naaister? De tarieven van een naaister variëren naargelang de aanvraag. Een knoop van een hemd aannaaien zal minder kosten dan gordijnen inkorten of een jurk op maat laten maken. Om een specifiek idee te hebben, raden wij u aan om een dienstaanvraag in te dienen om zo een persoonlijk richtprijs te krijgen.

Naaister versus kleermaker: wat is het verschil?

Ookal zijn het twee verschillende functies, worden naaister en kleermaker vaak door elkaar gehaald. Veel van de taken overlappen elkaar, vanwaar de verwarring. Een naaister kan per definitie meer dan een kleermaker. Een naaister werkt met patronen, knipt stoffen om ze om te vormen tot kledingstukken, accessoires en andere producten zoals gordijnen, tafellinnen enzovoort. Kleermakers daarentegen maken in het algemeen enkel kledingstukken, zoals de naam het al zegt. Ze passen kledingstukken aan of maken er op maat.

Wat is het verschil tussen een naaister en een kleermaker? Deze beroepen zijn verschillend, maar worden vaak door elkaar gehaald. Een naaister kan eigenlijk meer dan een kleermaker: ze werkt met patronen, knipt stoffen die ze dan omvormt tot kledingstukken, maar ook tot andere zaken zoals gordijnen, tafellinnen etc. Een kleermaker kan, zoals de naam het al weggeeft, kledingstukken maken. Een kleermaker past kleding aan of maakt er op maat. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen naaister in Gent

De laatste aanvragen in de categorie naaister in Gent

Mouwen van vest inkorten - Gordijn inkorten - Rits herstellen (dringend) + broeken inleggen - Shorten Curtains from Ikea - Voering gordijn - Taylor-en van kleren - Gordijnen inkorten - Zoom jeansbroek - inkorten schouderbandjes en inkorten mouw - Kleed aanpassen - Broeken inloggen en eventueel tunieken inkorten! - Naambadge - gordijnen splitsen - verduisterend doek voor de koepel - Inkorten trui - Inkorten en herstellen - Jeansbroek inkorten met originele zoom - lesgever snit en naad - Eenvoudig broekpak maken in korte tijd - 2 glasgordijnen van elk 145 cm inkorten - Kimono inkorten - jas kleiner maken - jas kleiner maken - retouche 2 kinder- en 1 volwassenkostuum - Kleed retoucheren - Broek kostuum inleggen - Versmallen van een linnen jurk zonder voering - Linnen jurk versmallen aan de borstomtrek - Scheur in broek - Naaien van 2 broeken - Naaien - plaatsen van pelsen kraag en mouwen aan leren jas - Jurk op maat - Kledij, polyerster - Broeken inleggen - Broek inkorten en broek versmallen - Extra stof aan een jurk - zomerkleedjes maken - Gescheurde broek - Unieke uitdaging: koevel met 'spieren' - herstellen kledij - Gaatjes stoppen in wollen trui - Samen gordijnen maken - Enkele retouches aan kledingstukken - Gordijnen naaien voor 4 ramen - Lingerie naaien - Gaatjes in wollen trui - Ik heb stuk of 10 kleedjes om in te korten - Huishouden - Naaien - 6 ikea gordijnen laten inkorten - Sticken naaien? jasrand - Inkorten jurken bij de lengte - rits vervangen van winterjas - Inkorten en versmallen heren broeken - Inkorten en versmallen heren broeken
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden