Vind de beste naaister van Leuven

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Naaister in Huldenberg (3040) - Lieve
Lieve
4.92/5 · 13 reviews
3040 Huldenberg
Is de jeans van je zoontje gescheurd? Moet er een nieuwe rits in je broek? Is de zoom los van je zomerkleedje? Wil je mooie kussens maar kan je niet naaien? Kom bij mij en ik fiks het. Probleemke? Ik zoek met jou een oplossing.
Naaister in Herent (3020) - Gladys del carmen
Gladys del carmen
4.7/5 · 10 reviews
3020 Herent
Omdat ik ben ervaring en het is mijn passie,heb ik altijd allerlei kleding en geregeld en doe ik nog veel andere dingen , bijvoorbeeld lingerie, kussens,alles wat binnen mijn bereikt ligt, heb ik mijn kleine thui.satlier
Naaister in Heverlee (3001) - Iris
Iris
5/5 · 1 reviews
3001 Heverlee
Ik naai al jaren broekjes, truitjes en t-shirts voor mijn 3 kinderen en mezelf. Wil je je kindje graag mooie handgemaakte kleedjes aandoen? Dan maak ik ze graag voor jou. Indien gewenst, kan je zelf je tricot stofje uitkiezen, of we kiezen samen. Ik heb ook nog een hele voorraad stofjes liggen waaruit je kan kiezen. Prijs per stuk bespreekbaar. Contacteer me zeker voor meer info.
Naaister in Leuven (3000) - Febe
Febe
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Creatief zijn zit al sinds kindsbeen in mijn vingers. Ik volgde nooit een opleiding, maar ik maak al jaren mijn eigen kleren (breien, naaien, haken, ...) Naaien geniet hierbij mijn voorkeur. Zo maak ik mijn eigen jassen, broeken, ... Ik help u graag met uw herstellingswerken!
Naaister in Herent (3020) - Birgit
Birgit
5/5 · 1 reviews
3020 Herent
Ik ben al meer dan 10 jaar hobbynaaister en help regelmatig vrienden en familie met het inkorten van broeken, aannaaien van knopen,... Alle kleine retouches kortom! Verder kan ik je ook helpen bij het (ver)maken van gordijnen of eenvoudige kledingstukken.
Naaister in Sint-joris-weert (3051) - Svetlana
Svetlana
Nieuw
3051 Sint-joris-weert
Hallo, Ik ben een professionele naaister met meer dan 20 jaar ervaring. Als u kleding moet repareren, iets wilt inkorten of wijzigen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Naaister in Haacht (3150) - Iris
Iris
Nieuw
3150 Haacht
Hallo, ik ben Iris en naai al sinds mijn 12 jaar. ik heb zelf veel naailessen en workshops gevolgd. ik doe al jaren herstellingen voor mijn man en kinderen. Ik heb 2 jaar geleden een cursus herstellingen en retouches gevolgd. Dus als jij iemand zoekt om je kleding te herstellen, een broek/rok in te korten of een rits te vervangen ben je bij mij op het juiste adres!
Naaister in Heverlee (3001) - Jutta
Jutta
Nieuw
3001 Heverlee
Hoi! Ik ben al van jongs af gefascineerd geweest door naaien. Het leek me heerlijk om mijn eigen kleren te kunnen maken. Een aantal jaar geleden heb ik dan besloten les te gaan volgen aan het CVO. Ik ben een perfectionist als het op naaiwerk aankomt. Ik ben niet tevreden met half werk.
Naaister in Wilsele (3012) - Griet
Griet
Nieuw
3012 Wilsele
Ik herstel kleding en doe kleine herstellingen en naaiwerk. Broek inkorten op originele zoom rits inzetten, ook kleine naaiwerkjes zoals knoop aannaaien knielappen broek herstellen, gaatjes maken,....
Naaister in Herent (3020) - Lina
Lina
Nieuw
3020 Herent
ik heb wel een opleiding als naaister gevolgd . Naaien is mijn hobby . Ik doe dat voor mijn plezier en als ik iemand via deze weg kan helpen doet dat me nog plezier .
Naaister in Leuven (3000) - Fatemeh
Fatemeh
Nieuw
3000 Leuven
Personally, I am a very tidy and clean girl so I can do this job perfectly. I have good experience with this type of work and in a short time, I can do this work so save time.
Naaister in Leuven (3000) - Ziba
Ziba
Nieuw
3000 Leuven
I already worked in two residences houses and two apartments as cleaning lady. I am quick learner and have keen eyes for detail. In fact, I always try to do my best. Then, if you need any help for cleaning your house, don't hesitate to contact me. You surely can count on me for this job ;)
Naaister in Wilsele (3012) - Celien
Celien Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
3012 Wilsele
Sinds mijn dertiende heb ik al een grote interesse in mode en kleding. Na mijn opleiding in de fashion-industrie heb ik enkele jaren werkervaring uitgeoefend in confectiebedrijven als naaister, waar kwaliteit op de eerste plaats staat. Deze passie wilde ik verderzetten in bijberoep. Ik herstel kleding, van knopen aannaaien tot mantels inkorten. Ook kunt u bij mij terecht voor al uw borduurwerk.
Naaister in Kessel lo (3010) - Sonja
Sonja
Nieuw
3010 Kessel lo
Ik ben al meer dan 50 jaar naaister en kan alle herstellingen aan . Heb 3 industireele naaimachines staan die van mij zijn . Het naai werk is proffesioneel gedaan .
Naaister in Kessel lo (3010) - Karmien
Karmien
Nieuw
3010 Kessel lo
Ik ben afgestudeerd als master mode en heb veel ervaring met allerlei soorten retouches. Ook brei ik zeeeer graag en kan ik haken, oplappen van gaten in breigoed,...

Naaister Leuven: geëvalueerd met 4.92 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen: naaister Leuven, goedkope naaister gezocht Leuven, kleding herstellen in Leuven, retouches Leuven, …

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Verkorten van jas mouwen met een rits erin
Thomas raadt Els aan Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Verstelwerk kleding
Frans raadt Leen aan Leen
“ een goed idee om vraag en aanbod op een veilige manier bij elkaar te brengen ”
aanpassen nachtjapon
Lisa raadt Jenan aan Jenan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat kan een naaister in Leuven allemaal doen?

Een naaister in Leuven heeft meerdere taken. Zo is een naaister in Leuven verantwoordelijk voor het samenstellen van stoffen. Dit met een naaimachine of met de hand. Een naaister is niet enkel werkzaam met kledingstoffen. Ze kan ook werken met kussens of gordijnen. Wat een naaister in Leuven juist kan doen, hangt af van het naaiatelier voor dewelke ze werkt en natuurlijk van haar eigen deskundigheid. Kleding herstellen? Gordijnen inkorten? Hemden herstellen? Of een knoop aannaaien? Naaisters in Leuven kunnen het allemaal. Ze hebben goud in hun handen! Waar u een paar dagen sukkelt om een broek in te korten (of er eigenlijk zelfs nooit aan durft te beginnen), doen naaisters in Leuven dit in een handomdraai. Een naaister in Leuven kan ook naden glad strijken, knopen aannaaien op hemden of broeken, ritsen naaien of ritsen herstellen.

Uw zoon of dochter heeft een mooi kostuum nodig voor een verjaardagsfeestje of voor scoutskamp deze zomer? Of u bent zelf uitgenodigd op een feest en u wilt er graag uitspringen? Roep er dan een naaister bij! Een naaister kan namelijk ook patronen tekenen en uitsnijden. Als u dus graag een op maat gemaakte jurk of broek wilt, dan kan de naaisters uw afmetingen nemen en aan de slag gaan. Alles kan, van retouches tot het creëren van kleding!

Als u via Ring Twice een naaister in dienst neemt, is het aangeraden om zo precies mogelijk te beschrijven wat u exact nodig hebt. Moet uw broek omgezoomd worden? Moet er een extra knoopsgat genaaid worden in uw hemd? U wilt graag een op maat gemaakte jurk voor een speciale gelegenheid? Uw nieuwe gordijnen zijn net iets te lang? Het kan allemaal. Beschrijf uw wensen met onze naaisters in Leuven en ontvang een service op maat!

Wat kan een naaister allemaal doen? Een naaister werkt niet enkel met stoffen, maar kan ook kleren, zoals hemden of jeansbroeken retoucheren. Een naaister kan ook uw gordijnen inkorten. U hebt een eigen design in gedachten? Een naaister kan ook op maat gemaakte kleding maken.

Hoe een naaister in Leuven vinden?

Een naaister die goed werk levert vinden kan soms moeilijk zijn. U wilt ook zeker zijn dat het werk goed uitziet en niet op een fiasco uitloopt. Er zijn tal van methodes om een naaister in Leuven te vinden. Misschien bent u zelf handig in kleine naaiwerken, zoals een knoop aannaaien, maar u wilt toch iemand die iets beter is en vooral snel kan werken als het gaat om grotere naaiwerken, zoals gordijnen inkorten of een broek zomen?Hoe een naaister vinden? Een goede naaister vinden kan soms moeilijk zijn. Hier zijn drie manieren om de beste naaister in uw buurt te vinden. Vraag altijd rond in uw entourage: misschien is uw buurvrouw een naaister in spe of kan uw oma u helpen? Ik kan ook rechtstreeks naar een naaiatelier gaan. Zij hebben vaak alle benodigdheden om u te kunnen helpen. Een derde optie is om via een deeleconomie platform op zoek te gaan naar een naaister in uw buurt door simpelweg een aanvraag in te dienen.

Wat zijn tarieven voor naaister in Leuven?

Ok, samenwerken met een naaister in Leuven. Maar aan welke prijs? Hoeveel kost een naaister in Leuven? Wat zijn de tarieven naaiwerk? Is er een prijslijst retouches? Hoeveel kost kledingreparatie? U vraagt zich af wat kost het om een broek korter te maken? Zoveel vragen over de tarieven naaiwerk. En één antwoord: dit hangt af van wat u juist nodig hebt qua naaiwerk. Een kleine knoop vervangen of naaien zal minder kosten dan gordijnen in een dik stof laten inkorten. Een naaister werkt vaak met een prijslijst naaiwerk en zelfs een prijslijst retouches. U kunt dit steeds op voorhand vragen om een idee te hebben van de prijs.

Als u via Ring Twice beroep doet op een naaister in Leuven voor uw naaiwerk, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen. Daarom is het sterk aangeraden om exact te beschrijven wat u wilt qua naaiwerk. Zo zullen de prijsaanbiedingen het best passen bij uw verwachtingen. Hieronder vindt u een tabel met de populairste dienstaanvragen en hun prijzen. Zo kunt u zich een idee vormen van wat u zoal kanverwachten:
DienstenGemiddelde prijzen naaister in Leuven
Kapotte rits herstellen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Knoopsgat maken€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gordijn innemen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Broek inleggen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Retouche kleding€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hou er rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Voor een exactere prijsofferte, kunt u een dienstaanvraag indienen.

Wat zijn de tarieven van een naaister? De tarieven van een naaister variëren naargelang de aanvraag. Een knoop van een hemd aannaaien zal minder kosten dan gordijnen inkorten of een jurk op maat laten maken. Om een specifiek idee te hebben, raden wij u aan om een dienstaanvraag in te dienen om zo een persoonlijk richtprijs te krijgen.

Naaister versus kleermaker: wat is het verschil?

Ookal zijn het twee meerdere beroepen, worden naaister en kleermaker vaak door elkaar gehaald. Veel van de werkzaamheden overlappen elkaar, vanwaar de verwarring. Een naaister kan per definitie meer dan een kleermaker. Een naaister werkt met patronen, knipt stoffen om ze om te vormen tot kledingstukken, accessoires en andere producten zoals gordijnen, tafellinnen enzovoort. Kleermakers daarentegen maken in het algemeen enkel kledingstukken, zoals de naam het al zegt. Ze passen kledingstukken aan of maken er op maat.

Wat is het verschil tussen een naaister en een kleermaker? Deze beroepen zijn verschillend, maar worden vaak door elkaar gehaald. Een naaister kan eigenlijk meer dan een kleermaker: ze werkt met patronen, knipt stoffen die ze dan omvormt tot kledingstukken, maar ook tot andere zaken zoals gordijnen, tafellinnen etc. Een kleermaker kan, zoals de naam het al weggeeft, kledingstukken maken. Een kleermaker past kleding aan of maakt er op maat. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen naaister in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie naaister in Leuven

Naaister - Gordijnen maken - Stof stikken voor akers boven vensters - Inkorten van bestaande overgordijnen en omzoomen. - Maken van mondmasker + babybroekje - Maatwerk - Verkorten en versmallen - Gordijnen 2*1.5 m inkorten - broek inkorten - Inleggen broek
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden