naaister Leuven

Naaister Leuven: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Leuven: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Herent (3020) - Gladys del carmen
Gladys del carmen
Herent
4.88/5 (26 reviews)
Omdat ik ben ervaring en het is mijn passie,heb ik altijd allerlei kleding en geregeld en doe ik nog veel andere dingen , bijvoorbeeld lingerie, kussens,alles wat binnen mijn bereikt ligt, heb ik mijn kleine thui.satlier
Lieve is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Naaister in Huldenberg (3040) - Lieve
Lieve
Huldenberg
4.95/5 (20 reviews)
Is de jeans van je zoontje gescheurd? Moet er een nieuwe rits in de jas? Is de zoom los van je zomerkleedje? Moeten je nieuwe gordijnen korter? Wil je mooie kussens die in je interieur passen? Kom bij mij en ik fiks het. Probleemke? Ik zoek met jou een oplossing.
Naaister in Berg (1910) - Melissa
Melissa
Berg
5/5 (5 reviews)
Ik ben altijd graag bezig met creatieve zaken. Naaien en naaiwerkjes horen daar zeker bij. Mijn niveau is niet professioneel, maar zeker in orde. Ik laat geen slordig werk achter.
Naaister in Herent (3020) - Birgit
Birgit
Herent
5/5 (2 reviews)
Ik ben al meer dan 10 jaar hobbynaaister en help regelmatig vrienden en familie met het inkorten van broeken, aannaaien van knopen,... Alle kleine retouches kortom! Verder kan ik je ook helpen bij het (ver)maken van gordijnen of eenvoudige kledingstukken.
Naaister in Leuven (3000) - Febe
Febe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Creatief zijn zit al sinds kindsbeen in mijn vingers. Ik volgde nooit een opleiding, maar ik maak al jaren mijn eigen kleren (breien, naaien, haken, ...) Naaien geniet hierbij mijn voorkeur. Zo maak ik mijn eigen jassen, broeken, ... Ik help u graag met uw herstellingswerken!
Naaister in Leefdaal (3061) - Ria
Ria
Leefdaal
5/5 (1 reviews)
Ik heb jarenlang zelf al mijn kleding gemaakt, ook jassen, zowel voor mezelf als voor de kinderen. Dus zomen inleggen, losgekomen naden herstellen, kleine aanpassingen zijn zeker geen probleem.
Naaister in Sint-joris-weert (3051) - Svetlana
Svetlana
Sint-joris-weert
Nieuw
Hallo, Ik ben een professionele naaister met meer dan 20 jaar ervaring. Als u kleding moet repareren, iets wilt inkorten of wijzigen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Naaister in Haacht (3150) - Iris
Iris
Haacht
Nieuw
Hallo, ik ben Iris en naai al sinds mijn 12 jaar. ik heb zelf veel naailessen en workshops gevolgd. ik doe al jaren herstellingen voor mijn man en kinderen. Ik heb 2 jaar geleden een cursus herstellingen en retouches gevolgd. Dus als jij iemand zoekt om je kleding te herstellen, een broek/rok in te korten of een rits te vervangen ben je bij mij op het juiste adres!
Naaister in Heverlee (3001) - Jutta
Jutta
Heverlee
Nieuw
Hoi! Ik ben al van jongs af gefascineerd geweest door naaien. Het leek me heerlijk om mijn eigen kleren te kunnen maken. Een aantal jaar geleden heb ik dan besloten les te gaan volgen aan het CVO. Ik ben een perfectionist als het op naaiwerk aankomt. Ik ben niet tevreden met half werk.
Naaister in Wilsele (3012) - Griet
Griet
Wilsele
Nieuw
Ik herstel kleding en doe kleine herstellingen en naaiwerk. Broek inkorten op originele zoom rits inzetten, ook kleine naaiwerkjes zoals knoop aannaaien knielappen broek herstellen, gaatjes maken,....
Naaister in Herent (3020) - Lina
Lina
Herent
Nieuw
ik heb wel een opleiding als naaister gevolgd . Naaien is mijn hobby . Ik doe dat voor mijn plezier en als ik iemand via deze weg kan helpen doet dat me nog plezier .
Naaister in Leuven (3000) - Fatemeh
Fatemeh
Leuven
Nieuw
Personally, I am a very tidy and clean girl so I can do this job perfectly. I have good experience with this type of work and in a short time, I can do this work so save time.
Naaister in Leuven (3000) - Ziba
Ziba
Leuven
Nieuw
I already worked in two residences houses and two apartments as cleaning lady. I am quick learner and have keen eyes for detail. In fact, I always try to do my best. Then, if you need any help for cleaning your house, don't hesitate to contact me. You surely can count on me for this job ;)
Naaister in Wilsele (3012) - Celien
Celien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilsele
Nieuw
Sinds mijn dertiende heb ik al een grote interesse in mode en kleding. Na mijn opleiding in de fashion-industrie heb ik enkele jaren werkervaring uitgeoefend in confectiebedrijven als naaister, waar kwaliteit op de eerste plaats staat. Deze passie wilde ik verderzetten in bijberoep. Ik herstel kleding, van knopen aannaaien tot mantels inkorten. Ook kunt u bij mij terecht voor al uw borduurwerk.
Naaister in Kessel lo (3010) - Sonja
Sonja
Kessel lo
Nieuw
Ik ben al meer dan 50 jaar naaister en kan alle herstellingen aan . Heb 3 industireele naaimachines staan die van mij zijn . Het naai werk is proffesioneel gedaan .
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
“ een goed idee om vraag en aanbod op een veilige manier bij elkaar te brengen ”
Jenan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Leuven: geëvalueerd met 4.97 door 55 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Leuven, goedkope naaister gezocht Leuven, kleding herstellen in Leuven, retouches Leuven, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat kan een naaister in Leuven allemaal doen?

Een naaister in Leuven heeft verschillende werkzaamheden. Zo is een naaister in Leuven verantwoordelijk voor het samenstellen van stoffen. Dit met een naaimachine of met de hand. Een naaister werkt niet alleen met kledingstoffen. Ze kan ook werken met kussens of gordijnen. Wat een naaister in Leuven juist kan doen, hangt af van het naaiatelier voor dewelke ze werkt en natuurlijk van haar eigen competenties. Kleding retoucheren? Gordijnen inkorten? Hemden repareren? Of een knoop aannaaien? Naaisters in Leuven kunnen het allemaal. Ze hebben goud in hun handen! Waar u een paar dagen sukkelt om een broek in te korten (of er eigenlijk zelfs nooit aan durft te beginnen), doen naaisters in Leuven dit in een handomdraai. Een naaister in Leuven kan ook naden glad strijken, knopen aannaaien op hemden of broeken, ritsen naaien of ritsen repareren.

Uw zoon of dochter heeft een mooi kostuum nodig voor een verjaardagsfeestje of voor scoutskamp deze zomer? Of u bent zelf uitgenodigd op een bal en u wilt er graag uitspringen? Roep er dan een naaister bij! Een naaister kan namelijk ook patronen tekenen en uitsnijden. Als u dus graag een op maat gemaakte jurk of broek wilt, dan kan de naaisters uw afmetingen nemen en aan de slag gaan. Alles kan, van retouches tot het creëren van kleding!

Als u via Ring Twice een naaister inschakelt, is het aangeraden om zo precies mogelijk te beschrijven wat u juist nodig hebt. Moet uw broek omgezoomd worden? Moet er een extra knoopsgat genaaid worden in uw hemd? U wilt graag een op maat gemaakte jurk voor een speciale gelegenheid? Uw nieuwe gordijnen zijn net iets te lang? Het kan allemaal. Beschrijf uw wensen met onze naaisters in Leuven en ontvang een service op maat!

Wat kan een naaister allemaal doen? Een naaister werkt niet enkel met stoffen, maar kan ook kleren, zoals hemden of jeansbroeken retoucheren. Een naaister kan ook uw gordijnen inkorten. U hebt een eigen design in gedachten? Een naaister kan ook op maat gemaakte kleding maken.

Hoe een naaister in Leuven vinden?

Een naaister die goed werk levert vinden kan soms moeilijk zijn. U wilt ook zeker zijn dat het werk goed uitziet en niet op een fiasco uitloopt. Er zijn tal van methodes om een naaister in Leuven te vinden. Misschien bent u zelf handig in kleine naaiwerken, zoals een knoop aannaaien, maar u wilt toch iemand die iets beter is en vooral snel kan werken als het gaat om grotere naaiwerken, zoals gordijnen inkorten of een broek zomen?Hoe een naaister vinden? Een goede naaister vinden kan soms moeilijk zijn. Hier zijn drie manieren om de beste naaister in uw buurt te vinden. Vraag altijd rond in uw entourage: misschien is uw buurvrouw een naaister in spe of kan uw oma u helpen? Ik kan ook rechtstreeks naar een naaiatelier gaan. Zij hebben vaak alle benodigdheden om u te kunnen helpen. Een derde optie is om via een deeleconomie platform op zoek te gaan naar een naaister in uw buurt door simpelweg een aanvraag in te dienen.

Wat zijn tarieven voor een naaister in Leuven?

Ok, de hulp inschakelen van een naaister in Leuven. Maar aan welke prijs? Hoeveel kost een naaister in Leuven? Wat zijn de tarieven naaiwerk? Is er een prijslijst retouches? Hoeveel kost kleding reparatie? U vraagt zich af wat kost het om een broek korter te maken? Zoveel vragen over de tarieven naaiwerk. En één antwoord: dit hangt af van wat u juist nodig hebt qua naaiwerk. Een kleine knoop vervangen of naaien zal minder kosten dan gordijnen in een dik stof laten inkorten. Een naaister werkt vaak met een prijslijst naaiwerk en zelfs een prijslijst retouches. U kunt dit steeds op voorhand vragen om een idee te hebben van de prijs.

Als u via Ring Twice beroep doet op een naaister in Leuven voor uw naaiwerk, krijgt u verschillende prijsaanbiedingen. Daarom is het sterk aanbevolen om precies te beschrijven wat u wilt qua naaiwerk. Zo zullen de prijsoffertes het best passen bij uw verwachtingen. Hieronder vindt u een tabel met de populairste dienstaanvragen en hun prijzen. Zo kunt u zich een beeld vormen van wat u zoal kan vragen:
DienstenGemiddelde prijzen naaister in Leuven
Kapotte rits herstellen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Knoopsgat maken€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gordijn inkorten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Broek innemen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Retouche kleding€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hou er rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Voor een exactere prijsvoorstel, kunt u een dienstaanvraag indienen.

Wat zijn de tarieven van een naaister? De tarieven van een naaister variëren naargelang de aanvraag. Een knoop van een hemd aannaaien zal minder kosten dan gordijnen inkorten of een jurk op maat laten maken. Om een specifiek idee te hebben, raden wij u aan om een dienstaanvraag in te dienen om zo een persoonlijk richtprijs te krijgen.

Naaister versus kleermaker: wat is het verschil?

Ookal zijn het twee meerdere functies, worden naaister en kleermaker vaak door elkaar gehaald. Veel van de werkzaamheden overlappen elkaar, vanwaar de verwarring. Een naaister kan per definitie meer dan een kleermaker. Een naaister werkt met patronen, knipt stoffen om ze om te vormen tot kledingstukken, accessoires en andere producten zoals gordijnen, tafellinnen enzovoort. Kleermakers daarentegen maken in het algemeen enkel kledingstukken, zoals de naam het al zegt. Ze passen kledingstukken aan of maken er op maat.

Wat is het verschil tussen een naaister en een kleermaker? Deze beroepen zijn verschillend, maar worden vaak door elkaar gehaald. Een naaister kan eigenlijk meer dan een kleermaker: ze werkt met patronen, knipt stoffen die ze dan omvormt tot kledingstukken, maar ook tot andere zaken zoals gordijnen, tafellinnen etc. Een kleermaker kan, zoals de naam het al weggeeft, kledingstuk ken maken. Een kleermaker past kleding aan of maakt er op maat.


Andere categorieën binnen naaister in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie naaister in Leuven

Bijberoep naaister! - Inkorten van zomerbroeken en rok. - gordijnhaak in vlaamse plooi naaien - Clothes repair - Rok versmallen - Retouche communiekleed - Fijn breisel stoppen - Fijn breisel stoppen - rits in jas - Gat in Parajumper - maken van honden kleding grote honden - stikken logo op kussensloop - Jurk aanpassen - Naaister - Stof stikken voor akers boven vensters - Inkorten van bestaande overgordijnen en omzoomen. - Maken van mondmasker + babybroekje - Maatwerk - Verkorten en versmallen - Gordijnen 2*1.5 m inkorten - broek inkorten - Inleggen broek
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden