naaister Mechelen

Naaister Mechelen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Mechelen: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Kontich (2550) - Kris
Kris
Kontich
5/5 (8 reviews)
Jarenlang naaicursussen gevolgd (en afgerond) om ook jarenlang kleding voor te kinderen (4) te maken - momenteel vooral herstellingen én opnieuw aan de slag achter de machine voor creaties voor het eerste kleinkind… Ook voor breiwerk kan u bij mij terecht trouwens!
Naaister in Mechelen (2800) - Inge
Inge
Mechelen
4.86/5 (7 reviews)
Je kan bij me terecht voor het inkorten van broeken en andere eenvoudige verstelwerken aan kleding. Ik volgde 4 jaar naailessen en beschik over een naaimachine en overlockmachine. We passen bij me thuis en spreken af tegen wanneer de kledingstukken klaar zijn.
Naaister in Mechelen (2800) - Roxana
Roxana Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Naaien is mijn favoriete activiteit. Ik heb een zware naaimachine , overlock voor elastische stoffen als jersey , borduurmachine, ritsen in elke maat en kleur, naald en draad voor elk sort stoffen . Ik heb 20 jaar ervaring als naaister: van herstellen en verstellen, gordijnen en overgordijnen, zetel hoezen op maat tot bruidsjurk, carnaval costumes, jurkjes, rokjes en nu ook mondmaskers 3€/stk
Naaister in Mechelen (2800) - Miassar
Miassar
Mechelen
4.5/5 (2 reviews)
Hallo, Ik heb veel ervaring als naaister, op het moment dat ik geen baan kan vinden, heb ik alles wat ik nodig heb om te werken. Ik wil graag doorgaan met het werk van een naaister.
Naaister in Duffel (2570) - Rita
Rita Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Duffel
Nieuw
Hallo , Geen naaiwerk is me teveel en hou van mijn job. Ik doe dit alles in mijn atelier en vind het niet erg om even lans te komen om iets op te meten of dergelijke Tot hoors Rita
Naaister in Mechelen (2800) - Lotte
Lotte
Mechelen
Nieuw
Ben je zelf geen held met een naaimachine, maar wil je wel een fashionable mondmasker? Dan maak ik ze voor jou! Je kiest tussen de stofjes die ik leggen heb of stelt zelf een stofje voor dat ik online kan bestellen en dan maak ik (afh. van de stoffen/opties) een mondmasker voor €5-€15. Let's stay fashionable and safe!
Naaister in Lint (2547) - Martha samelia
Martha samelia
Lint
Nieuw
I am a seamstress and love making clothes and other things. I used pattern and free hand cutting as well. I am creative with needle, thread and scissor.
Naaister in Mechelen (2800) - Loubna
Loubna
Mechelen
Nieuw
Ik kan kei goed naaien dit heb ik ook geleerd op school. Ik vind naaien altijd tof om te leren. Dit zou heel fijn zijn om te werken. Thuis doe ik dit ook altijd.
Naaister in Mechelen (2800) - Monique
Monique
Mechelen
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als naaister, en heb dit altijd graag gedaan. Alhoewel het nooit mijn plan was om er mijn beroep van de maken. Ik wil graag jouw kledingstukken inkorten, herstellen. Mijn stikmachine kan helaas geen zware stoffen zoals jeans aan.
Naaister in Mechelen (2800) - Jolien
Jolien
Mechelen
Nieuw
Ik naai graag en heb ook een stage meubelstoffering erop zitten. In het naaien zelf ben ik nog niet zo goed als mijn oma, maar ik word graag uitgedaagd en wil mijn kunnen graag verbeteren! Kleine verstellingswerkjes kan ik aan. Ook wolstoppen is een kleine hobby geworden. :)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel naaisters in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handige app om mensen in je buurt in contact te komen voor klusjes. Mijn eerste ervaring met Ring Twice is positief. ”
Hilde
“ Gemakkelijk om iemand in de buurt te vinden die een klein klusje kan klaren voor jou als je tijdelijk/meerdere keren in nood zit ”
Anita
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Mechelen: geëvalueerd met 4.84 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Mechelen, goedkope naaister gezocht Mechelen, kleding herstellen in Mechelen, retouches Mechelen, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan naaister in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden