naaister Mechelen

Naaister Mechelen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Mechelen: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Hever (3191) - Nicole
Nicole
Hever
5/5 (41 reviews)
Hallo,
Naaister in Mechelen (2800) - Iwein
Iwein
Mechelen
4.96/5 (24 reviews)
Bij kan je terecht voor klein naaiwerk als ook machinaal borduurwerk volgens je eigen ontwerp of ik maak een. Natuurlijk heb ik reeds een hele reeks reeds kant en klare figuurtjes liggen
Naaister in Niel (2845) - Veerle
Veerle Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb al heel wat retouches gedaan dus als er een nieuwe rits in die broek moet , of ingekort worden kan ik je daarbij helpen. Vraag gerust wat kan en niet kan .
Naaister in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
Kontich
5/5 (3 reviews)
Sinds 8 jaar volg ik in avondschool opleidingen om mijn kennis te verbreden en verdiepen. Ik naai ook voor een naaimagazine, Fibre Mood, waar ik ook aan de basis van het idee meegewerkt heb. Verder word ik vaak gevraagd om patronen te testen. Ik ben patroonontwerper en lingerieontwerper, en nu bezig met een opleiding leerbewerking.
Naaister in Mechelen (2800) - Roxana
Roxana Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Naaien is mijn favoriete activiteit. Ik heb een zware naaimachine , overlock voor elastische stoffen als jersey , borduurmachine, ritsen in elke maat en kleur, naald en draad voor elk sort stoffen . Ik heb 20 jaar ervaring als naaister: van herstellen en verstellen, gordijnen en overgordijnen, zetel hoezen op maat tot bruidsjurk, carnaval costumes, jurkjes, rokjes en nu ook mondmaskers 3€/stk
Naaister in Mechelen (2800) - Miassar
Miassar
Mechelen
4.5/5 (2 reviews)
Hallo, Ik heb veel ervaring als naaister, op het moment dat ik geen baan kan vinden, heb ik alles wat ik nodig heb om te werken. Ik wil graag doorgaan met het werk van een naaister.
Naaister in Blaasveld (2830) - Sharry
Sharry
Blaasveld
5/5 (1 reviews)
Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in naaiwerk. Mijn grootmoeder heeft dit me aangeleerd en ben er op school met verder gegaan. Voor elk stuk stof is er een oplossing.
Naaister in Duffel (2570) - Rita
Rita Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Duffel
Nieuw
Hallo , Geen naaiwerk is me teveel en hou van mijn job. Ik doe dit alles in mijn atelier en vind het niet erg om even lans te komen om iets op te meten of dergelijke Tot hoors Rita
Naaister in Mechelen (2800) - Lotte
Lotte
Mechelen
Nieuw
Ben je zelf geen held met een naaimachine, maar wil je wel een fashionable mondmasker? Dan maak ik ze voor jou! Je kiest tussen de stofjes die ik leggen heb of stelt zelf een stofje voor dat ik online kan bestellen en dan maak ik (afh. van de stoffen/opties) een mondmasker voor €5-€15. Let's stay fashionable and safe!
Naaister in Lint (2547) - Martha samelia
Martha samelia
Lint
Nieuw
I am a seamstress and love making clothes and other things. I used pattern and free hand cutting as well. I am creative with needle, thread and scissor.
Naaister in Mechelen (2800) - Loubna
Loubna
Mechelen
Nieuw
Ik kan kei goed naaien dit heb ik ook geleerd op school. Ik vind naaien altijd tof om te leren. Dit zou heel fijn zijn om te werken. Thuis doe ik dit ook altijd.
Naaister in Mechelen (2800) - Athraa
Athraa
Mechelen
Nieuw
İk heb ervaring als naaister meer dan 12 yaar en nu werk ik bij jpc colection in antwerpen............................................................
Naaister in Kontich (2550) - Ines
Ines Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kontich
Nieuw
Naaien was al van kleins mijn passie. Ik kan alle herstellingen en ook op maat. Je moet niet lang wachten op je retouches. Voor mij is het heel belangrijk dat je met een lach naar buiten gaat. Je kan bij mij met alles terecht en je krijgt er ook nog een leuke babbel bij😊
Naaister in Muizen (2812) - Anne
Anne
Muizen
Nieuw
Het begon met een babydekentje :-) en toen lessen en diverse workshops. In naaien kan ik mijn creativiteit kwijt, al vind ik het ook heel ontspannend om wat bandwerk te doen. Ik heb een zwak voor verkleedkleren (mijn kinderen hebben echt een waanzinnige collectie) en feestjurken. Iets creatief of gewoon praktisch een knop aanzetten, ik hoor graag wat jij nodig hebt!
Naaister in Mechelen (2800) - Monique
Monique
Mechelen
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als naaister, en heb dit altijd graag gedaan. Alhoewel het nooit mijn plan was om er mijn beroep van de maken. Ik wil graag jouw kledingstukken inkorten, herstellen. Mijn stikmachine kan helaas geen zware stoffen zoals jeans aan.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
“ een goed idee om vraag en aanbod op een veilige manier bij elkaar te brengen ”
Jenan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Mechelen: geëvalueerd met 4.92 door 74 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Mechelen, goedkope naaister gezocht Mechelen, kleding herstellen in Mechelen, retouches Mechelen, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat kan een naaister in Mechelen allemaal doen?

Een naaister in Mechelen heeft verscheidene taken. Zo is een naaister in Mechelen verantwoordelijk voor het naaien van stoffen. Dit met een naaimachine of met de hand. Een naaister is niet enkel werkzaam met kledingstoffen. Ze kan ook te maken hebben met kussens of gordijnen. Wat een naaister in Mechelen juist kan doen, hangt af van het naaiatelier voor dewelke ze werkt en natuurlijk van haar eigen competenties. Kleding herstellen? Gordijnen inkorten? Hemden repareren? Of een knoop aannaaien? Naaisters in Mechelen kunnen het allemaal. Ze hebben goud in hun handen! Waar u een paar dagen sukkelt om een broek in te korten (of er eigenlijk zelfs nooit aan durft te beginnen), doen naaisters in Mechelen dit in een handomdraai. Een naaister in Mechelen kan ook naden glad strijken, knopen aannaaien op hemden of broeken, ritsen naaien of ritsen retoucheren.

Uw zoon of dochter heeft een mooi kostuum nodig voor een verjaardagsfeestje of voor scoutskamp deze zomer? Of u bent zelf uitgenodigd op een maskerade en u wilt er graag uitspringen? Roep er dan een naaister bij! Een naaister kan namelijk ook patronen tekenen en uitsnijden. Als u dus graag een op maat gemaakte jurk of broek wilt, dan kan de naaisters uw afmetingen nemen en aan de slag gaan. Alles kan, van retouches tot het creëren van kleding!

Als u via Ring Twice een naaister in dienst neemt, is het aangeraden om zo precies mogelijk te beschrijven wat u exact nodig hebt. Moet uw broek omgezoomd worden? Moet er een extra knoopsgat genaaid worden in uw hemd? U wilt graag een op maat gemaakte jurk voor een speciale gelegenheid? Uw nieuwe gordijnen zijn net iets te lang? Het kan allemaal. Beschrijf uw wensen met onze naaisters in Mechelen en krijg een service op maat!

Wat kan een naaister allemaal doen? Een naaister werkt niet enkel met stoffen, maar kan ook kleren, zoals hemden of jeansbroeken retoucheren. Een naaister kan ook uw gordijnen inkorten. U hebt een eigen design in gedachten? Een naaister kan ook op maat gemaakte kleding maken.

Hoe een naaister in Mechelen vinden?

Een naaister die goed werk levert vinden kan soms moeilijk zijn. U wilt ook zeker zijn dat het werk goed uitziet en niet op een fiasco uitloopt. Er zijn tal van manieren om een naaister in Mechelen te vinden. Misschien bent u zelf goed in kleine naaiwerken, zoals een knoop aannaaien, maar u wilt toch iemand die iets beter is en vooral snel kan werken als het gaat om grotere naaiwerken, zoals gordijnen inkorten of een broek zomen?Hoe een naaister vinden? Een goede naaister vinden kan soms moeilijk zijn. Hier zijn drie manieren om de beste naaister in uw buurt te vinden. Vraag altijd rond in uw entourage: misschien is uw buurvrouw een naaister in spe of kan uw oma u helpen? Ik kan ook rechtstreeks naar een naaiatelier gaan. Zij hebben vaak alle benodigdheden om u te kunnen helpen. Een derde optie is om via een deeleconomie platform op zoek te gaan naar een naaister in uw buurt door simpelweg een aanvraag in te dienen.

Wat zijn tarieven voor een naaister in Mechelen?

Ok, beroep doen op een naaister in Mechelen. Maar aan welke prijs? Hoeveel kost een naaister in Mechelen? Wat zijn de tarieven naaiwerk? Is er een prijslijst retouches? Hoeveel kost kleding reparatie? U vraagt zich af wat kost het om een broek korter te maken? Zoveel vragen over de tarieven naaiwerk. En één antwoord: dit hangt af van wat u juist nodig hebt qua naaiwerk. Een kleine knoop vervangen of naaien zal minder kosten dan gordijnen in een dik stof laten inkorten. Een naaister werkt vaak met een prijslijst naaiwerk en zelfs een prijslijst retouches. U kunt dit steeds op voorhand vragen om een idee te hebben van de prijs.

Als u via Ring Twice beroep doet op een naaister in Mechelen voor uw naaiwerk, ontvangt u verschillende prijsoffertes. Daarom is het sterk aangeraden om juist te beschrijven wat u wilt qua naaiwerk. Zo zullen de prijsvoorstellen het best passen bij uw verwachtingen. Hieronder vindt u een tabel met de meest gevraagde dienstaanvragen en hun prijzen. Zo kunt u zich een idee vormen van wat u zoal kan verwachten:
DienstenGemiddelde prijzen naaister in Mechelen
Rits herstellen/Ritssluiting herstellen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Knoop aannaaien€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gordijn innemen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Broek innemen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kleding herstellen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hou er rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Voor een exactere prijsaanbieding, kunt u een dienstaanvraag indienen.

Wat zijn de tarieven van een naaister? De tarieven van een naaister variëren naargelang de aanvraag. Een knoop van een hemd aannaaien zal minder kosten dan gordijnen inkorten of een jurk op maat laten maken. Om een specifiek idee te hebben, raden wij u aan om een dienstaanvraag in te dienen om zo een persoonlijk richtprijs te krijgen.

Naaister versus kleermaker: wat is het verschil?

Ookal zijn het twee verschillende functies, worden naaister en kleermaker vaak door elkaar gehaald. Veel van de vereisten overlappen elkaar, vanwaar de verwarring. Een naaister kan per definitie meer dan een kleermaker. Een naaister werkt met patronen, knipt stoffen om ze om te vormen tot kledingstukken, accessoires en andere producten zoals gordijnen, tafellinnen enzovoort. Kleermakers daarentegen maken in het algemeen enkel kledingstukken, zoals de naam het al zegt. Ze passen kledingstukken aan of maken er op maat.

Wat is het verschil tussen een naaister en een kleermaker? Deze beroepen zijn verschillend, maar worden vaak door elkaar gehaald. Een naaister kan eigenlijk meer dan een kleermaker: ze werkt met patronen, knipt stoffen die ze dan omvormt tot kledingstukken, maar ook tot andere zaken zoals gordijnen, tafellinnen etc. Een kleermaker kan, zoals de naam het al weggeeft, kledingstuk ken maken. Een kleermaker past kleding aan of maakt er op maat.


Andere categorieën binnen naaister in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie naaister in Mechelen

Mouwlengte van kleed aanpassen - Broeken inkorten - herstelling rits van regenjasje - Ritsen jassen vervangen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden