naaister Sint-niklaas

Naaister Sint-niklaas: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Sint-niklaas: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Lokeren (9160) - Sigrid
Sigrid
Lokeren
5/5 (3 reviews)
Ik heb jaren ervaring als naaister in een decoratie/mode winkel. Retouches en gordijnen maken zijn mijn specialiteit. Japanse panelen,optrekgordijnen,versmallen,verkorten... Voor allerhande retouches kan je bij mij terecht. Kledij,Ritsen vervangen,broeken verkorten,rokken,linnen,gordijnen... T'Scheurtje
Naaister in Elversele (9140) - Malika
Malika
Elversele
5/5 (1 reviews)
ik heb kleding verkoop gevolgd op school echt kledij stikken doe ik niet meer maar hou mij wel veel bezig met retouches kledij herstikken kleiner maken enz
Naaister in Hamme (9220) - Fieke
Fieke
Hamme
Nieuw
Ik werk al 6 jaar als stikster, ik heb dit ook 8 jaar lang op school gevolgd. Ik werk zeer nauwkeurig. en ben zelf heel kritisch over mijn werk.
Naaister in Hamme (9220) - Ashley
Ashley
Hamme
Nieuw
Hey! Ik heb 3 jaar een cursus naaien gevolgd en vind het heerlijk om unieke stukken te maken of bestaande kledij te 'pimpen'. Ik kan ook verstelwerk doen aan kleding zoals inkorten van broeken, knop aannaaien, rits inzetten etc. Ik help graag met wat jij nodig hebt.
Naaister in Nieuwkerken-waas (9100) - Samira
Samira
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ervaring van op school, kan dat zeer goed! Goed opgeleid. Heb ook vaak voor mensen genaaid. Iedereen waar ik voor gewerkt vond mijn ervaring goed .................
Naaister in Sinaai-waas (9112) - An
An
Sinaai-waas
Nieuw
Ik week heel precies en nauwkeurig alsof het mijn eigen stuks zijn. Doe retouches en strijkwerk en heb nog enkele uurtjes vrij om misschien nog enkele extra kosten ten te kunnen helpen. Indien zelf niet de mogelijkheid om te brengen kan ik gerust ophalen en terugbrengen.
Naaister in Montegnée (4420) - Mareh
Mareh
Montegnée
Nieuw
Ik ben naaister en ik kan verstelwerk doen inleggen broeken mantels... ect.Ik kan ook kledij veranderen..ik heb 6 jaar experience in naald. Ik woon in sint niklaas.
Naaister in Kemzeke (9190) - Kathy
Kathy
Kemzeke
Nieuw
Ik heb op school gestudeerd voor naaister en doe dit heel graag, in mijn vrije tijd herstel ik kleding voor vrienden en familie als dit nodig is en voor mijn dochter naai ik al eens kleding, verkleed kleedjes zoals prinsessenjurkjes en dergelijke.
Naaister in Nieuwkerken-waas (9100) - Inneke
Inneke
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben geen professionele naaister maar heb mijn stikmachine en kan wel kleine herstellingen doen of basiszaken maken. Ik probeer steeds nieuwe dingen uit waardoor ik hierin ook groei en beter wordt.
Naaister in Hamme (9220) - Khaled
Khaled
Hamme
Nieuw
Mijn naam is khaled Ik werk al ongeveer 25 jaar aan kleren repareren en gordeinen en allerlei dingen Ik woon al ongeveer 8 jaar in belgië Ik werkte eerst aan gordeinen maken En momenteel werk ik aan kleren repareren(mannelijk/vrouwlijk)
Naaister in De klinge (9170) - Pascale
Pascale
De klinge
Nieuw
Ik heb mode gestudeerd en natuurlijk behoorde naaien hier ook bij. Ik naai nu nog steeds niet dagelijks maar genoeg om mijn kleindochter haar doopkleed volledig zelf te maken uit de sleep van mijn dochter haar trouwkleed.
Naaister in Temse (9140) - Hilde
Hilde
Temse
Nieuw
Ik ben handig in al het kleine verstelwerk. Verder kan ik daar niet veel aan toe voegen.ik kan ook overweg met de naaimachine . Zelf kledij ontwerpen en maken kan ik weer niet
Naaister in Beveren-waas (9120) - Sarah
Sarah
Beveren-waas
Nieuw
Ik heb zelf zes jaar mode gevolgd op school (naaister) en daarachter drie jaar zelfstandige naaister geweest. Dit is een vak die ik met veel liefde deed en op dit moment nog altijd doe.
Naaister in De klinge (9170) - Halyna
Halyna
De klinge
Nieuw
Ik ben couturier / naaister kan super hulpzaam zijn. Nieuwe kleding stukken op maat maken en verstellen. Ik ben creatief met naald en stof. Alle gewenste kledij is mogelijk met schappleijke prijs voor mijn dinsten.
Naaister in Daknam (9160) - Lynn
Lynn
Daknam
Nieuw
Ik ben het gewent kleine kleding herstellingen te doen. Kleding met gaatjes maak ik dicht. Is je naad gescheurd die naai ik graag weer aan elkaar. Voor andere naai herstellingen kan dit steeds besproken worden.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
“ een goed idee om vraag en aanbod op een veilige manier bij elkaar te brengen ”
Jenan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Sint-niklaas: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Sint-niklaas, goedkope naaister gezocht Sint-niklaas, kleding herstellen in Sint-niklaas, retouches Sint-niklaas, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat kan een naaister in Sint-niklaas allemaal doen?

Een naaister in Sint-niklaas heeft verschillende werkzaamheden. Zo is een naaister in Sint-niklaas verantwoordelijk voor het naaien van stoffen. Dit met een naaimachine of met de hand. Een naaister werkt niet alleen met kledingstoffen. Ze kan ook te maken hebben met kussens of gordijnen. Wat een naaister in Sint-niklaas juist kan doen, hangt af van het naaiatelier voor dewelke ze werkt en natuurlijk van haar eigen vaardigheden. Kleding retoucheren? Gordijnen inkorten? Hemden herstellen? Of een knoop aannaaien? Naaisters in Sint-niklaas kunnen het allemaal. Ze hebben goud in hun handen! Waar u een paar dagen sukkelt om een broek in te korten (of er eigenlijk zelfs nooit aan durft te beginnen), doen naaisters in Sint-niklaas dit in een handomdraai. Een naaister in Sint-niklaas kan ook naden glad strijken, knopen aannaaien op hemden of broeken, ritsen naaien of ritsen retoucheren.

Uw zoon of dochter heeft een mooi kostuum nodig voor een verjaardagsfeestje of voor scoutskamp deze zomer? Of u bent zelf uitgenodigd op een bal en u wilt er graag uitspringen? Roep er dan een naaister bij! Een naaister kan namelijk ook patronen tekenen en uitsnijden. Als u dus graag een op maat gemaakte jurk of broek wilt, dan kan de naaisters uw afmetingen nemen en aan de slag gaan. Alles kan, van retouches tot het creëren van kleding!

Als u via Ring Twice een naaister zoekt, is het aangeraden om zo goed mogelijk te beschrijven wat u precies nodig hebt. Moet uw broek omgezoomd worden? Moet er een extra knoopsgat genaaid worden in uw hemd? U wilt graag een op maat gemaakte jurk voor een speciale gelegenheid? Uw nieuwe gordijnen zijn net iets te lang? Het kan allemaal. Beschrijf uw noden met onze naaisters in Sint-niklaas en ontvang een service op maat!

Wat kan een naaister allemaal doen? Een naaister werkt niet enkel met stoffen, maar kan ook kleren, zoals hemden of jeansbroeken retoucheren. Een naaister kan ook uw gordijnen inkorten. U hebt een eigen design in gedachten? Een naaister kan ook op maat gemaakte kleding maken.

Hoe een naaister in Sint-niklaas vinden?

Een naaister die goed werk levert vinden kan soms moeilijk zijn. U wilt ook zeker zijn dat het werk goed uitziet en niet op een fiasco uitloopt. Er zijn tal van aanpakken om een naaister in Sint-niklaas te vinden. Misschien bent u zelf goed in kleine naaiwerken, zoals een knoop aannaaien, maar u wilt toch iemand die iets beter is en vooral snel kan werken als het gaat om grotere naaiwerken, zoals gordijnen inkorten of een broek zomen?Hoe een naaister vinden? Een goede naaister vinden kan soms moeilijk zijn. Hier zijn drie manieren om de beste naaister in uw buurt te vinden. Vraag altijd rond in uw entourage: misschien is uw buurvrouw een naaister in spe of kan uw oma u helpen? Ik kan ook rechtstreeks naar een naaiatelier gaan. Zij hebben vaak alle benodigdheden om u te kunnen helpen. Een derde optie is om via een deeleconomie platform op zoek te gaan naar een naaister in uw buurt door simpelweg een aanvraag in te dienen.

Wat zijn tarieven voor een naaister in Sint-niklaas?

Ok, de hulp inschakelen van een naaister in Sint-niklaas. Maar aan welke prijs? Hoeveel kost een naaister in Sint-niklaas? Wat zijn de tarieven naaiwerk? Is er een prijslijst retouches? Hoeveel kost kleding reparatie? U vraagt zich af wat kost het om een broek korter te maken? Zoveel vragen over de tarieven naaiwerk. En één antwoord: dit hangt af van wat u juist nodig hebt qua naaiwerk. Een kleine knoop vervangen of naaien zal minder kosten dan gordijnen in een dik stof laten inkorten. Een naaister werkt vaak met een prijslijst naaiwerk en zelfs een prijslijst retouches. U kunt dit steeds op voorhand vragen om een idee te hebben van de prijs.

Als u via Ring Twice beroep doet op een naaister in Sint-niklaas voor uw naaiwerk, krijgt u verscheidene prijsvoorstellen. Daarom is het sterk aangeraden om precies te beschrijven wat u wilt qua naaiwerk. Zo zullen de prijsaanbiedingen het best passen bij uw verwachtingen. Hieronder vindt u een tabel met de populairste dienstaanvragen en hun prijzen. Zo kunt u zich een idee vormen van wat u zoal kan verwachten:
DienstenGemiddelde prijzen naaister in Sint-niklaas
Kapotte rits herstellen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Knoop aannaaien€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gordijn innemen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Broek inkorten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Retouche kleding€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hou er rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Voor een exactere prijsaanbieding, kunt u een dienstaanvraag indienen.

Wat zijn de tarieven van een naaister? De tarieven van een naaister variëren naargelang de aanvraag. Een knoop van een hemd aannaaien zal minder kosten dan gordijnen inkorten of een jurk op maat laten maken. Om een specifiek idee te hebben, raden wij u aan om een dienstaanvraag in te dienen om zo een persoonlijk richtprijs te krijgen.

Naaister versus kleermaker: wat is het verschil?

Ookal zijn het twee verschillende ambachten, worden naaister en kleermaker vaak door elkaar gehaald. Veel van de vereisten overlappen elkaar, vanwaar de verwarring. Een naaister kan per definitie meer dan een kleermaker. Een naaister werkt met patronen, knipt stoffen om ze om te vormen tot kledingstukken, accessoires en andere producten zoals gordijnen, tafellinnen enzovoort. Kleermakers daarentegen creëren in het algemeen enkel kledingstukken, zoals de naam het al zegt. Ze passen kledingstukken aan of maken er op maat.

Wat is het verschil tussen een naaister en een kleermaker? Deze beroepen zijn verschillend, maar worden vaak door elkaar gehaald. Een naaister kan eigenlijk meer dan een kleermaker: ze werkt met patronen, knipt stoffen die ze dan omvormt tot kledingstukken, maar ook tot andere zaken zoals gordijnen, tafellinnen etc. Een kleermaker kan, zoals de naam het al weggeeft, kledingstuk ken maken. Een kleermaker past kleding aan of maakt er op maat.


Andere categorieën binnen naaister in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden