naaister Sint-niklaas

Naaister Sint-niklaas: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Sint-niklaas: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Kemzeke (9190) - Kathy
Kathy
Kemzeke
5/5 (4 reviews)
Ik heb op school gestudeerd voor naaister en doe dit heel graag, in mijn vrije tijd herstel ik kleding voor vrienden en familie als dit nodig is en voor mijn dochter naai ik al eens kleding, verkleed kleedjes zoals prinsessenjurkjes en dergelijke.
Naaister in Hamme (9220) - Stephanie
Stephanie
Hamme
Nieuw
Ik werk al 6 jaar als stikster, ik heb dit ook 8 jaar lang op school gevolgd. Ik werk zeer nauwkeurig. en ben zelf heel kritisch over mijn werk.
Naaister in Nieuwkerken-waas (9100) - Samira
Samira
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ervaring van op school, kan dat zeer goed! Goed opgeleid. Heb ook vaak voor mensen genaaid. Iedereen waar ik voor gewerkt vond mijn ervaring goed .................
Naaister in Montegnée (4420) - Mareh
Mareh
Montegnée
Nieuw
Ik ben naaister en ik kan verstelwerk doen inleggen broeken mantels... ect.Ik kan ook kledij veranderen..ik heb 6 jaar experience in naald. Ik woon in sint niklaas.
Naaister in Nieuwkerken-waas (9100) - Inneke
Inneke
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben geen professionele naaister maar heb mijn stikmachine en kan wel kleine herstellingen doen of basiszaken maken. Ik probeer steeds nieuwe dingen uit waardoor ik hierin ook groei en beter wordt.
Naaister in De klinge (9170) - Pascale
Pascale
De klinge
Nieuw
Ik heb mode gestudeerd en natuurlijk behoorde naaien hier ook bij. Ik naai nu nog steeds niet dagelijks maar genoeg om mijn kleindochter haar doopkleed volledig zelf te maken uit de sleep van mijn dochter haar trouwkleed.
Naaister in Temse (9140) - Hilde
Hilde
Temse
Nieuw
Ik ben handig in al het kleine verstelwerk. Verder kan ik daar niet veel aan toe voegen.ik kan ook overweg met de naaimachine . Zelf kledij ontwerpen en maken kan ik weer niet
Naaister in Beveren-waas (9120) - Sarah
Sarah
Beveren-waas
Nieuw
Ik heb zelf zes jaar mode gevolgd op school (naaister) en daarachter drie jaar zelfstandige naaister geweest. Dit is een vak die ik met veel liefde deed en op dit moment nog altijd doe.
Naaister in De klinge (9170) - Halyna
Halyna
De klinge
Nieuw
Ik ben couturier / naaister kan super hulpzaam zijn. Nieuwe kleding stukken op maat maken en verstellen. Ik ben creatief met naald en stof. Alle gewenste kledij is mogelijk met schappleijke prijs voor mijn dinsten.
Naaister in De klinge (9170) - Linda
Linda
De klinge
Nieuw
Ik ben mijn hele carrière naaister geweest, ik heb een erg uitgebreide ervaring. Zowel beddengoed, gordijnen, kleding, herstellingen etc... Ik help je met plezier.
Naaister in De klinge (9170) - Eva
Eva
De klinge
Nieuw
Één broek verkorten, een gat herstellen, een gordijn inkorten, een knop aannaaien. lkemaal jobjes die ik graag doe voor mensen die het zelf niet kunnen.
Naaister in Stekene (9190) - Selina
Selina
Stekene
Nieuw
Ik heb dat geleerd op school en kan het basis naaien wel van kleding dus daar kan ik wel mee helpen als dat nodig is die moment
Naaister in Waasmunster (9250) - Elien
Elien
Waasmunster
Nieuw
Ik ben al sinds ik naald en draad kon vasthouden met textiel bezig. Ik ben ook heel creatief en detailgericht. U kan bij mij terecht voor kleine verstelwerken zoals een rits vervangen, een broek inkorten, een jas/trui versmallen, een knoop aannaaien,...
Naaister in Nieuwkerken-waas (9100) - Alisa
Alisa
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb mode gestudeerd en heb leren patroontekenen, de stikmachine heeft geen geheimen voor mij. Ik werk nauwkeurig. Ik werkt nu in een orthopedisch bedrijf als afwerker. Ik werk ook met leder.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel naaisters in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk om iemand in de buurt te vinden die een klein klusje kan klaren voor jou als je tijdelijk/meerdere keren in nood zit ”
Anita
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Sint-niklaas: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Sint-niklaas, goedkope naaister gezocht Sint-niklaas, kleding herstellen in Sint-niklaas, retouches Sint-niklaas, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan naaister in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden