naaister Willebroek

Ontdek talentvolle naaisters in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie naaisters in de buurt van Willebroek

Naaister in Mechelen (2800) - Iwein
Iwein
Mechelen
4.96/5 (25 reviews)
Bij kan je terecht voor klein naaiwerk als ook machinaal borduurwerk volgens je eigen ontwerp of ik maak een. Natuurlijk heb ik reeds een hele reeks reeds kant en klare figuurtjes liggen
Naaister in Willebroek (2830) - Rita
Rita
Willebroek
5/5 (5 reviews)
Kan je zelf geen knopen aannaaien? dan ben je aan het juiste adres ! ik zorg graag dat jou hemd / jas/ etc.... weer dicht kan :-) Het gaat over gewone knopen, geen drukknopen of jeansbroekknoppen. Alles wat met gewone naald en draad kan gemaakt worden komt aan bod.
Naaister in Niel (2845) - Veerle
Veerle Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb al heel wat retouches gedaan dus als er een nieuwe rits in die broek moet , of ingekort worden kan ik je daarbij helpen. Vraag gerust wat kan en niet kan .
Naaister in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
Kontich
5/5 (3 reviews)
Sinds 8 jaar volg ik in avondschool opleidingen om mijn kennis te verbreden en verdiepen. Ik naai ook voor een naaimagazine, Fibre Mood, waar ik ook aan de basis van het idee meegewerkt heb. Verder word ik vaak gevraagd om patronen te testen. Ik ben patroonontwerper en lingerieontwerper, en nu bezig met een opleiding leerbewerking.
Naaister in Mechelen (2800) - Roxana
Roxana Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Naaien is mijn favoriete activiteit. Ik heb een zware naaimachine , overlock voor elastische stoffen als jersey , borduurmachine, ritsen in elke maat en kleur, naald en draad voor elk sort stoffen . Ik heb 20 jaar ervaring als naaister: van herstellen en verstellen, gordijnen en overgordijnen, zetel hoezen op maat tot bruidsjurk, carnaval costumes, jurkjes, rokjes en nu ook mondmaskers 3€/stk
Naaister in Mechelen (2800) - Miassar
Miassar
Mechelen
4.5/5 (2 reviews)
Hallo, Ik heb veel ervaring als naaister, op het moment dat ik geen baan kan vinden, heb ik alles wat ik nodig heb om te werken. Ik wil graag doorgaan met het werk van een naaister.
Naaister in Duffel (2570) - Rita
Rita Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Duffel
Nieuw
Hallo , Geen naaiwerk is me teveel en hou van mijn job. Ik doe dit alles in mijn atelier en vind het niet erg om even lans te komen om iets op te meten of dergelijke Tot hoors Rita
Naaister in Mechelen (2800) - Lotte
Lotte
Mechelen
Nieuw
Ben je zelf geen held met een naaimachine, maar wil je wel een fashionable mondmasker? Dan maak ik ze voor jou! Je kiest tussen de stofjes die ik leggen heb of stelt zelf een stofje voor dat ik online kan bestellen en dan maak ik (afh. van de stoffen/opties) een mondmasker voor €5-€15. Let's stay fashionable and safe!
Naaister in Lippelo (2890) - Sena
Sena
Lippelo
Nieuw
Hey, Ik ben Sena, Ik ben modevormgever dit houdt in dat ik bevoegd met retoucheren en naaien op maat. Ik ben al van jongs bezig met naaien dus u kunt zeker op mij vertrouwen. Groetjes Sena
Naaister in Londerzeel (1840) - Cindy
Cindy
Londerzeel
Nieuw
Ik hou ervan om mensen gelukkig te maken! Wanneer jullie blij zijn met een mooi kledingstuk dan kan ik ook alleen maar happy zijn! Ik steek graag tijd in het maken van kwalitatieve kledij! Ik maak vooral kinderkledij voor mijn eigen kindjes en ook voor vrienden en familie! Ik maak ook sweaters voor volwassenen en cadeautjes voor juffen/meesters! Een boekentas nodig? Ik maak er een unieke voor jou!
Naaister in Lint (2547) - Martha samelia
Martha samelia
Lint
Nieuw
I am a seamstress and love making clothes and other things. I used pattern and free hand cutting as well. I am creative with needle, thread and scissor.
Naaister in Mechelen (2800) - Loubna
Loubna
Mechelen
Nieuw
Ik kan kei goed naaien dit heb ik ook geleerd op school. Ik vind naaien altijd tof om te leren. Dit zou heel fijn zijn om te werken. Thuis doe ik dit ook altijd.
Naaister in Niel (2845) - Inge
Inge Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
Nieuw
Een hekel aan kleine herstellingswerken zoals een knoop aannaaien, rits herstellen, broek/rok/kleed te lang, een klein scheurtje herstellen? Ik neem graag deze taak van u over zodat u opnieuw van uw favoriete kledingstuk te genieten. De kneepjes van het vak geleerd vanuit professionele hoek als verkoopster in modezaken. Extra cursus gevolgd om zelf kleren te maken. Uw werkjes zijn in goede handen
Naaister in Bornem (2880) - Nalan
Nalan
Bornem
Nieuw
Mijn moeder heeft altijd gewerkt in een hoogstaand atelier ; en heeft het me dan ook aangeleerd . Ik doe de naaiwerken altijd met de hand , omdat het naar mijn mening mooier oogt.
Naaister in Bornem (2880) - Marie-jeanne
Marie-jeanne
Bornem
Nieuw
Ik heb Snit en naad geleerd op school en maakte mijn kleding grotendeels zelf. Vroeger nog jaren retouches gedaan voor kennissen, vrienden en familie.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
“ een goed idee om vraag en aanbod op een veilige manier bij elkaar te brengen ”
Jenan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Willebroek: geëvalueerd met 4.91 door 41 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Willebroek, goedkope naaister gezocht Willebroek, kleding herstellen in Willebroek, retouches Willebroek, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat kan een naaister in Willebroek allemaal doen?

Een naaister in Willebroek heeft verscheidene jobs. Zo is een naaister in Willebroek verantwoordelijk voor het samenstellen van stoffen. Dit met een naaimachine of met de hand. Een naaister is niet enkel werkzaam met kledingstoffen. Ze kan ook werken met kussens of gordijnen. Wat een naaister in Willebroek juist kan doen, hangt af van het naaiatelier voor dewelke ze werkt en natuurlijk van haar eigen competenties. Kleding retoucheren? Gordijnen inkorten? Hemden retoucheren? Of een knoop aannaaien? Naaisters in Willebroek kunnen het allemaal. Ze hebben goud in hun handen! Waar jij een paar dagen sukkelt om een broek in te korten (of er eigenlijk zelfs nooit aan durft te beginnen), doen naaisters in Willebroek dit in een handomdraai. Een naaister in Willebroek kan ook naden glad strijken, knopen aannaaien op hemden of broeken, ritsen naaien of ritsen retoucheren.

Jouw zoon of dochter heeft een mooi kostuum nodig voor een verjaardagsfeestje of voor scoutskamp deze zomer? Of je bent zelf uitgenodigd op een maskerade en je wilt er graag uitspringen? Roep er dan een naaister bij! Een naaister kan namelijk ook patronen tekenen en uitsnijden. Als je dus graag een op maat gemaakte jurk of broek wil, dan kan de naaisters jouw afmetingen nemen en aan de slag gaan. Alles kan, van retouches tot het creëren van kleding!

Als je via Ring Twice een naaister inschakelt, is het aangeraden om zo precies mogelijk te beschrijven wat je precies nodig hebt. Moet jouw broek omgezoomd worden? Moet er een extra knoopsgat genaaid worden in jouw hemd? Je wil graag een op maat gemaakte jurk voor een speciale gelegenheid? Jouw nieuwe gordijnen zijn net iets te lang? Het kan allemaal. Beschrijf jouw noden met onze naaisters in Willebroek en ontvang een service op maat!

Wat kan een naaister allemaal doen? Een naaister werkt niet enkel met stoffen, maar kan ook kleren, zoals hemden of jeansbroeken retoucheren. Een naaister kan ook jouw gordijnen inkorten. Je hebt een eigen design in gedachten? Een naaister kan ook op maat gemaakte kleding maken.

Hoe een naaister in Willebroek vinden?

Een naaister die goed werk levert vinden kan soms moeilijk zijn. Je wil ook zeker zijn dat het werk goed uitziet en niet op een fiasco uitloopt. Er zijn tal van aanpakken om een naaister in Willebroek te vinden. Misschien ben je zelf handig in kleine naaiwerken, zoals een knoop aannaaien, maar je wil toch iemand die iets beter is en vooral snel kan werken als het gaat om grotere naaiwerken, zoals gordijnen inkorten of een broek zomen?Hoe een naaister vinden? Een goede naaister vinden kan soms moeilijk zijn. Hier zijn drie manieren om de beste naaister in jouw buurt te vinden. Vraag altijd rond in jouw entourage: misschien is jouw buurvrouw een naaister in spe of kan jouw oma je helpen? Ik kan ook rechtstreeks naar een naaiatelier gaan. Zij hebben vaak alle benodigdheden om jou te kunnen helpen. Een derde optie is om via een deeleconomie platform op zoek te gaan naar een naaister in jouw buurt door simpelweg een aanvraag in te dienen.

Wat zijn tarieven voor naaister in Willebroek?

Ok, een naaister in Willebroek in dienst nemen. Maar aan welke prijs? Hoeveel kost een naaister in Willebroek? Wat zijn de tarieven naaiwerk? Is er een prijslijst retouches? Hoeveel kost kledingreparatie? Je vraagt je af wat kost het om een broek korter te maken? Zoveel vragen over de tarieven naaiwerk. En één antwoord: dit hangt af van wat je juist nodig hebt qua naaiwerk. Een kleine knoop vervangen of naaien zal minder kosten dan gordijnen in een dik stof laten inkorten. Een naaister werkt vaak met een prijslijst naaiwerk en zelfs een prijslijst retouches. Je kan dit steeds op voorhand vragen om een idee te hebben van de prijs.

Als je via Ring Twice beroep doet op een naaister in Willebroek voor jouw naaiwerk, krijgt je verscheidene prijsvoorstellen. Daarom is het sterk aangeraden om precies te beschrijven wat je wilt qua naaiwerk. Zo zullen de prijsvoorstellen het best passen bij jouw verwachtingen. Hieronder vind je een tabel met de populairste dienstaanvragen en hun prijzen. Zo kan je je een idee vormen van wat je zoal kanverwachten:
DienstenGemiddelde prijzen naaister in Willebroek
Kapotte rits herstellen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Knoop aannaaien€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gordijn inkorten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Broek innemen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Retouche kleding€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hou er rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Voor een exactere prijsvoorstel, kan je een dienstaanvraag indienen.

Wat zijn de tarieven van een naaister? De tarieven van een naaister variëren naargelang de aanvraag. Een knoop van een hemd aannaaien zal minder kosten dan gordijnen inkorten of een jurk op maat laten maken. Om een specifiek idee te hebben, raden wij jou aan om een dienstaanvraag in te dienen om zo een persoonlijk richtprijs te krijgen.

Naaister versus kleermaker: wat is het verschil?

Ookal zijn het twee verscheidene functies, worden naaister en kleermaker vaak door elkaar gehaald. Veel van de vereisten overlappen elkaar, vandaar de verwarring. Een naaister kan per definitie meer dan een kleermaker. Een naaister werkt met patronen, knipt stoffen om ze om te vormen tot kledingstukken, accessoires en andere producten zoals gordijnen, tafellinnen enzovoort. Kleermakers daarentegen maken in het algemeen enkel kledingstukken, zoals de naam het al zegt. Ze passen kledingstukken aan of maken er op maat.

Wat is het verschil tussen een naaister en een kleermaker? Deze beroepen zijn verschillend, maar worden vaak door elkaar gehaald. Een naaister kan eigenlijk meer dan een kleermaker: ze werkt met patronen, knipt stoffen die ze dan omvormt tot kledingstukken, maar ook tot andere zaken zoals gordijnen, tafellinnen etc. Een kleermaker kan, zoals de naam het al weggeeft, kledingstukken maken. Een kleermaker past kleding aan of maakt er op maat. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen naaister in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden