naaister Nijlen

Ontdek talentvolle naaisters in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie naaisters in de buurt van Nijlen

Naaister in Lier (2500) - Elke
Elke
Lier
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben Elke, 45 jaar. Als 15 jarige ben ik gestart met hobby naaien omdat ik ik steeds confectiekleding moest aanpassen. Na mijn hogere studies ben ik in avondschool kleding gaan volgen. Ik heb dan jaren kleding voor mezelf genaaid. Ondertussen maak ik tassen en volg ik een cursus lingerie maken. Als je verstellingswerken of naai gerelateerde taken hebt ben je bij mij aan het juiste adres.
Naaister in Boechout (2530) - Jacqueline
Jacqueline
Boechout
5/5 (3 reviews)
Ik heb vroeger 3jaar snit en naad gedaan, en ook kleren gemaakt voor mijn kinderen en mij toen oook kan ik nog altijd met naaimachine overweg,doe dit
Naaister in Schilde (2970) - Sarah
Sarah
Schilde
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik heet Sarah, ben 37 jaar en mama van een zoontje Loewie. Ik heb een eigen webshop met zelfgemaakte baby- en kinderkleding. Kleding verstellen, verkorten... ik doe het graag!
Naaister in Boechout (2530) - Ahmad
Ahmad
Boechout
Nieuw
Dag allemaal Ik ben kleermaker ..... Ik ben het juiste adres voor alle uw retouches...... Verkorten , verlengen , versmallen herstellen , nieuwe risten Gordijnen op maat, verkorten Ik ben ook specialist in herstellen van breigoed
Naaister in Koningshooikt (2500) - Nance
Nance
Koningshooikt
Nieuw
Heb een opleiding genoten va. 3 jaar .kleine herstellingen , u kan me vragen, ik laat u weten wat er kan gebeuren , ik kan dit thuis doen , ophalen en leveren is mogelijk !
Naaister in Herentals (2200) - Carolien
Carolien
Herentals
Nieuw
Ik naai nu al enkele jaren al mijn kadootjes zelf, bijvoorbeeld bij een geboorte of een verjaardag. Ik beschouw mezelf nog steeds als een beginnende naaister, maar eenvoudige opdrachten vormen zeker geen probleem.
Naaister in Lier (2500) - Mona
Mona
Lier
Nieuw
ik ben naaister en ik kan verstelwerk doen. en heb ik een paar jaar als naaisters gewerkt. voor retouches,kleding herstellen vrijmaken en enzovoort help ik je graag.
Naaister in Broechem (2520) - Lydia
Lydia
Broechem
Nieuw
Ik heb ook ervaring in poesten al van mij 17j grt Lydia. Ben nu met dienstenscheuqes aan werk maar ik zoek nog wat werk bij. Graag help ik de mensen en ben beleefd en vriendelijk lydia
Naaister in Lier (2500) - Eman
Eman
Lier
Nieuw
Ik heb in mijn middelbaar mode gestudeerd, maar ben al van 8 jarig kind aan het naaien. Het is een hobby maar ook een passie. Ik kan herstellingen doen, maar ook inkortingen of versmallingen. Ik bezit van een goed naaimachine en overlokmachine.
Naaister in Lier (2500) - Emillia
Emillia
Lier
Nieuw
Ik heb ervaring in naaien kan met stikmachine werken kan inleggen kan ritsen vervangen verkorten knopen ik heb geen ervaring op profesioneel vak maar wel ervaring thuisgebied
Naaister in Hallaar (2220) - Irene
Irene
Hallaar
Nieuw
Hallo . Als ervaren naaister ( opleiding snit en naad) kan ik al jouw verstelwerk verzorgen. Broeken rokken kleedjes verkorten, inleggen, uitlaten, mouwen verkorten,ritsen inzetten. Dit doe ik allemaal met mijn 3 industriële naaimachines.
Naaister in Grobbendonk (2280) - Elly rose
Elly rose
Grobbendonk
Nieuw
Doing sewing in machine i think i still need to learn how to handle the machine.. but in my own i always do sewing for every one.. with my pillow sheets also
Naaister in Bevel (2560) - Beatriz
Beatriz
Bevel
Nieuw
Hallo, ik heb een kleine atelier van naaien. ik zoek nog nieuw klanten . ik heb veel ervaring in herstelling kleding en/of versmallen, zomen van broek/roken/jurken en knopen aan zetten. Mij grote passie zijn patchwork en creatieve naaien ik heb een vast werk maar ik zoek extra verdint met mijn vrije tijdje . Tot binnenkorte.
Naaister in Kessel (2560) - Ecaterina
Ecaterina
Kessel
Nieuw
Ikben naaister met 22 jaar ervaring gewerkt in grote fabrik ,kan verstewerk doen verkorten ,versmaal dat is geen problem voor mij ik ben kreatif in mijn Werk kan altid is vinden
Naaister in Vorselaar (2290) - Anne
Anne
Vorselaar
Nieuw
Ik heb 50 jaar ervaring in het maken van mijn eigen kleren, kan kleren aanpassen en van een oud jurkje een nieuwe (bredere of smallere) versie maken, eventueel met nieuwe versieringen...
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
“ een goed idee om vraag en aanbod op een veilige manier bij elkaar te brengen ”
Jenan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Nijlen: geëvalueerd met 5.0 door 25 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Nijlen, goedkope naaister gezocht Nijlen, kleding herstellen in Nijlen, retouches Nijlen, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat kan een naaister in Nijlen allemaal doen?

Een naaister in Nijlen heeft meerdere werkzaamheden. Zo is een naaister in Nijlen verantwoordelijk voor het naaien van stoffen. Dit met een naaimachine of met de hand. Een naaister werkt niet alleen met kledingstoffen. Ze kan ook te maken hebben met kussens of gordijnen. Wat een naaister in Nijlen juist kan doen, hangt af van het naaiatelier voor dewelke ze werkt en natuurlijk van haar eigen deskundigheid. Kleding repareren? Gordijnen inkorten? Hemden repareren? Of een knoop aannaaien? Naaisters in Nijlen kunnen het allemaal. Ze hebben goud in hun handen! Waar jij een paar dagen sukkelt om een broek in te korten (of er eigenlijk zelfs nooit aan durft te beginnen), doen naaisters in Nijlen dit in een handomdraai. Een naaister in Nijlen kan ook naden glad strijken, knopen aannaaien op hemden of broeken, ritsen naaien of ritsen repareren.

Jouw zoon of dochter heeft een mooi kostuum nodig voor een verjaardagsfeestje of voor scoutskamp deze zomer? Of je bent zelf uitgenodigd op een bal en je wilt er graag uitspringen? Roep er dan een naaister bij! Een naaister kan namelijk ook patronen tekenen en uitsnijden. Als je dus graag een op maat gemaakte jurk of broek wil, dan kan de naaisters jouw afmetingen nemen en aan de slag gaan. Alles kan, van retouches tot het creëren van kleding!

Als je via Ring Twice een naaister inschakelt, is het aangeraden om zo goed mogelijk te beschrijven wat je precies nodig hebt. Moet jouw broek omgezoomd worden? Moet er een extra knoopsgat genaaid worden in jouw hemd? Je wil graag een op maat gemaakte jurk voor een speciale gelegenheid? Jouw nieuwe gordijnen zijn net iets te lang? Het kan allemaal. Beschrijf jouw noden met onze naaisters in Nijlen en ontvang een service op maat!

Wat kan een naaister allemaal doen? Een naaister werkt niet enkel met stoffen, maar kan ook kleren, zoals hemden of jeansbroeken retoucheren. Een naaister kan ook jouw gordijnen inkorten. Je hebt een eigen design in gedachten? Een naaister kan ook op maat gemaakte kleding maken.

Hoe een naaister in Nijlen vinden?

Een naaister die goed werk levert vinden kan soms moeilijk zijn. Je wil ook zeker zijn dat het werk goed uitziet en niet op een fiasco uitloopt. Er zijn tal van aanpakken om een naaister in Nijlen te vinden. Misschien ben je zelf bekwaam in kleine naaiwerken, zoals een knoop aannaaien, maar je wil toch iemand die iets beter is en vooral snel kan werken als het gaat om grotere naaiwerken, zoals gordijnen inkorten of een broek zomen?Hoe een naaister vinden? Een goede naaister vinden kan soms moeilijk zijn. Hier zijn drie manieren om de beste naaister in jouw buurt te vinden. Vraag altijd rond in jouw entourage: misschien is jouw buurvrouw een naaister in spe of kan jouw oma je helpen? Ik kan ook rechtstreeks naar een naaiatelier gaan. Zij hebben vaak alle benodigdheden om jou te kunnen helpen. Een derde optie is om via een deeleconomie platform op zoek te gaan naar een naaister in jouw buurt door simpelweg een aanvraag in te dienen.

Wat zijn tarieven voor naaister in Nijlen?

Ok, samenwerken met een naaister in Nijlen. Maar aan welke prijs? Hoeveel kost een naaister in Nijlen? Wat zijn de tarieven naaiwerk? Is er een prijslijst retouches? Hoeveel kost kledingreparatie? Je vraagt je af wat kost het om een broek korter te maken? Zoveel vragen over de tarieven naaiwerk. En één antwoord: dit hangt af van wat je juist nodig hebt qua naaiwerk. Een kleine knoop vervangen of naaien zal minder kosten dan gordijnen in een dik stof laten inkorten. Een naaister werkt vaak met een prijslijst naaiwerk en zelfs een prijslijst retouches. Je kan dit steeds op voorhand vragen om een idee te hebben van de prijs.

Als je via Ring Twice beroep doet op een naaister in Nijlen voor jouw naaiwerk, krijgt je meerdere prijsaanbiedingen. Daarom is het sterk aangeraden om precies te beschrijven wat je wilt qua naaiwerk. Zo zullen de prijsaanbiedingen het best passen bij jouw verwachtingen. Hieronder vind je een tabel met de meest frequente dienstaanvragen en hun prijzen. Zo kan je je een beeld vormen van wat je zoal kanvragen:
DienstenGemiddelde prijzen naaister in Nijlen
Rits herstellen jas€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Knoop aannaaien€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gordijn inkorten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Broek inleggen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gekrompen kleding herstellen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hou er rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Voor een exactere prijsvoorstel, kan je een dienstaanvraag indienen.

Wat zijn de tarieven van een naaister? De tarieven van een naaister variëren naargelang de aanvraag. Een knoop van een hemd aannaaien zal minder kosten dan gordijnen inkorten of een jurk op maat laten maken. Om een specifiek idee te hebben, raden wij jou aan om een dienstaanvraag in te dienen om zo een persoonlijk richtprijs te krijgen.

Naaister versus kleermaker: wat is het verschil?

Ookal zijn het twee meerdere beroepen, worden naaister en kleermaker vaak door elkaar gehaald. Veel van de taken overlappen elkaar, vandaar de verwarring. Een naaister kan per definitie meer dan een kleermaker. Een naaister werkt met patronen, knipt stoffen om ze om te vormen tot kledingstukken, accessoires en andere producten zoals gordijnen, tafellinnen enzovoort. Kleermakers daarentegen creëren in het algemeen enkel kledingstukken, zoals de naam het al zegt. Ze passen kledingstukken aan of maken er op maat.

Wat is het verschil tussen een naaister en een kleermaker? Deze beroepen zijn verschillend, maar worden vaak door elkaar gehaald. Een naaister kan eigenlijk meer dan een kleermaker: ze werkt met patronen, knipt stoffen die ze dan omvormt tot kledingstukken, maar ook tot andere zaken zoals gordijnen, tafellinnen etc. Een kleermaker kan, zoals de naam het al weggeeft, kledingstukken maken. Een kleermaker past kleding aan of maakt er op maat. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen naaister in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden