naaister Nijlen

Naaister Nijlen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Nijlen: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Nijlen (2560) - Anouska
Anouska
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Voor alle retouches mag je naar mij komen. Breien of haken van een tof iets sta ik ook altijd te springen. Ontwerpen of vanaf een patroon. Kom maar af
Naaister in Koningshooikt (2500) - Nance
Nance
Koningshooikt
Nieuw
Heb een opleiding genoten va. 3 jaar .kleine herstellingen , u kan me vragen, ik laat u weten wat er kan gebeuren , ik kan dit thuis doen , ophalen en leveren is mogelijk !
Naaister in Lier (2500) - Mona
Mona
Lier
Nieuw
ik ben naaister en ik kan verstelwerk doen. en heb ik een paar jaar als naaisters gewerkt. voor retouches,kleding herstellen vrijmaken en enzovoort help ik je graag.
Naaister in Broechem (2520) - Lydia
Lydia
Broechem
Nieuw
Ik heb ook ervaring in poesten al van mij 17j grt Lydia. Ben nu met dienstenscheuqes aan werk maar ik zoek nog wat werk bij. Graag help ik de mensen en ben beleefd en vriendelijk lydia
Naaister in Lier (2500) - Eman
Eman
Lier
Nieuw
Ik heb in mijn middelbaar mode gestudeerd, maar ben al van 8 jarig kind aan het naaien. Het is een hobby maar ook een passie. Ik kan herstellingen doen, maar ook inkortingen of versmallingen. Ik bezit van een goed naaimachine en overlokmachine.
Naaister in Lier (2500) - Emillia
Emillia
Lier
Nieuw
Ik heb ervaring in naaien kan met stikmachine werken kan inleggen kan ritsen vervangen verkorten knopen ik heb geen ervaring op profesioneel vak maar wel ervaring thuisgebied
Naaister in Hallaar (2220) - Irene
Irene
Hallaar
Nieuw
Hallo . Als ervaren naaister ( opleiding snit en naad) kan ik al jouw verstelwerk verzorgen. Broeken rokken kleedjes verkorten, inleggen, uitlaten, mouwen verkorten,ritsen inzetten. Dit doe ik allemaal met mijn 3 industriële naaimachines.
Naaister in Grobbendonk (2280) - Elly rose
Elly rose
Grobbendonk
Nieuw
Doing sewing in machine i think i still need to learn how to handle the machine.. but in my own i always do sewing for every one.. with my pillow sheets also
Naaister in Bevel (2560) - Beatriz
Beatriz
Bevel
Nieuw
Hallo, ik heb een kleine atelier van naaien. ik zoek nog nieuw klanten . ik heb veel ervaring in herstelling kleding en/of versmallen, zomen van broek/roken/jurken en knopen aan zetten. Mij grote passie zijn patchwork en creatieve naaien ik heb een vast werk maar ik zoek extra verdint met mijn vrije tijdje . Tot binnenkorte.
Naaister in Kessel (2560) - Ecaterina
Ecaterina
Kessel
Nieuw
Ikben naaister met 22 jaar ervaring gewerkt in grote fabrik ,kan verstewerk doen verkorten ,versmaal dat is geen problem voor mij ik ben kreatif in mijn Werk kan altid is vinden
Naaister in Vorselaar (2290) - Anne
Anne
Vorselaar
Nieuw
Ik heb 50 jaar ervaring in het maken van mijn eigen kleren, kan kleren aanpassen en van een oud jurkje een nieuwe (bredere of smallere) versie maken, eventueel met nieuwe versieringen...
Naaister in Ranst (2520) - Morgane
Morgane
Ranst
Nieuw
Met mijn diploma mode en retouche heb ik de nodige ervaring om jou kledingstuk te repareren. Heb jij een favoriete broek, rok of jurk maar is jou rits kapot? Geen enkel probleem! Ik zorg ervoor dat jij langer van jou favoriete kledingstuk kan genieten. U kan bij mij ook terecht voor het verkorten van jeans, klassieke broeken, rokken en jurken. Dit met de nodige zorg en ervaring!
Naaister in Lier (2500) - Brigitte
Brigitte
Lier
Nieuw
Ik ben op mijn 14 jaar naar de huishoudschool geweest en heb daar zelf mijn eigen kleding leren maken,ook kinderkleding . Ik kan nog steeds goed overweg met de stikmachine
Naaister in Nijlen (2560) - Brenda
Brenda Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
Nieuw
Ik kan retouches uitvoeren, broeken, rokken, kleedjes verkorten, kleine herstellingswerken zoals naden die gelost zijn met de naaimachine of met de hand, knopen en sluitingen aannaaien.
Naaister in Bevel (2560) - Maria
Maria
Bevel
Nieuw
Ik heb een diploma van naaister en maak en herstel geregeld mijn eigen kledingstukken en die van de mensen in mijn omgeving. Niets zo leuk een kledingstuk dat nog in prima conditie is terug als nieuw te maken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel naaisters in Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk om iemand in de buurt te vinden die een klein klusje kan klaren voor jou als je tijdelijk/meerdere keren in nood zit ”
Anita
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Nijlen: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Nijlen, goedkope naaister gezocht Nijlen, kleding herstellen in Nijlen, retouches Nijlen, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan naaister in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden