Vind de beste naaister van Aalst

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Naaister in Aaigem (9420) - Lydia
Lydia
5/5 · 4 reviews
9420 Aaigem
Ik ben regentes kleding en heb jaren een eigen kledingzaak gehad. Daarna heb ik hierin ook dertig jaar les gegeven. Ik kan uw kledij inleggen, verstellen en aanpassen. Dit voor mannen en vrouwen.
Naaister in Gijzegem (9308) - Evelyne
Evelyne
Nieuw
9308 Gijzegem
Iemand nodig voor eenvoudige retouches (broek inkorten (met originele boord), knoop aan te naaien, losse naad repareren)? Ik heb een 1.5 jaar naailes gevolgd en kan intussen al deze probleempjes mooi voor je oplossen.
Naaister in Aalst (9300) - Sarah
Sarah
Nieuw
9300 Aalst
Hey iedereen! Naaien is een hobby van mij. Ik verkort de broeken steeds van vrienden en heb zelf ook al wat kledij gemaakt. Ben dus best handig met een naaimachine.
Naaister in Ninove (9400) - Karen
Karen
Nieuw
9400 Ninove
Vele jaren ervaring , opleiding bachelor modetechnologie en leraar mode. alle retouches, bruids retouches, maatwerk ook bedrukken van textiel en andere
Naaister in Dendermonde (9200) - Kim
Kim
Nieuw
9200 Dendermonde
Ik ben afgestudeerd in modetechnologie. Waarbij ik een een grote kennis heb van patronen en naaitechnieken. Wil je een op maat gemaakt stuk. Let me know en we geraken samen wel tot een mooi eindresultaat
Naaister in Aalst (9300) - Belba
Belba
Nieuw
9300 Aalst
Dag! Ik werk al 15 jaar als parttime schoonmaker en kleermaker voor particulieren en zou graag fulltime willen werken. Positieve houding. Ik zou graag voor je werken!
Naaister in Iddergem (9472) - Miriade
Miriade
Nieuw
9472 Iddergem
Ik zit in de richting Moderealisatie en verkoop. Ik heb 8u mode en 4u retouches in een week. Dus ik zit twaalf uur achter een stikmachine. Ik kan kleren herstellen zoals: ritsen, knoopjes, verkorten, een gat, broeken strakker maken,... noem maar op
Naaister in Schellebelle (9260) - Chantal
Chantal
Nieuw
9260 Schellebelle
Voor het inkorten van broeken, rok. Kleed, pantalon kan je bij mij terecht. Ook voor het maken van rok, kleed en andere ontwerpen kan je mij contacteren om uw gewenste kledingstuk of tas te naaien.
Naaister in Buggenhout (9255) - Linsy
Linsy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9255 Buggenhout
Ik kan kleine retouches doen heb ook alle benodigdheden zelf. en ik maak ook nieuwe kleding. inkorten, reparatie, aanpassingen.
Naaister in Appels (9200) - Leen
Leen
Nieuw
9200 Appels
Kleine naaiklusjes vind ik leuk. Ik heb zelf een naaimachine en een overlockmachine. Ik ben creatief en werk snel en zorgvuldig. Ik help je graag waar je het nodig hebt.
Naaister in Erembodegem (9320) - Nele
Nele
Nieuw
9320 Erembodegem
Naaien is voor mij meer dan een uit de hand gelopen hobby. Mijn technische opleiding in het middelbaar stond in het teken van confectie, mijn bachelor opleiding ook. Gedurende 15 jaar ben ik ook actief geweest in deze sector. Ik ben eerder technisch sterk dan creatief. Verstelwerk en het uitwerken van een ontwerp zijn voor mij geen probleem. Ik beschik over lockmachine en naaimachine.
Naaister in Dendermonde (9200) - Ann
Ann
Nieuw
9200 Dendermonde
= ; ik ben al geboeid door diverse herstellingen te verrichten, op deze manier leer ik graag bij Ik werk mooi af met wat fijn biaislint , ik ben abonnee bij diverse naai & breiwinkels
Naaister in Impe (9340) - Debby
Debby
Nieuw
9340 Impe
Kleine herstellingen . Kan ik wel aan wanneer iets stuk is repareer ik dit voor u op een zo goed mogelijke manier . Ik ben geen profesionele naaister maar met twee kleine kindjes kan ik wel wat aan
Naaister in Aaigem (9420) - Sofie
Sofie
Nieuw
9420 Aaigem
Ik startte jaren geleden in mijn vrije tijd met een opleiding en beheers de basistechnieken op de naaimachine. Kleine herstellingen, omzomen van kledij, ... daarvoor kan u bij mij terecht.
Naaister in Aalst (9300) - Mireille
Mireille
Nieuw
9300 Aalst
Ik kan kleine aanpassingen doen aan kleding. Broeken inkorten bv. Breien en haken zijn mijn grootste hobby. Baby speelgoed, kleding, decoratie voor in huis

Naaister Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen: naaister Aalst, goedkope naaister gezocht Aalst, kleding herstellen in Aalst, retouches Aalst, …

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Verkorten van jas mouwen met een rits erin
Thomas raadt Els aan Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Verstelwerk kleding
Frans raadt Leen aan Leen
“ een goed idee om vraag en aanbod op een veilige manier bij elkaar te brengen ”
aanpassen nachtjapon
Lisa raadt Jenan aan Jenan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat kan een naaister in Aalst allemaal doen?

Een naaister in Aalst heeft verschillende jobs. Zo is een naaister in Aalst verantwoordelijk voor het naaien van stoffen. Dit met een naaimachine of met de hand. Een naaister werkt niet alleen met kledingstoffen. Ze kan ook werken met kussens of gordijnen. Wat een naaister in Aalst juist kan doen, hangt af van het naaiatelier voor dewelke ze werkt en natuurlijk van haar eigen competenties. Kleding retoucheren? Gordijnen inkorten? Hemden retoucheren? Of een knoop aannaaien? Naaisters in Aalst kunnen het allemaal. Ze hebben goud in hun handen! Waar u een paar dagen sukkelt om een broek in te korten (of er eigenlijk zelfs nooit aan durft te beginnen), doen naaisters in Aalst dit in een handomdraai. Een naaister in Aalst kan ook naden glad strijken, knopen aannaaien op hemden of broeken, ritsen naaien of ritsen retoucheren.

Uw zoon of dochter heeft een mooi kostuum nodig voor een verjaardagsfeestje of voor scoutskamp deze zomer? Of u bent zelf uitgenodigd op een bal en u wilt er graag uitspringen? Roep er dan een naaister bij! Een naaister kan namelijk ook patronen tekenen en uitsnijden. Als u dus graag een op maat gemaakte jurk of broek wilt, dan kan de naaisters uw afmetingen nemen en aan de slag gaan. Alles kan, van retouches tot het creëren van kleding!

Als u via Ring Twice een naaister in dienst neemt, is het aangeraden om zo goed mogelijk te beschrijven wat u precies nodig hebt. Moet uw broek omgezoomd worden? Moet er een extra knoopsgat genaaid worden in uw hemd? U wilt graag een op maat gemaakte jurk voor een speciale gelegenheid? Uw nieuwe gordijnen zijn net iets te lang? Het kan allemaal. Beschrijf uw wensen met onze naaisters in Aalst en krijg een service op maat!

Wat kan een naaister allemaal doen? Een naaister werkt niet enkel met stoffen, maar kan ook kleren, zoals hemden of jeansbroeken retoucheren. Een naaister kan ook uw gordijnen inkorten. U hebt een eigen design in gedachten? Een naaister kan ook op maat gemaakte kleding maken.

Hoe een naaister in Aalst vinden?

Een naaister die goed werk levert vinden kan soms moeilijk zijn. U wilt ook zeker zijn dat het werk goed uitziet en niet op een fiasco uitloopt. Er zijn tal van manieren om een naaister in Aalst te vinden. Misschien bent u zelf bekwaam in kleine naaiwerken, zoals een knoop aannaaien, maar u wilt toch iemand die iets beter is en vooral snel kan werken als het gaat om grotere naaiwerken, zoals gordijnen inkorten of een broek zomen?Hoe een naaister vinden? Een goede naaister vinden kan soms moeilijk zijn. Hier zijn drie manieren om de beste naaister in uw buurt te vinden. Vraag altijd rond in uw entourage: misschien is uw buurvrouw een naaister in spe of kan uw oma u helpen? Ik kan ook rechtstreeks naar een naaiatelier gaan. Zij hebben vaak alle benodigdheden om u te kunnen helpen. Een derde optie is om via een deeleconomie platform op zoek te gaan naar een naaister in uw buurt door simpelweg een aanvraag in te dienen.

Wat zijn tarieven voor naaister in Aalst?

Ok, beroep doen op een naaister in Aalst. Maar aan welke prijs? Hoeveel kost een naaister in Aalst? Wat zijn de tarieven naaiwerk? Is er een prijslijst retouches? Hoeveel kost kledingreparatie? U vraagt zich af wat kost het om een broek korter te maken? Zoveel vragen over de tarieven naaiwerk. En één antwoord: dit hangt af van wat u juist nodig hebt qua naaiwerk. Een kleine knoop vervangen of naaien zal minder kosten dan gordijnen in een dik stof laten inkorten. Een naaister werkt vaak met een prijslijst naaiwerk en zelfs een prijslijst retouches. U kunt dit steeds op voorhand vragen om een idee te hebben van de prijs.

Als u via Ring Twice beroep doet op een naaister in Aalst voor uw naaiwerk, ontvangt u verschillende prijsaanbiedingen. Daarom is het sterk aanbevolen om precies te beschrijven wat u wenst qua naaiwerk. Zo zullen de prijsaanbiedingen het best passen bij uw verwachtingen. Hieronder vindt u een tabel met de meest gevraagde dienstaanvragen en hun prijzen. Zo kunt u zich een beeld vormen van wat u zoal kanvragen:
DienstenGemiddelde prijzen naaister in Aalst
Rits herstellen jas€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Knoopsgat maken€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gordijn innemen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Broek inkorten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Herstellen kleding€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hou er rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Voor een exactere prijsaanbieding, kunt u een dienstaanvraag indienen.

Wat zijn de tarieven van een naaister? De tarieven van een naaister variëren naargelang de aanvraag. Een knoop van een hemd aannaaien zal minder kosten dan gordijnen inkorten of een jurk op maat laten maken. Om een specifiek idee te hebben, raden wij u aan om een dienstaanvraag in te dienen om zo een persoonlijk richtprijs te krijgen.

Naaister versus kleermaker: wat is het verschil?

Ookal zijn het twee verschillende functies, worden naaister en kleermaker vaak door elkaar gehaald. Veel van de werkzaamheden overlappen elkaar, vanwaar de verwarring. Een naaister kan per definitie meer dan een kleermaker. Een naaister werkt met patronen, knipt stoffen om ze om te vormen tot kledingstukken, accessoires en andere producten zoals gordijnen, tafellinnen enzovoort. Kleermakers daarentegen maken in het algemeen enkel kledingstukken, zoals de naam het al zegt. Ze passen kledingstukken aan of maken er op maat.

Wat is het verschil tussen een naaister en een kleermaker? Deze beroepen zijn verschillend, maar worden vaak door elkaar gehaald. Een naaister kan eigenlijk meer dan een kleermaker: ze werkt met patronen, knipt stoffen die ze dan omvormt tot kledingstukken, maar ook tot andere zaken zoals gordijnen, tafellinnen etc. Een kleermaker kan, zoals de naam het al weggeeft, kledingstukken maken. Een kleermaker past kleding aan of maakt er op maat. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen naaister in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie naaister in Aalst

Kleedje op maatv - Kleedje maken geen herstellingen - dekens aanpassen - broeken inkorten en nieuwe rits plaatse - Gordijnen in twee splitsen en stikken - Jeans broeken inkorten met originele boord onderaan de broek - Inkorten van 2 overgordijnen 2×1meter50 - Gordijnen omzomen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden