naaister Aalst

Naaister Aalst: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Aalst: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Aaigem (9420) - Lydia
Lydia
Aaigem
5/5 (7 reviews)
Ik ben regentes kleding en heb jaren een eigen kledingzaak gehad. Daarna heb ik hierin ook dertig jaar les gegeven. Ik kan uw kledij inleggen, verstellen en aanpassen. Dit voor mannen en vrouwen.
Naaister in Lebbeke (9280) - Iryna
Iryna Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lebbeke
5/5 (3 reviews)
Ik ben kleermaakster met 20 jaar ervaring. Ik heb alle nodige stikmachines. Ik geef je altijd een advies. Ik kan nieuwe kleren maken en ook veranderen en herstellen. Ik help je graag met wat jij nodig hebt!
Naaister in Berlare (9290) - Caroline
Caroline
Berlare
5/5 (3 reviews)
Eens een knop aanzetten of kleine herstelling naaien met de hand lukt me wel zoals een gaatje dichtnaaien in je T shirt / geen naaiwerk met machine groetjes
Naaister in Gijzegem (9308) - Evelyne
Evelyne
Gijzegem
Nieuw
Iemand nodig voor eenvoudige retouches (broek inkorten (met originele boord), knoop aan te naaien, losse naad repareren)? Ik heb een 1.5 jaar naailes gevolgd en kan intussen al deze probleempjes mooi voor je oplossen.
Naaister in Aalst (9300) - Sarah
Sarah
Aalst
Nieuw
Hey iedereen! Naaien is een hobby van mij. Ik verkort de broeken steeds van vrienden en heb zelf ook al wat kledij gemaakt. Ben dus best handig met een naaimachine.
Naaister in Dendermonde (9200) - Kim
Kim
Dendermonde
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in modetechnologie. Waarbij ik een een grote kennis heb van patronen en naaitechnieken. Wil je een op maat gemaakt stuk. Let me know en we geraken samen wel tot een mooi eindresultaat
Naaister in Aalst (9300) - Belba
Belba
Aalst
Nieuw
Dag! Ik werk al 15 jaar als parttime schoonmaker en kleermaker voor particulieren en zou graag fulltime willen werken. Positieve houding. Ik zou graag voor je werken!
Naaister in Iddergem (9472) - Miriade
Miriade
Iddergem
Nieuw
Ik zit in de richting Moderealisatie en verkoop. Ik heb 8u mode en 4u retouches in een week. Dus ik zit twaalf uur achter een stikmachine. Ik kan kleren herstellen zoals: ritsen, knoopjes, verkorten, een gat, broeken strakker maken,... noem maar op
Naaister in Dendermonde (9200) - Kristien
Kristien
Dendermonde
Nieuw
ik heb kleding - voeding -verzorging gedaan op school en kan me, huishoudelijk flink uit de slag trekken , ook breien haken en naaien behoren tot mijn hobbys
Naaister in Appels (9200) - Leen
Leen
Appels
Nieuw
Kleine naaiklusjes vind ik leuk. Ik heb zelf een naaimachine en een overlockmachine. Ik ben creatief en werk snel en zorgvuldig. Ik help je graag waar je het nodig hebt.
Naaister in Aalst (9300) - Kate
Kate
Aalst
Nieuw
Kledij maken voor de kinderen is een hobby van me! Ik kan dan ook goed overweg met een naaimachine en overlock. Een herstelling? Iets inkorten? Geen probleem! Daar kan ik allemaal weg mee!
Naaister in Erembodegem (9320) - Nele
Nele
Erembodegem
Nieuw
Naaien is voor mij meer dan een uit de hand gelopen hobby. Mijn technische opleiding in het middelbaar stond in het teken van confectie, mijn bachelor opleiding ook. Gedurende 15 jaar ben ik ook actief geweest in deze sector. Ik ben eerder technisch sterk dan creatief. Verstelwerk en het uitwerken van een ontwerp zijn voor mij geen probleem. Ik beschik over lockmachine en naaimachine.
Naaister in Dendermonde (9200) - Ann
Ann
Dendermonde
Nieuw
= ; ik ben al geboeid door diverse herstellingen te verrichten, op deze manier leer ik graag bij Ik werk mooi af met wat fijn biaislint , ik ben abonnee bij diverse naai & breiwinkels
Naaister in Impe (9340) - Debby
Debby
Impe
Nieuw
Kleine herstellingen . Kan ik wel aan wanneer iets stuk is repareer ik dit voor u op een zo goed mogelijke manier . Ik ben geen profesionele naaister maar met twee kleine kindjes kan ik wel wat aan
Naaister in Aalst (9300) - Mireille
Mireille
Aalst
Nieuw
Ik kan kleine aanpassingen doen aan kleding. Broeken inkorten bv. Breien en haken zijn mijn grootste hobby. Baby speelgoed, kleding, decoratie voor in huis
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel naaisters in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk om iemand in de buurt te vinden die een klein klusje kan klaren voor jou als je tijdelijk/meerdere keren in nood zit ”
Anita
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Aalst, goedkope naaister gezocht Aalst, kleding herstellen in Aalst, retouches Aalst, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan naaister in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden