naaister Aalst

Naaister Aalst: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Aalst: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Aaigem (9420) - Lydia
Lydia
Aaigem
5/5 (6 reviews)
Ik ben regentes kleding en heb jaren een eigen kledingzaak gehad. Daarna heb ik hierin ook dertig jaar les gegeven. Ik kan uw kledij inleggen, verstellen en aanpassen. Dit voor mannen en vrouwen.
Naaister in Lebbeke (9280) - Iryna
Iryna Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lebbeke
5/5 (3 reviews)
Ik ben kleermaakster met 20 jaar ervaring. Ik heb alle nodige stikmachines. Ik geef je altijd een advies. Ik kan nieuwe kleren maken en ook veranderen en herstellen. Ik help je graag met wat jij nodig hebt!
Naaister in Gijzegem (9308) - Evelyne
Evelyne
Gijzegem
Nieuw
Iemand nodig voor eenvoudige retouches (broek inkorten (met originele boord), knoop aan te naaien, losse naad repareren)? Ik heb een 1.5 jaar naailes gevolgd en kan intussen al deze probleempjes mooi voor je oplossen.
Naaister in Aalst (9300) - Sarah
Sarah
Aalst
Nieuw
Hey iedereen! Naaien is een hobby van mij. Ik verkort de broeken steeds van vrienden en heb zelf ook al wat kledij gemaakt. Ben dus best handig met een naaimachine.
Naaister in Ninove (9400) - Karen
Karen
Ninove
Nieuw
Vele jaren ervaring , opleiding bachelor modetechnologie en leraar mode. alle retouches, bruids retouches, maatwerk ook bedrukken van textiel en andere
Naaister in Dendermonde (9200) - Kim
Kim
Dendermonde
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in modetechnologie. Waarbij ik een een grote kennis heb van patronen en naaitechnieken. Wil je een op maat gemaakt stuk. Let me know en we geraken samen wel tot een mooi eindresultaat
Naaister in Aalst (9300) - Belba
Belba
Aalst
Nieuw
Dag! Ik werk al 15 jaar als parttime schoonmaker en kleermaker voor particulieren en zou graag fulltime willen werken. Positieve houding. Ik zou graag voor je werken!
Naaister in Iddergem (9472) - Miriade
Miriade
Iddergem
Nieuw
Ik zit in de richting Moderealisatie en verkoop. Ik heb 8u mode en 4u retouches in een week. Dus ik zit twaalf uur achter een stikmachine. Ik kan kleren herstellen zoals: ritsen, knoopjes, verkorten, een gat, broeken strakker maken,... noem maar op
Naaister in Schellebelle (9260) - Chantal
Chantal
Schellebelle
Nieuw
Voor het inkorten van broeken, rok. Kleed, pantalon kan je bij mij terecht. Ook voor het maken van rok, kleed en andere ontwerpen kan je mij contacteren om uw gewenste kledingstuk of tas te naaien.
Naaister in Buggenhout (9255) - Linsy
Linsy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Buggenhout
Nieuw
Ik kan kleine retouches doen heb ook alle benodigdheden zelf. en ik maak ook nieuwe kleding. inkorten, reparatie, aanpassingen.
Naaister in Appels (9200) - Leen
Leen
Appels
Nieuw
Kleine naaiklusjes vind ik leuk. Ik heb zelf een naaimachine en een overlockmachine. Ik ben creatief en werk snel en zorgvuldig. Ik help je graag waar je het nodig hebt.
Naaister in Aalst (9300) - Kate
Kate
Aalst
Nieuw
Kledij maken voor de kinderen is een hobby van me! Ik kan dan ook goed overweg met een naaimachine en overlock. Een herstelling? Iets inkorten? Geen probleem! Daar kan ik allemaal weg mee!
Naaister in Erembodegem (9320) - Nele
Nele
Erembodegem
Nieuw
Naaien is voor mij meer dan een uit de hand gelopen hobby. Mijn technische opleiding in het middelbaar stond in het teken van confectie, mijn bachelor opleiding ook. Gedurende 15 jaar ben ik ook actief geweest in deze sector. Ik ben eerder technisch sterk dan creatief. Verstelwerk en het uitwerken van een ontwerp zijn voor mij geen probleem. Ik beschik over lockmachine en naaimachine.
Naaister in Dendermonde (9200) - Ann
Ann
Dendermonde
Nieuw
= ; ik ben al geboeid door diverse herstellingen te verrichten, op deze manier leer ik graag bij Ik werk mooi af met wat fijn biaislint , ik ben abonnee bij diverse naai & breiwinkels
Naaister in Impe (9340) - Debby
Debby
Impe
Nieuw
Kleine herstellingen . Kan ik wel aan wanneer iets stuk is repareer ik dit voor u op een zo goed mogelijke manier . Ik ben geen profesionele naaister maar met twee kleine kindjes kan ik wel wat aan
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
“ een goed idee om vraag en aanbod op een veilige manier bij elkaar te brengen ”
Jenan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Aalst, goedkope naaister gezocht Aalst, kleding herstellen in Aalst, retouches Aalst, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat kan een naaister in Aalst allemaal doen?

Een naaister in Aalst heeft verscheidene jobs. Zo is een naaister in Aalst verantwoordelijk voor het samenstellen van stoffen. Dit met een naaimachine of met de hand. Een naaister werkt niet alleen met kledingstoffen. Ze kan ook werken met kussens of gordijnen. Wat een naaister in Aalst juist kan doen, hangt af van het naaiatelier voor dewelke ze werkt en natuurlijk van haar eigen deskundigheid. Kleding herstellen? Gordijnen inkorten? Hemden retoucheren? Of een knoop aannaaien? Naaisters in Aalst kunnen het allemaal. Ze hebben goud in hun handen! Waar u een paar dagen sukkelt om een broek in te korten (of er eigenlijk zelfs nooit aan durft te beginnen), doen naaisters in Aalst dit in een handomdraai. Een naaister in Aalst kan ook naden glad strijken, knopen aannaaien op hemden of broeken, ritsen naaien of ritsen herstellen.

Uw zoon of dochter heeft een mooi kostuum nodig voor een verjaardagsfeestje of voor scoutskamp deze zomer? Of u bent zelf uitgenodigd op een feest en u wilt er graag uitspringen? Roep er dan een naaister bij! Een naaister kan namelijk ook patronen tekenen en uitsnijden. Als u dus graag een op maat gemaakte jurk of broek wilt, dan kan de naaisters uw afmetingen nemen en aan de slag gaan. Alles kan, van retouches tot het creëren van kleding!

Als u via Ring Twice een naaister inschakelt, is het aangeraden om zo precies mogelijk te beschrijven wat u precies nodig hebt. Moet uw broek omgezoomd worden? Moet er een extra knoopsgat genaaid worden in uw hemd? U wilt graag een op maat gemaakte jurk voor een speciale gelegenheid? Uw nieuwe gordijnen zijn net iets te lang? Het kan allemaal. Beschrijf uw wensen met onze naaisters in Aalst en krijg een service op maat!

Wat kan een naaister allemaal doen? Een naaister werkt niet enkel met stoffen, maar kan ook kleren, zoals hemden of jeansbroeken retoucheren. Een naaister kan ook uw gordijnen inkorten. U hebt een eigen design in gedachten? Een naaister kan ook op maat gemaakte kleding maken.

Hoe een naaister in Aalst vinden?

Een naaister die goed werk levert vinden kan soms moeilijk zijn. U wilt ook zeker zijn dat het werk goed uitziet en niet op een fiasco uitloopt. Er zijn tal van aanpakken om een naaister in Aalst te vinden. Misschien bent u zelf handig in kleine naaiwerken, zoals een knoop aannaaien, maar u wilt toch iemand die iets beter is en vooral snel kan werken als het gaat om grotere naaiwerken, zoals gordijnen inkorten of een broek zomen?Hoe een naaister vinden? Een goede naaister vinden kan soms moeilijk zijn. Hier zijn drie manieren om de beste naaister in uw buurt te vinden. Vraag altijd rond in uw entourage: misschien is uw buurvrouw een naaister in spe of kan uw oma u helpen? Ik kan ook direct naar een naaiatelier gaan. Zij hebben vaak alle benodigdheden om u te kunnen helpen. Een derde optie is om via een deeleconomie platform op zoek te gaan naar een naaister in uw buurt door simpelweg een aanvraag in te dienen.

Wat zijn tarieven voor een naaister in Aalst?

Ok, beroep doen op een naaister in Aalst. Maar aan welke prijs? Hoeveel kost een naaister in Aalst? Wat zijn de tarieven naaiwerk? Is er een prijslijst retouches? Hoeveel kost kleding reparatie? U vraagt zich af wat kost het om een broek korter te maken? Zoveel vragen over de tarieven naaiwerk. En één antwoord: dit hangt af van wat u juist nodig hebt qua naaiwerk. Een kleine knoop vervangen of naaien zal minder kosten dan gordijnen in een dik stof laten inkorten. Een naaister werkt vaak met een prijslijst naaiwerk en zelfs een prijslijst retouches. U kunt dit steeds op voorhand vragen om een idee te hebben van de prijs.

Als u via Ring Twice beroep doet op een naaister in Aalst voor uw naaiwerk, krijgt u verscheidene prijsoffertes. Daarom is het sterk aanbevolen om juist te beschrijven wat u wilt qua naaiwerk. Zo zullen de prijsoffertes het best passen bij uw verwachtingen. Hieronder vindt u een tabel met de meest gevraagde dienstaanvragen en hun prijzen. Zo kunt u zich een beeld vormen van wat u zoal kan verwachten:
DienstenGemiddelde prijzen naaister in Aalst
Rits herstellen/Ritssluiting herstellen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Knoop aannaaien€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gordijn innemen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Broek inleggen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Herstellen kleding€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hou er rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Voor een exactere prijsvoorstel, kunt u een dienstaanvraag indienen.

Wat zijn de tarieven van een naaister? De tarieven van een naaister variëren naargelang de aanvraag. Een knoop van een hemd aannaaien zal minder kosten dan gordijnen inkorten of een jurk op maat laten maken. Om een specifiek idee te hebben, raden wij u aan om een dienstaanvraag in te dienen om zo een persoonlijk richtprijs te krijgen.

Naaister versus kleermaker: wat is het verschil?

Ookal zijn het twee verschillende ambachten, worden naaister en kleermaker vaak door elkaar gehaald. Veel van de werkzaamheden overlappen elkaar, vanwaar de verwarring. Een naaister kan per definitie meer dan een kleermaker. Een naaister werkt met patronen, knipt stoffen om ze om te vormen tot kledingstukken, accessoires en andere producten zoals gordijnen, tafellinnen enzovoort. Kleermakers daarentegen maken in het algemeen enkel kledingstukken, zoals de naam het al zegt. Ze passen kledingstukken aan of maken er op maat.

Wat is het verschil tussen een naaister en een kleermaker? Deze beroepen zijn verschillend, maar worden vaak door elkaar gehaald. Een naaister kan eigenlijk meer dan een kleermaker: ze werkt met patronen, knipt stoffen die ze dan omvormt tot kledingstukken, maar ook tot andere zaken zoals gordijnen, tafellinnen etc. Een kleermaker kan, zoals de naam het al weggeeft, kledingstuk ken maken. Een kleermaker past kleding aan of maakt er op maat.


Andere categorieën binnen naaister in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie naaister in Aalst

T-shirts inkorten - stikwerk - Hemd versmallen - Kleding herstellen - Naai - Broek inkorten - Kleedje op maatv - Kleedje maken geen herstellingen - dekens aanpassen - broeken inkorten en nieuwe rits plaatse - Gordijnen in twee splitsen en stikken - Jeans broeken inkorten met originele boord onderaan de broek - Inkorten van 2 overgordijnen 2×1meter50 - Gordijnen omzomen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden