Vind de beste naaister van Kapellen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Naaister in Kalmthout (2920) - Nathalie
Nathalie
5/5 · 1 reviews
2920 Kalmthout
Ik beschik over een naaimachine en heb hiervoor tijd om voor u reparaties te doen aan kleding , gordijnen. Tegen vergoeding kan ik deze komen ophalen en terugbrengen.
Naaister in Kalmthout (2920) - Suzy
Suzy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2920 Kalmthout
Betrouwbaar,stipt, ervaring
Naaister in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
5/5 · 1 reviews
2940 Stabroek
Ik heb zelf leren naaien in het Corona-tijdperk :) en dit is al snel een hevige passie van me geworden. Ik ben heel perfectionistisch in mijn werk. Ik heb al heel veel gemaakt, maar ik heb nog niet veel ervaring in het leveren van mijn diensten aan vreemden, dus begin ik graag met simpele reparaties en retouchen (inkorten, knopen naaien, gaten herstellen,…).
Naaister in Schoten (2900) - Eli
Eli
Nieuw
2900 Schoten
Eigenlijk gaat het over breien en haken maar die opties staan er niet bij dus vandaar dat ik het onder de noemer 'naaien' zet. Ik heb al veel ervaring met breien en haken voor derden in opdracht. Ik vind het heel leuk en fijn om te doen. Van (mooi) garen een leuk kledingstuk maken, of een deken, een woon-item, zelfs kattenmanden haak ik.
Naaister in Brasschaat (2930) - Samantha
Samantha
Nieuw
2930 Brasschaat
ik heb een jaar mode gedaan in school en heb zelf een naaimachine dus ik kan zo goed al bijna alles maken ik die het met plezier
Naaister in Antwerpen (2060) - Lidwien
Lidwien
Nieuw
2060 Antwerpen
Gestart met babykleding te maken voor mijn eigen kindjes, ondertussen een ware passie. Ik doe geen retouches, enkel de opbouw van een volledig kledingstuk van begin af aan.
Naaister in Loenhout (2990) - Shauni
Shauni
Nieuw
2990 Loenhout
Ik ben afgestudeerd aan het 7de jaar mode en ga hogeschool leerkracht mode volgen. Ik heb dan ook 6 jaar ervaring in mode en heb in mijn laatste jaar een retouchestage moeten doen. Ik kan retouches, kleding maken van patronen,maten opnemen,...
Naaister in Kalmthout (2920) - Gudrun
Gudrun Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2920 Kalmthout
Ik doe retouches. Ritssluitingen vervangen, verkorten en omzomen van kledij. Ik maak kledij op maat. Ook gordijnen op maat vormen geen probleem. Ik heb reeds 10 jaar naaiervaring en heb 2 jaar een opleiding gevolgd. Heeft u graag een echt gebreide trui? Ik maak ze voor u.
Naaister in Ekeren (2180) - Hayriye
Hayriye
Nieuw
2180 Ekeren
Goede dag ik zoek naaien werk.ik heb ervaring.ik heb in fabriek gewerkt.daarheb ik functie is matras hoes naaien . De hoes snijden op maat en naaien
Naaister in Antwerpen (2040) - Jimmy
Jimmy
Nieuw
2040 Antwerpen
naaien kan ik ook, simpele dingen zoals kapotte kleren repareren of stoffen reparenen, ik sta ook altijd klaar om nog wat bij te leren. niemand is te oud om te leren
Naaister in Merksem (2170) - Judith
Judith
Nieuw
2170 Merksem
Ik kan wel een paar naaiwerk verrichten als retouche, inkorten, knoppen vaste naaien. Ik ben bereid om tenminste 2 dagen in de week naaiwerk ter plaatse te doen.
Naaister in Merksem (2170) - Irina
Irina
Nieuw
2170 Merksem
Ik heb ruime ervaring als een naaister, ik kan simpel de broeken, mantels verkorten, veranderen en enz. Ik heb twee verschillende naaimachines, welke veel kunnen doen.
Naaister in Antwerpen (2060) - Andreia
Andreia
Nieuw
2060 Antwerpen
Naaien vond ik altijd fijn,in Portugal toen wij klein waren ,int lagere school moesten we al leren naaien,dus ik begon klein mini zij handtassen te maken, was echt fijn en ik gooi nix weg als ik dat kan reparen. X
Naaister in Antwerpen (2060) - Samira
Samira
Nieuw
2060 Antwerpen
Ik kan goed naaien want dit doe ik in mijn dagelijkse leven. Ik vind het zonde om iets weg te gooien terwijl het door naaien opgelost kan worden. Het is ook leuk om te doen.
Naaister in Merksem (2170) - Sharon
Sharon
Nieuw
2170 Merksem
Ik heb een opleiding naaien genoten . Verkorten van broeken en rokken. gordijnen maken alsook bestaande verkorten. Knopen aannaaien . Moeg gebrachg eorden. Of in een straal van 5 km kan het ook opgehaald worden

Naaister Kapellen: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen: naaister Kapellen, goedkope naaister gezocht Kapellen, kleding herstellen in Kapellen, retouches Kapellen, …

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Verkorten van jas mouwen met een rits erin
Thomas raadt Els aan Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Verstelwerk kleding
Frans raadt Leen aan Leen
“ een goed idee om vraag en aanbod op een veilige manier bij elkaar te brengen ”
aanpassen nachtjapon
Lisa raadt Jenan aan Jenan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat kan een naaister in Kapellen allemaal doen?

Een naaister in Kapellen heeft verschillende jobs. Zo is een naaister in Kapellen verantwoordelijk voor het samenstellen van stoffen. Dit met een naaimachine of met de hand. Een naaister is niet enkel werkzaam met kledingstoffen. Ze kan ook werken met kussens of gordijnen. Wat een naaister in Kapellen juist kan doen, hangt af van het naaiatelier voor dewelke ze werkt en natuurlijk van haar eigen competenties. Kleding repareren? Gordijnen inkorten? Hemden repareren? Of een knoop aannaaien? Naaisters in Kapellen kunnen het allemaal. Ze hebben goud in hun handen! Waar u een paar dagen sukkelt om een broek in te korten (of er eigenlijk zelfs nooit aan durft te beginnen), doen naaisters in Kapellen dit in een handomdraai. Een naaister in Kapellen kan ook naden glad strijken, knopen aannaaien op hemden of broeken, ritsen naaien of ritsen repareren.

Uw zoon of dochter heeft een mooi kostuum nodig voor een verjaardagsfeestje of voor scoutskamp deze zomer? Of u bent zelf uitgenodigd op een feest en u wilt er graag uitspringen? Roep er dan een naaister bij! Een naaister kan namelijk ook patronen tekenen en uitsnijden. Als u dus graag een op maat gemaakte jurk of broek wilt, dan kan de naaisters uw afmetingen nemen en aan de slag gaan. Alles kan, van retouches tot het creëren van kleding!

Als u via Ring Twice een naaister zoekt, is het aangeraden om zo goed mogelijk te beschrijven wat u juist nodig hebt. Moet uw broek omgezoomd worden? Moet er een extra knoopsgat genaaid worden in uw hemd? U wilt graag een op maat gemaakte jurk voor een speciale gelegenheid? Uw nieuwe gordijnen zijn net iets te lang? Het kan allemaal. Beschrijf uw wensen met onze naaisters in Kapellen en ontvang een service op maat!

Wat kan een naaister allemaal doen? Een naaister werkt niet enkel met stoffen, maar kan ook kleren, zoals hemden of jeansbroeken retoucheren. Een naaister kan ook uw gordijnen inkorten. U hebt een eigen design in gedachten? Een naaister kan ook op maat gemaakte kleding maken.

Hoe een naaister in Kapellen vinden?

Een naaister die goed werk levert vinden kan soms moeilijk zijn. U wilt ook zeker zijn dat het werk goed uitziet en niet op een fiasco uitloopt. Er zijn tal van aanpakken om een naaister in Kapellen te vinden. Misschien bent u zelf bekwaam in kleine naaiwerken, zoals een knoop aannaaien, maar u wilt toch iemand die iets beter is en vooral snel kan werken als het gaat om grotere naaiwerken, zoals gordijnen inkorten of een broek zomen?Hoe een naaister vinden? Een goede naaister vinden kan soms moeilijk zijn. Hier zijn drie manieren om de beste naaister in uw buurt te vinden. Vraag altijd rond in uw entourage: misschien is uw buurvrouw een naaister in spe of kan uw oma u helpen? Ik kan ook rechtstreeks naar een naaiatelier gaan. Zij hebben vaak alle benodigdheden om u te kunnen helpen. Een derde optie is om via een deeleconomie platform op zoek te gaan naar een naaister in uw buurt door simpelweg een aanvraag in te dienen.

Wat zijn tarieven voor naaister in Kapellen?

Ok, samenwerken met een naaister in Kapellen. Maar aan welke prijs? Hoeveel kost een naaister in Kapellen? Wat zijn de tarieven naaiwerk? Is er een prijslijst retouches? Hoeveel kost kledingreparatie? U vraagt zich af wat kost het om een broek korter te maken? Zoveel vragen over de tarieven naaiwerk. En één antwoord: dit hangt af van wat u juist nodig hebt qua naaiwerk. Een kleine knoop vervangen of naaien zal minder kosten dan gordijnen in een dik stof laten inkorten. Een naaister werkt vaak met een prijslijst naaiwerk en zelfs een prijslijst retouches. U kunt dit steeds op voorhand vragen om een idee te hebben van de prijs.

Als u via Ring Twice beroep doet op een naaister in Kapellen voor uw naaiwerk, krijgt u verschillende prijsaanbiedingen. Daarom is het sterk aangeraden om juist te beschrijven wat u graag hebt qua naaiwerk. Zo zullen de prijsaanbiedingen het best passen bij uw verwachtingen. Hieronder vindt u een tabel met de populairste dienstaanvragen en hun prijzen. Zo kunt u zich een idee vormen van wat u zoal kanvragen:
DienstenGemiddelde prijzen naaister in Kapellen
Ritssluiting herstellen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Knoop aannaaien€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gordijn inkorten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Broek inleggen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kleding herstellen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hou er rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Voor een exactere prijsvoorstel, kunt u een dienstaanvraag indienen.

Wat zijn de tarieven van een naaister? De tarieven van een naaister variëren naargelang de aanvraag. Een knoop van een hemd aannaaien zal minder kosten dan gordijnen inkorten of een jurk op maat laten maken. Om een specifiek idee te hebben, raden wij u aan om een dienstaanvraag in te dienen om zo een persoonlijk richtprijs te krijgen.

Naaister versus kleermaker: wat is het verschil?

Ookal zijn het twee verschillende functies, worden naaister en kleermaker vaak door elkaar gehaald. Veel van de werkzaamheden overlappen elkaar, vanwaar de verwarring. Een naaister kan per definitie meer dan een kleermaker. Een naaister werkt met patronen, knipt stoffen om ze om te vormen tot kledingstukken, accessoires en andere producten zoals gordijnen, tafellinnen enzovoort. Kleermakers daarentegen creëren in het algemeen enkel kledingstukken, zoals de naam het al zegt. Ze passen kledingstukken aan of maken er op maat.

Wat is het verschil tussen een naaister en een kleermaker? Deze beroepen zijn verschillend, maar worden vaak door elkaar gehaald. Een naaister kan eigenlijk meer dan een kleermaker: ze werkt met patronen, knipt stoffen die ze dan omvormt tot kledingstukken, maar ook tot andere zaken zoals gordijnen, tafellinnen etc. Een kleermaker kan, zoals de naam het al weggeeft, kledingstukken maken. Een kleermaker past kleding aan of maakt er op maat. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen naaister in Kapellen

De laatste aanvragen in de categorie naaister in Kapellen

Ik ben op zoet naar iemand dat snel een rits in werk jas kan naaien - Verkorten jumpsuit, jurk en broek. Naad jurk - Naaister kussenhoezen gezocht - Naaister gezocht - Naaister gezocht - 5x enkele gordijnen inkorten - draperies verkorten / broek verkorten - BROEk verkorten
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden