naaister Kapellen

Naaister Kapellen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Kapellen: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Antwerpen (2030) - Salahalddin
Salahalddin
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Hallo iedereen Ik werk naaien en meubelstoffeerder zetels banken… Industriële naaimachine veel verdragen ik maak ook gordijnen en retouches Ik kom zelf halen en terugbrengen zonder extra geld, ik zal berekend alleen voor stuk werk met beste prijs Ik ben ook handig persoon kan om alles te helpen Ik woon in Antwerpen en ik heb mij eigen vervoer Dank u vriendelijk
Naaister in Merksem (2170) - Mohammad
Mohammad
Merksem
5/5 (3 reviews)
Ik heb al 20 jaar ervaring. Ik maak kostuums, bruidsjurken, ik deed al een samenwerking met uniformen voor scholen, nieuwe handtassen maken, kledij aanpassen naar wensen van de klanten. Ik doe maatwerken. Ik doe retouches. Onderhoud/techniek naaimachines kan ik ook.
Naaister in Kalmthout (2920) - Nathalie
Nathalie
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over een naaimachine en heb hiervoor tijd om voor u reparaties te doen aan kleding , gordijnen. Tegen vergoeding kan ik deze komen ophalen en terugbrengen.
Naaister in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf leren naaien in het Corona-tijdperk :) en dit is al snel een hevige passie van me geworden. Ik ben heel perfectionistisch in mijn werk. Ik heb al heel veel gemaakt, maar ik heb nog niet veel ervaring in het leveren van mijn diensten aan vreemden, dus begin ik graag met simpele reparaties en retouchen (inkorten, knopen naaien, gaten herstellen,…).
Naaister in Merksem (2170) - Sacha
Sacha
Merksem
5/5 (1 reviews)
Omvat kleine herstelwerkjes in uw kleding, een gaatje dichten of een zoompje leggen niets is te veel voor mij, en indien u dan nog strijkers hebt geeft u dit ook maar mee😉
Naaister in Schoten (2900) - Eli
Eli
Schoten
Nieuw
Eigenlijk gaat het over breien en haken maar die opties staan er niet bij dus vandaar dat ik het onder de noemer 'naaien' zet. Ik heb al veel ervaring met breien en haken voor derden in opdracht. Ik vind het heel leuk en fijn om te doen. Van (mooi) garen een leuk kledingstuk maken, of een deken, een woon-item, zelfs kattenmanden haak ik.
Naaister in Brasschaat (2930) - Samantha
Samantha
Brasschaat
Nieuw
ik heb een jaar mode gedaan in school en heb zelf een naaimachine dus ik kan zo goed al bijna alles maken ik die het met plezier
Naaister in Kalmthout (2920) - Gudrun
Gudrun Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kalmthout
Nieuw
Ik doe retouches. Ritssluitingen vervangen, verkorten en omzomen van kledij. Ik maak kledij op maat. Ook gordijnen op maat vormen geen probleem. Ik heb reeds 10 jaar naaiervaring en heb 2 jaar een opleiding gevolgd. Heeft u graag een echt gebreide trui? Ik maak ze voor u.
Naaister in Antwerpen (2040) - Jimmy
Jimmy
Antwerpen
Nieuw
naaien kan ik ook, simpele dingen zoals kapotte kleren repareren of stoffen reparenen, ik sta ook altijd klaar om nog wat bij te leren. niemand is te oud om te leren
Naaister in Merksem (2170) - Judith
Judith
Merksem
Nieuw
Ik kan wel een paar naaiwerk verrichten als retouche, inkorten, knoppen vaste naaien. Ik ben bereid om tenminste 2 dagen in de week naaiwerk ter plaatse te doen.
Naaister in Merksem (2170) - Irina
Irina
Merksem
Nieuw
Ik heb ruime ervaring als een naaister, ik kan simpel de broeken, mantels verkorten, veranderen en enz. Ik heb twee verschillende naaimachines, welke veel kunnen doen.
Naaister in Merksem (2170) - Sharon
Sharon
Merksem
Nieuw
Ik heb een opleiding naaien genoten . Verkorten van broeken en rokken. gordijnen maken alsook bestaande verkorten. Knopen aannaaien . Moeg gebrachg eorden. Of in een straal van 5 km kan het ook opgehaald worden
Naaister in Stabroek (2940) - Nathalie
Nathalie
Stabroek
Nieuw
Ik doe ook eenvoudig naaiwerk, maar vooral jeansbroeken verkorten is mijn ding. Momenteel volg ik nog les hierin. Helaas is ritsen vervangen niets voor mij.
Naaister in Antwerpen (2030) - Ines
Ines Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Naaien was al van kleins mijn passie. Ik kan alle herstellingen en ook op maat. Je moet niet lang wachten op je retouches. Voor mij is het heel belangrijk dat je met een lach naar buiten gaat. Je kan bij mij met alles terecht en je krijgt er ook nog een leuke babbel bij😊
Naaister in Brecht (2960) - Jessica
Jessica
Brecht
Nieuw
In mijn middelbare opleiding leerde is retouches met een naaimachine en kleding maken vanuit een bestaant patroon. Handnaaien heb ik mezelf aangeleert samen met de hand borduren als een hobby.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel naaisters in Kapellen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handige app om mensen in je buurt in contact te komen voor klusjes. Mijn eerste ervaring met Ring Twice is positief. ”
Hilde
“ Gemakkelijk om iemand in de buurt te vinden die een klein klusje kan klaren voor jou als je tijdelijk/meerdere keren in nood zit ”
Anita
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Kapellen: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Kapellen, goedkope naaister gezocht Kapellen, kleding herstellen in Kapellen, retouches Kapellen, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan naaister in Kapellen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden