naaister Evergem

Naaister Evergem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Evergem: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (272 reviews)
Ik ga al bijna 20 jaar wekelijks naar de naailes, al is het tegenwoordig meer voor de gezelligheid. Ik maak graag en veel eigen kledij. Broeken verkorten zijn geen probleem. Ik beschik over een degelijke naaimachine en overlock om alles mooi af te werken.
Eva is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Naaister in Gent (9000) - Eva
Eva
Gent
4.75/5 (4 reviews)
Ik werkte tot voor kort in een retouchezaak. Ik kan wel het één en ander en kom daarvoor graag tot bij jou als dat makkelijker is. Ik kan dingen voor je herstellen, aanpassen of maken en ik wil je ook graag helpen dat allemaal zelf te doen indien je dat wenst.
Naaister in Oostakker (9041) - Matthias
Matthias
Oostakker
5/5 (1 reviews)
Naast een avondopleiding heb ik ook heel wat ervaring opgedaan als kostuummaker voor verschillende toneelvoorstellingen. De meeste reparaties kan ik dan ook verzorgen, machinaal of met de hand.
Naaister in Gent (9000) - Em
Em
Gent
Nieuw
Dag allemaal, ik werk momenteel bij de bibliotheken van mijn stad maar in mijn vrije tijd maak ik mijn eigen kleding. Ik kan werken vanaf een patroon dus instructies volgen is geen probleem. Daarnaast kan ik ook kleine verstellingen uitvoeren zoals het inkorten van broeken, het naaien van knopen en ga zo maar door.
Naaister in Gent (9000) - Edelyn
Edelyn
Gent
Nieuw
ik naai nog niet lang, maar ik heb een goede machine nu, 30 verschillende soorten steken kan ik met mijn machine, ik heb altijd een voorbeeld nodig of een patroon, en dan kan ik scoren voor u en mij
Naaister in Gent (9000) - Ayla
Ayla
Gent
Nieuw
Hallo! Ik heb thuis een eigen naaimachine en heb wel al wat ervaring opgedaan hiermee. Ik wil graag helpen als je op zoek bent naar iemand met een naaimachine!
Naaister in Evergem (9940) - Rita
Rita
Evergem
Nieuw
Ik ben goed in het herstellen ,inzomen ,aanpassen kledij ,textiel . Maken van nieuwe kledij wens ik in de toekomst niet meer aan te nemen.Ik hou van schoonheid en ben zeer modebewust
Naaister in Evergem (9940) - Vicky
Vicky
Evergem
Nieuw
Naaien heb ik de basis van op school meegekregen.ik kan knopen aannaaien,een broek inleggen,een naar die los is gekomen kan ik zo goed mogelijk terug in orde krijgen.
Naaister in Gent (9000) - Darja
Darja
Gent
Nieuw
Ik kan naaien, natuurlijk niet een volledige outfit in elkaar naaien , maar het nodige zoals gaatjes en scheurtjes kan ik terug in orde brengen, dat is geen probleem
Naaister in Gent (9000) - Fulya
Fulya
Gent
Nieuw
Hey, wil dit doen omdat ik zoveel veel jaren enorm veel ervaring heb in dit job! doe dit ook heel graag heb dat ook altijd met plezier gedaan zoveel jaren thuis help ik Ook vaak men mama met alles . ik ben handig flexibel , plus dit is al men huidigejob.. dus ik help graag verder wat jij nodig hebt !
Naaister in Zelzate (9060) - Kitana
Kitana
Zelzate
Nieuw
Qinds kleins afaan was ik al bezig met schetsen en tekenen ook maakte ik dan men eigen kleding van rotzooi. Sinds 2020 ben ik eigelijk met volle motivatie begonnen aan het naaien en leren. Ik heb deze tijd veel ervaring op gedaan! En kan ookal redelijk wat ik doe dit heel graag en als u eens hulp nodig heeft meld u! Ik zelf doe een opleiding op een avond school dus leer van daar ook veel bij!
Naaister in Sint-amandsberg (9040) - Kristina
Kristina
Sint-amandsberg
Nieuw
Heb vroeger mijn kledij veel zelf gemaakt en ben onlangs terug begonnen maar nog niet volledig uitgerust. Ik kan wel losgekomen naden terug netjes naaien, een broek of rok inkorten, een tafellaken,... De rest leer ik alvast vlug bij.
Naaister in Gent (9000) - Binte
Binte
Gent
Nieuw
Ik volgde ooit naailes en herstel nu wekelijks op mijn vrije dag kleren. Daarnaast volg ik een opleiding meubelstofferen. Voor kussens op maat of het herstofferen van stoelen en zetels mag je me zeker contacteren.
Naaister in Gent (9000) - Ilenia
Ilenia
Gent
Nieuw
I have a sewing machine and I like to help for little work or reparations 😀 If can be fixed why trow it? References: never bought a cloth in ten years 😂
Naaister in Beervelde (9080) - Seher
Seher
Beervelde
Nieuw
Ik kan kleding corrigeren en goed herstellen vind het ook enorm leuk om te doen inleven met kleding iş min hobby en morivatie
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel naaisters in Evergem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk om iemand in de buurt te vinden die een klein klusje kan klaren voor jou als je tijdelijk/meerdere keren in nood zit ”
Anita
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Evergem: geëvalueerd met 4.91 door 277 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Evergem, goedkope naaister gezocht Evergem, kleding herstellen in Evergem, retouches Evergem, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan naaister in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden