kok aan huis Ekeren

Kok aan huis Ekeren: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Ekeren: Onze selectie dienstverleners

Kok aan huis in Merksem (2170) - Najat
Najat
Merksem
4.83/5 (18 reviews)
Ik kook graag of ook om samen te koken. Ik hou van verschillende gerechten om te maken van alle culturen. En dan wil ik koken voor mensen die dat graag willen
Kok aan huis in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Koken is een van mijn passies. Ik houd van lekkere maaltijden klaar te maken. Ik heb ervaring met de vegetarische en veganistische keuken. Waar wel rekening mee gehouden mee moet gehouden worden is dat ik mijn tijd neem en ik het gewoon ben om max. 4 personen te koken. Als u geen voorkeur heeft kan ik altijd recepten meenemen.
Kok aan huis in Merksem (2170) - Sander
Sander
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik heb een diploma hotelschool en werk reeds +10 jaar in de horeca. Ik ben bereid om mij aan te passen aan uw wensen op maat. Ik weet dat ik mensen gelukkig kan maken met een lekkere maaltijd.
Kok aan huis in Brasschaat (2930) - Suchada
Suchada
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik kook wel graag. Probeer dan ook vaak nieuwe recepten uit. Kook vooral gezond en kan al een paar veggie maaltijden maken. Lekkere pasta's zijn mijn specialiteit.
Kok aan huis in Merksem (2170) - Inge
Inge
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik kan goed koken en maak lekkere gerechten klaar. Ik ben heel gevarieerd en kan zeer uiteenlopende gerechten klaarmaken zowel eenvoudige gerechten als gecompliceerdere gerechten.
Kok aan huis in Merksem (2170) - Lore
Lore
Merksem
Nieuw
Hey! Ik heb geen echte kookervaring buiten het feit dat ik thuis heel erg vaak kook voor mijn ouders en broer als deze moeten werken. Ik kan alle typische simpele gerechtjes perfect maken voor u en als je iets specialer wilt kan dat uiteraard ook! ;)
Kok aan huis in Stabroek (2940) - Kay
Kay
Stabroek
Nieuw
Ik heb 5 jaar in een koffiehuisje in de keuken gewerkt, zelf thuis ook veel bezig met koken. Ik zondags meestal ook voor mezelf al eten voor de rest van de week want dit spaart tijd en geld uit. Dus ik ben er ook wel efficiënt in.
Kok aan huis in Brasschaat (2930) - Ria
Ria
Brasschaat
Nieuw
Ik heb hotelschool gedaan en verdiep mij ook in gezonde voeding en vegetarische voeding. Hebt u een etentje thuis en geen zin om zelf te koken kom ik met plezier klaarmaken wat u ook wenst!
Kok aan huis in Merksem (2170) - Sandra
Sandra
Merksem
Nieuw
Hallo, Geen tijd om te koken? Ik doe dit graag...ook eventueel kindjes afhalen van school is geen probleem ook helpen met eventuele schooltaken doe ik met plezier...tot snel
Kok aan huis in Antwerpen (2060) - Mariam
Mariam
Antwerpen
Nieuw
Ik heb geen professionele ervaring met koken maar ik doe het enorm graag en vaak. Tijdens mijn ervaring met het babysitten heb ik het vaak genoeg gedaan. Ook als oudste van een gezin met 4 kinderen was ik vaak de kok thuis.
Kok aan huis in Deurne (2100) - Fatiha
Fatiha
Deurne
Nieuw
Ik kook heel vaak thuis Voor mijn familie en vind het altijd leuk om te doen, wil dit ook graag als beroep doen. Daarom dat ik me hiervoor als kandidaat voorstel.
Kok aan huis in Antwerpen (2030) - Mustafa masoud
Mustafa masoud
Antwerpen
Nieuw
Ik heb diploma van kokmedwek ik heb in vdab gekregen in ik werk in horeca in pizzeria in schoonmaken in inpakken ik hop dat in extra werk beter dan niet
Kok aan huis in Stabroek (2940) - Yannick
Yannick
Stabroek
Nieuw
Als restaurant kok heb ik ervaring als chef maar ook als patisier ... ik doe graag caterings ook en heb al heel veel bbq gedaan .. ik doe 100 man met een extra personeelslid . Ik ben steeds correct en op tijd .
Kok aan huis in Kapellen (2950) - Roel
Roel
Kapellen
Nieuw
hoi ik kook graag ben geen chef kok maar hou wel van koken. dus als je niet graag kookt laat het maar weten ik wil wel wat lekkers voor je koken ... smaakenlijk eten
Kok aan huis in Merksem (2170) - Darlene
Darlene
Merksem
Nieuw
Ik kan voor u koken. Koken is mijn passie. Maar als mij laten zien wat ik kan koken doe ik het goed.omdat ik heb geen ervaring met Belgiës gerechten ben wel voor bereid om te leren
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Ekeren: geëvalueerd met 5.0 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Ekeren, prijs kok aan huis Ekeren, chef aan huis Ekeren, privé kok aan huis Ekeren, kok aan huis prijs Ekeren, chef-kok Ekeren, kok inhuren Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Ekeren: wat houdt dat in?

U hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of u wilt eens topgastronomie aan huis? Onze kok aan huis nemen het graag van u over. Zij maken heerlijke gerechten voor u klaar, wanneer u dat wilt. Maar wat houdt een privé kok Ekeren juist in? U denkt misschien niet direct aan een privé kok Ekeren op te bellen wanneer u geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer u eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel weelderig. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Ekeren is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok aan huis. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De kok in huis in Ekeren zal dan voor u alle ingrediënten kopen en voor u koken. U kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij u thuis of de gerechten kunnen ook geleverd worden. Sommige koks in huis in Ekeren hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte maaltijden tot een gastronomisch diner. U beslist zelf wat u graag zou willen eten of u kunt u laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Ekeren?

Een thuis kok in Ekeren kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van uw budget en uw verwachtingen. U kan een kok in huis in Ekeren in dienst nemen voor alledaagse maaltijden. Als u het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor uzelf en uw gezin, dan kan een privé kok in Ekeren helpen. Denk aan gastronomisch huisgemaakte gerechten zoals een simpele groentensla of ovenschotel. U hoeft enkel samen met de thuis kok in Ekeren af te spreken hoeveel keer per week u op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat u wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! U moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel u juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of uw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij uw thuis te organiseren! Hiervoor kunt ook beroep doen op een thuis kok in Ekeren. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

U hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar u vraagt u af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei maaltijden klaarmaken, gaande van simpele gerechten tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Ekeren?

Een kok aan huis in Ekeren inhuren kan zeer weelderig klinken, maar er is voor ieders wat wils! De vraagprijs hangt af van meerdere elementen. Zo hangt de kostprijs af van hoeveel gerechten u per week wilt laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het frequenter? Wilt u een kok aan huis in Ekeren voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke u beroep wilt doen op een kok aan huis in Ekeren heeft een grote impact op de prijs van de kok aan huis in Ekeren.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok in huis in Ekeren zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk anders dan als het voor meerdere personen is. Hiermee moet u dus rekening houden. Een laatste factor waarmee u rekening moet houden is het soort maaltijd dat u wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de prijs af van de expertise van de thuis kok in Ekeren. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de vraagprijs is ook afhankelijk van of u te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kunt u zowel een particuliere kok aan huis in Ekeren vinden als een professionele chef. U kunt steeds zien welk ervaringsniveau de kok aan huis in Ekeren heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wilt u een idee hebben van de populairste dienstaanvragen in kok aan huis in Ekeren op Ring Twice? En wilt u vooral een beeld hebben van hoeveel een kok aan huis in Ekeren kost? Bekijk onderstaan de tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Ekeren
Kok aan huis voor twee tot zes personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok bij mij thuis€ 15 à € 25/uur Deze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor maaltijden maandag tot woensdag€ 15 à €25/uurDeze dienst aanvragen
Wilt u een op maat gemaakte prijsaanbieding? Dien dan een aanvraag in en krijg meerdere prijsaanbiedingen van onze privé koks in Ekeren!

Hoe een kok aan huis in Ekeren vinden?

U hebt geen zin om te koken? U hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? U hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan uw genodigden voorstellen? U bent dus op zoek naar een kok in huis in Ekeren. Maar hoe vindt u iemand die zowel lekker kan koken, als binnen uw budget past? En waar u vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een kok in huis te vinden die lekker voor u zal kunnen koken en u van uw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!

U wilt graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verschillende manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij uw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Hebt u een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige maaltijden voor u klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in uw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een thuis kok en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een kok aan huis kunt u opbellen als u door de week geen tijd hebt om te koken. U hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een kok aan huis kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe u het wenst. Een kok aan huis kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. U hebt vrienden uitgenodigd, maar u bent geen kei in het koken? Of u wilt ze verrassen met een gastronomisch diner? Een privé kok zal u kunnen helpen. U kunt dan zelf kiezen of de kok aan huis bij uw thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel u meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse gerechten tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje


Andere categorieën binnen kok aan huis in Ekeren

De laatste aanvragen in de categorie kok aan huis in Ekeren

Vegetarische koken (13) - Vegetarische koken (12) - Vegetarische koken (11) - Vegetarische koken (10) - Vegetarische koken (9) - Vegetarische koken (8) - Vegetarische koken (7) - Vegetarische koken (6) - Vegetarische koken (5) - Vegetarische koken (4) - Vegetarische koken (3) - Vegetarische koken (2) - Vegetarische koken - Vegetarisch koken - Vegetarisch koken - Vegetarisch koken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden