kok aan huis Mortsel

Kok aan huis Mortsel: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Mortsel: Onze selectie dienstverleners

Kok aan huis in Borsbeek (2150) - Elke
Elke
Borsbeek
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben Elke, 45 jaar. Koken is al van jongs af mijn passie. Als ik een dipje heb en ik ga koken ben ik helemaal terug gelukkig. Ik geef kooklessen aan leerlingen van het derde- zesde middelbaar. Dus als je zelf geen zin hebt om te koken ben je bij mij aan het juiste adres.
Kok aan huis in Mortsel (2640) - Stephanie
Stephanie
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Ik neem het koken sinds enkele jaren over van mijn moeder, sindsdien heb ik er ook echt een soort hobby van gemaakt en ik doe het ook super graag. Ik kan naar u komen of eventueel bij mij thuis klaarmaken en het komen brengen.
Kok aan huis in Berchem (2600) - Lindsay
Lindsay
Berchem
4.33/5 (3 reviews)
Hallo, mijn naam is Lindsay. Heb je even geen tijd om zelf je maaltijd te maken? Geen probleem! Ik sta altijd voor jou parraat! Alles is huis en het is klaar! Bereikbaar!
Kok aan huis in Berchem (2600) - Mariam
Mariam
Berchem
5/5 (2 reviews)
Hoi mijn naam is mariam. Koken vind ik heel leuk om te doen zelf volg ik de richting restaurant en keuken en ik doe het al 4 jaar en ik heb er veel uit geleerd. Ik heb zelf als kelner gewerkt in de keuken gestaan en allemaal nieuwe gerechten ontdekt uit verschillende keukens zelf ben ik fan van Chinese eten.
Kok aan huis in Edegem (2650) - Sabine
Sabine
Edegem
5/5 (1 reviews)
Een basic dagelijkse maaltijd kan ik makkelijk voorzien als iemand daar nood aan heeft. Verse groenten, een mals stukje kip bv. en saus met kwalitatieve bouillon. Ook halal koken is geen probleem.
Kok aan huis in Wilrijk (2610) - Katrien
Katrien
Wilrijk
1.0/5 (1 reviews)
Ik kook heel graag en heel veel. Ik gaan geen uitdaging uit te weg voor de mensen die heel graag lekker eten hebben. Is er maar 1 adres katrien komt je graat helpen 😉
Kok aan huis in Borsbeek (2150) - Erik
Erik
Borsbeek
Nieuw
Amateurkok met opleiding aan PIVA. Ik kook graag voor U op uw feestje of party. Lentefeest , Communie, Doop , Verjaardag, Tuinfeest. Ook snacks op fuiven of andere activiteiten. Tafels en servies kan ik voor u gaan huren.
Kok aan huis in Deurne (2100) - Robert
Robert
Deurne
Nieuw
Dag, koken heb ik altijd al gedaan ,ik beschik over een wagen ,en zou het liefst rond deurne - antwerpen in de straal van maximum 10 km klusjes doen, normaal ben ik beschikbaar in de week liefst geen weekendwerk .
Kok aan huis in Boechout (2530) - Liesanne
Liesanne
Boechout
Nieuw
Mijn passie is voornamelijk desserts maar hapjes vind ik ook heel leuk. Een mooie presentatie van hapjes en desserts vind ik belangrijk. Een hoofdmaaltijd moet vooral goed smaken en liefst ook veel groenten bevatten.
Kok aan huis in Berchem (2600) - Juan carlos
Juan carlos
Berchem
Nieuw
Mijn passie en hobby is koken, ik kook erg graag, ben daar dan ook erg handig en creatief in. Dagelijks kook ik uitgebreid, ik ken ook veel van de Zuid Amerikaanse keuken.
Kok aan huis in Wilrijk (2610) - Giulia
Giulia
Wilrijk
Nieuw
Hallo, Ik ben 23 jaar, op zoek naar een part time job. Ik kan redelijk goed koken, dus bied mijn services aan. Ik ben van Italiaanse afkomst, dus de Italiaanse gastronomie is voor mij geen probleem! Ik ben een respectvolle, vriendelijke en hardwerkende persoon, die in Wilrijk woont. Ik kan met de fiets of openbaar vervoer bij u komen, dus liefst in de buurt. Groetjes, Giulia
Kok aan huis in Borsbeek (2150) - Kimberley
Kimberley
Borsbeek
Nieuw
Ik heb kokschool gedaan . Tot mijn 4de middelbaar. Voor praktijk altijd goede punten. Ik kan koken . En bakken . Heb nog een tijdje in een bakkerij atelier gewerkt als vrijwilliger
Kok aan huis in Edegem (2650) - Shirzad
Shirzad
Edegem
Nieuw
Hallo allemaal ik ben een vrouw van43jaar. Ik kom uit Afghanistan. Ik was tolk maar nu ik heb dingen werk nodig. Ik heb ervaring van koken. Met vriendelijke groeten beheshta.
Kok aan huis in Mortsel (2640) - Kimberley
Kimberley
Mortsel
Nieuw
Hoi Ik ben kim ik ben 23 jaar ik kook enorm graag en help graag mensen dus heb je geen tijd voor zelf je eten te maken mag je my altijd contacteren groetjes kim
Kok aan huis in Edegem (2650) - Chloe
Chloe
Edegem
Nieuw
Als kotstudent heb ik mijn eigen keuken en een enorme passie voor koken ontwikkeld. Ik kijk veel kookprogramma's, test veel dessertjes en kan aardig wat koken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koks in Mortsel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Website funktioneert goed, snel iemand gevonden ,die bovendien zeer goed gewerkt heeft. Bovendien is de werknemer verzekerd enz ”
Yvan
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
“ Super makkelijk platform om iemand te vinden die je kan helpen. Heb het toevallig ontdekt en ga er zeker nog gebruik van maken. Misschien ook als dienstverlener zelfs. Een ontdekking! ”
Vasilica Crina
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Mortsel: geëvalueerd met 4.22 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Mortsel, prijs kok aan huis Mortsel, chef aan huis Mortsel, privé kok aan huis Mortsel, kok aan huis prijs Mortsel, chef-kok Mortsel, kok inhuren Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan kok aan huis in Mortsel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden