kok aan huis Geel

Kok aan huis Geel: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Geel: Onze selectie dienstverleners

Tinneke is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Kok aan huis in Geel (2440) - Tinneke
Tinneke
Geel
4.43/5 (7 reviews)
Als mensen van een firma laat eten komen moet met eten wat de pot schaft als ik hun hierbij kan helpen komt er op hun bord wat hun hartje verlangt natuurlijk
Kok aan huis in Herentals (2200) - Tine
Tine
Herentals
5/5 (1 reviews)
Ik kook even graag traditioneel als hedendaags, met altijd een vegetarisch alternatief. Een gerecht bestellen, betekent ook dat je een verrassing krijgt als voorafje of dessert.
Kok aan huis in Eindhout (2430) - Marie
Marie
Eindhout
Nieuw
Koken is mijn grootste hobby, het liefst ben ik heel de dag lang in de keuken. Als ik verdriet heb kook ik, als ik blij ben kook ik. Ik heb nog wel veel te leren daarom ga ik in september avondschool Koksopleiding volgen
Kok aan huis in Geel (2440) - Kelly
Kelly
Geel
Nieuw
Hallo, Ik ben Kelly en heb een passie voor koken. Ik help jullie graag met koken of maak graag een extra maaltijd klaar. Zodat er iets lekkers op het tafel staat.
Kok aan huis in Varendonk (2431) - Simon
Simon
Varendonk
Nieuw
8 jaar ervaring in de keuken met voornamelijk catering, feestzalen en restaurant in de hoofdrol; Diploma Hotelschool ( koksdiploma ) Diploma Meesterpatissier Brugge ( patissier, chocolatier, ijsbereider)
Kok aan huis in Geel (2440) - Nikki
Nikki
Geel
Nieuw
Koken doe ik graag en is sinds kort mijn hobby geworden. Ik Kan alles op smaak brengen En zorg ervoor dat ik de keuken ook terug netjes achterlaat als ik gedaan heb met koken.
Kok aan huis in Mol (2400) - Anne
Anne
Mol
Nieuw
Ik kook graag en experimenteer graag in de keuken. Wekelijks op zaterdag maak ik extra porties van de maaltijd die ik die dag bereid. Bestellen kan tot vrijdag 18u, ophalen op zaterdag vanaf 12u. De maaltijden worden bereid onder zeer hygiënische toestanden en bevatten enkel verse ingrediënten, zonder dikkingsmiddelen, bewaarstoffen of toegevoegde suikers. Volg mijn Facebook pagina Anne's keuken
Kok aan huis in Herentals (2200) - Daniella
Daniella
Herentals
Nieuw
Ik kook elke dag voor mijn gezin. En ook bij oudere mensen thuis. Ik probeer graag recepten uit en leer graag bij. Ik maak meestal Belgische kost. En probeer graag buitenlandse keuken te proberen.
Kok aan huis in Westerlo (2260) - Gert
Gert
Westerlo
Nieuw
Ik heb 3 jaar bij kwb kookles gevolgd en het is steeds een hobby gebleven . Ik probeer graag nieuwe dingen uit maar dagelijkse kost vind ik ook nog steeds lekker
Kok aan huis in Geel (2440) - Emmelien
Emmelien
Geel
Nieuw
Ik zit zelf in restaurant en keuken op school(4de jaar) dus ik weet wel veel dingen over de veiligheid en het koken zelf natuurlijk.
Kok aan huis in Olen (2250) - Charlotte
Charlotte
Olen
Nieuw
Ik hou van koken en lekker eten uiteraard, Ik bekijk het niet als werk maar als een hobby en zelf een beetje ontspanning het is altijd fijn dat mensen kunnen genieten van je eten
Kok aan huis in Mol (2400) - Christine
Christine
Mol
Nieuw
Ik ben heel sociaal en ga graag met mensen, kinderen, dieren om. Ik ben zorgzaam, vriendelijk en wil graag helpen waar ik kan. Ik kijk er al naar uit.
Kok aan huis in Geel (2440) - Marieke
Marieke
Geel
Nieuw
Ik ben iemand die heel graag kookt en bakt. Elk weekend staat er thuis wel een nieuwe taart op tafel en als ik kook zoek ik naar lekker nieuwe gerechtjes. Ik kan zelfstandig aan de slag met een recept.
Kok aan huis in Westerlo (2260) - Ritchel
Ritchel
Westerlo
Nieuw
Met mijn kook creativiteit kan je sexy, jong , gezond met vol energie blijven. En kan je ook nog verschillende asiatische gerechten proeven. Aarzel niet om mij te contacteren want je zou nooit geen spijt van hebben.
Kok aan huis in Geel (2440) - Jonas
Jonas
Geel
Nieuw
Het is een echte passie van mij. Altijd leuk om mensen een glimlach op hun gezicht te toveren met het eten dat je maakt voor hen. Heb ervaring als kok en chef in hotels in Frankrijk en voor grote groepen in surfcamps
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Geel: geëvalueerd met 4.71 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Geel, prijs kok aan huis Geel, chef aan huis Geel, privé kok aan huis Geel, kok aan huis prijs Geel, chef-kok Geel, kok inhuren Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Geel: wat houdt dat in?

U hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of u wilt eens topgastronomie aan huis? Onze privé kok nemen het graag van u over. Zij maken heerlijke maaltijden voor u klaar, wanneer u dat wilt. Maar wat houdt een privé kok Geel precies in? U denkt misschien niet direct aan een kok in huis Geel in dienst te nemen wanneer u geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer u eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel chic. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Geel is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een thuis kok. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De kok in huis in Geel zal dan voor u alle ingrediënten kopen en voor u koken. U kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij u thuis of de gerechten kunnen ook geleverd worden. Sommige koks aan huis in Geel hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte gerechten tot een gastronomisch diner. U beslist zelf wat u graag zou willen eten of u kunt u laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Geel?

Een kok aan huis in Geel kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van uw budget en uw verwachtingen. U kan een kok aan huis in Geel in dienst nemen voor alledaagse gerechten. Als u het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor uzelf en uw gezin, dan kan een thuis kok in Geel helpen. Denk aan verrukkelijke huisgemaakte maaltijden zoals een simpele groentensla of ovenschotel. U hoeft enkel samen met de kok aan huis in Geel af te spreken hoeveel keer per week u op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat u wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! U moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel u juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of uw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij uw thuis te organiseren! Hiervoor kunt ook beroep doen op een kok aan huis in Geel. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

U hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar u vraagt u af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei gerechten klaarmaken, gaande van simpele maaltijden tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Geel?

Een thuis kok in Geel inhuren kan zeer weelderig klinken, maar er is voor ieders wat wils! De kostprijs hangt af van meerdere zaken. Zo hangt de vraagprijs af van hoeveel maaltijden u per week wilt laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het vaker? Wilt u een kok aan huis in Geel voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke u beroep wilt doen op een kok aan huis in Geel speelt een grote rol op de vraagprijs van de kok aan huis in Geel.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok aan huis in Geel zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk anders dan als het voor meerdere mensen is. Hiermee moet u dus rekening houden. Een laatste element die u in uw achterhoofd moet houden is het soort maaltijd dat u wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de kostprijs af van de deskundigheid van de kok in huis in Geel. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de prijs is ook afhankelijk van of u te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kunt u zowel een particuliere kok aan huis in Geel vinden als een professionele chef. U kunt steeds nakijken welk ervaringsniveau de kok aan huis in Geel heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wilt u een idee hebben van de meest frequente dienstaanvragen in kok aan huis in Geel op Ring Twice? En wilt u vooral een idee hebben van hoeveel een kok aan huis in Geel kost? Bekijk onderstaan de tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Geel
Kok aan huis voor twee tot acht personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok bij mij thuis€ 15 à € 25/uur Deze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor maaltijden maandag tot vrijdag€ 15 à €25/uurDeze dienst aanvragen
Wilt u een op maat gemaakte prijsaanbieding? Dien dan een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen van onze koks aan huis in Geel!

Hoe een kok aan huis in Geel vinden?

U hebt geen zin om te koken? U hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? U hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan uw genodigden voorstellen? U bent dus op zoek naar een kok aan huis in Geel. Maar hoe vindt u iemand die zowel lekker kan koken, als binnen uw budget past? En waar u vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een kok in huis te vinden die lekker voor u zal kunnen koken en u van uw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!

U wilt graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verschillende manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij uw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Hebt u een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige maaltijden voor u klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in uw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide termen worden dikwijls door elkaar gehaald. Hoewel een kok aan huis en een traiteur in het algemeen hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een kok in huis kunt u in dienst nemen als u door de week geen tijd hebt om te koken. U hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een privé kok kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe u het wenst. Een kok in huis kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. U hebt vrienden uitgenodigd, maar u bent geen kei in het koken? Of u wilt ze verrassen met een heerlijke diner? Een privé kok zal u kunnen helpen. U kunt dan zelf kiezen of de kok aan huis bij uw thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel u meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse gerechten tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje


Andere categorieën binnen kok aan huis in Geel

De laatste aanvragen in de categorie kok aan huis in Geel

bereiden verse maaltijden (12) - bereiden verse maaltijden (11) - bereiden verse maaltijden (10) - bereiden verse maaltijden (9) - bereiden verse maaltijden (8) - bereiden verse maaltijden (7) - bereiden verse maaltijden (6) - bereiden verse maaltijden (5) - bereiden verse maaltijden (4) - bereiden verse maaltijden (3) - bereiden verse maaltijden (2) - bereiden verse maaltijden - Aziatische gerechten
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden