kok aan huis Hasselt

Ontdek talentvolle koks aan huis in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koks in de buurt van Hasselt

Kok aan huis in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (61 reviews)
Ik heb altijd in de horeca gewerkt en bij een traiteur. Veel van mijn vrije tijd gaat uit naar het maken van nieuwe gerechten en smaken. Ik dresseer ook graag en probeer van elk bord een plaatje te maken.
Kok aan huis in Kortessem (3720) - Marijke
Marijke
Kortessem
5/5 (3 reviews)
Ik kook heel graag, geen sjieke menu's, ik bak zelf nooit vlees dus dat ben ik helaas ook verleerd denk ik (misschien kan gehakt nog net 😀), maar simpele dingen, zoals aardappeltjes met groentjes, simpele wokgerechtjes, pasta met tomatengroentensausjes of met brocolli en kaassaus in de oven,... ik maak ook graag lekkers zoals vegan 'tiramissu', dadelballetjes, gezonde koekjes. Ik krijg al honger!
Kok aan huis in Alken (3570) - Ine
Ine
Alken
5/5 (1 reviews)
Hallo! Even geen zin in koken? Of even hulp nodig? ik spring gerust een handje bij. Koken is niet altijd evident. De genen van dagvers koken zijn keer op keer doorgegeven en ik kook zelf ook zo goed als altijd dagvers! I beschik over een wagen en heb dus geen probleem om tot bij jullie te komen.
Kok aan huis in Hasselt (3500) - Giselle
Giselle
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb veel ervaring met koken en gezonde voeding. Ik kom bij u veganistische maaltijden bereiden! Ik stel ook week-maaltijdplannen op zowel vegetarisch als veganistisch. Deze zijn gevarieerd en getest door mezelf en mijn vriend. Ik kan ook bij u komen koken op kleine feesten etc,.. stuur gerust een bericht als ik jou kan helpen met een vraag!
Kok aan huis in Hasselt (3500) - Cindy
Cindy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ik heb nog gekookt voor gezinnen als ik als huishoudhulp werkte. Ik kook ook graag allerlei gerechten, Spaans, Thais, .... en momenteel heel veel van Sandra Bekkari... koken is een passie en kook ook vaak voor vrienden.
Kok aan huis in Zonhoven (3520) - Maarten
Maarten Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zonhoven
Nieuw
Ik ben kok van opleiding en ben zelfstandig uitbater geweest van een frituur en cateringservice. Graag kook ik in mijn vrije tijd voor kleine gezelschappen (max 8 personen) Indien U graag mijn hulp wenst in te roepen dan hoor ik graag van U
Kok aan huis in Hasselt (3500) - Sabina
Sabina
Hasselt
Nieuw
Naast het bereiden van gerechten help ik ook mee in de keuken en met de inkoop van producten. Ik ben ervan overtuigd dat ik naar volle tevredenheid voor u kan koken door mijn ervaring die ik heb opgedaan bij mijn gezinnen alsook bij mijn eigen thuis, zal ik u niet teleurstellen.
Kok aan huis in Kuringen (3511) - Savannah
Savannah
Kuringen
Nieuw
Ik heb Sociaal Technische Wetenschappen gestudeerd en kreeg toen elke week kookles. Ik kook ook graag thuis voor mijn familie en vrienden of voor mensen die het zelf niet meer kunnen . Het liefst maak ik vers eten!
Kok aan huis in Hasselt (3500) - Pascal
Pascal
Hasselt
Nieuw
Dag allemaal. Ik ben Pascal, Ik ben 46 jaar en ben thuis al jaren hobbykok. Ik ben zeer zorgvuldig, stipt en nauwkeurig. Ben verder een dierenvriend. Spreek volgende talen: Nederlands, Frans, Engels, Spaans , Duits.
Kok aan huis in Hasselt (3500) - Caroline
Caroline
Hasselt
Nieuw
Ik hou van koken en doe dit dus ook voor mijn gezin. In de thuiszorg heb ik dit ook dagelijks moeten doen. Mensen waren altijd blij om mijn kookkunsten ook omdat ik altijd graag variatie breng
Kok aan huis in Appelterre-eichem (9400) - Sam
Sam
Appelterre-eichem
Nieuw
Als nanny ben ik dus ook verantwoorlijke voor de boodschappen doen en koken van de maaltijden. Ik kook gezonde maaltijden maar bak ook graag en doe dit ook als activiteit met de kinderen.
Kok aan huis in Hasselt (3500) - Ben
Ben
Hasselt
Nieuw
Hey, Niet is beter dan een lekker huisbereide maaltijd. Wil je graag dat ik voor jou een maaltijd kook, of net bij jou kom koken. Dan mag je altijd beroep op me doen. Ps: Hello Fresh recepten zijn de max!
Kok aan huis in Kuringen (3511) - Kasper
Kasper
Kuringen
Nieuw
Ik heb 7 jaar hotelschool gevolgd aan Sint-Martinus Herk-De-Stad, mijn diploma behaald en bij meerdere toprestaurants stage gevolgd en gewerkt, waaronder ook een sterrenrestaurant in het buitenland. Ik studeer nu aan de Universiteit maar heb nog steeds genoeg ervaring, ik woon in Hasselt en heb eigen vervoer.
Kok aan huis in Diepenbeek (3590) - Chirley
Chirley
Diepenbeek
Nieuw
Koken is zeker iet waar ik goed in ben.
Kok aan huis in Zonhoven (3520) - Ellen
Ellen
Zonhoven
Nieuw
Koken van Asperge tot Zoetigheden. Koken is mijn passie. 2 personen of meer, geen probleem. De Italiaanse keuken heeft mijn voorkeur maar ook lekkere ovengerechten hebben geen geheim voor mij.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 66 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Hasselt, prijs kok aan huis Hasselt, chef aan huis Hasselt, chef-kok Hasselt…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Hasselt: wat houdt dat in?

Je hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of je wil eens topgastronomie aan huis? Onze thuiskok nemen het graag van jou over. Zij maken heerlijke gerechten voor je klaar, wanneer je dat wil. Maar wat houdt een thuiskok Hasselt juist in? Je denkt misschien niet direct aan een thuiskok Hasselt op te bellen wanneer je geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer je eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel weelderig. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Hasselt is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een thuiskok. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten. De thuiskok in Hasselt zal dan voor jou alle benodigdheden kopen en voor jou koken. Je kan natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij jou thuis of de gerechten kunnen ook geleverd worden. Sommige koks aan huis in Hasselt hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte gerechten tot een gastronomisch diner. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten of je kan jou laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Hasselt?

Een thuiskok in Hasselt kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van jouw budget en jouw verwachtingen. Je kan een thuiskok in Hasselt in dienst nemen voor alledaagse gerechten. Als je het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor jezelf en jouw gezin, dan kan een thuiskok in Hasselt helpen. Denk aan heerlijke huisgemaakte gerechten zoals een simpele groetelasa of ovenschotel. Je hoeft enkel samen met de thuiskok in Hasselt af te spreken hoeveel keer per week je op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat je wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! Je moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel je juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of jouw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij jouw thuis te organiseren! Hiervoor kan je ook beroep doen op een thuiskok in Hasselt. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

Je hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar je vraagt je af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei gerechten klaarmaken, gaande van simpele gerechten tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Hasselt?

Een thuiskok in Hasselt inhuren kan zeer weelderig klinken, maar er is voor ieders wat wils! De vraagprijs hangt af van meerdere factoren. Zo hangt de vraagprijs af van hoeveel gerechten je per week wil laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het regelmatiger? Wil je een kok aan huis in Hasselt voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke je beroep wil doen op een kok aan huis in Hasselt speelt een grote rol op de vraagprijs van de thuiskok in Hasselt.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de thuiskok in Hasselt zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk different dan als het voor meerdere mensen is. Hiermee moet je dus rekening houden. Een laatste element die je in jouw achterhoofd moet houden is het type maaltijd dat je wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de vraagprijs af van de expertise van de thuiskok in Hasselt. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de vraagprijs is ook afhankelijk van of je te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kan je zowel een particuliere kok aan huis in Hasselt vinden als een profesionnele chef. Je kan steeds nagaan welk ervaringsniveau de kok aan huis in Hasselt heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wil je een idee hebben van de meeste gevraagde dienstaanvragen in kok aan huis in Hasselt op Ring Twice? En wil je vooral een idee hebben van hoeveel een kok aan huis in Hasselt kost? Bekijk onderstaande tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Hasselt
Kok aan huis voor twee tot zes personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor gerechten maandag tot woensdag€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Wil je een op maat gemaakte prijsofferte? Dien dan een aanvraag in en ontvang meerdere prijsaanbiedingen van onze koks aan huis in Hasselt!

Hoe een kok aan huis in Hasselt vinden?

Je hebt geen zin om te koken? Je hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? Je hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan jouw genodigden voorstellen? Je bent dus op zoek naar een thuiskok in Hasselt. Maar hoe vind je iemand die zowel lekker kan koken, als binnen jouw budget past? En waar je vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een thuiskok te vinden die lekker voor jou zal kunnen koken en jou van jouw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!
Je wil graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn meerdere manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij jouw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Heb je een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige gerechten voor je klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in jouw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide termen worden dikwijls door elkaar gehaald. Hoewel een thuiskok en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een thuiskok kan je in dienst nemen als je door de week geen tijd hebt om te koken. Je hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een thuiskok kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe jij het wenst. Een thuiskok kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. Je hebt vrienden uitgenodigd, maar je bent geen kei in het koken? Of je wil ze verrassen met een heerlijke diner? Een thuiskok zal je kunnen helpen. Je kan dan zelf kiezen of de thuiskok bij jou thuis komt koken of enkel de gerechten aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel je meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse gerechten tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen kok aan huis in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden