kok aan huis Hasselt

Kok aan huis Hasselt: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Hasselt: Onze selectie dienstverleners

Kok aan huis in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (70 reviews)
Ik heb altijd in de horeca gewerkt en bij een traiteur. Veel van mijn vrije tijd gaat uit naar het maken van nieuwe gerechten en smaken. Ik dresseer ook graag en probeer van elk bord een plaatje te maken.
Kok aan huis in Kortessem (3720) - Marijke
Marijke
Kortessem
5/5 (3 reviews)
Ik kook heel graag, geen sjieke menu's, ik bak zelf nooit vlees dus dat ben ik helaas ook verleerd denk ik (misschien kan gehakt nog net 😀), maar simpele dingen, zoals aardappeltjes met groentjes, simpele wokgerechtjes, pasta met tomatengroentensausjes of met brocolli en kaassaus in de oven,... ik maak ook graag lekkers zoals vegan 'tiramissu', dadelballetjes, gezonde koekjes. Ik krijg al honger!
Annick is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Kok aan huis in Kuringen (3511) - Annick
Annick
Kuringen
5/5 (3 reviews)
Ik ben een “ervaringsdeskundige”, strijken en koken (ovenschotels, verse soepen, stoofvlees, goulash, bouletten,…..) zijn mijn ding. Ik ben veel thuis en begrijp dat mensen dikwijls andere prioriteiten hebben; carrière, kinderen, hobby’s, familie,…. En dan wordt er eens vaker culinair gezondigd. Bij deze….. Ik gebruik alles vers, geen diepvries en alles wordt just in time gemaakt!
Kok aan huis in Alken (3570) - Ine
Ine
Alken
5/5 (1 reviews)
Hallo! Even geen zin in koken? Of even hulp nodig? ik spring gerust een handje bij. Koken is niet altijd evident. De genen van dagvers koken zijn keer op keer doorgegeven en ik kook zelf ook zo goed als altijd dagvers! I beschik over een wagen en heb dus geen probleem om tot bij jullie te komen.
Kok aan huis in Hasselt (3500) - Giselle
Giselle
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb veel ervaring met koken en gezonde voeding. Ik kom bij u veganistische maaltijden bereiden! Ik stel ook week-maaltijdplannen op zowel vegetarisch als veganistisch. Deze zijn gevarieerd en getest door mezelf en mijn vriend. Ik kan ook bij u komen koken op kleine feesten etc,.. stuur gerust een bericht als ik jou kan helpen met een vraag!
Kok aan huis in Hasselt (3500) - Cindy
Cindy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ik heb nog gekookt voor gezinnen als ik als huishoudhulp werkte. Ik kook ook graag allerlei gerechten, Spaans, Thais, .... en momenteel heel veel van Sandra Bekkari... koken is een passie en kook ook vaak voor vrienden.
Kok aan huis in Hasselt (3500) - Sabina
Sabina
Hasselt
Nieuw
Naast het bereiden van gerechten help ik ook mee in de keuken en met de inkoop van producten. Ik ben ervan overtuigd dat ik naar volle tevredenheid voor u kan koken door mijn ervaring die ik heb opgedaan bij mijn gezinnen alsook bij mijn eigen thuis, zal ik u niet teleurstellen.
Kok aan huis in Kuringen (3511) - Savannah
Savannah
Kuringen
Nieuw
Ik heb Sociaal Technische Wetenschappen gestudeerd en kreeg toen elke week kookles. Ik kook ook graag thuis voor mijn familie en vrienden of voor mensen die het zelf niet meer kunnen . Het liefst maak ik vers eten!
Kok aan huis in Hasselt (3500) - Pascal
Pascal
Hasselt
Nieuw
Dag allemaal. Ik ben Pascal, Ik ben 46 jaar en ben thuis al jaren hobbykok. Ik ben zeer zorgvuldig, stipt en nauwkeurig. Ben verder een dierenvriend. Spreek volgende talen: Nederlands, Frans, Engels, Spaans , Duits.
Kok aan huis in Hasselt (3500) - Caroline
Caroline
Hasselt
Nieuw
Ik hou van koken en doe dit dus ook voor mijn gezin. In de thuiszorg heb ik dit ook dagelijks moeten doen. Mensen waren altijd blij om mijn kookkunsten ook omdat ik altijd graag variatie breng
Kok aan huis in Appelterre-eichem (9400) - Sam
Sam
Appelterre-eichem
Nieuw
Als nanny ben ik dus ook verantwoorlijke voor de boodschappen doen en koken van de maaltijden. Ik kook gezonde maaltijden maar bak ook graag en doe dit ook als activiteit met de kinderen.
Kok aan huis in Hasselt (3500) - Ben
Ben
Hasselt
Nieuw
Hey, Niet is beter dan een lekker huisbereide maaltijd. Wil je graag dat ik voor jou een maaltijd kook, of net bij jou kom koken. Dan mag je altijd beroep op me doen. Ps: Hello Fresh recepten zijn de max!
Kok aan huis in Kuringen (3511) - Kasper
Kasper
Kuringen
Nieuw
Ik heb 7 jaar hotelschool gevolgd aan Sint-Martinus Herk-De-Stad, mijn diploma behaald en bij meerdere toprestaurants stage gevolgd en gewerkt, waaronder ook een sterrenrestaurant in het buitenland. Ik studeer nu aan de Universiteit maar heb nog steeds genoeg ervaring, ik woon in Hasselt en heb eigen vervoer.
Kok aan huis in Diepenbeek (3590) - Chirley
Chirley
Diepenbeek
Nieuw
Koken is zeker iet waar ik goed in ben.
Kok aan huis in Zonhoven (3520) - Ellen
Ellen
Zonhoven
Nieuw
Koken van Asperge tot Zoetigheden. Koken is mijn passie. 2 personen of meer, geen probleem. De Italiaanse keuken heeft mijn voorkeur maar ook lekkere ovengerechten hebben geen geheim voor mij.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 78 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Hasselt, prijs kok aan huis Hasselt, chef aan huis Hasselt, privé kok aan huis Hasselt, kok aan huis prijs Hasselt, chef-kok Hasselt, kok inhuren Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Hasselt: wat houdt dat in?

U hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of u wilt eens topgastronomie aan huis? Onze thuis kok nemen het graag van u over. Zij maken heerlijke maaltijden voor u klaar, wanneer u dat wilt. Maar wat houdt een kok in huis Hasselt juist in? U denkt misschien niet direct aan een kok aan huis Hasselt op te bellen wanneer u geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer u eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel luxueus. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Hasselt is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok in huis. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De kok in huis in Hasselt zal dan voor u alle ingrediënten kopen en voor u koken. U kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij u thuis of de maaltijden kunnen ook geleverd worden. Sommige koks aan huis in Hasselt hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte maaltijden tot een gastronomisch diner. U beslist zelf wat u graag zou willen eten of u kunt u laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Hasselt?

Een kok aan huis in Hasselt kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van uw budget en uw verwachtingen. U kan een kok in huis in Hasselt aanwerven voor alledaagse gerechten. Als u het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor uzelf en uw gezin, dan kan een privé kok in Hasselt helpen. Denk aan heerlijke huisgemaakte gerechten zoals een simpele groentensla of ovenschotel. U hoeft enkel samen met de privé kok in Hasselt af te spreken hoeveel keer per week u op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat u wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! U moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel u juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of uw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij uw thuis te organiseren! Hiervoor kunt ook beroep doen op een privé kok in Hasselt. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

U hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar u vraagt u af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei maaltijden klaarmaken, gaande van simpele gerechten tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Hasselt?

Een privé kok in Hasselt inhuren kan zeer duur klinken, maar er is voor ieders wat wils! De prijs hangt af van verschillende factoren. Zo hangt de kostprijs af van hoeveel maaltijden u per week wilt laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het regelmatiger? Wilt u een kok aan huis in Hasselt voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke u beroep wilt doen op een kok aan huis in Hasselt speelt een grote rol op de kostprijs van de kok aan huis in Hasselt.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok aan huis in Hasselt zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk different dan als het voor meerdere personen is. Hiermee moet u dus rekening houden. Een laatste factor die u in uw achterhoofd moet houden is het soort maaltijd dat u wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de prijs af van de deskundigheid van de kok in huis in Hasselt. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de vraagprijs is ook afhankelijk van of u te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kunt u zowel een particuliere kok aan huis in Hasselt vinden als een professionele chef. U kunt steeds nagaan welk ervaringsniveau de kok aan huis in Hasselt heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wilt u een idee hebben van de populairste dienstaanvragen in kok aan huis in Hasselt op Ring Twice? En wilt u vooral een beeld hebben van hoeveel een kok aan huis in Hasselt kost? Bekijk onderstaan de tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Hasselt
Kok aan huis voor twee tot acht personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mijn boodschappen wil doen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis€ 15 à € 25/uur Deze dienst aanvragen
Middageten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor gerechten maandag tot zaterdag€ 15 à €25/uurDeze dienst aanvragen
Wilt u een op maat gemaakte prijsvoorstel? Dien dan een aanvraag in en krijg verschillende prijsaanbiedingen van onze privé koks in Hasselt!

Hoe een kok aan huis in Hasselt vinden?

U hebt geen zin om te koken? U hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? U hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan uw genodigden voorstellen? U bent dus op zoek naar een privé kok in Hasselt. Maar hoe vindt u iemand die zowel lekker kan koken, als binnen uw budget past? En waar u vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een privé kok te vinden die lekker voor u zal kunnen koken en u van uw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!

U wilt graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verscheidene manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij uw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Hebt u een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige gerechten voor u klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in uw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide begrippen worden dikwijls door elkaar gehaald. Hoewel een kok in huis en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een thuis kok kunt u in dienst nemen als u door de week geen tijd hebt om te koken. U hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een kok aan huis kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe u het ziet. Een kok aan huis kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. U hebt vrienden uitgenodigd, maar u bent geen kei in het koken? Of u wilt ze verrassen met een heerlijke diner? Een kok in huis zal u kunnen helpen. U kunt dan zelf kiezen of de privé kok bij uw thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel u meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse maaltijden tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje


Andere categorieën binnen kok aan huis in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden