kok aan huis Temse

Ontdek talentvolle koks aan huis in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koks in de buurt van Temse

Kok aan huis in Beveren-waas (9120) - Amiry
Amiry
Beveren-waas
4.96/5 (47 reviews)
Ik ben een kok, gespecialiseerd in Afghaanse en Iraanse gerechten. Barbecuen doe ik ook enorm graag. Wilt u iets nieuws proeven? Aarzel niet om contact op te nemen met mij.
Kok aan huis in Zwijndrecht (2070) - Nawal
Nawal
Zwijndrecht
5/5 (19 reviews)
Ik geniet ervan om eten klaar te maken. Verschillende recepten uitproberen en schoon gepresenteerde bord voor te leggen. Ik gebruik veel kruiden. Maar ik hou ook van simpel en eenvoudig.
Kok aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Dit is een van mijn grootste hobby´s. Ik kan perfect een potje koken voor u. Als het maar bakken of koken is. Koken met verse producten is het allerbeste, beter dan klaar gemaakte gerechten. Groeten
Kok aan huis in Lippelo (2890) - Heidi
Heidi
Lippelo
5/5 (5 reviews)
Ik ben Heidi en kook met veel plezier een voorgerecht, hoofdgerecht en/of nagerecht... Het liefst van al vul ik mijn vrije tijd met verwennerij en vanalle lekkers. Ik hou van gerechten die spontaan doen watertanden en naar meer doen snakken. Ik kan koken in jouw keuken, je mag aanschuiven bij ons thuis of ik lever je een gerechtje. Contacteer me gerust voor vragen of om een etentje in te plannen.
Kok aan huis in Waasmunster (9250) - Vickie
Vickie
Waasmunster
5/5 (5 reviews)
Ik kook zelf graag voor mezelf en hou van gezonde voeding. Ik ook graag met verse producten die een must zijn voor geest en lichaam. Een gezonde geest in een gezond lichaam!
Kok aan huis in Belsele (9111) - Arno
Arno
Belsele
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf al 2 jaar chef kok, Ik zou graag mensen helpen en als dit een taak is dat je van de mensen hun schouders kunt nemen doe ik dot met veel plezier
Kok aan huis in Hoboken (2660) - Johan
Johan
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Liefhebber van het betere keukengegoochel. Ik kom bij u thuis koken of ik lever aan huis. Het door u gekoze recept, maar ik adviseer u ook graag. De afwas neem ik er dan graag bij ;-) Pasta's, mexicaans, of gewoon "konijn met pruimen etc..." van bij oons
Kok aan huis in Boom (2850) - Ann
Ann
Boom
5/5 (3 reviews)
Ik kook graag voor mezelf en voor anderen. Ik organiseer graag een brunch voor vrienden of een diner voor mijn dichte familie. Ik bak graag taarten en cakes of maak graag andere desserts. Voor mensen die geen tijd hebben om te koken, maak ik graag (gezonde) ovenschotels die enkel nog opgewarmd moeten worden. Samen koken, ingrediënten inkopen of hulp bij de voorbereiding van een feest.
Kok aan huis in Sint-niklaas (9100) - Anwar
Anwar
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik heb al 5jaar ervaring in de horeca, ik heb het gevolgd op school , heb al in verschillende restaurants gewerkt, koken is men passie, hygiëne is heel belangrijk voor mij, ik kan ontbijten verzorgen, lunch, en avond eten mvg
Kok aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Aangezien ik de Tunesische keuken heb meegekregen doordat ik half Tunesisch ben, kook ik graag met verrassende ingrediënten en combinaties! Daarnaast kook ik ook graag met fruitsoorten verwerkt in frisse salades met vis of vlees.
Kok aan huis in Breendonk (2870) - Larissa
Larissa
Breendonk
5/5 (1 reviews)
ik kook vaak en graag dit heb ik op school geleerd en natuurlijk ook door het alleen wonen. chef kok ben ik natuurlijk niet, ik wil altijd bij leren natuurlijk
Kok aan huis in Beveren-waas (9120) - Christof
Christof
Beveren-waas
5/5 (1 reviews)
Ik heb een opleiding ook genotéin mijn schooltijd maar kan nu enkel thuis nog mijn vrouw en kinderen vertroetelen met lekker eten daar ik als invalide thuis ben en ik dit doe ik gewoon ook enorm graag dus als u geen tijd hebt en ik teveel tijd hebt zou ik zeggen roep me maar en u vraagt ,,,Ik maak,,;)
Kok aan huis in Montegnée (4420) - Brett
Brett
Montegnée
5/5 (1 reviews)
Ik kook supergraag en wil mijn kunnen laten zien aan anderen. Gewone dagelijkse kost maak ik het liefste en af en toe iets moeilijk en speciaal waag ik mij ook aan. Men is altijd tevreden van mijn kookkunsten.
Kok aan huis in Beveren-Leie (8791) - Jules
Jules Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beveren-Leie
Nieuw
Heb véél ervaring in het koken van dagelijkse kost maar ook door mijn ervaring als bbq's op locatie voor allerlei feesten, communie, huwelijk, babyborrel, etc. Kennis van HACCP regels en FAVV attest.
Kok aan huis in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Hallo, mijn naam is Shelsey. Ik ben 21 jaar en student leerkracht aan de hogeschool. Mijn keuzevak is voeding-verzorging, ik moet leerlingen leren koken. Om het te kunnen leren aan leerlingen moet je zelf al heel wat kookervaring hebben. Ook heb ik een tijd in de thuiszorg gewerkt, hier moest ik ook telkens koken voor hulpvragers.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok Temse: geëvalueerd met 4.96 door 102 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Temse, prijs kok aan huis Temse, chef aan huis Temse, chef-kok Temse…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Temse: wat houdt dat in?

Je hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of je wil eens topgastronomie aan huis? Onze kok aan huis nemen het graag van jou over. Zij maken heerlijke gerechten voor je klaar, wanneer je dat wil. Maar wat houdt een kok aan huis Temse net in? Je denkt misschien niet direct aan een kok aan huis Temse aan te werven wanneer je geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer je eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel weelderig. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Temse is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok aan huis. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten. De kok aan huis in Temse zal dan voor jou alle benodigdheden kopen en voor jou koken. Je kan natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij jou thuis of de gerechten kunnen ook geleverd worden. Sommige koks aan huis in Temse hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte gerechten tot een gastronomisch diner. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten of je kan jou laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Temse?

Een kok aan huis in Temse kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van jouw budget en jouw verwachtingen. Je kan een kok aan huis in Temse in dienst nemen voor alledaagse gerechten. Als je het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor jezelf en jouw gezin, dan kan een kok aan huis in Temse helpen. Denk aan delicieuse huisgemaakte gerechten zoals een simpele groetelasa of ovenschotel. Je hoeft enkel samen met de kok aan huis in Temse af te spreken hoeveel keer per week je op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat je wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! Je moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel je juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of jouw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij jouw thuis te organiseren! Hiervoor kan je ook beroep doen op een kok aan huis in Temse. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

Je hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar je vraagt je af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei gerechten klaarmaken, gaande van simpele gerechten tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Temse?

Een kok aan huis in Temse inhuren kan zeer weelderig klinken, maar er is voor ieders wat wils! De prijs hangt af van verscheidene zaken. Zo hangt de prijs af van hoeveel gerechten je per week wil laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het vaker? Wil je een kok aan huis in Temse voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke je beroep wil doen op een kok aan huis in Temse speelt een grote rol op de prijs van de kok aan huis in Temse.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok aan huis in Temse zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk verschillend dan als het voor meerdere personen is. Hiermee moet je dus rekening houden. Een laatste zaak die je in jouw achterhoofd moet houden is het soort maaltijd dat je wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de prijs af van de ervaringsniveau van de kok aan huis in Temse. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de prijs is ook afhankelijk van of je te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kan je zowel een particuliere kok aan huis in Temse vinden als een profesionnele chef. Je kan steeds zien welk ervaringsniveau de kok aan huis in Temse heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wil je een idee hebben van de meeste gevraagde dienstaanvragen in kok aan huis in Temse op Ring Twice? En wil je vooral een beeld hebben van hoeveel een kok aan huis in Temse kost? Bekijk onderstaande tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Temse
Kok aan huis voor twee tot zes personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok bij mij thuis€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor gerechten maandag tot donderdag€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Wil je een op maat gemaakte prijsofferte? Dien dan een aanvraag in en krijg verscheidene prijsaanbiedingen van onze koks aan huis in Temse!

Hoe een kok aan huis in Temse vinden?

Je hebt geen zin om te koken? Je hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? Je hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan jouw genodigden voorstellen? Je bent dus op zoek naar een kok aan huis in Temse. Maar hoe vind je iemand die zowel lekker kan koken, als binnen jouw budget past? En waar je vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een kok aan huis te vinden die lekker voor jou zal kunnen koken en jou van jouw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!
Je wil graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verscheidene manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij jouw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Heb je een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige gerechten voor je klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in jouw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide begrippen worden dikwijls door elkaar gehaald. Hoewel een kok aan huis en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een kok aan huis kan je in dienst nemen als je door de week geen tijd hebt om te koken. Je hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een kok aan huis kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe jij het ziet. Een kok aan huis kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. Je hebt vrienden uitgenodigd, maar je bent geen kei in het koken? Of je wil ze verrassen met een delicieuse diner? Een kok aan huis zal je kunnen helpen. Je kan dan zelf kiezen of de kok aan huis bij jou thuis komt koken of enkel de gerechten aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel je meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse gerechten tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen kok aan huis in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden