kok aan huis Temse

Kok aan huis Temse: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Temse: Onze selectie dienstverleners

Kok aan huis in Beveren-waas (9120) - Amiry
Amiry
Beveren-waas
4.93/5 (54 reviews)
Ik ben een kok, gespecialiseerd in Afghaanse en Iraanse gerechten. Barbecuen doe ik ook enorm graag. Wilt u iets nieuws proeven? Aarzel niet om contact op te nemen met mij.
Kok aan huis in Zwijndrecht (2070) - Nawal
Nawal
Zwijndrecht
5/5 (19 reviews)
Ik geniet ervan om eten klaar te maken. Verschillende recepten uitproberen en schoon gepresenteerde bord voor te leggen. Ik gebruik veel kruiden. Maar ik hou ook van simpel en eenvoudig.
Kok aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Dit is een van mijn grootste hobby´s. Ik kan perfect een potje koken voor u. Als het maar bakken of koken is. Koken met verse producten is het allerbeste, beter dan klaar gemaakte gerechten. Groeten
Kok aan huis in Lippelo (2890) - Heidi
Heidi
Lippelo
5/5 (5 reviews)
Ik ben Heidi en kook met veel plezier een voorgerecht, hoofdgerecht en/of nagerecht... Het liefst van al vul ik mijn vrije tijd met verwennerij en vanalle lekkers. Ik hou van gerechten die spontaan doen watertanden en naar meer doen snakken. Ik kan koken in jouw keuken, je mag aanschuiven bij ons thuis of ik lever je een gerechtje. Contacteer me gerust voor vragen of om een etentje in te plannen.
Kok aan huis in Waasmunster (9250) - Vickie
Vickie
Waasmunster
5/5 (5 reviews)
Ik kook zelf graag voor mezelf en hou van gezonde voeding. Ik ook graag met verse producten die een must zijn voor geest en lichaam. Een gezonde geest in een gezond lichaam!
Kok aan huis in Belsele (9111) - Arno
Arno
Belsele
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf al 2 jaar chef kok, Ik zou graag mensen helpen en als dit een taak is dat je van de mensen hun schouders kunt nemen doe ik dot met veel plezier
Kok aan huis in Hoboken (2660) - Johan
Johan
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Liefhebber van het betere keukengegoochel. Ik kom bij u thuis koken of ik lever aan huis. Het door u gekoze recept, maar ik adviseer u ook graag. De afwas neem ik er dan graag bij ;-) Pasta's, mexicaans, of gewoon "konijn met pruimen etc..." van bij oons
Kok aan huis in Boom (2850) - Ann
Ann
Boom
5/5 (3 reviews)
Ik kook graag voor mezelf en voor anderen. Ik organiseer graag een brunch voor vrienden of een diner voor mijn dichte familie. Ik bak graag taarten en cakes of maak graag andere desserts. Voor mensen die geen tijd hebben om te koken, maak ik graag (gezonde) ovenschotels die enkel nog opgewarmd moeten worden. Samen koken, ingrediënten inkopen of hulp bij de voorbereiding van een feest.
Kok aan huis in Sint-niklaas (9100) - Anwar
Anwar
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik heb al 5jaar ervaring in de horeca, ik heb het gevolgd op school , heb al in verschillende restaurants gewerkt, koken is men passie, hygiëne is heel belangrijk voor mij, ik kan ontbijten verzorgen, lunch, en avond eten mvg
Kok aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Aangezien ik de Tunesische keuken heb meegekregen doordat ik half Tunesisch ben, kook ik graag met verrassende ingrediënten en combinaties! Daarnaast kook ik ook graag met fruitsoorten verwerkt in frisse salades met vis of vlees.
Kok aan huis in Breendonk (2870) - Larissa
Larissa
Breendonk
5/5 (1 reviews)
ik kook vaak en graag dit heb ik op school geleerd en natuurlijk ook door het alleen wonen. chef kok ben ik natuurlijk niet, ik wil altijd bij leren natuurlijk
Kok aan huis in Beveren-waas (9120) - Christof
Christof
Beveren-waas
5/5 (1 reviews)
Ik heb een opleiding ook genotéin mijn schooltijd maar kan nu enkel thuis nog mijn vrouw en kinderen vertroetelen met lekker eten daar ik als invalide thuis ben en ik dit doe ik gewoon ook enorm graag dus als u geen tijd hebt en ik teveel tijd hebt zou ik zeggen roep me maar en u vraagt ,,,Ik maak,,;)
Kok aan huis in Montegnée (4420) - Brett
Brett
Montegnée
5/5 (1 reviews)
Ik kook supergraag en wil mijn kunnen laten zien aan anderen. Gewone dagelijkse kost maak ik het liefste en af en toe iets moeilijk en speciaal waag ik mij ook aan. Men is altijd tevreden van mijn kookkunsten.
Kok aan huis in Hoboken (2660) - Cindy
Cindy
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik kook al jaren voor mezelf mijn kids en mijn ouders nog nooit heeft er iemand geklaagd of ziek van geworden dus ik denk wel dat ik goed kan koken ben natuurlijk geen grote chef
Kok aan huis in Beveren-Leie (8791) - Jules
Jules Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beveren-Leie
Nieuw
Heb véél ervaring in het koken van dagelijkse kost maar ook door mijn ervaring als bbq's op locatie voor allerlei feesten, communie, huwelijk, babyborrel, etc. Kennis van HACCP regels en FAVV attest.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Temse: geëvalueerd met 4.96 door 110 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Temse, prijs kok aan huis Temse, chef aan huis Temse, privé kok aan huis Temse, kok aan huis prijs Temse, chef-kok Temse, kok inhuren Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Temse: wat houdt dat in?

U hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of u wilt eens topgastronomie aan huis? Onze kok in huis nemen het graag van u over. Zij maken heerlijke maaltijden voor u klaar, wanneer u dat wilt. Maar wat houdt een kok in huis Temse net in? U denkt misschien niet direct aan een thuis kok Temse op te bellen wanneer u geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer u eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel luxueus. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Temse is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok in huis. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De privé kok in Temse zal dan voor u alle benodigdheden kopen en voor u koken. U kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij u thuis of de gerechten kunnen ook geleverd worden. Sommige thuiskoks in Temse hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte gerechten tot een gastronomisch diner. U beslist zelf wat u graag zou willen eten of u kunt u laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Temse?

Een kok in huis in Temse kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van uw budget en uw verwachtingen. U kan een thuis kok in Temse inschakelen voor alledaagse maaltijden. Als u het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor uzelf en uw gezin, dan kan een kok aan huis in Temse helpen. Denk aan zalige huisgemaakte maaltijden zoals een simpele groentensla of ovenschotel. U hoeft enkel samen met de thuis kok in Temse af te spreken hoeveel keer per week u op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat u wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! U moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel u juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of uw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij uw thuis te organiseren! Hiervoor kunt ook beroep doen op een kok aan huis in Temse. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

U hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar u vraagt u af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei maaltijden klaarmaken, gaande van simpele maaltijden tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Temse?

Een kok aan huis in Temse inhuren kan zeer luxueus klinken, maar er is voor ieders wat wils! De kostprijs hangt af van meerdere zaken. Zo hangt de vraagprijs af van hoeveel gerechten u per week wilt laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het regelmatiger? Wilt u een kok aan huis in Temse voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke u beroep wilt doen op een kok aan huis in Temse heeft een grote impact op de vraagprijs van de kok in huis in Temse.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de thuis kok in Temse zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk verschillend dan als het voor meerdere mensen is. Hiermee moet u dus rekening houden. Een laatste factor die u in uw achterhoofd moet houden is het soort maaltijd dat u wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de vraagprijs af van de deskundigheid van de kok in huis in Temse. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de vraagprijs is ook afhankelijk van of u te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kunt u zowel een particuliere kok aan huis in Temse vinden als een professionele chef. U kunt steeds nagaan welk ervaringsniveau de kok aan huis in Temse heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wilt u een idee hebben van de meest frequente dienstaanvragen in kok aan huis in Temse op Ring Twice? En wilt u vooral een idee hebben van hoeveel een kok aan huis in Temse kost? Bekijk onderstaan de tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Temse
Kok aan huis voor twee tot zes personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mijn boodschappen wil doen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis€ 15 à € 25/uur Deze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor gerechten maandag tot zaterdag€ 15 à €25/uurDeze dienst aanvragen
Wilt u een op maat gemaakte prijsaanbieding? Dien dan een aanvraag in en krijg meerdere prijsaanbiedingen van onze koks in huis in Temse!

Hoe een kok aan huis in Temse vinden?

U hebt geen zin om te koken? U hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? U hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan uw genodigden voorstellen? U bent dus op zoek naar een kok aan huis in Temse. Maar hoe vindt u iemand die zowel lekker kan koken, als binnen uw budget past? En waar u vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een kok aan huis te vinden die lekker voor u zal kunnen koken en u van uw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!

U wilt graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verscheidene manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij uw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Hebt u een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige gerechten voor u klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in uw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een kok aan huis en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een kok in huis kunt u in dienst nemen als u door de week geen tijd hebt om te koken. U hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een privé kok kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe u het ziet. Een kok in huis kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. U hebt vrienden uitgenodigd, maar u bent geen kei in het koken? Of u wilt ze verrassen met een heerlijke diner? Een thuis kok zal u kunnen helpen. U kunt dan zelf kiezen of de kok aan huis bij uw thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel u meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse gerechten tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje


Andere categorieën binnen kok aan huis in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden