kok aan huis Schoten

Kok aan huis Schoten: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Schoten: Onze selectie dienstverleners

Kok aan huis in Merksem (2170) - Najat
Najat
Merksem
4.83/5 (18 reviews)
Ik kook graag of ook om samen te koken. Ik hou van verschillende gerechten om te maken van alle culturen. En dan wil ik koken voor mensen die dat graag willen
Kok aan huis in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Dag!,,,ik werk al 6 jaar als deeltijdse werknemer en zou graag wat bijklussen in het Antwerpse. Ik werk zeer nauwkeurig en snel,,ben een doorzetter,,,,Het poetsen kent voor mij geen geheimen,!! Heb eigen vervoer,ik zorg zelf indien nodig voor onderhoudsprodukten en gerief... Zou met veel plezier voor u willen werken!
Kok aan huis in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Koken is een van mijn passies. Ik houd van lekkere maaltijden klaar te maken. Ik heb ervaring met de vegetarische en veganistische keuken. Waar wel rekening mee gehouden mee moet gehouden worden is dat ik mijn tijd neem en ik het gewoon ben om max. 4 personen te koken. Als u geen voorkeur heeft kan ik altijd recepten meenemen.
Kok aan huis in Merksem (2170) - Sander
Sander
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik heb een diploma hotelschool en werk reeds +10 jaar in de horeca. Ik ben bereid om mij aan te passen aan uw wensen op maat. Ik weet dat ik mensen gelukkig kan maken met een lekkere maaltijd.
Kok aan huis in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
Deurne
1.0/5 (1 reviews)
Kook graag en maak iedere dag vers eten . Vind het ook leuk om te doen en zeker voor andere mensen. Hopelijk willen jullie van mijn kookkunsten genieten
Kok aan huis in Schoten (2900) - Jentel
Jentel
Schoten
5/5 (1 reviews)
Koken is mijn favoriete bezigheid. Ik kook elke dag vers. Gespecialiseerd in veggie en vegan gerechten en desserts. Ik ben het gewend om te koken voor personen met verschillende allergieën. Te weinig tijd of inspiratie nodig? Ik help graag.
Kok aan huis in Brasschaat (2930) - Suchada
Suchada
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik kook wel graag. Probeer dan ook vaak nieuwe recepten uit. Kook vooral gezond en kan al een paar veggie maaltijden maken. Lekkere pasta's zijn mijn specialiteit.
Kok aan huis in Merksem (2170) - Inge
Inge
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik kan goed koken en maak lekkere gerechten klaar. Ik ben heel gevarieerd en kan zeer uiteenlopende gerechten klaarmaken zowel eenvoudige gerechten als gecompliceerdere gerechten.
Kok aan huis in Deurne (2100) - Jens
Jens
Deurne
Nieuw
Ik heb mijn middelbaar afgerond met het diploma van bakker in Tso. Mijn vader heeft dan ook een bakkerij, die heeft me veel geleerd. Hij is ook gediplomeerd kok, dus dat vind ik ook zeer leuk om voor de mensen te doen door hem.
Kok aan huis in Merksem (2170) - Lore
Lore
Merksem
Nieuw
Hey! Ik heb geen echte kookervaring buiten het feit dat ik thuis heel erg vaak kook voor mijn ouders en broer als deze moeten werken. Ik kan alle typische simpele gerechtjes perfect maken voor u en als je iets specialer wilt kan dat uiteraard ook! ;)
Kok aan huis in Deurne (2100) - Marijke
Marijke
Deurne
Nieuw
Als je iemand nodig hebt om voor je te koken ben ik steeds bereid. Ook als je bv een feestje hebt. Ik kan goed buffetten maken, kaasschotels,...of gewoon dagelijkse kost.
Kok aan huis in Deurne (2100) - Gwen
Gwen
Deurne
Nieuw
Ben je het beu om zelf alle dagen te koken? Voor een kleine prijs kan ik jou zowel verse als diepvries maaltijden bezorgen. Voor 1 of voor 2 personen. Ik hou rekening met jouw specifieke wensen. (Ook allergenen mogelijk). Bel mij vrijblijvend op en we bekijken samen wat ik voor jou kan bereiden. Geen verplichtingen en geen vaste dagen. Alles zelf te kiezen!
Kok aan huis in Deurne (2100) - Abdelkarim
Abdelkarim
Deurne
Nieuw
Hi, ik heb mijn eigen kookpagina kokenmetkarim en ik kook regelmatig als thuiskok of cateraar. Voor al uw evenementen of gewoon om eens iets anders te proeven kan je beroep doen op mijn diensten.
Kok aan huis in Brasschaat (2930) - Ria
Ria
Brasschaat
Nieuw
Ik heb hotelschool gedaan en verdiep mij ook in gezonde voeding en vegetarische voeding. Hebt u een etentje thuis en geen zin om zelf te koken kom ik met plezier klaarmaken wat u ook wenst!
Kok aan huis in Wijnegem (2110) - Birgitt
Birgitt
Wijnegem
Nieuw
Hey! Na 23 jaar ervaring in de horeca ben ik terug gaan studeren, kleuteronderwijs. Om dit te bekostigen wil ik heel graag kookles geven! Zo kan ik mijn kennis doorgeven aan mensen die graag koken maar nog wat hulp kunnen gebruiken. Heb je zin om kookles te volgen, laat het me weten en we zien wat er kan!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Schoten: geëvalueerd met 4.48 door 33 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Schoten, prijs kok aan huis Schoten, chef aan huis Schoten, privé kok aan huis Schoten, kok aan huis prijs Schoten, chef-kok Schoten, kok inhuren Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Schoten: wat houdt dat in?

U hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of u wilt eens topgastronomie aan huis? Onze privé kok nemen het graag van u over. Zij maken heerlijke gerechten voor u klaar, wanneer u dat wilt. Maar wat houdt een privé kok Schoten net in? U denkt misschien niet direct aan een privé kok Schoten op te bellen wanneer u geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer u eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel chic. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Schoten is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok in huis. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De kok aan huis in Schoten zal dan voor u alle ingrediënten kopen en voor u koken. U kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij u thuis of de gerechten kunnen ook geleverd worden. Sommige thuiskoks in Schoten hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte maaltijden tot een gastronomisch diner. U beslist zelf wat u graag zou willen eten of u kunt u laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Schoten?

Een kok aan huis in Schoten kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van uw budget en uw verwachtingen. U kan een kok aan huis in Schoten inschakelen voor alledaagse gerechten. Als u het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor uzelf en uw gezin, dan kan een kok aan huis in Schoten helpen. Denk aan gastronomisch huisgemaakte gerechten zoals een eenvoudige groentensla of ovenschotel. U hoeft enkel samen met de privé kok in Schoten af te spreken hoeveel keer per week u op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat u wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! U moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel u juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of uw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij uw thuis te organiseren! Hiervoor kunt ook beroep doen op een kok in huis in Schoten. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

U hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar u vraagt u af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei gerechten klaarmaken, gaande van simpele gerechten tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Schoten?

Een thuis kok in Schoten inhuren kan zeer duur klinken, maar er is voor ieders wat wils! De kostprijs hangt af van meerdere factoren. Zo hangt de prijs af van hoeveel gerechten u per week wilt laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het frequenter? Wilt u een kok aan huis in Schoten voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke u beroep wilt doen op een kok aan huis in Schoten speelt een grote rol op de vraagprijs van de kok in huis in Schoten.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok in huis in Schoten zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk verschillend dan als het voor meerdere genodigden is. Hiermee moet u dus rekening houden. Een laatste zaak waarmee u rekening moet houden is het soort maaltijd dat u wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de prijs af van de expertise van de kok aan huis in Schoten. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de kostprijs is ook afhankelijk van of u te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kunt u zowel een particuliere kok aan huis in Schoten vinden als een professionele chef. U kunt steeds bekijken welk ervaringsniveau de kok aan huis in Schoten heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wilt u een idee hebben van de meest gevraagde dienstaanvragen in kok aan huis in Schoten op Ring Twice? En wilt u vooral een beeld hebben van hoeveel een kok aan huis in Schoten kost? Bekijk onderstaan de tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Schoten
Kok aan huis voor twee tot zes personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok bij mij thuis€ 15 à € 25/uur Deze dienst aanvragen
Middageten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor maaltijden maandag tot zondag€ 15 à €25/uurDeze dienst aanvragen
Wilt u een op maat gemaakte prijsaanbieding? Dien dan een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes van onze privé koks in Schoten!

Hoe een kok aan huis in Schoten vinden?

U hebt geen zin om te koken? U hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? U hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan uw genodigden voorstellen? U bent dus op zoek naar een kok in huis in Schoten. Maar hoe vindt u iemand die zowel lekker kan koken, als binnen uw budget past? En waar u vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een privé kok te vinden die lekker voor u zal kunnen koken en u van uw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!

U wilt graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verscheidene manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij uw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Hebt u een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige gerechten voor u klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in uw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een kok in huis en een traiteur in het algemeen hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een privé kok kunt u opbellen als u door de week geen tijd hebt om te koken. U hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een thuis kok kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe u het ziet. Een privé kok kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. U hebt vrienden uitgenodigd, maar u bent geen kei in het koken? Of u wilt ze verrassen met een delicieuse diner? Een kok aan huis zal u kunnen helpen. U kunt dan zelf kiezen of de thuis kok bij uw thuis komt koken of enkel de gerechten aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel u meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse maaltijden tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje


Andere categorieën binnen kok aan huis in Schoten

De laatste aanvragen in de categorie kok aan huis in Schoten

kok aan huis vegetarische en gezonde gerechten - Wekelijks koken glutenvrij - namiddag hulp - 3x per week - regio Schoten - Koken + strijken - bbq of tuinfeestje aan huis - Japanse chef aan huis - Chef-kok aan huis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden