kok aan huis Gent

Kok aan huis Gent: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Gent: Onze selectie dienstverleners

Kok aan huis in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (95 reviews)
Ben een hobbykok thuis. Ik heb 8 jaar gewerkt als vrijwilliger in een sociaal restaurant , ik bereide daar elke week verse soep, meegeholpen voor speciale maaltijden. Ik heb mijn eigen koksmessen.
Kok aan huis in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (11 reviews)
Hallo ik heb 30 jaar een restaurant B&B gerund waar ik instond voor de keuken en later voor de zaal en ontvangst gasten.Na mijn pensioen ben ik nog een gedreven hobbykok.De dagelijkse keuken en dieetkeuken zijn ook voor mij geen onbekende.Hopelijk tot binnenkort.
Kok aan huis in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Hallo! Ik ben een goede kok voor familie en vrienden! Ik hou zelf van eten, en dit weerspiegelt in m’n keuken. Ik heb random wat kookmodules gevolgd oa hulpkok, vegetarisch koken in kisp, ... ik help je graag verder voor je feestje, familie bijeenkomst of gewoon zomaar :-). Ik kan bij u thuis komen koken of zelf al voorbereiden bij mij thuis. Grtjs Tom
Kok aan huis in Gent (9000) - Soroosh
Soroosh
Gent
5/5 (7 reviews)
Ik kook zelf heel graag van allerlei vershillende kookculturen, weet niet precies wat voor hulp je met koken nodig hebt maar dat kunnen wij samen bekijken en een oplossing voor vinden :-)
Kok aan huis in Gent (9000) - Julie
Julie
Gent
3.67/5 (3 reviews)
Ik kook graag en vind experimenteren in de keuken ook heel fijn; hierdoor heb ik heel wat gerechten leren kennen van verschillende oorsprong. Ook veel bijgeleerd van mijn moeder haar kookkunsten!
Kok aan huis in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik kook heel graag ,ook als hobby ,ik heb een kook opleiding gehad ,voor hobbykoks ...ook doe ik eventueel de boodschappen die daarbij horen of niet bij horen
Kok aan huis in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
My family has a small restaurant serving home-made meals. I worked there part-time to help them during summer time and I can say that I’m so much interested in cooking. I know different kinds of recipes. I’m good at kitchen and I work clean and neat!
Kok aan huis in Gent (9000) - Elisa
Elisa
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik kook heel graag! Mijn favorite keuken is italiaans. Pasta's,pizza's,... Ik kan bv ook gewoon vlees met aardappelen en groentjes maken. Of als je een specifiek receptje in gedachten hebt zal ik dit zeker ook doen! Ik kan ook helpen bij voorbereiding voor feestjes thuis bv hapjes voorbereiden(wrapsjes,nacho's,worstebroodjes,soepjes,pizzatjes,...)
Kok aan huis in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hi! Ik kook heel graag en kan het ook goed. Ik heb lekkere receptjes van mezelf! Maar voor mezelf alleen kook ik jammer genoeg te weinig, dus als ik jou daarmee een plezier zou kunnen doen, dan kunnen we beiden genieten van een lekkere maaltijd!
Kok aan huis in Gent (9000) - Elke
Elke
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Elke en gepassioneerd door koken en eten. Samen met mijn vriend probeer ik continu nieuwe gerechten en smaken uit van over heel de wereld. Een lekkere afhaalmaaltijd of geen zin om helemaal naar Koekelberg af te zakken? Geen probleem, wij kunnen ook bij u thuis komen koken. Culinaire verwennerij in combo met een toffe bediening en een proper achtergelaten keuken. Hopelijk tot dan!
Kok aan huis in Gent (9000) - Jozefien
Jozefien
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik kook graag gezond, lekker en vers. Ik werk proper, ik kan de boodschappen voor jou doen,... laat jouw wensen maar horen. Ik help je heel graag verder!
Kok aan huis in Gent (9000) - Pauline
Pauline
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben diëtiste van opleiding, en heb dus 3 jaar kookles gevolgd. Ik experimenteer supergraag in de keuken en ben dagelijks op zoek naar nieuwe gerechtjes!
Kok aan huis in Gent (9000) - Linde
Linde
Gent
Nieuw
Hallo! Zin in een lekker vegetarisch gerechtje? Die maak ik namelijk dolgraag! Ik ben Linde, 25 jaar en al van mijn 13de trouwe vegetariër. Als tiener kreeg ik te kampen met een koemelkallergie en ook suikers probeer ik te vermijden. Maw, ook voor gerechten waar rekening moet gehouden worden met een allergie mag je me vragen! Zin in iets bepaald? Of mag ik gewoon 'mijn lievelingsgerecht voor je maken'? Dan mag je me altijd contacteren! Groetjes! PS: Lasagne is mijn favoriet!
Kok aan huis in Gent (9000) - Linde
Linde
Gent
Nieuw
Dag iedereen! Ik ben Linde, 22 jaar, en kan heel goed centjes gebruiken om te reizen en te eten en te leven enzovoort. Ik woon in Gent en studeer gitaar (of probeer ik) heb een masterdiploma geschiedenis en schilder vaak. Helaas maar niet onverwacht zijn mijn passies niet zo winstgevend. Ik werk ook graag met mijn handen en sta open voor klusjes gaande van tuinieren tot verbouwen tot bijles!
Kok aan huis in Gent (9000) - Sara
Sara
Gent
Nieuw
Beste, IK ben Sara en ik ben 22 jaar. Sinds kleins af aan hou ik van koken ! Koken is mijn passie, mijn ontspanning. Ik hou er van om voor anderen te koken ! IK ben behulpzaam, zorgzaam en betrouwbaar !
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Gent: geëvalueerd met 4.75 door 137 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Gent, prijs kok aan huis Gent, chef aan huis Gent, privé kok aan huis Gent, kok aan huis prijs Gent, chef-kok Gent, kok inhuren Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Gent: wat houdt dat in?

U hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of u wilt eens topgastronomie aan huis? Onze privé kok nemen het graag van u over. Zij maken heerlijke maaltijden voor u klaar, wanneer u dat wilt. Maar wat houdt een kok aan huis Gent precies in? U denkt misschien niet direct aan een kok aan huis Gent op te bellen wanneer u geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer u eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel luxueus. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Gent is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een privé kok. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De thuis kok in Gent zal dan voor u alle ingrediënten kopen en voor u koken. U kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij u thuis of de gerechten kunnen ook geleverd worden. Sommige privé koks in Gent hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte maaltijden tot een gastronomisch diner. U beslist zelf wat u graag zou willen eten of u kunt u laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Gent?

Een kok aan huis in Gent kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van uw budget en uw verwachtingen. U kan een kok aan huis in Gent aanwerven voor alledaagse gerechten. Als u het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor uzelf en uw gezin, dan kan een kok aan huis in Gent helpen. Denk aan verrukkelijke huisgemaakte maaltijden zoals een eenvoudige groentensla of ovenschotel. U hoeft enkel samen met de privé kok in Gent af te spreken hoeveel keer per week u op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat u wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! U moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel u juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of uw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij uw thuis te organiseren! Hiervoor kunt ook beroep doen op een privé kok in Gent. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

U hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar u vraagt u af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei gerechten klaarmaken, gaande van simpele gerechten tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Gent?

Een thuis kok in Gent inhuren kan zeer duur klinken, maar er is voor ieders wat wils! De prijs hangt af van meerdere factoren. Zo hangt de vraagprijs af van hoeveel maaltijden u per week wilt laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het vaker? Wilt u een kok aan huis in Gent voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke u beroep wilt doen op een kok aan huis in Gent heeft een grote impact op de vraagprijs van de privé kok in Gent.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok in huis in Gent zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk anders dan als het voor meerdere genodigden is. Hiermee moet u dus rekening houden. Een laatste zaak waarmee u rekening moet houden is het type maaltijd dat u wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de prijs af van de deskundigheid van de thuis kok in Gent. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de prijs is ook afhankelijk van of u te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kunt u zowel een particuliere kok aan huis in Gent vinden als een professionele chef. U kunt steeds nagaan welk ervaringsniveau de kok aan huis in Gent heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wilt u een idee hebben van de meest frequente dienstaanvragen in kok aan huis in Gent op Ring Twice? En wilt u vooral een idee hebben van hoeveel een kok aan huis in Gent kost? Bekijk onderstaan de tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Gent
Kok aan huis voor twee tot tien personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mijn boodschappen wil doen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok bij mij thuis€ 15 à € 25/uur Deze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor gerechten maandag tot woensdag€ 15 à €25/uurDeze dienst aanvragen
Wilt u een op maat gemaakte prijsaanbieding? Dien dan een aanvraag in en ontvang verscheidene prijsvoorstellen van onze koks in huis in Gent!

Hoe een kok aan huis in Gent vinden?

U hebt geen zin om te koken? U hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? U hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan uw genodigden voorstellen? U bent dus op zoek naar een kok aan huis in Gent. Maar hoe vindt u iemand die zowel lekker kan koken, als binnen uw budget past? En waar u vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een privé kok te vinden die lekker voor u zal kunnen koken en u van uw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!

U wilt graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verschillende manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij uw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Hebt u een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige gerechten voor u klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in uw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide begrippen worden dikwijls door elkaar gehaald. Hoewel een kok in huis en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een privé kok kunt u in dienst nemen als u door de week geen tijd hebt om te koken. U hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een kok aan huis kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe u het wilt. Een privé kok kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. U hebt vrienden uitgenodigd, maar u bent geen kei in het koken? Of u wilt ze verrassen met een delicieuse diner? Een thuis kok zal u kunnen helpen. U kunt dan zelf kiezen of de kok in huis bij uw thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel u meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse maaltijden tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje


Andere categorieën binnen kok aan huis in Gent

De laatste aanvragen in de categorie kok aan huis in Gent

Koken op regelmatige basis (6) - Koken op regelmatige basis (5) - Koken op regelmatige basis (4) - Koken op regelmatige basis (3) - Koken op regelmatige basis (2) - Koken op regelmatige basis - Mooncakes maken - Wi we kan er lekkere couscous maken? - Wekelijks gezond vegetarisch menu - Gemotiveerd persoon voor enkele uren dag - Hulp voor oudere dame - vegetarische maaltijden klaarmaken - Wekelijkse kok - Privé diner met 6 - Klassieke maaltijden bereiden - Verse maaltijden bereiden - Verse maaltijden bereiden - Hulp nodig bij klaarmaken en voorbereiden van maaltijden en boodschappen doen - Schoonmaak - Kooken - zoektocht vaste/tijdelijk Chefkok - Boodschappen doen - Ondersteuning in licht huishoudelijke taken - kok aan huis - winter bbq op oudejaarsavond 31/12 - Koken en boodschappen doen vr 2 personen - Kok aan huis voor 10 personen - Zorgen voor Catering/Broodjes na Fietstocht - Kok gezocht
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden