Vind de beste kok aan huis van Gent

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kok aan huis in Gent (9000) - Elsje
Elsje
5/5 · 11 reviews
9000 Gent
Ik kom je graag helpen in de keuken bij feestjes: klaarzetten, afwerken van gerechten, opdienen en afwassen. Ik kan je komen helpen als keukenhulp bij voorbereiding van een feest: versnijdingen, groenten wassen... Ik heb een diploma hulpkok en ben thuis in de vegetarische keuken. Ik kan kleine hapjes verzorgen voor beperkte groep maar verleen verder geen traiteurdienst.
Kok aan huis in Gent (9000) - Tom
Tom
4.9/5 · 10 reviews
9000 Gent
Hallo! Ik ben een goede kok voor familie en vrienden! Ik hou zelf van eten, en dit weerspiegelt in m’n keuken. Ik heb random wat kookmodules gevolgd oa hulpkok, vegetarisch koken in kisp, ... ik help je graag verder voor je feestje, familie bijeenkomst of gewoon zomaar :-). Ik kan bij u thuis komen koken of zelf al voorbereiden bij mij thuis. Grtjs Tom
Kok aan huis in Gent (9000) - Sonja
Sonja
5/5 · 8 reviews
9000 Gent
Hallo ik heb 30 jaar een restaurant B&B gerund waar ik instond voor de keuken en later voor de zaal en ontvangst gasten.Na mijn pensioen ben ik nog een gedreven hobbykok.De dagelijkse keuken en dieetkeuken zijn ook voor mij geen onbekende.Hopelijk tot binnenkort.
Kok aan huis in Gent (9000) - Robbert
Robbert
4.67/5 · 3 reviews
9000 Gent
Kook dagelijks meermaals per dag en doe dit met veel liefde en plezier. Maandelijks nodig ik mensen uit om hen te verzorgen op een meergangen menu. Ik ben thuis in verschillende keukenstijlen (klassieke Vlaamse keuken,Oosterse en mediterraanse keuken,..) ik tracht zoveel mogelijk producten ambachtelijk thuis te maken met kwalitatieve ingrediënten.
Kok aan huis in Gent (9000) - Julie
Julie
3.67/5 · 3 reviews
9000 Gent
Ik kook graag en vind experimenteren in de keuken ook heel fijn; hierdoor heb ik heel wat gerechten leren kennen van verschillende oorsprong. Ook veel bijgeleerd van mijn moeder haar kookkunsten!
Kok aan huis in Gent (9000) - Robin
Robin
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik kook heel graag ,ook als hobby ,ik heb een kook opleiding gehad ,voor hobbykoks ...ook doe ik eventueel de boodschappen die daarbij horen of niet bij horen
Kok aan huis in Gent (9000) - Ersel
Ersel
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
My family has a small restaurant serving home-made meals. I worked there part-time to help them during summer time and I can say that I’m so much interested in cooking. I know different kinds of recipes. I’m good at kitchen and I work clean and neat!
Kok aan huis in Gent (9000) - Elke
Elke
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo, ik ben Elke en gepassioneerd door koken en eten. Samen met mijn vriend probeer ik continu nieuwe gerechten en smaken uit van over heel de wereld. Een lekkere afhaalmaaltijd of geen zin om helemaal naar Koekelberg af te zakken? Geen probleem, wij kunnen ook bij u thuis komen koken. Culinaire verwennerij in combo met een toffe bediening en een proper achtergelaten keuken. Hopelijk tot dan!
Kok aan huis in Gent (9000) - Jozefien
Jozefien
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik kook graag gezond, lekker en vers. Ik werk proper, ik kan de boodschappen voor jou doen,... laat jouw wensen maar horen. Ik help je heel graag verder!
Kok aan huis in Gent (9000) - Zheko
Zheko
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik kan heerlijk koken. Ik kan uw dieet bereiden. Ik kan voor je winkelen. Ik kan je kennis laten maken met de traditionele Bulgaarse keuken. Ik heb het eten van veel beroemde mensen in Bulgaije bereid.
Kok aan huis in Gent (9000) - Linde
Linde
Nieuw
9000 Gent
Hallo! Zin in een lekker vegetarisch gerechtje? Die maak ik namelijk dolgraag! Ik ben Linde, 25 jaar en al van mijn 13de trouwe vegetariër. Als tiener kreeg ik te kampen met een koemelkallergie en ook suikers probeer ik te vermijden. Maw, ook voor gerechten waar rekening moet gehouden worden met een allergie mag je me vragen! Zin in iets bepaald? Of mag ik gewoon 'mijn lievelingsgerecht voor je maken'? Dan mag je me altijd contacteren! Groetjes! PS: Lasagne is mijn favoriet!
Kok aan huis in Gent (9000) - Linde
Linde
Nieuw
9000 Gent
Dag iedereen! Ik ben Linde, 22 jaar, en kan heel goed centjes gebruiken om te reizen en te eten en te leven enzovoort. Ik woon in Gent en studeer gitaar (of probeer ik) heb een masterdiploma geschiedenis en schilder vaak. Helaas maar niet onverwacht zijn mijn passies niet zo winstgevend. Ik werk ook graag met mijn handen en sta open voor klusjes gaande van tuinieren tot verbouwen tot bijles!
Kok aan huis in Gent (9000) - Sara
Sara
Nieuw
9000 Gent
Beste, IK ben Sara en ik ben 22 jaar. Sinds kleins af aan hou ik van koken ! Koken is mijn passie, mijn ontspanning. Ik hou er van om voor anderen te koken ! IK ben behulpzaam, zorgzaam en betrouwbaar !
Kok aan huis in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Nieuw
9000 Gent
Ik kook heel graag en vaak! Ik hecht veel belang aan verse en kwalitatieve producten, en kan me zowel uitleven bij het klaarmaken van de klassiekers als bij het uitvinden van een nieuw gerechtje. Ik gebruik graag veel groenten en kruiden.
Kok aan huis in Gent (9000) - Daan
Daan
Nieuw
9000 Gent
Hallo! Ik ben gediplomeerd bakker en heb dus 6 jaar gestudeerd op een hotelschool in Antwerpen, verder heb ik ervaring als hulpkok in een feestzaal. Koken is echt een van mijn passies en hobby's.

Kok Gent: geëvalueerd met 4.82 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen: kok Gent, prijs kok aan huis Gent, chef aan huis Gent, chef-kok Gent…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
sporadisch kuisen
Thomas raadt Naha aan Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Frans raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Lisa raadt Saliha aan Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Gent: wat houdt dat in?

Je hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of je wil eens topgastronomie aan huis? Onze thuiskok nemen het graag van jou over. Zij maken heerlijke gerechten voor je klaar, wanneer je dat wil. Maar wat houdt een thuiskok Gent net in? Je denkt misschien niet direct aan een thuiskok Gent op te bellen wanneer je geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer je eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel luxueus. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Gent is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een thuiskok. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten. De thuiskok in Gent zal dan voor jou alle ingrediënten kopen en voor jou koken. Je kan natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij jou thuis of de gerechten kunnen ook geleverd worden. Sommige koks in huis in Gent hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte gerechten tot een gastronomisch diner. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten of je kan jou laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Gent?

Een thuiskok in Gent kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van jouw budget en jouw verwachtingen. Je kan een thuiskok in Gent aanwerven voor alledaagse gerechten. Als je het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor jezelf en jouw gezin, dan kan een thuiskok in Gent helpen. Denk aan delicieuse huisgemaakte gerechten zoals een simpele groetelasa of ovenschotel. Je hoeft enkel samen met de thuiskok in Gent af te spreken hoeveel keer per week je op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat je wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! Je moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel je juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of jouw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij jouw thuis te organiseren! Hiervoor kan je ook beroep doen op een thuiskok in Gent. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

Je hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar je vraagt je af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei gerechten klaarmaken, gaande van simpele gerechten tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Gent?

Een thuiskok in Gent inhuren kan zeer luxueus klinken, maar er is voor ieders wat wils! De vraagprijs hangt af van meerdere factoren. Zo hangt de vraagprijs af van hoeveel gerechten je per week wil laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het regelmatiger? Wil je een kok aan huis in Gent voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke je beroep wil doen op een kok aan huis in Gent speelt een grote rol op de vraagprijs van de thuiskok in Gent.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de thuiskok in Gent zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk different dan als het voor meerdere personen is. Hiermee moet je dus rekening houden. Een laatste element waarmee je rekening moet houden is het type maaltijd dat je wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de vraagprijs af van de deskundigheid van de thuiskok in Gent. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de vraagprijs is ook afhankelijk van of je te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kan je zowel een particuliere kok aan huis in Gent vinden als een profesionnele chef. Je kan steeds nagaan welk ervaringsniveau de kok aan huis in Gent heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wil je een idee hebben van de meest frequente dienstaanvragen in kok aan huis in Gent op Ring Twice? En wil je vooral een idee hebben van hoeveel een kok aan huis in Gent kost? Bekijk onderstaande tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Gent
Kok aan huis voor twee tot vier personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor gerechten maandag tot zondag€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Wil je een op maat gemaakte prijsvoorstel? Dien dan een aanvraag in en ontvang meerdere prijsaanbiedingen van onze koks in huis in Gent!

Hoe een kok aan huis in Gent vinden?

Je hebt geen zin om te koken? Je hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? Je hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan jouw genodigden voorstellen? Je bent dus op zoek naar een thuiskok in Gent. Maar hoe vind je iemand die zowel lekker kan koken, als binnen jouw budget past? En waar je vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een thuiskok te vinden die lekker voor jou zal kunnen koken en jou van jouw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!
Je wil graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn meerdere manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij jouw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Heb je een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige gerechten voor je klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in jouw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide begrippen worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een thuiskok en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een thuiskok kan je opbellen als je door de week geen tijd hebt om te koken. Je hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een thuiskok kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe jij het wenst. Een thuiskok kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. Je hebt vrienden uitgenodigd, maar je bent geen kei in het koken? Of je wil ze verrassen met een delicieuse diner? Een thuiskok zal je kunnen helpen. Je kan dan zelf kiezen of de thuiskok bij jou thuis komt koken of enkel de gerechten aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel je meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse gerechten tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kok aan huis in Gent

De laatste aanvragen in de categorie kok aan huis in Gent

Wekelijkse kok - Privé diner met 6 - Klassieke maaltijden bereiden - Verse maaltijden bereiden - Verse maaltijden bereiden - Hulp nodig bij klaarmaken en voorbereiden van maaltijden en boodschappen doen - Schoonmaak - Kooken - zoektocht vaste/tijdelijk Chefkok - Boodschappen doen - Ondersteuning in licht huishoudelijke taken - kok aan huis - winter bbq op oudejaarsavond 31/12 - Koken en boodschappen doen vr 2 personen - Kok aan huis voor 10 personen - Zorgen voor Catering/Broodjes na Fietstocht - Kok gezocht
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden