Vind de beste kok aan huis van Roeselare

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kok aan huis in Houthulst (8650) - Isabelle
Isabelle
5/5 · 20 reviews
8650 Houthulst
Ik kan koken, mensenverzorgen, inslapen, medicatie verzorgen, gezelschap houden, huishouden regelen, strijken, huishouden doen, boodschappendoen, begeleiden op afspraken en voor vervoer instaan...
Kok aan huis in Lichtervelde (8810) - Shirley
Shirley
5/5 · 5 reviews
8810 Lichtervelde
Ik kook heel graag. Dat is voor mij ontspanning. Ik heb gestudeerd voor grootkeuken. Ik maak graag eten voor andere mensen. Zit rusten aan jullie tafel en eet smakelijk
Kok aan huis in Oekene (8800) - Ann
Ann
5/5 · 1 reviews
8800 Oekene
Heb je het druk, kan je zelf niet meer koken, wil je even dat iemand jouw helpt om bv iets lekkers op tafel te zetten, ... dan bied ik mijn hulp aan om wat licht huishoudelijk werk te doen: eten klaar maken, afwassen, opruimen, was insteken en ophangen,... kleine huishoudelijke taken. Indien je denkt dat ik je kan helpen, contacteer me gerust.
Kok aan huis in Oekene (8800) - Lindsay
Lindsay
Nieuw
8800 Oekene
Hallo ik ben Lindsay een vrouw van 42 j. Ik hou van de dagelijkse kost om klaar te maken maar iets speciaals doe ik nog liever. Heb je zelf weinig tijd om te koken dan kom ik daar graag bij helpen
Kok aan huis in Lichtervelde (8810) - Iris
Iris
Nieuw
8810 Lichtervelde
hallo ik ben iris ,geen tijd om een potje te koken ,ik ben altijd bereid om het klaar te maken voor jou !alles in huis ,en het is zo klaar,iedere dag bereikbaar .ben woonachtig in Roeselare beveren ,en in bezit van wagen.
Kok aan huis in Izegem (8870) - Eline
Eline
Nieuw
8870 Izegem
Jarenlang heb ik reeds een uitgebreide passie voor koken, gaand van de traditionele gerechten tot de iets meer uitdagende en exotischere zaken. Ik laat je dan ook graag proeven van mijn kunstwerken
Kok aan huis in Izegem (8870) - Miranda
Miranda
Nieuw
8870 Izegem
Hey, Ik ben Miranda (23) wonend in Gent. De studies die ik volgde is de bachelor Toegepaste Gezondheidswetenschappen. Een goede gezondheid met voldoende beweging en gezond koken streef ik naar. Verder wil ik dat alles vlot verloopt en communiceer ik goed. Ik ben een zorgzaam type zowel voor huisdieren, mensen als huis.
Kok aan huis in Ledegem (8880) - Elodie
Elodie
Nieuw
8880 Ledegem
Hallo, ik ben zeer graag bezig met koken. Zowel grootmoeders keuken, alsook Gezonde gerechtjes. Niets is mij teveel! Boodschappen kunnen ook gedaan worden.
Kok aan huis in Izegem (8870) - Matthijs
Matthijs
Nieuw
8870 Izegem
Hallo, vanuit een passie voor koken heb ik diverse opleidingen gevold, waaronder Spermalie, om alle technieken onder de knie te krijgen. Deze hobby zet ik met plezier in om ook andere mensen te laten mee genieten van lekker eten en bijhorende dranken.
Kok aan huis in Ardooie (8850) - Charlotte
Charlotte
Nieuw
8850 Ardooie
Ik heb 6 jaar ervaring in de keuken als hulpmeisje . daarnaast heb ik ook een passie rond koken en kook ik zelf dagelijks. Ik kan me hier echt gepassioneerd mee bezighouden
Kok aan huis in Emelgem (8870) - Tessa
Tessa
Nieuw
8870 Emelgem
Ik heb in het middelbaar een paar jaar kookles gekregen, kook en bak graag voor anderen. Zelf ben het vegetarisch en vind het leuk om te experimenteren met receptjes.
Kok aan huis in Moorslede (8890) - Isabelle
Isabelle
Nieuw
8890 Moorslede
Wil jij ook lekker eten zonder je schuldig te voelen? Ik kook gezonde voeding met producten uit eigen streek. Wil jij ook eens proeven van mijn gezonde en lekkere soep? Wil je een gezond ontbijt, vers gebakken granola met yoghurt? Of kies je graag voor een Bekkari gerechtje? Contacteer mij snel 😁
Kok aan huis in Izegem (8870) - Sandrine
Sandrine Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
8870 Izegem
Ik ben geen echte kok maar kook wel graag. ik verwen ook graag mensen met iets lekkers en zoets. Het is leuk als je mensen in de watten kan leggen.
Kok aan huis in Roeselare (8800) - Laura
Laura Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
8800 Roeselare
Ik ben geen kok van opleiding maar als hobby doe ik dit heel graag mezelf verdiepen in nieuwe gerechtjes & verschillende smaken ik kook graag simpele dingen maar zeker ook gerechten met wat meer werk
Kok aan huis in Oostnieuwkerke (8840) - Annelies
Annelies
Nieuw
8840 Oostnieuwkerke
Ik heb een passie voor lekker eten en wat je zelf maakt smaakt nog veel beter! Liefst zoals grootmoeder het altijd heeft klaar gemaakt en mij heeft meegegeven in het leven.

Kok Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen: kok Roeselare, prijs kok aan huis Roeselare, chef aan huis Roeselare, chef-kok Roeselare…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
sporadisch kuisen
Thomas raadt Naha aan Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Frans raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Lisa raadt Saliha aan Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Roeselare: wat houdt dat in?

Je hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of je wil eens topgastronomie aan huis? Onze privé kok nemen het graag van jou over. Zij maken heerlijke maaltijden voor je klaar, wanneer je dat wil. Maar wat houdt een privé kok Roeselare juist in? Je denkt misschien niet direct aan een privé kok Roeselare op te bellen wanneer je geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer je eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel weelderig. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Roeselare is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een privé kok. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten. De privé kok in Roeselare zal dan voor jou alle ingrediënten kopen en voor jou koken. Je kan natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij jou thuis of de maaltijden kunnen ook geleverd worden. Sommige koks in huis in Roeselare hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte maaltijden tot een gastronomisch diner. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten of je kan jou laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Roeselare?

Een privé kok in Roeselare kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van jouw budget en jouw verwachtingen. Je kan een privé kok in Roeselare aanwerven voor alledaagse maaltijden. Als je het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor jezelf en jouw gezin, dan kan een privé kok in Roeselare helpen. Denk aan zalige huisgemaakte maaltijden zoals een eenvoudige groetelasa of ovenschotel. Je hoeft enkel samen met de privé kok in Roeselare af te spreken hoeveel keer per week je op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat je wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! Je moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel je juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of jouw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij jouw thuis te organiseren! Hiervoor kan je ook beroep doen op een privé kok in Roeselare. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

Je hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar je vraagt je af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei maaltijden klaarmaken, gaande van simpele maaltijden tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Roeselare?

Een privé kok in Roeselare inhuren kan zeer weelderig klinken, maar er is voor ieders wat wils! De vraagprijs hangt af van verscheidene factoren. Zo hangt de vraagprijs af van hoeveel maaltijden je per week wil laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het vaker? Wil je een kok aan huis in Roeselare voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke je beroep wil doen op een kok aan huis in Roeselare speelt een grote rol op de vraagprijs van de privé kok in Roeselare.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de privé kok in Roeselare zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk different dan als het voor meerdere genodigden is. Hiermee moet je dus rekening houden. Een laatste factor die je in jouw achterhoofd moet houden is het type maaltijd dat je wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de vraagprijs af van de expertise van de privé kok in Roeselare. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de vraagprijs is ook afhankelijk van of je te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kan je zowel een particuliere kok aan huis in Roeselare vinden als een profesionnele chef. Je kan steeds nagaan welk ervaringsniveau de kok aan huis in Roeselare heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wil je een idee hebben van de meest frequente dienstaanvragen in kok aan huis in Roeselare op Ring Twice? En wil je vooral een idee hebben van hoeveel een kok aan huis in Roeselare kost? Bekijk onderstaande tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Roeselare
Kok aan huis voor twee tot zes personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok bij mij thuis€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Middageten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor maaltijden maandag tot vrijdag€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Wil je een op maat gemaakte prijsofferte? Dien dan een aanvraag in en krijg verscheidene prijsvoorstellen van onze koks in huis in Roeselare!

Hoe een kok aan huis in Roeselare vinden?

Je hebt geen zin om te koken? Je hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? Je hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan jouw genodigden voorstellen? Je bent dus op zoek naar een privé kok in Roeselare. Maar hoe vind je iemand die zowel lekker kan koken, als binnen jouw budget past? En waar je vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een privé kok te vinden die lekker voor jou zal kunnen koken en jou van jouw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!
Je wil graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verscheidene manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij jouw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Heb je een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige maaltijden voor je klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in jouw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide namen worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een privé kok en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een privé kok kan je opbellen als je door de week geen tijd hebt om te koken. Je hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een privé kok kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe jij het wenst. Een privé kok kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. Je hebt vrienden uitgenodigd, maar je bent geen kei in het koken? Of je wil ze verrassen met een zalige diner? Een privé kok zal je kunnen helpen. Je kan dan zelf kiezen of de privé kok bij jou thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel je meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse maaltijden tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kok aan huis in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden