kok aan huis Roeselare

Kok aan huis Roeselare: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Roeselare: Onze selectie dienstverleners

Kok aan huis in Houthulst (8650) - Isabelle
Isabelle
Houthulst
5/5 (25 reviews)
Ik kan koken, mensenverzorgen, inslapen, medicatie verzorgen, gezelschap houden, huishouden regelen, strijken, huishouden doen, boodschappendoen, begeleiden op afspraken en voor vervoer instaan...
Kok aan huis in Lichtervelde (8810) - Shirley
Shirley
Lichtervelde
5/5 (9 reviews)
Ik kook heel graag. Dat is voor mij ontspanning. Ik heb gestudeerd voor grootkeuken. Ik maak graag eten voor andere mensen. Zit rusten aan jullie tafel en eet smakelijk
Kok aan huis in Oekene (8800) - Ann
Ann
Oekene
5/5 (1 reviews)
Heb je het druk, kan je zelf niet meer koken, wil je even dat iemand jouw helpt om bv iets lekkers op tafel te zetten, ... dan bied ik mijn hulp aan om wat licht huishoudelijk werk te doen: eten klaar maken, afwassen, opruimen, was insteken en ophangen,... kleine huishoudelijke taken. Indien je denkt dat ik je kan helpen, contacteer me gerust.
Kok aan huis in Oekene (8800) - Lindsay
Lindsay
Oekene
Nieuw
Hallo ik ben Lindsay een vrouw van 42 j. Ik hou van de dagelijkse kost om klaar te maken maar iets speciaals doe ik nog liever. Heb je zelf weinig tijd om te koken dan kom ik daar graag bij helpen
Kok aan huis in Lichtervelde (8810) - Iris
Iris
Lichtervelde
Nieuw
hallo ik ben iris ,geen tijd om een potje te koken ,ik ben altijd bereid om het klaar te maken voor jou !alles in huis ,en het is zo klaar,iedere dag bereikbaar .ben woonachtig in Roeselare beveren ,en in bezit van wagen.
Kok aan huis in Izegem (8870) - Eline
Eline
Izegem
Nieuw
Jarenlang heb ik reeds een uitgebreide passie voor koken, gaand van de traditionele gerechten tot de iets meer uitdagende en exotischere zaken. Ik laat je dan ook graag proeven van mijn kunstwerken
Kok aan huis in Izegem (8870) - Miranda
Miranda
Izegem
Nieuw
Hey, Ik ben Miranda (23) wonend in Gent. De studies die ik volgde is de bachelor Toegepaste Gezondheidswetenschappen. Een goede gezondheid met voldoende beweging en gezond koken streef ik naar. Verder wil ik dat alles vlot verloopt en communiceer ik goed. Ik ben een zorgzaam type zowel voor huisdieren, mensen als huis.
Kok aan huis in Ledegem (8880) - Elodie
Elodie
Ledegem
Nieuw
Hallo, ik ben zeer graag bezig met koken. Zowel grootmoeders keuken, alsook Gezonde gerechtjes. Niets is mij teveel! Boodschappen kunnen ook gedaan worden.
Kok aan huis in Izegem (8870) - Matthijs
Matthijs
Izegem
Nieuw
Hallo, vanuit een passie voor koken heb ik diverse opleidingen gevold, waaronder Spermalie, om alle technieken onder de knie te krijgen. Deze hobby zet ik met plezier in om ook andere mensen te laten mee genieten van lekker eten en bijhorende dranken.
Kok aan huis in Ardooie (8850) - Charlotte
Charlotte
Ardooie
Nieuw
Ik heb 6 jaar ervaring in de keuken als hulpmeisje . daarnaast heb ik ook een passie rond koken en kook ik zelf dagelijks. Ik kan me hier echt gepassioneerd mee bezighouden
Kok aan huis in Emelgem (8870) - Celine
Celine
Emelgem
Nieuw
Heb geen moeite met te koken ben heel erg zelfstandig en heb veel van men moeder gezien doe dit ook heel erg graag het is voor mij geen uitdaging om een lekker gerechtje op uw bord te presenteren
Kok aan huis in Emelgem (8870) - Tessa
Tessa
Emelgem
Nieuw
Ik heb in het middelbaar een paar jaar kookles gekregen, kook en bak graag voor anderen. Zelf ben het vegetarisch en vind het leuk om te experimenteren met receptjes.
Kok aan huis in Moorslede (8890) - Isabelle
Isabelle
Moorslede
Nieuw
Wil jij ook lekker eten zonder je schuldig te voelen? Ik kook gezonde voeding met producten uit eigen streek. Wil jij ook eens proeven van mijn gezonde en lekkere soep? Wil je een gezond ontbijt, vers gebakken granola met yoghurt? Of kies je graag voor een Bekkari gerechtje? Contacteer mij snel 😁
Kok aan huis in Izegem (8870) - Sandrine
Sandrine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
Nieuw
Ik ben geen echte kok maar kook wel graag. ik verwen ook graag mensen met iets lekkers en zoets. Het is leuk als je mensen in de watten kan leggen.
Kok aan huis in Oostnieuwkerke (8840) - Annelies
Annelies
Oostnieuwkerke
Nieuw
Ik heb een passie voor lekker eten en wat je zelf maakt smaakt nog veel beter! Liefst zoals grootmoeder het altijd heeft klaar gemaakt en mij heeft meegegeven in het leven.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Roeselare, prijs kok aan huis Roeselare, chef aan huis Roeselare, privé kok aan huis Roeselare, kok aan huis prijs Roeselare, chef-kok Roeselare, kok inhuren Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Roeselare: wat houdt dat in?

U hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of u wilt eens topgastronomie aan huis? Onze privé kok nemen het graag van u over. Zij maken heerlijke maaltijden voor u klaar, wanneer u dat wilt. Maar wat houdt een privé kok Roeselare juist in? U denkt misschien niet direct aan een kok in huis Roeselare in dienst te nemen wanneer u geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer u eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel duur. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Roeselare is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok in huis. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De thuis kok in Roeselare zal dan voor u alle benodigdheden kopen en voor u koken. U kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij u thuis of de maaltijden kunnen ook geleverd worden. Sommige koks aan huis in Roeselare hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte maaltijden tot een gastronomisch diner. U beslist zelf wat u graag zou willen eten of u kunt u laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Roeselare?

Een kok aan huis in Roeselare kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van uw budget en uw verwachtingen. U kan een thuis kok in Roeselare in dienst nemen voor alledaagse gerechten. Als u het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor uzelf en uw gezin, dan kan een thuis kok in Roeselare helpen. Denk aan delicieuse huisgemaakte gerechten zoals een eenvoudige groentensla of ovenschotel. U hoeft enkel samen met de privé kok in Roeselare af te spreken hoeveel keer per week u op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat u wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! U moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel u juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of uw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij uw thuis te organiseren! Hiervoor kunt ook beroep doen op een kok aan huis in Roeselare. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

U hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar u vraagt u af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei gerechten klaarmaken, gaande van simpele maaltijden tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Roeselare?

Een thuis kok in Roeselare inhuren kan zeer duur klinken, maar er is voor ieders wat wils! De prijs hangt af van meerdere elementen. Zo hangt de prijs af van hoeveel gerechten u per week wilt laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het vaker? Wilt u een kok aan huis in Roeselare voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke u beroep wilt doen op een kok aan huis in Roeselare heeft een grote impact op de prijs van de thuis kok in Roeselare.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de privé kok in Roeselare zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk anders dan als het voor meerdere genodigden is. Hiermee moet u dus rekening houden. Een laatste factor waarmee u rekening moet houden is het soort maaltijd dat u wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de prijs af van de expertise van de thuis kok in Roeselare. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de vraagprijs is ook afhankelijk van of u te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kunt u zowel een particuliere kok aan huis in Roeselare vinden als een professionele chef. U kunt steeds zien welk ervaringsniveau de kok aan huis in Roeselare heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wilt u een idee hebben van de populairste dienstaanvragen in kok aan huis in Roeselare op Ring Twice? En wilt u vooral een beeld hebben van hoeveel een kok aan huis in Roeselare kost? Bekijk onderstaan de tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Roeselare
Kok aan huis voor twee tot vier personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis€ 15 à € 25/uur Deze dienst aanvragen
Middageten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor gerechten maandag tot zaterdag€ 15 à €25/uurDeze dienst aanvragen
Wilt u een op maat gemaakte prijsvoorstel? Dien dan een aanvraag in en krijg meerdere prijsaanbiedingen van onze koks aan huis in Roeselare!

Hoe een kok aan huis in Roeselare vinden?

U hebt geen zin om te koken? U hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? U hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan uw genodigden voorstellen? U bent dus op zoek naar een kok in huis in Roeselare. Maar hoe vindt u iemand die zowel lekker kan koken, als binnen uw budget past? En waar u vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een kok in huis te vinden die lekker voor u zal kunnen koken en u van uw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!

U wilt graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verscheidene manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij uw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Hebt u een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige gerechten voor u klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in uw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide termen worden dikwijls door elkaar gehaald. Hoewel een kok in huis en een traiteur in het algemeen hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een kok aan huis kunt u opbellen als u door de week geen tijd hebt om te koken. U hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een thuis kok kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe u het wenst. Een kok in huis kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. U hebt vrienden uitgenodigd, maar u bent geen kei in het koken? Of u wilt ze verrassen met een delicieuse diner? Een privé kok zal u kunnen helpen. U kunt dan zelf kiezen of de kok aan huis bij uw thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel u meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse maaltijden tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje


Andere categorieën binnen kok aan huis in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden