kok aan huis Mechelen

Ontdek talentvolle koks aan huis in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koks in de buurt van Mechelen

Kok aan huis in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.8/5 (10 reviews)
Hallo
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Glenn
Glenn
Mechelen
4.8/5 (5 reviews)
Ik. Werk al 10 jaar als kok en zou graag mijn diensten aanbieden aan mensen die mijn. Hulp kunnen. Gebruiken. Veel mogelijkheden bespreekbaar privé of feestjes
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Martijn
Martijn
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf kok van opleiding en heb reeds verschillende jaren ervaring zowel in de hotel- als restaurantwereld! Bovendien heb ik reeds op een luxecruise gewerkt. Ik laat graag mensen genieten van mijn cullinaire hoogtepunten, zowel gezinnen als voor feestjes!
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Selmah
Selmah
Mechelen
5/5 (4 reviews)
ik ben selmah we zijn een gezin van 8 en ik help dagelijks mee met mijn mama in de keuken ik kan heel lekkere taartjes bakken en gerchten klaar maken
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Paris
Paris
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben Paris , ik ben 18 jaar . Ik hou van koken. Hoofdgerechten, desserten,.. ik zou jou graag willen helpen met het koken of voor jullie koken. Als jullie nog op zoek zijn naar een kookhulp kunne jullie me altijd contacteren.
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Bianca
Bianca
Mechelen
Nieuw
Ik werk alsook bij mensen thuis , ik kook heel graag. Een huis netjes maken geeft me veel voldoening. Ik ben heel zelfstandig en doe alles grindig,heb oog voor detail. Het huishouden is een passie voor me.
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Myrte
Myrte
Mechelen
Nieuw
Hallo! Mijn naam is Myrte. Sinds kort woon ik met mijn vriend samen. Hij heeft me ongelooflijk goed leren koken, en deze fantastische gerechtjes wil ik met veel plezier doorgeven aan andere mensen!
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Tiffany
Tiffany
Mechelen
Nieuw
Zeg mij wat je lekker vind, en ik maak het voor je klaar! Typisch Vlaamse keuken, ontbijt met verse granola, salades, boerenkost, gezonde maaltijden, veggie-vis-vlees, desserts,... Gegarandeerd lekker, Smakelijk!
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Nick
Nick
Mechelen
Nieuw
Koken is ook één van mijn passies. Ik maak gerechten met de ingrediënten die voor handen zijn. Ik kom aan huis koken of maak de gerechten thuis en lever ze bij u.
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Tineke
Tineke
Mechelen
Nieuw
Ik werk al enkele jaren als huishoudhulp... waardoor de was de plas en andere huishoudelijke taken geen geheimen meer hebben voor mij... koken is ook 1 van mijn hobbys ...
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Debbie
Debbie
Mechelen
Nieuw
Hallo, 1 van mijn grootste hobby is koken. Heb je zelf geen tijd of zin maar wel alle ingrediënten in huis.. Aarzel niet om mij te contacteren. Groetjes
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Joika
Joika
Mechelen
Nieuw
Hallo! Elke woensdag maak ik met mijn oudste zoon iets lekkers! Pannekoeken, cupcakes ( met versiering!) of cupcakes gevuld, taart, cake,...noem maar op!
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Karen
Karen
Mechelen
Nieuw
Graag deel ik mijn passie met jullie. Mogelijkheden naar ieders budget. Hopelijk mag ik mijn kooktalenten snel met jullie delen . Ook vegan of vegetarisch.
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Loubna
Loubna
Mechelen
Nieuw
Koken is mijn hobby ik maak altijd lekkere gerechten. Dit kan zowel desserten zijn of hoofdgerecht zijn. Thuis maak ik ook altijd lekkere marokkanse koekjes. Ik ben ook een persoon die altijd iets graag bijleer.
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Ornette-nelly
Ornette-nelly
Mechelen
Nieuw
Ik kan beetje koken en met behulp van een geschreven recept kan ik goed de volgen. Ik kan ook in een keuken helpen (bv: bij snijden van uien,..)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok Mechelen: geëvalueerd met 4.92 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Mechelen, prijs kok aan huis Mechelen, chef aan huis Mechelen, chef-kok Mechelen…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Mechelen: wat houdt dat in?

Je hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of je wil eens topgastronomie aan huis? Onze thuiskok nemen het graag van jou over. Zij maken heerlijke gerechten voor je klaar, wanneer je dat wil. Maar wat houdt een thuiskok Mechelen net in? Je denkt misschien niet direct aan een thuiskok Mechelen op te bellen wanneer je geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer je eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel duur. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Mechelen is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een thuiskok. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten. De thuiskok in Mechelen zal dan voor jou alle ingrediënten kopen en voor jou koken. Je kan natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij jou thuis of de gerechten kunnen ook geleverd worden. Sommige koks in huis in Mechelen hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte gerechten tot een gastronomisch diner. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten of je kan jou laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Mechelen?

Een thuiskok in Mechelen kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van jouw budget en jouw verwachtingen. Je kan een thuiskok in Mechelen in dienst nemen voor alledaagse gerechten. Als je het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor jezelf en jouw gezin, dan kan een thuiskok in Mechelen helpen. Denk aan zalige huisgemaakte gerechten zoals een simpele groetelasa of ovenschotel. Je hoeft enkel samen met de thuiskok in Mechelen af te spreken hoeveel keer per week je op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat je wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! Je moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel je juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of jouw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij jouw thuis te organiseren! Hiervoor kan je ook beroep doen op een thuiskok in Mechelen. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

Je hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar je vraagt je af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei gerechten klaarmaken, gaande van simpele gerechten tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Mechelen?

Een thuiskok in Mechelen inhuren kan zeer duur klinken, maar er is voor ieders wat wils! De vraagprijs hangt af van verschillende elementen. Zo hangt de vraagprijs af van hoeveel gerechten je per week wil laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het regelmatiger? Wil je een kok aan huis in Mechelen voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke je beroep wil doen op een kok aan huis in Mechelen speelt een grote rol op de vraagprijs van de thuiskok in Mechelen.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de thuiskok in Mechelen zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk different dan als het voor meerdere genodigden is. Hiermee moet je dus rekening houden. Een laatste element waarmee je rekening moet houden is het soort maaltijd dat je wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de vraagprijs af van de expertise van de thuiskok in Mechelen. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de vraagprijs is ook afhankelijk van of je te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kan je zowel een particuliere kok aan huis in Mechelen vinden als een profesionnele chef. Je kan steeds bekijken welk ervaringsniveau de kok aan huis in Mechelen heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wil je een idee hebben van de populairste dienstaanvragen in kok aan huis in Mechelen op Ring Twice? En wil je vooral een beeld hebben van hoeveel een kok aan huis in Mechelen kost? Bekijk onderstaande tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Mechelen
Kok aan huis voor twee tot tien personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mijn boodschappen wil doen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok bij mij thuis€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Middageten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor gerechten maandag tot woensdag€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Wil je een op maat gemaakte prijsofferte? Dien dan een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes van onze koks in huis in Mechelen!

Hoe een kok aan huis in Mechelen vinden?

Je hebt geen zin om te koken? Je hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? Je hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan jouw genodigden voorstellen? Je bent dus op zoek naar een thuiskok in Mechelen. Maar hoe vind je iemand die zowel lekker kan koken, als binnen jouw budget past? En waar je vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een thuiskok te vinden die lekker voor jou zal kunnen koken en jou van jouw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!
Je wil graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verschillende manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij jouw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Heb je een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige gerechten voor je klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in jouw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een thuiskok en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een thuiskok kan je inschakelen als je door de week geen tijd hebt om te koken. Je hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een thuiskok kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe jij het ziet. Een thuiskok kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. Je hebt vrienden uitgenodigd, maar je bent geen kei in het koken? Of je wil ze verrassen met een zalige diner? Een thuiskok zal je kunnen helpen. Je kan dan zelf kiezen of de thuiskok bij jou thuis komt koken of enkel de gerechten aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel je meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse gerechten tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen kok aan huis in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden