kok aan huis Mechelen

Kok aan huis Mechelen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Mechelen: Onze selectie dienstverleners

Kok aan huis in Mechelen (2800) - Selmah
Selmah
Mechelen
5/5 (12 reviews)
ik ben selmah we zijn een gezin van 8 en ik help dagelijks mee met mijn mama in de keuken ik kan heel lekkere taartjes bakken en gerchten klaar maken
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.82/5 (11 reviews)
Hallo
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Glenn
Glenn
Mechelen
4.8/5 (5 reviews)
Ik. Werk al 10 jaar als kok en zou graag mijn diensten aanbieden aan mensen die mijn. Hulp kunnen. Gebruiken. Veel mogelijkheden bespreekbaar privé of feestjes
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Martijn
Martijn
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf kok van opleiding en heb reeds verschillende jaren ervaring zowel in de hotel- als restaurantwereld! Bovendien heb ik reeds op een luxecruise gewerkt. Ik laat graag mensen genieten van mijn cullinaire hoogtepunten, zowel gezinnen als voor feestjes!
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Paris
Paris
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben Paris , ik ben 19 jaar . Ik hou van koken. Hoofdgerechten, desserten,.. ik zou jou graag willen helpen met het koken of voor jullie koken. Als jullie nog op zoek zijn naar een kookhulp kunne jullie me altijd contacteren.
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Bianca
Bianca
Mechelen
Nieuw
Ik werk alsook bij mensen thuis , ik kook heel graag. Een huis netjes maken geeft me veel voldoening. Ik ben heel zelfstandig en doe alles grindig,heb oog voor detail. Het huishouden is een passie voor me.
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Myrte
Myrte
Mechelen
Nieuw
Hallo! Mijn naam is Myrte. Sinds kort woon ik met mijn vriend samen. Hij heeft me ongelooflijk goed leren koken, en deze fantastische gerechtjes wil ik met veel plezier doorgeven aan andere mensen!
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Tiffany
Tiffany
Mechelen
Nieuw
Zeg mij wat je lekker vind, en ik maak het voor je klaar! Typisch Vlaamse keuken, ontbijt met verse granola, salades, boerenkost, gezonde maaltijden, veggie-vis-vlees, desserts,... Gegarandeerd lekker, Smakelijk!
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Nick
Nick
Mechelen
Nieuw
Koken is ook één van mijn passies. Ik maak gerechten met de ingrediënten die voor handen zijn. Ik kom aan huis koken of maak de gerechten thuis en lever ze bij u.
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Tineke
Tineke
Mechelen
Nieuw
Ik werk al enkele jaren als huishoudhulp... waardoor de was de plas en andere huishoudelijke taken geen geheimen meer hebben voor mij... koken is ook 1 van mijn hobbys ...
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Debbie
Debbie
Mechelen
Nieuw
Hallo, 1 van mijn grootste hobby is koken. Heb je zelf geen tijd of zin maar wel alle ingrediënten in huis.. Aarzel niet om mij te contacteren. Groetjes
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Karen
Karen
Mechelen
Nieuw
Graag deel ik mijn passie met jullie. Mogelijkheden naar ieders budget. Hopelijk mag ik mijn kooktalenten snel met jullie delen . Ook vegan of vegetarisch.
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Loubna
Loubna
Mechelen
Nieuw
Koken is mijn hobby ik maak altijd lekkere gerechten. Dit kan zowel desserten zijn of hoofdgerecht zijn. Thuis maak ik ook altijd lekkere marokkanse koekjes. Ik ben ook een persoon die altijd iets graag bijleer.
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Ornette-nelly
Ornette-nelly
Mechelen
Nieuw
Ik kan beetje koken en met behulp van een geschreven recept kan ik goed de volgen. Ik kan ook in een keuken helpen (bv: bij snijden van uien,..)
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Mackenzie
Mackenzie
Mechelen
Nieuw
Ik woon sinds kort alleen , natuurlijk moet ik dan voor mezelf koken. Dat vind ik wel fijn om vanalles uit te proberen. Soms lukt het niet zo goed maar het lukt me wel.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Mechelen: geëvalueerd met 4.92 door 33 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Mechelen, prijs kok aan huis Mechelen, chef aan huis Mechelen, privé kok aan huis Mechelen, kok aan huis prijs Mechelen, chef-kok Mechelen, kok inhuren Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Mechelen: wat houdt dat in?

U hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of u wilt eens topgastronomie aan huis? Onze kok aan huis nemen het graag van u over. Zij maken heerlijke gerechten voor u klaar, wanneer u dat wilt. Maar wat houdt een thuis kok Mechelen juist in? U denkt misschien niet direct aan een kok aan huis Mechelen op te bellen wanneer u geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer u eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel duur. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Mechelen is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok aan huis. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De kok in huis in Mechelen zal dan voor u alle ingrediënten kopen en voor u koken. U kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij u thuis of de gerechten kunnen ook geleverd worden. Sommige privé koks in Mechelen hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte gerechten tot een gastronomisch diner. U beslist zelf wat u graag zou willen eten of u kunt u laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Mechelen?

Een kok in huis in Mechelen kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van uw budget en uw verwachtingen. U kan een kok aan huis in Mechelen inschakelen voor alledaagse maaltijden. Als u het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor uzelf en uw gezin, dan kan een kok aan huis in Mechelen helpen. Denk aan delicieuse huisgemaakte gerechten zoals een eenvoudige groentensla of ovenschotel. U hoeft enkel samen met de privé kok in Mechelen af te spreken hoeveel keer per week u op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat u wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! U moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel u juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of uw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij uw thuis te organiseren! Hiervoor kunt ook beroep doen op een privé kok in Mechelen. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

U hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar u vraagt u af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei maaltijden klaarmaken, gaande van simpele gerechten tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Mechelen?

Een thuis kok in Mechelen inhuren kan zeer duur klinken, maar er is voor ieders wat wils! De vraagprijs hangt af van meerdere zaken. Zo hangt de vraagprijs af van hoeveel maaltijden u per week wilt laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het vaker? Wilt u een kok aan huis in Mechelen voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke u beroep wilt doen op een kok aan huis in Mechelen heeft een grote impact op de prijs van de privé kok in Mechelen.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok in huis in Mechelen zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk verschillend dan als het voor meerdere personen is. Hiermee moet u dus rekening houden. Een laatste element waarmee u rekening moet houden is het type maaltijd dat u wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de kostprijs af van de expertise van de kok in huis in Mechelen. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de prijs is ook afhankelijk van of u te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kunt u zowel een particuliere kok aan huis in Mechelen vinden als een professionele chef. U kunt steeds bekijken welk ervaringsniveau de kok aan huis in Mechelen heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wilt u een idee hebben van de populairste dienstaanvragen in kok aan huis in Mechelen op Ring Twice? En wilt u vooral een beeld hebben van hoeveel een kok aan huis in Mechelen kost? Bekijk onderstaan de tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Mechelen
Kok aan huis voor twee tot tien personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis€ 15 à € 25/uur Deze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor gerechten maandag tot donderdag€ 15 à €25/uurDeze dienst aanvragen
Wilt u een op maat gemaakte prijsaanbieding? Dien dan een aanvraag in en krijg meerdere prijsoffertes van onze thuiskoks in Mechelen!

Hoe een kok aan huis in Mechelen vinden?

U hebt geen zin om te koken? U hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? U hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan uw genodigden voorstellen? U bent dus op zoek naar een thuis kok in Mechelen. Maar hoe vindt u iemand die zowel lekker kan koken, als binnen uw budget past? En waar u vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een thuis kok te vinden die lekker voor u zal kunnen koken en u van uw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!

U wilt graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verscheidene manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij uw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Hebt u een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige maaltijden voor u klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in uw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide namen worden dikwijls door elkaar gehaald. Hoewel een thuis kok en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een privé kok kunt u inschakelen als u door de week geen tijd hebt om te koken. U hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een thuis kok kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe u het wilt. Een privé kok kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. U hebt vrienden uitgenodigd, maar u bent geen kei in het koken? Of u wilt ze verrassen met een lekkere diner? Een privé kok zal u kunnen helpen. U kunt dan zelf kiezen of de privé kok bij uw thuis komt koken of enkel de gerechten aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel u meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse maaltijden tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje


Andere categorieën binnen kok aan huis in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie kok aan huis in Mechelen

huishoudhulp (10) - huishoudhulp (9) - huishoudhulp (8) - huishoudhulp (7) - huishoudhulp (6) - huishoudhulp (5) - huishoudhulp (4) - huishoudhulp (3) - huishoudhulp (2) - huishoudhulp - huishoudster /koken /opruimen - huishoud en koken (3) - huishoud en koken - Kok vacature - Schoonmaak
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden