kok aan huis Sint-niklaas

Kok aan huis Sint-niklaas: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Sint-niklaas: Onze selectie dienstverleners

Amiry is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Kok aan huis in Beveren-waas (9120) - Amiry
Amiry
Beveren-waas
4.94/5 (65 reviews)
Ik ben een kok, gespecialiseerd in Afghaanse en Iraanse gerechten. Barbecuen doe ik ook enorm graag. Wilt u iets nieuws proeven? Aarzel niet om contact op te nemen met mij.
Kok aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Dit is een van mijn grootste hobby´s. Ik kan perfect een potje koken voor u. Als het maar bakken of koken is. Koken met verse producten is het allerbeste, beter dan klaar gemaakte gerechten. Groeten
Kok aan huis in Zele (9240) - Nadine
Nadine
Zele
5/5 (5 reviews)
Heb in de jaren 2005 to 2010 nog in restaurant gewerkt De lijmpot in lovéndegem. Zowel gekookt en omgedient. Mijn echtgenoot zegt dat ik een keuken princes ben.
Kok aan huis in Waasmunster (9250) - Vickie
Vickie
Waasmunster
5/5 (5 reviews)
Ik kook zelf graag voor mezelf en hou van gezonde voeding. Ik ook graag met verse producten die een must zijn voor geest en lichaam. Een gezonde geest in een gezond lichaam!
Kok aan huis in Belsele (9111) - Arno
Arno
Belsele
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf al 2 jaar chef kok, Ik zou graag mensen helpen en als dit een taak is dat je van de mensen hun schouders kunt nemen doe ik dot met veel plezier
Kok aan huis in Daknam (9160) - Laila
Laila
Daknam
5/5 (2 reviews)
Tijdens mijn vrije tijd ga ik graag bakken of nieuwe gerechten uitproberen. Voor vrienden en familie bereid ik graag wel wat lekkers voor. Sta je open voor nieuwe smaken? Lekker en gezond eten? Dan kan ik jou verrassen.
Kok aan huis in Sint-niklaas (9100) - Anwar
Anwar
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik heb al 5jaar ervaring in de horeca, ik heb het gevolgd op school , heb al in verschillende restaurants gewerkt, koken is men passie, hygiëne is heel belangrijk voor mij, ik kan ontbijten verzorgen, lunch, en avond eten mvg
Kok aan huis in Montegnée (4420) - Brett
Brett
Montegnée
5/5 (1 reviews)
Ik kook supergraag en wil mijn kunnen laten zien aan anderen. Gewone dagelijkse kost maak ik het liefste en af en toe iets moeilijk en speciaal waag ik mij ook aan. Men is altijd tevreden van mijn kookkunsten.
Kok aan huis in Stekene (9190) - Emma
Emma
Stekene
5/5 (1 reviews)
Ik kook al heel mijn leven graag en zorg graag voor kindjes wanneer ze honger hebben. Koekjes of cake zijn mijn specialiteit! Wanneer je een avondje weg bent moet je je dus geen zorgen maken of je kind wel iets te eten krijgt.
Kok aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Elvira
Elvira
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik kook heel goed sinds ik 12 jaar oud was . Ik kan naar de winkel gaan , boodschappen doen , ontbijten, lunch en diner koken. Ik zal helpen bij het maken en bereiden van gezonde voeding of fitnessvoeding . Ik kan veganistische of vegetarisch maaltijden koken en raw voedsel. Ik heb blog over voeding.
Kok aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Heidi
Heidi
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik werk al 9jaar in de thuiszorg. Waardoor ik heel vaak moet koken. Ook thuis kook ik graag. Ik heb ook heel veel ervaring met intoleranties en allergieën. Ik kook dan ook thuis gluten en melkvrij. Ook suiker en gist vrij en e621 vrij. Ook tomaat en eivrij heb ik ervaring mee. En de hele combinatie hierboven lukt me ook
Kok aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Els
Els
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Wilt u na een zware werkdag thuiskomen en de benen onder tafel willen schuiven dan is dat perfect mogelijk. Ik maak de simpelste en ingewikkeldste gerechten klaar naargelang waar u zin in heeft. Puree met worst of liever iets zuiders. Alles is mogelijk
Kok aan huis in Sint-niklaas (9100) - Maryluna
Maryluna
Sint-niklaas
Nieuw
Dat is altijd wel leuk eh? Dit zou ik gepaard kunnen doen met babysitten. Doe het zelfs graag, en hou wel van hier en daar een uitdaging! Opgelet dit doe ik enkel en alleen gepaard met babysitten. Grotjes Maryluna.
Kok aan huis in Elversele (9140) - Tessa
Tessa
Elversele
Nieuw
Beste, ik kook heel graag, en in deze moeilijke tijden wil ik u graag heel helpen!! Neem gerust contact op bij interesse. Ik sta voor u klaar! U kiest het bedrag
Kok aan huis in Lokeren (9160) - Tomas
Tomas
Lokeren
Nieuw
Ik heb geen koksopleiding genoten, maar ik trek me uit de slag in de keuken. Ik kan zonder recept soepen maken en Vlaamse kost bereiden (vol-au-vent, stoofvlees, balletjes in tomatensaus, vispannetje...). Ook een aantal buitenlandse gerechten kan ik zonder probleem bereiden (spaghetti, Thaise curry, tajine, quiche...). Ik kook graag en wil ook nieuwe recepten uitproberen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koks in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.95 door 96 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Sint-niklaas, prijs kok aan huis Sint-niklaas, chef aan huis Sint-niklaas, privé kok aan huis Sint-niklaas, kok aan huis prijs Sint-niklaas, chef-kok Sint-niklaas, kok inhuren Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kok aan huis in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden