kok aan huis Antwerpen

Kok aan huis Antwerpen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Antwerpen: Onze selectie dienstverleners

Kok aan huis in Antwerpen (2018) - Corinne
Corinne
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Hoi, ik ben Corinne! Ik kook en bak erg graag. Mijn passie ligt vooral bij vegetarische en gezonde gerechten. Als je weinig tijd hebt maar toch een gezonde home-cooked maaltijd wilt, tover ik die op jouw bord! Ik kook steeds met verse ingrediënten en ben woonachtig te Antwerpen. Ik kijk er naar uit om voor jou te koken! :)
Kok aan huis in Antwerpen (2000) - Yousra
Yousra
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
In het middelbaar volgde ik Sociaal Technische Wetenschappen waar we wekelijks kooklessen kregen. Daarnaast kook ik ook gewoon graag en heb ik de liefde voor goed eten van mijn Marokkaanse mama meegekregen. 😋 Moge u snel van mijn kookkunsten genieten 🥘
Kok aan huis in Antwerpen (2000) - Sofie
Sofie
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Ik kook wel graag. Ben er niet de allerbeste in. Maar kook graag nieuwe dingen en probeer mijn best te doen voor alles zo goed mogelijk te doen. Met veel passie
Kok aan huis in Antwerpen (2000) - Carl
Carl
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Carl, Ik zal je culinair verwennen. Ook hou ik rekening met eventuele allergieën en bepaalde voorkeuren voor eten. Zelf zal ik ook veel kruiden meenemen. Zodat je in een andere dimensie belandt na het proeven van je gewenste gerechten. Als je wilt zal ik het ook mooi dresseren, zodat het ook smakelijk oogt. Ik ben afgestudeerd aan de hotelschool te Piva aan Antwerpen Zuid. Koken is ook een hobby van mij.
Kok aan huis in Antwerpen (2018) - Bianca
Bianca
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Bij mij kan u maaltijden aanvragen voor een feestje, bezoek, BBQ enz en dit tot een 20 tal personen afhankelijk van de gekozen gerechten. Ik kook thuis en breng de maaltijden tot bij u.
Kok aan huis in Antwerpen (2000) - Evi
Evi
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben dol op koken en bakken en als ik hier iemand mee kan helpen, doe ik dit met alle plezier uiteraard! Ik heb een horeca opleiding gevolgd en hier ook lekker leren koken.
Kok aan huis in Antwerpen (2000) - Mohamed
Mohamed
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo koken is mijn hobby ik kok graag verschillende recepten .
Kok aan huis in Antwerpen (2060) - Ikram
Ikram
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als kotstudent leer je enerzijds zelfstandig zijn en anderzijds veel nieuwe gerechtjes maken. Het moet lekker, gezond én efficiënt gaan. Om deze vaardigheid nog meer te boosten maak ik graag wat voor jou! Als je houdt van simpel en snel, mag je me steeds contacteren!
Kok aan huis in Antwerpen (2000) - Sibelle
Sibelle
Antwerpen
Nieuw
Ik hou van koken en nieuwe receptjes ontdekken. Ik ben zelf veganist en heb dus het meeste ervaring met vegetarische/veganistische recepten. Gebakjes zijn mijn favorieten om te maken! Heb je eens geen zin om te koken of organiseer je een verjaardag/event? Dan help ik je gerust om lekkere dingen te koken/bakken. Ik sta open voor verschillende dingen en je mag altijd je eigen verzoek doorgeven!
Kok aan huis in Antwerpen (2018) - Yves kibi puati
Yves kibi puati
Antwerpen
Nieuw
Ik heb drie jaar ervaring in verschillende keukens en heb me opgewerkt van keukenhulp tot hulp kok. Deze ervaring deel ik graag met andere mensen. Liefst experimenteer ik met vegetarische gerechten maar daar stopt het zeker niet. Ik beschik niet over een eigen wagen waardoor mijn verplaatsingen slechts beperkt zijn tot ongeveer 5 km. Voor deze diensten kan u mij vooral 'savonds en ik het weekend contacteren.
Kok aan huis in Antwerpen (2000) - An
An
Antwerpen
Nieuw
Ik heb jaren ervaring in de keuken. Dit is ook een hobby van mij. Ik neem er graag een kookboek bij maar voor de finishing touch geef ik er toch graag mijn eigen draai aan. Ik ben verzot op Asiatisch eten
Kok aan huis in Antwerpen (2000) - Barry
Barry
Antwerpen
Nieuw
Geef door wat je wil eten en ik shop en maak het klaar voor je. Koken is een hobby en passie van me en ben er zeer graag mee bezig. Kan me zeer goed behelpen in de keuken.
Kok aan huis in Antwerpen (2018) - Sanne
Sanne
Antwerpen
Nieuw
Hallo, Ik kook graag en lekker. Graag kook ik voor u, van aardappelen met worst tot vegetarische curry's. Ook de afwas neem ik graag mee tot mijn rekening :) Ik kook veel in mijn vrije tijd, maar kook ook regelmatig voor mijn job.
Kok aan huis in Antwerpen (2000) - Ana
Ana
Antwerpen
Nieuw
Koken is een passie. Momenteel kook ik keto voor mij en mijn vriend. Ik doe ook aan foodpreppen( koken voor de komende 2dagen) waardoor ik na lange werkdagen enkel eten moet opwarmen. Super handig en hierbij kan ik zeker helpen.
Kok aan huis in Antwerpen (2000) - Nathalie
Nathalie
Antwerpen
Nieuw
Ik experimenteer graag met ingredienten en kook erg graag. Koken voor meerdere personen vind ik dan ook veel interessanter en leuker om te doen dan voor mezelf.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Antwerpen: geëvalueerd met 4.88 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Antwerpen, prijs kok aan huis Antwerpen, chef aan huis Antwerpen, privé kok aan huis Antwerpen, kok aan huis prijs Antwerpen, chef-kok Antwerpen, kok inhuren Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Antwerpen: wat houdt dat in?

U hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of u wilt eens topgastronomie aan huis? Onze kok in huis nemen het graag van u over. Zij maken heerlijke gerechten voor u klaar, wanneer u dat wilt. Maar wat houdt een privé kok Antwerpen net in? U denkt misschien niet direct aan een kok in huis Antwerpen in dienst te nemen wanneer u geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer u eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel weelderig. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Antwerpen is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een privé kok. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De kok in huis in Antwerpen zal dan voor u alle ingrediënten kopen en voor u koken. U kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij u thuis of de gerechten kunnen ook geleverd worden. Sommige thuiskoks in Antwerpen hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte gerechten tot een gastronomisch diner. U beslist zelf wat u graag zou willen eten of u kunt u laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Antwerpen?

Een kok aan huis in Antwerpen kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van uw budget en uw verwachtingen. U kan een kok aan huis in Antwerpen aanwerven voor alledaagse maaltijden. Als u het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor uzelf en uw gezin, dan kan een privé kok in Antwerpen helpen. Denk aan verrukkelijke huisgemaakte maaltijden zoals een eenvoudige groentensla of ovenschotel. U hoeft enkel samen met de kok aan huis in Antwerpen af te spreken hoeveel keer per week u op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat u wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! U moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel u juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of uw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij uw thuis te organiseren! Hiervoor kunt ook beroep doen op een kok aan huis in Antwerpen. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

U hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar u vraagt u af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei gerechten klaarmaken, gaande van simpele gerechten tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Antwerpen?

Een kok in huis in Antwerpen inhuren kan zeer luxueus klinken, maar er is voor ieders wat wils! De prijs hangt af van verschillende elementen. Zo hangt de prijs af van hoeveel gerechten u per week wilt laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het vaker? Wilt u een kok aan huis in Antwerpen voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke u beroep wilt doen op een kok aan huis in Antwerpen heeft een grote impact op de prijs van de kok aan huis in Antwerpen.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de thuis kok in Antwerpen zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk verschillend dan als het voor meerdere mensen is. Hiermee moet u dus rekening houden. Een laatste zaak waarmee u rekening moet houden is het type maaltijd dat u wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de kostprijs af van de deskundigheid van de kok in huis in Antwerpen. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de kostprijs is ook afhankelijk van of u te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kunt u zowel een particuliere kok aan huis in Antwerpen vinden als een professionele chef. U kunt steeds nakijken welk ervaringsniveau de kok aan huis in Antwerpen heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wilt u een idee hebben van de meest gevraagde dienstaanvragen in kok aan huis in Antwerpen op Ring Twice? En wilt u vooral een idee hebben van hoeveel een kok aan huis in Antwerpen kost? Bekijk onderstaan de tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Antwerpen
Kok aan huis voor twee tot acht personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mijn boodschappen wil doen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis€ 15 à € 25/uur Deze dienst aanvragen
Middageten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor gerechten maandag tot donderdag€ 15 à €25/uurDeze dienst aanvragen
Wilt u een op maat gemaakte prijsaanbieding? Dien dan een aanvraag in en krijg verschillende prijsoffertes van onze thuiskoks in Antwerpen!

Hoe een kok aan huis in Antwerpen vinden?

U hebt geen zin om te koken? U hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? U hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan uw genodigden voorstellen? U bent dus op zoek naar een kok aan huis in Antwerpen. Maar hoe vindt u iemand die zowel lekker kan koken, als binnen uw budget past? En waar u vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een privé kok te vinden die lekker voor u zal kunnen koken en u van uw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!

U wilt graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn meerdere manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij uw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Hebt u een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige gerechten voor u klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in uw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide namen worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een kok aan huis en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een thuis kok kunt u in dienst nemen als u door de week geen tijd hebt om te koken. U hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een kok aan huis kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe u het wilt. Een thuis kok kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. U hebt vrienden uitgenodigd, maar u bent geen kei in het koken? Of u wilt ze verrassen met een lekkere diner? Een kok in huis zal u kunnen helpen. U kunt dan zelf kiezen of de kok aan huis bij uw thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel u meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse gerechten tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje


Andere categorieën binnen kok aan huis in Antwerpen

De laatste aanvragen in de categorie kok aan huis in Antwerpen

Verjaardagsdiner voor 12 man - Snelcursus Kok (2) - Snelcursus Kok (2) - Snelcursus Kok
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden