kok aan huis Brugge

Ontdek talentvolle koks aan huis in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koks in de buurt van Brugge

Kok aan huis in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
Brugge
5/5 (41 reviews)
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis. Ik zou graag wat bijverdienen met uiteenlopende jobs. Ik werk graag met mensen, maar ik ben ook een echte klusser die graag schildert, tuiniert en overweg kan met een boormachine! Ik hou van koken, kan naaien, poetsen, strijken en houd van dieren en kinderen. Ik help u graag met uw klusje!
Kok aan huis in Assebroek (8310) - Kathleen
Kathleen
Assebroek
5/5 (2 reviews)
Ik kook graag ovenschotels en vegetarisch. Het is voor mij een kleintje om een schotelke extra te maken. Bel me gerust op als ik iets voor u kan koken.
Kok aan huis in Sint-kruis (8310) - Marissa
Marissa
Sint-kruis
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen ik werk al 5 jaar deeltijds in een doe het zelf zaak als kassahostess maar vond het plezier in het bakken ik kan ook echt heel erg mooie taarten bakken, ik kan dit ook altijd komen brengen
Kok aan huis in Sint-andries (8200) - Benea
Benea
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
I love to cook, I have experience in Mediterranean cuisine, I have worked in restaurants in Italy and in Romania, I also have experience as a baker. I consider myself good at this!I can cook for 1 or 20 .... + people..
Kok aan huis in Brugge (8000) - Naessens
Naessens
Brugge
Nieuw
Ik was 24 jaar kok in mijn eigen zaak, waar ik volledige diners en feestjes organiseerde en afwerkte, dit alles in samenwerking met mijn echtgenoot en personeel. wij gingen alleen op verplaatsing doch waren geen traitteurs, alles maakte ik vers klaar.
Kok aan huis in Sijsele (8340) - Jolien
Jolien
Sijsele
Nieuw
hallo ik ben jolien en ben 18 jaar en volg verzorging op school hierbij leer ik dus ook koken en ga vaak naar mijn oma koken ik zou graag dit bijverdienstje doen om een centje bij te verdiennen ik kan mij verplaatsen met bus of brommer
Kok aan huis in Sint-kruis (8310) - Vandenbossche
Vandenbossche
Sint-kruis
Nieuw
Ik kook heel graag en doe het ook op mijn werk als assistent. Daar kook ik klassiek, tot vegetarisch. Zelf kook ik het liefst vegetarisch en maak ik het liefst simpele en lekkere dingen klaar.
Kok aan huis in Sint-andries (8200) - Sofie
Sofie
Sint-andries
Nieuw
Hallo, ik ben Sofie, 26 jaar en mama van 2 jongens. Ik neem graag de tijd om een gezonde en evenwichtige maaltijd voor te schotelen.
Kok aan huis in Sint-andries (8200) - Joyce
Joyce
Sint-andries
Nieuw
Doordat mijn ouders vroeger zelfstandig waren hebben wij vaak zelf moeten koken thuis. Dit moet ik ook voort zetten nu ik alleen woon met mijn vriend. Koken heb ik altijd graag gedaan en heb dan ook veel kookboeken uitgeprobeerd.
Kok aan huis in Brugge (8000) - Lisa
Lisa
Brugge
Nieuw
Koken doe ik heel graag, zeker als het voor een ander is. Zelf heb ik ervaring als sous chef en grootkeukenmedewerker. Graag zou ik dus maaltijden willen bereiden voor mensen die daar misschien geen tijd voor hebben.
Kok aan huis in Oostkamp (8020) - Emma
Emma
Oostkamp
Nieuw
Hallo! Koken is echt mijn passie. Ik kan zowel klassieke bereidingen maken als recepten aanpassen aan uw smaak. Ik ben student en ik zou graag als studentenjob mensen helpen door te koken. Ik kan me verplaatsen met de fiets of met de auto.
Kok aan huis in Blankenberge (8370) - Pascale
Pascale
Blankenberge
Nieuw
Hallo, ik ben Pascale en mijn hobby is koken en bakken. Indien je eens wil proeven van een lekkere kaastaart, vers gemaakte vol-au -vent, stoofvlees, burritos of een lekker curry laat het me dan gauw weten.
Kok aan huis in Vlissegem (8421) - Sylvia
Sylvia
Vlissegem
Nieuw
Voor mij is het geen probleem om dagelijks een maaltijd te bereiden. De gewone dagelijkse kost. Indien gevraagd kan ik hiervoor ook de nodige boodschappen doen.
Kok aan huis in Sint-andries (8200) - Ina
Ina
Sint-andries
Nieuw
Als hobbykok weet ik wel lekkere dingen in elkaar te flansen. Mijn partner is een échte kok en ik heb hem alvast nog nooit horen klagen. Ik vind het super om te doen.
Kok aan huis in Blankenberge (8370) - Heidi
Heidi
Blankenberge
Nieuw
Ik heb hotelschool gevolgd en heb dus idd ervaring met koken. Ik kook de dagelijkse kost als ook feestgerechten enz. U vraagt en ik bereid het voor u
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Brugge, prijs kok aan huis Brugge, chef aan huis Brugge, chef-kok Brugge…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Brugge: wat houdt dat in?

Je hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of je wil eens topgastronomie aan huis? Onze kok in huis nemen het graag van jou over. Zij maken heerlijke gerechten voor je klaar, wanneer je dat wil. Maar wat houdt een kok in huis Brugge juist in? Je denkt misschien niet direct aan een kok in huis Brugge aan te werven wanneer je geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer je eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel weelderig. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Brugge is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok in huis. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten. De kok in huis in Brugge zal dan voor jou alle benodigdheden kopen en voor jou koken. Je kan natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij jou thuis of de gerechten kunnen ook geleverd worden. Sommige koks aan huis in Brugge hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte gerechten tot een gastronomisch diner. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten of je kan jou laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Brugge?

Een kok in huis in Brugge kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van jouw budget en jouw verwachtingen. Je kan een kok in huis in Brugge aanwerven voor alledaagse gerechten. Als je het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor jezelf en jouw gezin, dan kan een kok in huis in Brugge helpen. Denk aan zalige huisgemaakte gerechten zoals een simpele groetelasa of ovenschotel. Je hoeft enkel samen met de kok in huis in Brugge af te spreken hoeveel keer per week je op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat je wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! Je moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel je juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of jouw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij jouw thuis te organiseren! Hiervoor kan je ook beroep doen op een kok in huis in Brugge. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

Je hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar je vraagt je af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei gerechten klaarmaken, gaande van simpele gerechten tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Brugge?

Een kok in huis in Brugge inhuren kan zeer weelderig klinken, maar er is voor ieders wat wils! De kostprijs hangt af van verscheidene factoren. Zo hangt de kostprijs af van hoeveel gerechten je per week wil laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het vaker? Wil je een kok aan huis in Brugge voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke je beroep wil doen op een kok aan huis in Brugge heeft een grote impact op de kostprijs van de kok in huis in Brugge.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok in huis in Brugge zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk verschillend dan als het voor meerdere personen is. Hiermee moet je dus rekening houden. Een laatste element die je in jouw achterhoofd moet houden is het type maaltijd dat je wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de kostprijs af van de ervaringsniveau van de kok in huis in Brugge. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de kostprijs is ook afhankelijk van of je te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kan je zowel een particuliere kok aan huis in Brugge vinden als een profesionnele chef. Je kan steeds bekijken welk ervaringsniveau de kok aan huis in Brugge heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wil je een idee hebben van de meeste gevraagde dienstaanvragen in kok aan huis in Brugge op Ring Twice? En wil je vooral een idee hebben van hoeveel een kok aan huis in Brugge kost? Bekijk onderstaande tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Brugge
Kok aan huis voor twee tot zes personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok bij mij thuis€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor gerechten maandag tot zaterdag€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Wil je een op maat gemaakte prijsofferte? Dien dan een aanvraag in en krijg verscheidene prijsaanbiedingen van onze koks aan huis in Brugge!

Hoe een kok aan huis in Brugge vinden?

Je hebt geen zin om te koken? Je hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? Je hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan jouw genodigden voorstellen? Je bent dus op zoek naar een kok in huis in Brugge. Maar hoe vind je iemand die zowel lekker kan koken, als binnen jouw budget past? En waar je vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een kok in huis te vinden die lekker voor jou zal kunnen koken en jou van jouw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!
Je wil graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verscheidene manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij jouw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Heb je een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige gerechten voor je klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in jouw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide namen worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een kok in huis en een traiteur in het algemeen hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een kok in huis kan je inschakelen als je door de week geen tijd hebt om te koken. Je hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een kok in huis kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe jij het ziet. Een kok in huis kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. Je hebt vrienden uitgenodigd, maar je bent geen kei in het koken? Of je wil ze verrassen met een zalige diner? Een kok in huis zal je kunnen helpen. Je kan dan zelf kiezen of de kok in huis bij jou thuis komt koken of enkel de gerechten aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel je meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse gerechten tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen kok aan huis in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden