kok aan huis Brugge

Kok aan huis Brugge: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Brugge: Onze selectie dienstverleners

Kok aan huis in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
Brugge
5/5 (41 reviews)
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis. Ik zou graag wat bijverdienen met uiteenlopende jobs. Ik werk graag met mensen, maar ik ben ook een echte klusser die graag schildert, tuiniert en overweg kan met een boormachine! Ik hou van koken, kan naaien, poetsen, strijken en houd van dieren en kinderen. Ik help u graag met uw klusje!
Kok aan huis in Sint-andries (8200) - Ileana
Ileana
Sint-andries
5/5 (6 reviews)
I love to cook, I have experience in Mediterranean cuisine, I have worked in restaurants in Italy and in Romania, I also have experience as a baker. I consider myself good at this!I can cook for 1 or 20 .... + people..
Kok aan huis in De haan (8420) - Vanessa
Vanessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
De haan
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik hou van koken is één van mijn passies, koken is voor mij zoals aan een nieuwe kunstwerk beginnen. Ik kkok zowel traditionele belgische gerechten als, Italiaans, Indische, Aziatische en of Afrikaanse gerechten. taarten bakken doe ik ook heel goed. In de keuken staan en werken is voor mij mediteren. Alle vragen zijn welkom en bespreekbaar!
Kok aan huis in Assebroek (8310) - Kathleen
Kathleen
Assebroek
5/5 (2 reviews)
Ik kook graag ovenschotels en vegetarisch. Het is voor mij een kleintje om een schotelke extra te maken. Bel me gerust op als ik iets voor u kan koken.
Kok aan huis in Oostkamp (8020) - Cindy
Cindy
Oostkamp
5/5 (2 reviews)
Al zeg ik het zelf, het eten dat ik maak is erg lekker! Ik heb verschillende aziatische kookcursussen achter de rug maar kan ook echte Vlaamse kost klaarmaken.
Kok aan huis in Sint-kruis (8310) - Marissa
Marissa
Sint-kruis
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen ik werk al 5 jaar deeltijds in een doe het zelf zaak als kassahostess maar vond het plezier in het bakken ik kan ook echt heel erg mooie taarten bakken, ik kan dit ook altijd komen brengen
Kok aan huis in Jabbeke (8490) - Jeroen
Jeroen
Jabbeke
5/5 (1 reviews)
Als hobbykok heb ik heel wat ervaring om fijn en lekker te koken. Ik ben in het weekend een echte bourgondiër, maar kook in de week telkens heel gezond. Ik ken dus de twee kookwerelden en geniet van beiden. U vraagt ik kook.
Kok aan huis in Brugge (8000) - Jos
Jos
Brugge
5/5 (1 reviews)
Huishoudelijke opdrachten schrikken me niet af. Maar ook administratieve of financiële ondersteuning kan perfect. Ik kan koken voor meerdere mensen, maar liefst gewone recepten.
Kok aan huis in Oostkamp (8020) - Neal
Neal
Oostkamp
5/5 (1 reviews)
Wij koken thuis altijd samen, hetzij mijn vriendin andere uren heeft, dan kook ik voor haar. Ik hou van alles mbt voedsel. Naast de traditionele vlaamse gerechten kan ik tevens (al zeg ik het zelf) lekker Aziatisch koken.
Kok aan huis in Brugge (8000) - Naessens
Naessens
Brugge
Nieuw
Ik was 24 jaar kok in mijn eigen zaak, waar ik volledige diners en feestjes organiseerde en afwerkte, dit alles in samenwerking met mijn echtgenoot en personeel. wij gingen alleen op verplaatsing doch waren geen traitteurs, alles maakte ik vers klaar.
Kok aan huis in Sijsele (8340) - Jolien
Jolien
Sijsele
Nieuw
hallo ik ben jolien en ben 18 jaar en volg verzorging op school hierbij leer ik dus ook koken en ga vaak naar mijn oma koken ik zou graag dit bijverdienstje doen om een centje bij te verdiennen ik kan mij verplaatsen met bus of brommer
Kok aan huis in Sint-kruis (8310) - Vandenbossche
Vandenbossche
Sint-kruis
Nieuw
Ik kook heel graag en doe het ook op mijn werk als assistent. Daar kook ik klassiek, tot vegetarisch. Zelf kook ik het liefst vegetarisch en maak ik het liefst simpele en lekkere dingen klaar.
Kok aan huis in Sint-andries (8200) - Sofie
Sofie
Sint-andries
Nieuw
Hallo, ik ben Sofie, 26 jaar en mama van 2 jongens. Ik neem graag de tijd om een gezonde en evenwichtige maaltijd voor te schotelen.
Kok aan huis in Sint-andries (8200) - Joyce
Joyce
Sint-andries
Nieuw
Doordat mijn ouders vroeger zelfstandig waren hebben wij vaak zelf moeten koken thuis. Dit moet ik ook voort zetten nu ik alleen woon met mijn vriend. Koken heb ik altijd graag gedaan en heb dan ook veel kookboeken uitgeprobeerd.
Kok aan huis in Brugge (8000) - Lisa
Lisa
Brugge
Nieuw
Koken doe ik heel graag, zeker als het voor een ander is. Zelf heb ik ervaring als sous chef en grootkeukenmedewerker. Graag zou ik dus maaltijden willen bereiden voor mensen die daar misschien geen tijd voor hebben.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 58 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Brugge, prijs kok aan huis Brugge, chef aan huis Brugge, privé kok aan huis Brugge, kok aan huis prijs Brugge, chef-kok Brugge, kok inhuren Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Brugge: wat houdt dat in?

U hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of u wilt eens topgastronomie aan huis? Onze thuis kok nemen het graag van u over. Zij maken heerlijke maaltijden voor u klaar, wanneer u dat wilt. Maar wat houdt een kok aan huis Brugge precies in? U denkt misschien niet direct aan een privé kok Brugge op te bellen wanneer u geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer u eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel weelderig. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Brugge is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een thuis kok. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De thuis kok in Brugge zal dan voor u alle benodigdheden kopen en voor u koken. U kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij u thuis of de gerechten kunnen ook geleverd worden. Sommige koks aan huis in Brugge hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte gerechten tot een gastronomisch diner. U beslist zelf wat u graag zou willen eten of u kunt u laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Brugge?

Een kok in huis in Brugge kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van uw budget en uw verwachtingen. U kan een kok aan huis in Brugge inschakelen voor alledaagse maaltijden. Als u het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor uzelf en uw gezin, dan kan een privé kok in Brugge helpen. Denk aan zalige huisgemaakte maaltijden zoals een simpele groentensla of ovenschotel. U hoeft enkel samen met de thuis kok in Brugge af te spreken hoeveel keer per week u op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat u wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! U moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel u juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of uw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij uw thuis te organiseren! Hiervoor kunt ook beroep doen op een thuis kok in Brugge. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

U hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar u vraagt u af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei maaltijden klaarmaken, gaande van simpele maaltijden tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Brugge?

Een kok in huis in Brugge inhuren kan zeer chic klinken, maar er is voor ieders wat wils! De kostprijs hangt af van verscheidene zaken. Zo hangt de prijs af van hoeveel maaltijden u per week wilt laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het frequenter? Wilt u een kok aan huis in Brugge voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke u beroep wilt doen op een kok aan huis in Brugge heeft een grote impact op de kostprijs van de kok aan huis in Brugge.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok in huis in Brugge zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk verschillend dan als het voor meerdere personen is. Hiermee moet u dus rekening houden. Een laatste element waarmee u rekening moet houden is het soort maaltijd dat u wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de prijs af van de deskundigheid van de kok aan huis in Brugge. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de vraagprijs is ook afhankelijk van of u te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kunt u zowel een particuliere kok aan huis in Brugge vinden als een professionele chef. U kunt steeds nagaan welk ervaringsniveau de kok aan huis in Brugge heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wilt u een idee hebben van de populairste dienstaanvragen in kok aan huis in Brugge op Ring Twice? En wilt u vooral een beeld hebben van hoeveel een kok aan huis in Brugge kost? Bekijk onderstaan de tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Brugge
Kok aan huis voor twee tot tien personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok bij mij thuis€ 15 à € 25/uur Deze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor maaltijden maandag tot donderdag€ 15 à €25/uurDeze dienst aanvragen
Wilt u een op maat gemaakte prijsaanbieding? Dien dan een aanvraag in en krijg verschillende prijsaanbiedingen van onze koks aan huis in Brugge!

Hoe een kok aan huis in Brugge vinden?

U hebt geen zin om te koken? U hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? U hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan uw genodigden voorstellen? U bent dus op zoek naar een kok in huis in Brugge. Maar hoe vindt u iemand die zowel lekker kan koken, als binnen uw budget past? En waar u vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een privé kok te vinden die lekker voor u zal kunnen koken en u van uw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!

U wilt graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verscheidene manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij uw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Hebt u een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige maaltijden voor u klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in uw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide termen worden dikwijls door elkaar gehaald. Hoewel een kok aan huis en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een kok aan huis kunt u inschakelen als u door de week geen tijd hebt om te koken. U hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een privé kok kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe u het ziet. Een thuis kok kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. U hebt vrienden uitgenodigd, maar u bent geen kei in het koken? Of u wilt ze verrassen met een heerlijke diner? Een kok aan huis zal u kunnen helpen. U kunt dan zelf kiezen of de kok in huis bij uw thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel u meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse gerechten tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje


Andere categorieën binnen kok aan huis in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden