kok aan huis Evergem

Kok aan huis Evergem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Evergem: Onze selectie dienstverleners

Kok aan huis in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Hallo! Ik ben een goede kok voor familie en vrienden! Ik hou zelf van eten, en dit weerspiegelt in m’n keuken. Ik heb random wat kookmodules gevolgd oa hulpkok, vegetarisch koken in kisp, ... ik help je graag verder voor je feestje, familie bijeenkomst of gewoon zomaar :-). Ik kan bij u thuis komen koken of zelf al voorbereiden bij mij thuis. Grtjs Tom
Kok aan huis in Gent (9000) - Soroosh
Soroosh
Gent
5/5 (7 reviews)
Ik kook zelf heel graag van allerlei vershillende kookculturen, weet niet precies wat voor hulp je met koken nodig hebt maar dat kunnen wij samen bekijken en een oplossing voor vinden :-)
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Suzanne
Suzanne
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Ik kook al sinds in het me herinner voor mezelf en voor vrienden. Ik heb geen gespecialiseerde opleiding maar denk graag met u mee en neem deze taak uit handen.
Kok aan huis in Gent (9000) - Julie
Julie
Gent
3.67/5 (3 reviews)
Ik kook graag en vind experimenteren in de keuken ook heel fijn; hierdoor heb ik heel wat gerechten leren kennen van verschillende oorsprong. Ook veel bijgeleerd van mijn moeder haar kookkunsten!
Kok aan huis in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik kook heel graag ,ook als hobby ,ik heb een kook opleiding gehad ,voor hobbykoks ...ook doe ik eventueel de boodschappen die daarbij horen of niet bij horen
Kok aan huis in Zelzate (9060) - Sabine
Sabine
Zelzate
5/5 (2 reviews)
ik werk goed, ben zeer eerlijk en betrouwbaar en zeer sociaal; kan goed koken,en ben een beetje tante Kaat, en hou van dieren, en kan met iedereen overweg, maar me mag wel niet van me profiteren ,heb een hart van goud, en als ik kan helpen graag,
Kok aan huis in Gent (9000) - Elisa
Elisa
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik kook heel graag! Mijn favorite keuken is italiaans. Pasta's,pizza's,... Ik kan bv ook gewoon vlees met aardappelen en groentjes maken. Of als je een specifiek receptje in gedachten hebt zal ik dit zeker ook doen! Ik kan ook helpen bij voorbereiding voor feestjes thuis bv hapjes voorbereiden(wrapsjes,nacho's,worstebroodjes,soepjes,pizzatjes,...)
Kok aan huis in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hi! Ik kook heel graag en kan het ook goed. Ik heb lekkere receptjes van mezelf! Maar voor mezelf alleen kook ik jammer genoeg te weinig, dus als ik jou daarmee een plezier zou kunnen doen, dan kunnen we beiden genieten van een lekkere maaltijd!
Kok aan huis in Gent (9000) - Elke
Elke
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Elke en gepassioneerd door koken en eten. Samen met mijn vriend probeer ik continu nieuwe gerechten en smaken uit van over heel de wereld. Een lekkere afhaalmaaltijd of geen zin om helemaal naar Koekelberg af te zakken? Geen probleem, wij kunnen ook bij u thuis komen koken. Culinaire verwennerij in combo met een toffe bediening en een proper achtergelaten keuken. Hopelijk tot dan!
Kok aan huis in Mariakerke (9030) - Alfi
Alfi
Mariakerke
5/5 (1 reviews)
Ik eet heel graag maar Ik ook kook enorm graag. Koken en bakken zijn mijn passie. Ik kan mooie tarten bakken of Aziatische gerechten klaarmaken (zoals loempias, wok, etc) Je kan mijn eten zien op mijn IG.
Kok aan huis in Gent (9000) - Jozefien
Jozefien
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik kook graag gezond, lekker en vers. Ik werk proper, ik kan de boodschappen voor jou doen,... laat jouw wensen maar horen. Ik help je heel graag verder!
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - An
An
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Zoekt u hulp bij het koken, huishouden, strijk? Check Boodschappen doen? Check Uw chauffeur zijn? Van A naar B en terug? Check Just call Anneke! Check
Kok aan huis in Wondelgem (9032) - Lisa
Lisa
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Hallo! Door jarenlang op kot te hebben gezeten, heb ik een passie voor koken ontwikkeld. Ik woon momenteel terug thuis en daar ben ik de kok in huis. Bovendien ben ik intensief bezig met gezond koken en zoek ik regelmatig receptjes op online. Met veel enthousiasme zal ik proberen een lekkere maaltijd te bereiden. Verder verplaats ik me met de fiets of het openbaar vervoer.
Kok aan huis in Sint-amandsberg (9040) - Jessica
Jessica
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben iemand die dag dagelijks eten maakt voor mezelf en andere dus ik kan alles maken en zal u wensen zeker vervullen naar u smaken u kan me alles vragen
Kok aan huis in Wondelgem (9032) - Agnieszka
Agnieszka
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Geen zin of geen tijd voor koken of maaltijd voorbereiden? Dat is geen enkel probleem , ik kook graag en ik kan ook u met poolse specialiteiten verrassen :-)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Evergem: geëvalueerd met 4.61 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Evergem, prijs kok aan huis Evergem, chef aan huis Evergem, privé kok aan huis Evergem, kok aan huis prijs Evergem, chef-kok Evergem, kok inhuren Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Evergem: wat houdt dat in?

U hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of u wilt eens topgastronomie aan huis? Onze kok in huis nemen het graag van u over. Zij maken heerlijke gerechten voor u klaar, wanneer u dat wilt. Maar wat houdt een kok aan huis Evergem precies in? U denkt misschien niet direct aan een kok aan huis Evergem in dienst te nemen wanneer u geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer u eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel weelderig. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Evergem is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een privé kok. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De kok aan huis in Evergem zal dan voor u alle benodigdheden kopen en voor u koken. U kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij u thuis of de gerechten kunnen ook geleverd worden. Sommige koks aan huis in Evergem hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte gerechten tot een gastronomisch diner. U beslist zelf wat u graag zou willen eten of u kunt u laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Evergem?

Een thuis kok in Evergem kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van uw budget en uw verwachtingen. U kan een kok aan huis in Evergem inschakelen voor alledaagse gerechten. Als u het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor uzelf en uw gezin, dan kan een thuis kok in Evergem helpen. Denk aan zalige huisgemaakte maaltijden zoals een eenvoudige groentensla of ovenschotel. U hoeft enkel samen met de kok in huis in Evergem af te spreken hoeveel keer per week u op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat u wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! U moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel u juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of uw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij uw thuis te organiseren! Hiervoor kunt ook beroep doen op een kok in huis in Evergem. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

U hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar u vraagt u af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei gerechten klaarmaken, gaande van simpele gerechten tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Evergem?

Een kok in huis in Evergem inhuren kan zeer chic klinken, maar er is voor ieders wat wils! De vraagprijs hangt af van verscheidene factoren. Zo hangt de kostprijs af van hoeveel gerechten u per week wilt laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het regelmatiger? Wilt u een kok aan huis in Evergem voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke u beroep wilt doen op een kok aan huis in Evergem heeft een grote impact op de vraagprijs van de kok aan huis in Evergem.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok aan huis in Evergem zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk verschillend dan als het voor meerdere mensen is. Hiermee moet u dus rekening houden. Een laatste zaak die u in uw achterhoofd moet houden is het soort maaltijd dat u wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de vraagprijs af van de deskundigheid van de kok in huis in Evergem. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de prijs is ook afhankelijk van of u te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kunt u zowel een particuliere kok aan huis in Evergem vinden als een professionele chef. U kunt steeds nakijken welk ervaringsniveau de kok aan huis in Evergem heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wilt u een idee hebben van de meest frequente dienstaanvragen in kok aan huis in Evergem op Ring Twice? En wilt u vooral een beeld hebben van hoeveel een kok aan huis in Evergem kost? Bekijk onderstaan de tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Evergem
Kok aan huis voor twee tot vier personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mijn boodschappen wil doen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok bij mij thuis€ 15 à € 25/uur Deze dienst aanvragen
Middageten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor maaltijden maandag tot zondag€ 15 à €25/uurDeze dienst aanvragen
Wilt u een op maat gemaakte prijsofferte? Dien dan een aanvraag in en krijg verscheidene prijsoffertes van onze koks in huis in Evergem!

Hoe een kok aan huis in Evergem vinden?

U hebt geen zin om te koken? U hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? U hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan uw genodigden voorstellen? U bent dus op zoek naar een thuis kok in Evergem. Maar hoe vindt u iemand die zowel lekker kan koken, als binnen uw budget past? En waar u vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een thuis kok te vinden die lekker voor u zal kunnen koken en u van uw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!

U wilt graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn meerdere manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij uw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Hebt u een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige gerechten voor u klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in uw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide namen worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een privé kok en een traiteur in het algemeen hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een kok in huis kunt u in dienst nemen als u door de week geen tijd hebt om te koken. U hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een kok in huis kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe u het ziet. Een kok aan huis kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. U hebt vrienden uitgenodigd, maar u bent geen kei in het koken? Of u wilt ze verrassen met een lekkere diner? Een kok in huis zal u kunnen helpen. U kunt dan zelf kiezen of de kok in huis bij uw thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel u meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse gerechten tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje


Andere categorieën binnen kok aan huis in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden