kok aan huis Leuven

Kok aan huis Leuven: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Leuven: Onze selectie dienstverleners

Kok aan huis in Herent (3020) - Iris
Iris
Herent
5/5 (9 reviews)
Hallo, ik ben een echte hobbykok en zou graag in een maaltijd voorzien! Ik experimenteer graag met nieuwe dingen en ben voorstander van verse groentjes.
Kok aan huis in Haacht (3150) - Kim
Kim
Haacht
5/5 (4 reviews)
Ik heb ervaring met het koken Ik kook dagelijks voor mijn eigen gezin
Kok aan huis in Herent (3020) - Dominika
Dominika
Herent
5/5 (2 reviews)
Ik hou van koken, niet alleen voor mezelf :) Ik hou van wat ik doe. Ik ben niet bang om risico's te nemen. Ik ben leergierig om nieuwe dingen te leren en te proeven.
Kok aan huis in Rotselaar (3110) - Annemarie
Annemarie
Rotselaar
5/5 (1 reviews)
Kook dagelijks voor gezin van 7 personen, houd van koken voor kleine groepen: mijn specialiteit is buffet tot 20/25 personen. Aandacht voor gevarieerde en gebalanceerde keuken, zowel in smakenpalet als in samenstelling.
Kok aan huis in Leefdaal (3061) - Ria
Ria
Leefdaal
5/5 (1 reviews)
Sinds ik meer tijd heb, ben ik graag beginnen koken. Je moet geen spectaculaire ingewikkelde gerechten verwachten, wel gezonde evenwichtige gerechten. Groenten zullen heel zelden ontbreken.
Kok aan huis in Leuven (3000) - Anna-catharina
Anna-catharina
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Anna-Catharina en ik ben een studente Fysica aan de KUL. Sinds kleins af aan ben ik al gepassioneerd met de keuken en het hele gebeuren erachter. Thuis speel ik ook een heel grote rol in bereiden van gerechten, en zelf wil ik ook graag na mijn studies verdergaan in de patisserie. Naast Fysica is koken en bakken mijn passie en ik breng deze graag over aan anderen!
Kok aan huis in Kessel lo (3010) - Rita
Rita
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
beste, ben jaren kookmoeder geweest voor een gebedsgroep. ongeveer 20 personen. Doe graag huishoudelijk werk . Ook voor enkele personen of één enkele persoon vind ik dit de moeite. Hopelijk tot ziens.
Kok aan huis in Kessel lo (3010) - Hilde
Hilde
Kessel lo
Nieuw
Hallo, ik ben Hilde, woonachtig te Kessel-Lo. Heb en opleiding als opvoedkundige genoten, heb deze functie ruim 20 jaar uitgeoefend. Nadien was ik tewerkgesteld als praktijkassistente en onthaalbediende. Sociaal en menselijke contacten zijn een belangrijk aspect in mijn leven. Daarbij sta ik positief in het leven en help ik graag anderen.
Kok aan huis in Heverlee (3001) - Sarah
Sarah
Heverlee
Nieuw
Ik vind het fantastisch om met verse producten aan de slag te gaan. Voeding ligt aan de basis van onze gezondheid, ik denk hier graag over na, stel graag een menu samen en deze kunnen bereiden is natuurlijk de kers op de taart.
Kok aan huis in Boutersem (3370) - Tamara
Tamara
Boutersem
Nieuw
Ik kan u helpen met het voorbereiden en maken van uw maaltijden. Ik maak voor mijzelf geen speciale of ingewikkelde zaken, maar simpele goede boerenkost. Dat smaakt mij nog altijd het best!
Kok aan huis in Bierbeek (3360) - Marijse
Marijse
Bierbeek
Nieuw
Beste, Ik ben Marijse en kan je helpen bij het huishouden. Ik kan voor jullie koken. En ben zeer sterk in het opruimen en ordenen van je woning. Ben zorgzaam, zorgvuldig, ordelijk en betrouwbaar.
Kok aan huis in Boutersem (3370) - Eleni
Eleni
Boutersem
Nieuw
We houden allebei erg veel van koken en kunnen dit ook goed. Als we samen zijn koken we meestal zelf. Van simpele gerechten tot moeilijke, we kunnen het allemaal doen.
Kok aan huis in Leuven (3000) - Renate
Renate
Leuven
Nieuw
Ik kook graag gezond en mealpreppen is mijn zenmommentje. Het liefste ben ik creatief met het ontbijt: Pumpkincake, Granola zonder suiker of olie, havermoutschotels, worteltaart. Maar voor het avondeten kan ik ook wel helpen
Kok aan huis in Heverlee (3001) - Jutta
Jutta
Heverlee
Nieuw
Hoi! Ik kook en bak heel graag. Ik experimenteer graag met kruiden en technieken. Doordat er een aantal mensen in mijn omgeving een graanvrij/melkvrij dieet volgen, ben ik ook op dat vlak gaan experimenteren. Het liefst maak ik gezonde maar toch lekkere gerechten. Al moet een lekker zoet dessert ook af en toe kunnen.
Kok aan huis in Haasrode (3053) - Hannah
Hannah
Haasrode
Nieuw
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Leuven, prijs kok aan huis Leuven, chef aan huis Leuven, privé kok aan huis Leuven, kok aan huis prijs Leuven, chef-kok Leuven, kok inhuren Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Leuven: wat houdt dat in?

U hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of u wilt eens topgastronomie aan huis? Onze thuis kok nemen het graag van u over. Zij maken heerlijke maaltijden voor u klaar, wanneer u dat wilt. Maar wat houdt een privé kok Leuven net in? U denkt misschien niet direct aan een thuis kok Leuven aan te werven wanneer u geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer u eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel weelderig. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Leuven is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok aan huis. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De kok in huis in Leuven zal dan voor u alle ingrediënten kopen en voor u koken. U kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij u thuis of de maaltijden kunnen ook geleverd worden. Sommige thuiskoks in Leuven hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte maaltijden tot een gastronomisch diner. U beslist zelf wat u graag zou willen eten of u kunt u laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Leuven?

Een kok aan huis in Leuven kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van uw budget en uw verwachtingen. U kan een kok in huis in Leuven aanwerven voor alledaagse maaltijden. Als u het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor uzelf en uw gezin, dan kan een kok aan huis in Leuven helpen. Denk aan gastronomisch huisgemaakte gerechten zoals een simpele groentensla of ovenschotel. U hoeft enkel samen met de privé kok in Leuven af te spreken hoeveel keer per week u op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat u wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! U moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel u juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of uw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij uw thuis te organiseren! Hiervoor kunt ook beroep doen op een kok in huis in Leuven. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

U hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar u vraagt u af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei gerechten klaarmaken, gaande van simpele gerechten tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Leuven?

Een thuis kok in Leuven inhuren kan zeer weelderig klinken, maar er is voor ieders wat wils! De vraagprijs hangt af van verschillende factoren. Zo hangt de kostprijs af van hoeveel gerechten u per week wilt laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het regelmatiger? Wilt u een kok aan huis in Leuven voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke u beroep wilt doen op een kok aan huis in Leuven speelt een grote rol op de kostprijs van de privé kok in Leuven.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok in huis in Leuven zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk different dan als het voor meerdere personen is. Hiermee moet u dus rekening houden. Een laatste element waarmee u rekening moet houden is het soort maaltijd dat u wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de kostprijs af van de expertise van de kok in huis in Leuven. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de vraagprijs is ook afhankelijk van of u te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kunt u zowel een particuliere kok aan huis in Leuven vinden als een professionele chef. U kunt steeds nakijken welk ervaringsniveau de kok aan huis in Leuven heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wilt u een idee hebben van de meest frequente dienstaanvragen in kok aan huis in Leuven op Ring Twice? En wilt u vooral een idee hebben van hoeveel een kok aan huis in Leuven kost? Bekijk onderstaan de tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Leuven
Kok aan huis voor twee tot tien personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok bij mij thuis€ 15 à € 25/uur Deze dienst aanvragen
Middageten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor maaltijden maandag tot woensdag€ 15 à €25/uurDeze dienst aanvragen
Wilt u een op maat gemaakte prijsvoorstel? Dien dan een aanvraag in en krijg meerdere prijsoffertes van onze privé koks in Leuven!

Hoe een kok aan huis in Leuven vinden?

U hebt geen zin om te koken? U hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? U hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan uw genodigden voorstellen? U bent dus op zoek naar een privé kok in Leuven. Maar hoe vindt u iemand die zowel lekker kan koken, als binnen uw budget past? En waar u vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een privé kok te vinden die lekker voor u zal kunnen koken en u van uw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!

U wilt graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn meerdere manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij uw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Hebt u een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige gerechten voor u klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in uw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide termen worden dikwijls door elkaar gehaald. Hoewel een kok aan huis en een traiteur in het algemeen hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een kok in huis kunt u in dienst nemen als u door de week geen tijd hebt om te koken. U hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een thuis kok kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe u het ziet. Een thuis kok kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. U hebt vrienden uitgenodigd, maar u bent geen kei in het koken? Of u wilt ze verrassen met een lekkere diner? Een kok in huis zal u kunnen helpen. U kunt dan zelf kiezen of de privé kok bij uw thuis komt koken of enkel de gerechten aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel u meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse gerechten tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje


Andere categorieën binnen kok aan huis in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie kok aan huis in Leuven

proefavond op school in Leuven - Vrijwilligers gezocht voor Assistentiewoningen - Huishoudelijke en babysitter hulp op 06/09/22 - 60 ste verjaardag Rita - Algemene hulp met het huishouden / koken - 2x per week komen koken voor een gezin van 5 - graag meer informatie - Looking for someone to prep for meals - jhghg uk - Koken en eten klaarmaken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden