Vind de beste kok aan huis van Leuven

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kok aan huis in Rotselaar (3110) - Annemarie
Annemarie
5/5 · 1 reviews
3110 Rotselaar
Kook dagelijks voor gezin van 7 personen, houd van koken voor kleine groepen: mijn specialiteit is buffet tot 20/25 personen. Aandacht voor gevarieerde en gebalanceerde keuken, zowel in smakenpalet als in samenstelling.
Kok aan huis in Kessel lo (3010) - Hilde
Hilde
Nieuw
3010 Kessel lo
Hallo, ik ben Hilde, woonachtig te Kessel-Lo. Heb en opleiding als opvoedkundige genoten, heb deze functie ruim 20 jaar uitgeoefend. Nadien was ik tewerkgesteld als praktijkassistente en onthaalbediende. Sociaal en menselijke contacten zijn een belangrijk aspect in mijn leven. Daarbij sta ik positief in het leven en help ik graag anderen.
Kok aan huis in Leuven (3000) - Laura
Laura
Nieuw
3000 Leuven
Heb ervaring in de thuiszorg in het OCMW van Leuven. Ik heb een auto tot over een afstand van 20km Voorlopig ben ik alleen 's avonds tijdens de week en in het weekend beschikbaar. Ik doe mijn werk heel graag en ik volg de wensen van de klant
Kok aan huis in Heverlee (3001) - Sarah
Sarah
Nieuw
3001 Heverlee
Ik vind het fantastisch om met verse producten aan de slag te gaan. Voeding ligt aan de basis van onze gezondheid, ik denk hier graag over na, stel graag een menu samen en deze kunnen bereiden is natuurlijk de kers op de taart.
Kok aan huis in Boutersem (3370) - Tamara
Tamara
Nieuw
3370 Boutersem
Ik kan u helpen met het voorbereiden en maken van uw maaltijden. Ik maak voor mijzelf geen speciale of ingewikkelde zaken, maar simpele goede boerenkost. Dat smaakt mij nog altijd het best!
Kok aan huis in Bierbeek (3360) - Marijse
Marijse
Nieuw
3360 Bierbeek
Beste, Ik ben Marijse en kan je helpen bij het huishouden. Ik kan voor jullie koken. En ben zeer sterk in het opruimen en ordenen van je woning. Ben zorgzaam, zorgvuldig, ordelijk en betrouwbaar.
Kok aan huis in Boutersem (3370) - Eleni
Eleni
Nieuw
3370 Boutersem
We houden allebei erg veel van koken en kunnen dit ook goed. Als we samen zijn koken we meestal zelf. Van simpele gerechten tot moeilijke, we kunnen het allemaal doen.
Kok aan huis in Leuven (3000) - Renate
Renate
Nieuw
3000 Leuven
Ik kook graag gezond en mealpreppen is mijn zenmommentje. Het liefste ben ik creatief met het ontbijt: Pumpkincake, Granola zonder suiker of olie, havermoutschotels, worteltaart. Maar voor het avondeten kan ik ook wel helpen
Kok aan huis in Heverlee (3001) - Jutta
Jutta
Nieuw
3001 Heverlee
Hoi! Ik kook en bak heel graag. Ik experimenteer graag met kruiden en technieken. Doordat er een aantal mensen in mijn omgeving een graanvrij/melkvrij dieet volgen, ben ik ook op dat vlak gaan experimenteren. Het liefst maak ik gezonde maar toch lekkere gerechten. Al moet een lekker zoet dessert ook af en toe kunnen.
Kok aan huis in Haasrode (3053) - Hannah
Hannah
Nieuw
3053 Haasrode
Kok aan huis in Erps-kwerps (3071) - Dominique
Dominique
Nieuw
3071 Erps-kwerps
Koken is mijn hobby. Als jullie voor de vrienden een BBQ party willen organiseren en zelf niet achter de BBQ willen staan, of jullie willen een spaans feestje, tapas party,... dan kom ik graag voorbij en help jullie daarmee.
Kok aan huis in Linden (3210) - Elsa
Elsa
Nieuw
3210 Linden
Hallo ik ben Elsy, ik ben de moeder van 3 dochters dus ik koken elke dag 3 keer per dag ik ben gepassioneerd om te koken, ik kook veel verschillende gerechten van Latijnse Amerika en ook soms van Europe
Kok aan huis in Wilsele (3012) - Griet
Griet
Nieuw
3012 Wilsele
Ik maak de gewone gerechters, geen ingewikkelde recepten zoals soepen aardappelen met groenten en vlees, pasta, deserties, gebakjes,... thuis ben ik gewoon om voor 3 personen te koken
Kok aan huis in Bierbeek (3360) - Daniella
Daniella
Nieuw
3360 Bierbeek
Ik kook elke dag voor mijn gezin. En ook bij oudere mensen thuis. Ik probeer graag recepten uit en leer graag bij. Ik maak meestal Belgische kost. En probeer graag buitenlandse keuken te proberen.
Kok aan huis in Wijgmaal (3018) - Laaziza
Laaziza
Nieuw
3018 Wijgmaal
Ik werk meer dan 15 jaar in de grootkeuken bedrijf. Koken en bakken is mijn hobby. Ik houd van verschillende keuken. Thaise keuken, indiaanse, Italiaans, marokkaanse keuken. Ik expérimenter graag. Taarten, biscuit...

Kok Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 1 klanten

Populaire dienstaanvragen: kok Leuven, prijs kok aan huis Leuven, chef aan huis Leuven, chef-kok Leuven…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
sporadisch kuisen
Thomas raadt Naha aan Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Frans raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Lisa raadt Saliha aan Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Leuven: wat houdt dat in?

Je hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of je wil eens topgastronomie aan huis? Onze kok in huis nemen het graag van jou over. Zij maken heerlijke gerechten voor je klaar, wanneer je dat wil. Maar wat houdt een kok in huis Leuven precies in? Je denkt misschien niet direct aan een kok in huis Leuven aan te werven wanneer je geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer je eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel luxueus. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Leuven is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok in huis. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten. De kok in huis in Leuven zal dan voor jou alle benodigdheden kopen en voor jou koken. Je kan natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij jou thuis of de gerechten kunnen ook geleverd worden. Sommige thuiskoks in Leuven hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte gerechten tot een gastronomisch diner. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten of je kan jou laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Leuven?

Een kok in huis in Leuven kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van jouw budget en jouw verwachtingen. Je kan een kok in huis in Leuven aanwerven voor alledaagse gerechten. Als je het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor jezelf en jouw gezin, dan kan een kok in huis in Leuven helpen. Denk aan verrukkelijke huisgemaakte gerechten zoals een eenvoudige groetelasa of ovenschotel. Je hoeft enkel samen met de kok in huis in Leuven af te spreken hoeveel keer per week je op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat je wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! Je moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel je juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of jouw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij jouw thuis te organiseren! Hiervoor kan je ook beroep doen op een kok in huis in Leuven. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

Je hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar je vraagt je af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei gerechten klaarmaken, gaande van simpele gerechten tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Leuven?

Een kok in huis in Leuven inhuren kan zeer luxueus klinken, maar er is voor ieders wat wils! De kostprijs hangt af van verschillende elementen. Zo hangt de kostprijs af van hoeveel gerechten je per week wil laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het frequenter? Wil je een kok aan huis in Leuven voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke je beroep wil doen op een kok aan huis in Leuven heeft een grote impact op de kostprijs van de kok in huis in Leuven.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok in huis in Leuven zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk verschillend dan als het voor meerdere genodigden is. Hiermee moet je dus rekening houden. Een laatste factor die je in jouw achterhoofd moet houden is het soort maaltijd dat je wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de kostprijs af van de ervaringsniveau van de kok in huis in Leuven. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de kostprijs is ook afhankelijk van of je te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kan je zowel een particuliere kok aan huis in Leuven vinden als een profesionnele chef. Je kan steeds bekijken welk ervaringsniveau de kok aan huis in Leuven heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wil je een idee hebben van de meest frequente dienstaanvragen in kok aan huis in Leuven op Ring Twice? En wil je vooral een idee hebben van hoeveel een kok aan huis in Leuven kost? Bekijk onderstaande tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Leuven
Kok aan huis voor twee tot zes personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor gerechten maandag tot woensdag€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Wil je een op maat gemaakte prijsofferte? Dien dan een aanvraag in en krijg verschillende prijsaanbiedingen van onze thuiskoks in Leuven!

Hoe een kok aan huis in Leuven vinden?

Je hebt geen zin om te koken? Je hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? Je hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan jouw genodigden voorstellen? Je bent dus op zoek naar een kok in huis in Leuven. Maar hoe vind je iemand die zowel lekker kan koken, als binnen jouw budget past? En waar je vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een kok in huis te vinden die lekker voor jou zal kunnen koken en jou van jouw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!
Je wil graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verschillende manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij jouw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Heb je een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige gerechten voor je klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in jouw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide termen worden dikwijls door elkaar gehaald. Hoewel een kok in huis en een traiteur in het algemeen hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een kok in huis kan je inschakelen als je door de week geen tijd hebt om te koken. Je hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een kok in huis kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe jij het wilt. Een kok in huis kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. Je hebt vrienden uitgenodigd, maar je bent geen kei in het koken? Of je wil ze verrassen met een verrukkelijke diner? Een kok in huis zal je kunnen helpen. Je kan dan zelf kiezen of de kok in huis bij jou thuis komt koken of enkel de gerechten aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel je meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse gerechten tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kok aan huis in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie kok aan huis in Leuven

Algemene hulp met het huishouden / koken - 2x per week komen koken voor een gezin van 5 - graag meer informatie - Looking for someone to prep for meals - jhghg uk - Koken en eten klaarmaken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden