kok aan huis Kapellen

Kok aan huis Kapellen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Kapellen: Onze selectie dienstverleners

Kok aan huis in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Dag!,,,ik werk al 6 jaar als deeltijdse werknemer en zou graag wat bijklussen in het Antwerpse. Ik werk zeer nauwkeurig en snel,,ben een doorzetter,,,,Het poetsen kent voor mij geen geheimen,!! Heb eigen vervoer,ik zorg zelf indien nodig voor onderhoudsprodukten en gerief... Zou met veel plezier voor u willen werken!
Kok aan huis in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Koken is een van mijn passies. Ik houd van lekkere maaltijden klaar te maken. Ik heb ervaring met de vegetarische en veganistische keuken. Waar wel rekening mee gehouden mee moet gehouden worden is dat ik mijn tijd neem en ik het gewoon ben om max. 4 personen te koken. Als u geen voorkeur heeft kan ik altijd recepten meenemen.
Kok aan huis in Kalmthout (2920) - Vanessa
Vanessa
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Ik kook heel graag. Mijn specialiteit is chilli con carne, spaghetti saus en ovenschotels. Uiteraard kan ik ook alle klassiekers van de Vlaamse keuken maken: overheerlijke vol au vent, gehaktbrood, Gentse water zooi, stoemp met worst. Ik maak ook overheerlijke soepen. Ik ben bereid om bij u thuis te komen koken maar je kan evengoed komen afhalen indien je een potje meebrengt!
Kok aan huis in Kapellen (2950) - Tisha
Tisha
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Ik heb hotelschool gedaan en kook en bak dus graag. Geen 5sterrenmaaltijden, maar zolang ik recepten kan volgen komt het dik in orde. Als ik jou kan helpen doe ik dat graag.
Kok aan huis in Brasschaat (2930) - Suchada
Suchada
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik kook wel graag. Probeer dan ook vaak nieuwe recepten uit. Kook vooral gezond en kan al een paar veggie maaltijden maken. Lekkere pasta's zijn mijn specialiteit.
Kok aan huis in Kalmthout (2920) - Murielle
Murielle
Kalmthout
Nieuw
Een craving? Toch lekker en gezond? Ik maak heel lekkere glutenvrije broden en heerlijk frisse veganistische desserts ( brownies tiramissme 😊 no cheese cakes etc...) die ook nog glutenvrij zijn!
Kok aan huis in Stabroek (2940) - Kay
Kay
Stabroek
Nieuw
Ik heb 5 jaar in een koffiehuisje in de keuken gewerkt, zelf thuis ook veel bezig met koken. Ik zondags meestal ook voor mezelf al eten voor de rest van de week want dit spaart tijd en geld uit. Dus ik ben er ook wel efficiënt in.
Kok aan huis in Brasschaat (2930) - Ria
Ria
Brasschaat
Nieuw
Ik heb hotelschool gedaan en verdiep mij ook in gezonde voeding en vegetarische voeding. Hebt u een etentje thuis en geen zin om zelf te koken kom ik met plezier klaarmaken wat u ook wenst!
Kok aan huis in Stabroek (2940) - Yannick
Yannick
Stabroek
Nieuw
Als restaurant kok heb ik ervaring als chef maar ook als patisier ... ik doe graag caterings ook en heb al heel veel bbq gedaan .. ik doe 100 man met een extra personeelslid . Ik ben steeds correct en op tijd .
Kok aan huis in Hoevenen (2940) - Elke
Elke
Hoevenen
Nieuw
Ik ben een simpele hobbykok: ik ga telkens op zoek naar nieuwe, lekkere maar makkelijke recepten. Vooral ovenschotels of heerlijke eenpansgerechten maar ik met liefde (in de maag). Tijdens het secundaire onderwijs heb ik 6 jaar lang kooklessen gehad en doe het nog steeds erg graag!
Kok aan huis in Brasschaat (2930) - Sam
Sam
Brasschaat
Nieuw
Ik heb 2 jaar bij Sergio Herman gewerkt in Cadzand. Daarvoor heb ik school gelopen in hotelschool Ter Duinen in Koksijde met mooie stage’s in o.a.: Pure C, Hertog Jan
Kok aan huis in Kapellen (2950) - Roel
Roel
Kapellen
Nieuw
hoi ik kook graag ben geen chef kok maar hou wel van koken. dus als je niet graag kookt laat het maar weten ik wil wel wat lekkers voor je koken ... smaakenlijk eten
Kok aan huis in Brasschaat (2930) - Inasse
Inasse
Brasschaat
Nieuw
hallo, ik heb 1 jaar grootkeuken gedaan op school, ik vond het altijd al fijn om te gaan koken, ik kook ook vaak thuis of voor familie. hopelijk kan ik binnenkort iets lekker voor u koken.
Kok aan huis in Ekeren (2180) - Marceline
Marceline
Ekeren
Nieuw
In algemen kook ik graag maar er hangt van gerecht af. Bij de klant kan ik voorbereidingen doen als het gevraagd is. Bvb: pataten schillen , groeten wassen of snijden.
Kok aan huis in Brasschaat (2930) - Yuna
Yuna
Brasschaat
Nieuw
Hallo, ik ben Yuna. Ik ben altijd bereid om iets klaar te maken voor jou. Ben woonachtig in Brasschaat en bezit van een auto. Hopelijk kan ik binnenkort iets lekker voor u komen koken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Kapellen: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Kapellen, prijs kok aan huis Kapellen, chef aan huis Kapellen, privé kok aan huis Kapellen, kok aan huis prijs Kapellen, chef-kok Kapellen, kok inhuren Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Kapellen: wat houdt dat in?

U hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of u wilt eens topgastronomie aan huis? Onze kok aan huis nemen het graag van u over. Zij maken heerlijke gerechten voor u klaar, wanneer u dat wilt. Maar wat houdt een thuis kok Kapellen precies in? U denkt misschien niet direct aan een thuis kok Kapellen in dienst te nemen wanneer u geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer u eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel weelderig. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Kapellen is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok aan huis. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De thuis kok in Kapellen zal dan voor u alle benodigdheden kopen en voor u koken. U kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij u thuis of de gerechten kunnen ook geleverd worden. Sommige koks aan huis in Kapellen hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte maaltijden tot een gastronomisch diner. U beslist zelf wat u graag zou willen eten of u kunt u laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Kapellen?

Een kok in huis in Kapellen kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van uw budget en uw verwachtingen. U kan een kok in huis in Kapellen aanwerven voor alledaagse maaltijden. Als u het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor uzelf en uw gezin, dan kan een kok aan huis in Kapellen helpen. Denk aan heerlijke huisgemaakte maaltijden zoals een simpele groentensla of ovenschotel. U hoeft enkel samen met de kok in huis in Kapellen af te spreken hoeveel keer per week u op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat u wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! U moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel u juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of uw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij uw thuis te organiseren! Hiervoor kunt ook beroep doen op een thuis kok in Kapellen. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

U hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar u vraagt u af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei gerechten klaarmaken, gaande van simpele gerechten tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Kapellen?

Een kok in huis in Kapellen inhuren kan zeer weelderig klinken, maar er is voor ieders wat wils! De kostprijs hangt af van verscheidene factoren. Zo hangt de prijs af van hoeveel maaltijden u per week wilt laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het frequenter? Wilt u een kok aan huis in Kapellen voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke u beroep wilt doen op een kok aan huis in Kapellen speelt een grote rol op de prijs van de kok in huis in Kapellen.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok aan huis in Kapellen zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk anders dan als het voor meerdere mensen is. Hiermee moet u dus rekening houden. Een laatste element die u in uw achterhoofd moet houden is het soort maaltijd dat u wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de prijs af van de deskundigheid van de thuis kok in Kapellen. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de kostprijs is ook afhankelijk van of u te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kunt u zowel een particuliere kok aan huis in Kapellen vinden als een professionele chef. U kunt steeds zien welk ervaringsniveau de kok aan huis in Kapellen heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wilt u een idee hebben van de meest frequente dienstaanvragen in kok aan huis in Kapellen op Ring Twice? En wilt u vooral een beeld hebben van hoeveel een kok aan huis in Kapellen kost? Bekijk onderstaan de tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Kapellen
Kok aan huis voor twee tot acht personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok bij mij thuis€ 15 à € 25/uur Deze dienst aanvragen
Middageten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor maaltijden maandag tot woensdag€ 15 à €25/uurDeze dienst aanvragen
Wilt u een op maat gemaakte prijsaanbieding? Dien dan een aanvraag in en krijg verscheidene prijsvoorstellen van onze koks in huis in Kapellen!

Hoe een kok aan huis in Kapellen vinden?

U hebt geen zin om te koken? U hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? U hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan uw genodigden voorstellen? U bent dus op zoek naar een thuis kok in Kapellen. Maar hoe vindt u iemand die zowel lekker kan koken, als binnen uw budget past? En waar u vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een kok aan huis te vinden die lekker voor u zal kunnen koken en u van uw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!

U wilt graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verscheidene manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij uw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Hebt u een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige gerechten voor u klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in uw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide begrippen worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een privé kok en een traiteur in het algemeen hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een kok aan huis kunt u opbellen als u door de week geen tijd hebt om te koken. U hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een privé kok kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe u het wenst. Een kok aan huis kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. U hebt vrienden uitgenodigd, maar u bent geen kei in het koken? Of u wilt ze verrassen met een gastronomisch diner? Een privé kok zal u kunnen helpen. U kunt dan zelf kiezen of de kok in huis bij uw thuis komt koken of enkel de gerechten aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel u meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse gerechten tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje


Andere categorieën binnen kok aan huis in Kapellen

De laatste aanvragen in de categorie kok aan huis in Kapellen

Kookhulp gezocht - Lekkere gezonde maaltijden aan huis gezocht - Kookhulp in gezin - Home cooking - Kerstdiner 26 dec voor 6 personen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden