kok aan huis Deinze

Ontdek talentvolle koks aan huis in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koks in de buurt van Deinze

Kok aan huis in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.93/5 (15 reviews)
Koken is een uit de hand gelopen hobby! Mijn oosters geïnspireerde gerechten zitten boordevol groenten en smaak, bij mij enkel eerlijke producten en geen industrieel bewerkt voedsel.
Kok aan huis in Hansbeke (9850) - Jolien
Jolien
Hansbeke
4.9/5 (10 reviews)
Ik kook heel graag, van lekkere gerechten tot overheerlijke desserts. Als het de eerste keer is van een gerecht heb ik wel nog een recept nodig, erna kan ik het uit mijn hoofd. Ik probeer graag alles uit.
Kok aan huis in Hansbeke (9850) - Connie
Connie
Hansbeke
5/5 (5 reviews)
Koken aan huis, geen probleem. U vertelt me uw favoriete menu of ik stel er eentje samen. Geen tijd om de boodschappen te doen? Ook geen probleem. Ik doe deze voor jou. Ik ruim daarna alles netjes op.
Kok aan huis in Nevele (9850) - Marc
Marc
Nevele
5/5 (3 reviews)
Gewone kost voor een gezin. Ik ben een hobbykok, geen grote feesten, barbecue bij mensen thuis doen, restjes verwerken, geen culinaire hoogstandjes. Ik werk het liefst met mijn eigen chefmessen. Kookpotten en pannen dienen wel aanwezig te zijn.
Kok aan huis in Aarsele (8700) - Inge
Inge
Aarsele
5/5 (1 reviews)
Heb leercontract horeca gedaan en het zit in ons bloed meerdere mensen in mijn familie koken graag of zelf hun beroep van gemaakt Doe het ook heel graag
Kok aan huis in Dentergem (8720) - Natascha
Natascha
Dentergem
5/5 (1 reviews)
hallo ik heb vele jaren voor een thuiszorgdienst gewerkt waar koken voor mensen erg belangrijk was,ik ben vooral goed in belgische traditionele recepten maar ben zeker niet bang om te experenteren met pastas.hopelijk tot binnenkort
Kok aan huis in Dentergem (8720) - Liesbeth
Liesbeth
Dentergem
Nieuw
Hallo! Ik ben 23 jaar en hou van koken! Ik kom gerust eens bij u koken en hoop dat ik kan bekoren met het lekkere eten dat ik kan maken. Ik kook al enkele jaren voor mezelf dus kan me perfect redden in welke keuken dan ook! Afstand is geen probleem, ik kan me verplaatsen met mijn eigen auto.
Kok aan huis in Sint-martens-latem (9830) - Vanessa
Vanessa
Sint-martens-latem
Nieuw
Koken is een passie voor mij. Ik doe het super graag. Mijn mama is ook kok waardoor ik heel wat kunstjes kan in de keuken. (Niets te zot ze haha) groetjes
Kok aan huis in Zulte (9870) - Tiffany
Tiffany
Zulte
Nieuw
Dag! Ik kook super graag , heb jarenlang in de horeca gestaan als vakantiejob en kook ook vaak thuis, iets speciaal of dagelijkse kost is evengoed voor mij!
Kok aan huis in Afsnee (9051) - Elien
Elien
Afsnee
Nieuw
Ik ben zeker geen professionele kok maar kan zeker mensen helpen met het bereiden van de normale dagelijkse kost. Ik doe dit zelf ook heel graag thuis.
Kok aan huis in Eke (9810) - Melanie
Melanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Eke
Nieuw
Hoi! Ik kook heel graag en maak met plezier lekkere dingen klaar voor anderen. Als ik jou dus ergens mee kan helpen door een lekkere maaltijd voor te bereiden, te helpen met een feestje door lekkere hapjes te maken,... Wat dan ook, het zal je smaken! Ik heb een wagen en kan dus ook bezorgen indien gewenst.
Kok aan huis in Machelen-Zulte (9870) - Vicky
Vicky
Machelen-Zulte
Nieuw
Koken is een hobby van mij, vooral als het gaat om koken voor anderen. Ik neem hier enorm veel tijd voor en zorg dat het allemaal in orde is. Ik ben een perfectionist op dit vlak.
Kok aan huis in Bellem (9881) - Dominique
Dominique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bellem
Nieuw
Hallo ik ben Dominique . Ik ben gepassioneerd in lekker eten maar ook het klaar maken vind ik even boeiend . Ik kook voor mijn groot gezin , familie , vrienden . Ik heb en blijf ook eveneens kooklessen volgen ( ook vegetarisch ) vooral creatief zijn in de keuken is mijn ding . Ik kom graag bij u langs , groetjes
Kok aan huis in Drongen (9031) - Anniek
Anniek
Drongen
Nieuw
Ik kook al jaren voor mijn gezin met 4 kids .. 3 jaar had ik been eigen zaak " bistro" waar ik de dagschotel maakte .. spagettie.. stoofvlees... enzo verder!
Kok aan huis in Eke (9810) - Rita
Rita
Eke
Nieuw
Tijdelijk iemand nodig om aan huis te koken ..... van de gewone keuken tot vegetarische keuken , salades en oosterse maaltijden . Gezonde en lekkere maaltijden
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok Deinze: geëvalueerd met 4.97 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Deinze, prijs kok aan huis Deinze, chef aan huis Deinze, chef-kok Deinze…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Deinze: wat houdt dat in?

Je hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of je wil eens topgastronomie aan huis? Onze privé kok nemen het graag van jou over. Zij maken heerlijke maaltijden voor je klaar, wanneer je dat wil. Maar wat houdt een privé kok Deinze precies in? Je denkt misschien niet direct aan een privé kok Deinze op te bellen wanneer je geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer je eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel duur. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Deinze is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een privé kok. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten. De privé kok in Deinze zal dan voor jou alle ingrediënten kopen en voor jou koken. Je kan natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij jou thuis of de maaltijden kunnen ook geleverd worden. Sommige thuiskoks in Deinze hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte maaltijden tot een gastronomisch diner. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten of je kan jou laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Deinze?

Een privé kok in Deinze kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van jouw budget en jouw verwachtingen. Je kan een privé kok in Deinze inschakelen voor alledaagse maaltijden. Als je het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor jezelf en jouw gezin, dan kan een privé kok in Deinze helpen. Denk aan verrukkelijke huisgemaakte maaltijden zoals een simpele groetelasa of ovenschotel. Je hoeft enkel samen met de privé kok in Deinze af te spreken hoeveel keer per week je op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat je wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! Je moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel je juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of jouw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij jouw thuis te organiseren! Hiervoor kan je ook beroep doen op een privé kok in Deinze. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

Je hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar je vraagt je af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei maaltijden klaarmaken, gaande van simpele maaltijden tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Deinze?

Een privé kok in Deinze inhuren kan zeer duur klinken, maar er is voor ieders wat wils! De kostprijs hangt af van meerdere factoren. Zo hangt de kostprijs af van hoeveel maaltijden je per week wil laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het regelmatiger? Wil je een kok aan huis in Deinze voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke je beroep wil doen op een kok aan huis in Deinze speelt een grote rol op de kostprijs van de privé kok in Deinze.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de privé kok in Deinze zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk anders dan als het voor meerdere genodigden is. Hiermee moet je dus rekening houden. Een laatste factor waarmee je rekening moet houden is het soort maaltijd dat je wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de kostprijs af van de ervaringsniveau van de privé kok in Deinze. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de kostprijs is ook afhankelijk van of je te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kan je zowel een particuliere kok aan huis in Deinze vinden als een profesionnele chef. Je kan steeds zien welk ervaringsniveau de kok aan huis in Deinze heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wil je een idee hebben van de populairste dienstaanvragen in kok aan huis in Deinze op Ring Twice? En wil je vooral een idee hebben van hoeveel een kok aan huis in Deinze kost? Bekijk onderstaande tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Deinze
Kok aan huis voor twee tot acht personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor maaltijden maandag tot vrijdag€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Wil je een op maat gemaakte prijsofferte? Dien dan een aanvraag in en krijg meerdere prijsaanbiedingen van onze thuiskoks in Deinze!

Hoe een kok aan huis in Deinze vinden?

Je hebt geen zin om te koken? Je hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? Je hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan jouw genodigden voorstellen? Je bent dus op zoek naar een privé kok in Deinze. Maar hoe vind je iemand die zowel lekker kan koken, als binnen jouw budget past? En waar je vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een privé kok te vinden die lekker voor jou zal kunnen koken en jou van jouw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!
Je wil graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn meerdere manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij jouw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Heb je een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige maaltijden voor je klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in jouw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide begrippen worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een privé kok en een traiteur in het algemeen hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een privé kok kan je inschakelen als je door de week geen tijd hebt om te koken. Je hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een privé kok kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe jij het wilt. Een privé kok kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. Je hebt vrienden uitgenodigd, maar je bent geen kei in het koken? Of je wil ze verrassen met een verrukkelijke diner? Een privé kok zal je kunnen helpen. Je kan dan zelf kiezen of de privé kok bij jou thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel je meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse maaltijden tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen kok aan huis in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden