kok aan huis Edegem

Kok aan huis Edegem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Edegem: Onze selectie dienstverleners

Kok aan huis in Mortsel (2640) - Dima
Dima
Mortsel
5/5 (9 reviews)
Ik ben zelf geen professionele voor eten te maken ik heb nooit bij mijn ouders eieren gebakken maar veel gewerkt bij horeca om niet te koken tussen ons en daarna ik heb Libanees vriend de kook heel goed Libanees eten en ik van hem geleerd dat doet hij ik nog steeds graag als je wilt Libanese eten dan doe ik ik heb gewoon . lekker eten veel klanten . vinden lekker ik ook.
Kok aan huis in Berchem (2600) - Mariam
Mariam
Berchem
5/5 (2 reviews)
Hoi mijn naam is mariam. Koken vind ik heel leuk om te doen zelf volg ik de richting restaurant en keuken en ik doe het al 4 jaar en ik heb er veel uit geleerd. Ik heb zelf als kelner gewerkt in de keuken gestaan en allemaal nieuwe gerechten ontdekt uit verschillende keukens zelf ben ik fan van Chinese eten.
Kok aan huis in Kontich (2550) - Sammy
Sammy
Kontich
5/5 (1 reviews)
Ik werk al 15 jaar in de horeca als kok en heb een aantal jaren events gedaan. Ik luister naar de mensen hun eisen en doe er alles aan om die te vervullen!
Kok aan huis in Edegem (2650) - Sabine
Sabine
Edegem
5/5 (1 reviews)
Een basic dagelijkse maaltijd kan ik makkelijk voorzien als iemand daar nood aan heeft. Verse groenten, een mals stukje kip bv. en saus met kwalitatieve bouillon. Ook halal koken is geen probleem.
Kok aan huis in Wilrijk (2610) - Katrien
Katrien
Wilrijk
1.0/5 (1 reviews)
Ik kook heel graag en heel veel. Ik gaan geen uitdaging uit te weg voor de mensen die heel graag lekker eten hebben. Is er maar 1 adres katrien komt je graat helpen 😉
Kok aan huis in Wilrijk (2610) - Giulia
Giulia
Wilrijk
Nieuw
Hallo, Ik ben 23 jaar, op zoek naar een part time job. Ik kan redelijk goed koken, dus bied mijn services aan. Ik ben van Italiaanse afkomst, dus de Italiaanse gastronomie is voor mij geen probleem! Ik ben een respectvolle, vriendelijke en hardwerkende persoon, die in Wilrijk woont. Ik kan met de fiets of openbaar vervoer bij u komen, dus liefst in de buurt. Groetjes, Giulia
Kok aan huis in Wilrijk (2610) - Roxanne
Roxanne
Wilrijk
Nieuw
Ik kook ondertussen al wel langere tijd. Maar kan perfect alles klaarmaken naar uw wensen. Ik kan ook perfect volgens recept werken en ga weinig dingen uit de weg.
Kok aan huis in Edegem (2650) - Shirzad
Shirzad
Edegem
Nieuw
Hallo allemaal ik ben een vrouw van43jaar. Ik kom uit Afghanistan. Ik was tolk maar nu ik heb dingen werk nodig. Ik heb ervaring van koken. Met vriendelijke groeten beheshta.
Kok aan huis in Mortsel (2640) - Kimberley
Kimberley
Mortsel
Nieuw
Hoi Ik ben kim ik ben 23 jaar ik kook enorm graag en help graag mensen dus heb je geen tijd voor zelf je eten te maken mag je my altijd contacteren groetjes kim
Kok aan huis in Edegem (2650) - Chloe
Chloe
Edegem
Nieuw
Als kotstudent heb ik mijn eigen keuken en een enorme passie voor koken ontwikkeld. Ik kijk veel kookprogramma's, test veel dessertjes en kan aardig wat koken.
Kok aan huis in Berchem (2600) - Michaël
Michaël
Berchem
Nieuw
Ik ben graag creatief met eten bezig. Echte professionele ervaring in een keuken en algemeen in horeca heb ik ook (al mits beperkt). In keuken voel ik mij thuis, kan ik gemakkelijk samenwerken in een team. Onder druk werken kan ik doordat ik meestal het hoofd weet koel te houden.
Kok aan huis in Wilrijk (2610) - Sofie
Sofie
Wilrijk
Nieuw
Ik ben 38 jaar. Ben onderwijzers en werkt ook al 10 jaar in de horeca. Ik werk graag bij om een centje bij te verdienen. Normale kost en gezonde voeding kan ik lekker klaarmaken.
Kok aan huis in Mortsel (2640) - Cheyenne
Cheyenne
Mortsel
Nieuw
Ik heb in het verleden als nanny dagelijks gekookt. Dit ging van een snelle hap tot traditionele keuken tot patisserie. Als er oudere mensen zijn die niet meer in staat zijn dagelijks eten klaar te maken maar toch iets meer willen dan een afhaalmaaltijd bereid ik graag een maaltijd!
Kok aan huis in Wilrijk (2610) - Manar
Manar
Wilrijk
Nieuw
if you can't do it , i can do it for you but i tell you i'm not very good . my mother taught me and youtube also, we have to cock for survive!!!!!!!!
Kok aan huis in Mortsel (2640) - Nadine
Nadine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
Nieuw
ondertussen alle diploma's van kok via avondschool, van gewone gerechten tot diepgaand vegetarisch, vis, wild, noem maar op, momenteel nog altijd cursus aan 't volgen, maar enkel om op de hoogte te blijven van de nieuwere technieken, stage bij Schone van Boskoop gedaan
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Edegem: geëvalueerd met 4.2 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Edegem, prijs kok aan huis Edegem, chef aan huis Edegem, privé kok aan huis Edegem, kok aan huis prijs Edegem, chef-kok Edegem, kok inhuren Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Edegem: wat houdt dat in?

U hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of u wilt eens topgastronomie aan huis? Onze kok aan huis nemen het graag van u over. Zij maken heerlijke maaltijden voor u klaar, wanneer u dat wilt. Maar wat houdt een privé kok Edegem net in? U denkt misschien niet direct aan een privé kok Edegem in dienst te nemen wanneer u geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer u eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel weelderig. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Edegem is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok aan huis. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De kok in huis in Edegem zal dan voor u alle benodigdheden kopen en voor u koken. U kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij u thuis of de gerechten kunnen ook geleverd worden. Sommige thuiskoks in Edegem hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte gerechten tot een gastronomisch diner. U beslist zelf wat u graag zou willen eten of u kunt u laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Edegem?

Een thuis kok in Edegem kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van uw budget en uw verwachtingen. U kan een kok aan huis in Edegem in dienst nemen voor alledaagse maaltijden. Als u het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor uzelf en uw gezin, dan kan een kok in huis in Edegem helpen. Denk aan delicieuse huisgemaakte gerechten zoals een eenvoudige groentensla of ovenschotel. U hoeft enkel samen met de privé kok in Edegem af te spreken hoeveel keer per week u op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat u wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! U moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel u juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of uw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij uw thuis te organiseren! Hiervoor kunt ook beroep doen op een privé kok in Edegem. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

U hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar u vraagt u af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei gerechten klaarmaken, gaande van simpele maaltijden tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Edegem?

Een kok in huis in Edegem inhuren kan zeer luxueus klinken, maar er is voor ieders wat wils! De kostprijs hangt af van meerdere zaken. Zo hangt de vraagprijs af van hoeveel gerechten u per week wilt laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het vaker? Wilt u een kok aan huis in Edegem voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke u beroep wilt doen op een kok aan huis in Edegem speelt een grote rol op de kostprijs van de kok aan huis in Edegem.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok in huis in Edegem zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk verschillend dan als het voor meerdere personen is. Hiermee moet u dus rekening houden. Een laatste zaak die u in uw achterhoofd moet houden is het type maaltijd dat u wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de prijs af van de deskundigheid van de kok aan huis in Edegem. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de vraagprijs is ook afhankelijk van of u te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kunt u zowel een particuliere kok aan huis in Edegem vinden als een professionele chef. U kunt steeds zien welk ervaringsniveau de kok aan huis in Edegem heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wilt u een idee hebben van de populairste dienstaanvragen in kok aan huis in Edegem op Ring Twice? En wilt u vooral een idee hebben van hoeveel een kok aan huis in Edegem kost? Bekijk onderstaan de tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Edegem
Kok aan huis voor twee tot acht personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mijn boodschappen wil doen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok bij mij thuis€ 15 à € 25/uur Deze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor maaltijden maandag tot zondag€ 15 à €25/uurDeze dienst aanvragen
Wilt u een op maat gemaakte prijsaanbieding? Dien dan een aanvraag in en ontvang verschillende prijsaanbiedingen van onze privé koks in Edegem!

Hoe een kok aan huis in Edegem vinden?

U hebt geen zin om te koken? U hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? U hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan uw genodigden voorstellen? U bent dus op zoek naar een kok in huis in Edegem. Maar hoe vindt u iemand die zowel lekker kan koken, als binnen uw budget past? En waar u vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een thuis kok te vinden die lekker voor u zal kunnen koken en u van uw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!

U wilt graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verschillende manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij uw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Hebt u een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige maaltijden voor u klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in uw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide termen worden dikwijls door elkaar gehaald. Hoewel een thuis kok en een traiteur in het algemeen hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een thuis kok kunt u in dienst nemen als u door de week geen tijd hebt om te koken. U hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een privé kok kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe u het wilt. Een kok in huis kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. U hebt vrienden uitgenodigd, maar u bent geen kei in het koken? Of u wilt ze verrassen met een zalige diner? Een privé kok zal u kunnen helpen. U kunt dan zelf kiezen of de kok aan huis bij uw thuis komt koken of enkel de gerechten aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel u meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse maaltijden tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje


Andere categorieën binnen kok aan huis in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie kok aan huis in Edegem

Cook - hulp bij diner thuis - Koken voor Vegetarisch huishouden - Koken voor Vegetarisch huishouden - zoeken 'kok' voor 2 uur 2 meisjes 12-14 te leren koken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden