kok aan huis Oostende

Kok aan huis Oostende: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Oostende: Onze selectie dienstverleners

Nicola is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Kok aan huis in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
Oostende
4.51/5 (45 reviews)
Ik kan koken heb hotelschool gedaan , ik kan strijken, kuisen, geen enkele job binnenshuis is me niet gekend, als u iemand zoekt met kennis van zaken, dat u savonds thuiskomt en alles spik en span is, en u warme maaltijd voor u klaarstaat , dan kan ik helpen
Kok aan huis in Oostende (8400) - Maria josé
Maria josé
Oostende
5/5 (7 reviews)
Ik ben zeer vriendelijk, een harde en goede werker en ik ben zeer correct. Met mij kan u op u twee oren slapen, wat u in mijn handen toevertrouwt zal ik ervoor zorgen zoals het van mij zou zijn.
Kok aan huis in Bredene (8450) - Doreen
Doreen
Bredene
5/5 (2 reviews)
Ik heb een culinaire ervaring maar ben ook enthousiast om nieuwe gerechten te leren en als het mijn taak is, dan moet ik het tot in de perfectie doen. Ik ben ook een snelle leerling en zeer adaptief.
Kok aan huis in Oudenburg (8460) - Talina
Talina
Oudenburg
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben zeer open mined en ben zeker niet bang dingen te proberen ik zeg altijd wie niet waagt niet vraagt is het mislukt proberen ik opnieuw het ontspant mij gewoon
Kok aan huis in Oostende (8400) - Anne-laure
Anne-laure
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik kook heel graag simpele maaltijden maar even goed internationale gerechten. Ik zou het dan ook heel fijn vinden om deze voor jou te kunnen klaarmaken. Ik ben in bezit van een wagen om mij tot uw huis te verplaatsen.
Kok aan huis in Bredene (8450) - Dimitri
Dimitri
Bredene
Nieuw
Ik ben nog 9 jaar kok geweest . Waarvan 3jaar leercontract 2jaar bij chez freddy in oostende dan 1jaar de sloep in oostende en dan 6 in oudeburg op de markt. Louisse clesse . Als je een vraag hebt mag je me gerust contacteren.
Kok aan huis in Oostende (8400) - Karen
Karen
Oostende
Nieuw
Hallo, met plezier kom ik koken bij u: een voorraad aanleggen om de week door te komen. Eenvoudig gebak ,... Contacteer mij gerust om na te vragen wat haalbaar is
Kok aan huis in Oostende (8400) - Isabella
Isabella
Oostende
Nieuw
Isabella flexibel kan jullie huis,tuin enz verzorgen met mijn Italiaanse roots kan ik ook nog lekker koken!!! Dringend ziek ik een leuke job langs deze weg!! Rijbewijs b maar geen auto
Kok aan huis in Leffinge (8432) - Tatjana
Tatjana
Leffinge
Nieuw
hallo ik ben Tatjana ik werk als verpleegkundig, ik kook graag en doe dit graag voor de mensen. ik kan uren in de keuken staan. ik woon te Middelkerke en bezit een auto
Kok aan huis in Bredene (8450) - Shanna
Shanna
Bredene
Nieuw
Ik kan koken dagelijkse kost ben geen chef kok maar pattjes met een worst en zo kan ik maken verse soep en veel lekkere dingen spagetti en ovenschotel zijn mijn specaailietijten
Kok aan huis in Oostende (8400) - Elena
Elena
Oostende
Nieuw
Ik kan zeer goed koken in het dagelijks leven ik ben wel geen chef maar waar ik een handje kan helpen om een lekker maaltijd te maken sta ik altijd open voor
Kok aan huis in Oostende (8400) - Plas
Plas
Oostende
Nieuw
Ik kook heel graag voor de mensen thuis. Ik heb nog in een restaurant gewerkt sinds mijn jongere tijd . En wil krijg de klant helpen die niet veel tijd hebben .
Kok aan huis in Oostende (8400) - Vannety
Vannety
Oostende
Nieuw
Zelf heb ik altijd in de horeca gestaan en weet daarom de basis van alles wat koken betreft. Ik kan voor u en u kind aangepaste gerechten voorzien en maak dit met veel respect voor u klaar.
Kok aan huis in Bredene (8450) - Francine
Francine
Bredene
Nieuw
Ik werk aan een goed tempo , kan lekker koken en hou de keuken strikt netjes. Heb ook een verzorgt voorkomen en ik straal er gelukkig uit. Hou ook van variatie op het menu.
Kok aan huis in Bredene (8450) - Alicia
Alicia
Bredene
Nieuw
Op de middelbare school heb ik geleerd om te koken. Ik werk nu al 2 jaar vast en moet bijna elke dag koken. Als er dingen zijn die ok nog niet gemaakt heb zoek ik het op of vraag ik het aan de mensen hoe zij het maken
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Oostende: geëvalueerd met 4.5 door 56 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Oostende, prijs kok aan huis Oostende, chef aan huis Oostende, privé kok aan huis Oostende, kok aan huis prijs Oostende, chef-kok Oostende, kok inhuren Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Oostende: wat houdt dat in?

U hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of u wilt eens topgastronomie aan huis? Onze thuis kok nemen het graag van u over. Zij maken heerlijke maaltijden voor u klaar, wanneer u dat wilt. Maar wat houdt een thuis kok Oostende juist in? U denkt misschien niet direct aan een thuis kok Oostende aan te werven wanneer u geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer u eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel duur. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Oostende is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok in huis. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De kok in huis in Oostende zal dan voor u alle ingrediënten kopen en voor u koken. U kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij u thuis of de maaltijden kunnen ook geleverd worden. Sommige thuiskoks in Oostende hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte gerechten tot een gastronomisch diner. U beslist zelf wat u graag zou willen eten of u kunt u laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Oostende?

Een thuis kok in Oostende kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van uw budget en uw verwachtingen. U kan een kok aan huis in Oostende aanwerven voor alledaagse gerechten. Als u het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor uzelf en uw gezin, dan kan een privé kok in Oostende helpen. Denk aan lekkere huisgemaakte maaltijden zoals een simpele groentensla of ovenschotel. U hoeft enkel samen met de kok aan huis in Oostende af te spreken hoeveel keer per week u op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat u wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! U moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel u juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of uw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij uw thuis te organiseren! Hiervoor kunt ook beroep doen op een privé kok in Oostende. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

U hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar u vraagt u af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei maaltijden klaarmaken, gaande van simpele gerechten tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Oostende?

Een thuis kok in Oostende inhuren kan zeer duur klinken, maar er is voor ieders wat wils! De vraagprijs hangt af van verschillende zaken. Zo hangt de kostprijs af van hoeveel gerechten u per week wilt laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het frequenter? Wilt u een kok aan huis in Oostende voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke u beroep wilt doen op een kok aan huis in Oostende speelt een grote rol op de kostprijs van de thuis kok in Oostende.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de privé kok in Oostende zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk anders dan als het voor meerdere mensen is. Hiermee moet u dus rekening houden. Een laatste factor die u in uw achterhoofd moet houden is het soort maaltijd dat u wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de prijs af van de ervaringsniveau van de kok aan huis in Oostende. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de prijs is ook afhankelijk van of u te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kunt u zowel een particuliere kok aan huis in Oostende vinden als een professionele chef. U kunt steeds zien welk ervaringsniveau de kok aan huis in Oostende heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wilt u een idee hebben van de meest frequente dienstaanvragen in kok aan huis in Oostende op Ring Twice? En wilt u vooral een beeld hebben van hoeveel een kok aan huis in Oostende kost? Bekijk onderstaan de tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Oostende
Kok aan huis voor twee tot tien personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mijn boodschappen wil doen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok bij mij thuis€ 15 à € 25/uur Deze dienst aanvragen
Middageten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor gerechten maandag tot vrijdag€ 15 à €25/uurDeze dienst aanvragen
Wilt u een op maat gemaakte prijsaanbieding? Dien dan een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes van onze koks aan huis in Oostende!

Hoe een kok aan huis in Oostende vinden?

U hebt geen zin om te koken? U hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? U hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan uw genodigden voorstellen? U bent dus op zoek naar een privé kok in Oostende. Maar hoe vindt u iemand die zowel lekker kan koken, als binnen uw budget past? En waar u vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een thuis kok te vinden die lekker voor u zal kunnen koken en u van uw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!

U wilt graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verschillende manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij uw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Hebt u een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige maaltijden voor u klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in uw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide begrippen worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een thuis kok en een traiteur in het algemeen hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een kok aan huis kunt u opbellen als u door de week geen tijd hebt om te koken. U hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een kok aan huis kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe u het wilt. Een privé kok kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. U hebt vrienden uitgenodigd, maar u bent geen kei in het koken? Of u wilt ze verrassen met een gastronomisch diner? Een kok aan huis zal u kunnen helpen. U kunt dan zelf kiezen of de kok aan huis bij uw thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel u meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse gerechten tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje


Andere categorieën binnen kok aan huis in Oostende

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden