kok aan huis Aalst

Ontdek talentvolle koks aan huis in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koks in de buurt van Aalst

Yvan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Kok aan huis in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.8/5 (74 reviews)
Hallo! Voor mij is koken een uitlaatklep, het maakt niet veel uit wat ik moet bereiden. Ik ben geen kok, ik wil wel bijleren dus laat iets weten als ik voor jullie iets kan betekenen.
Karin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Kok aan huis in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.92/5 (12 reviews)
Hulp nodig bij het koken of graag een warme maaltijd kant en klaar? Dan bent ik de persoon die hiervoor graag zorgt. Heb aanzienlijk wat ervaring en kan deze eveneens overbrengen naar mensen. Koken voor meerdere personen lukt me evenzeer. Ik ben evneeens bereid vooraf de boodschappen te doen. Misschien tot gauw, groetjes, Karin
Kok aan huis in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik kook al sinds kleins af aan. De kooklessen op school hebben mijn vaardigheden nog verbetert. Nu ben ik een hobbykok en vooral bakker. Pateekes, taarten, enz! Altijd lekker en decoratief. Met plezier en liefde gebakken voor verjaardagen, feestjes, geboortes,...
Kok aan huis in Baardegem (9310) - Lesley
Lesley
Baardegem
5/5 (1 reviews)
Beste Wenst u dat er verzorgd voor jullie gekookt Dan kunnen jullie beroep doen op mijn kookkunsten Hoop op snelle reacties Niet alleen wil ik jullie huisje poetsen en kan ik lekkere maaltijden voor jullie bereiden
Kok aan huis in Erembodegem (9320) - Diyana
Diyana Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Hallo koken is een van mij hobby’s. Ik zal super vinden als ik er kan ook voor jullie koken! Ik ben momenteel wel in de namiddag vrij!Met vriendelijke groet Diyana!
Kok aan huis in Lede (9340) - Katrien
Katrien
Lede
Nieuw
Ik sta heel graag in de keuken, ik help graag mensen om lekker te kunnen eten, ik kook ook heel graag en durf heel veel verschillende recepten te maken, ik experimenteer graag met koken.
Kok aan huis in Gijzegem (9308) - Evelyne
Evelyne
Gijzegem
Nieuw
Ik maak zeer graag gebak en desserts voor feestjes, verjaardagen, ... Mijn specialiteit zijn american cakes (met suikerpasta) met of zonder tekening of geboetseerde decoratie. De taart wordt volledig in het gevraagde thema of volgens wens gemaakt, zowel qua smaak als qua decoratie. Alles wordt mooi afgewerkt en geleverd in een straal van 10 km. Prijzen zijn afhankelijk van de vraag.
Kok aan huis in Aalst (9300) - Sarah
Sarah
Aalst
Nieuw
Hey iedereen, ik kook enorm graag en lekker al sinds mijn 10 jaar. Wil jij mijn kookkunsten proeven? Het gaat je zeker niet teleurstellen. Ik kan simpele gerechtjes maken alsook wat meer complexere dingen.
Kok aan huis in Aalst (9300) - Mieke
Mieke
Aalst
Nieuw
Is koken een probleem ,kan u dit niet wegens ziekte of gewoon omdat het niet lukt..dan zal je geen honger lijden met mij in de buurt ..een vers soepje,patatje of noem maar op ,bij mij staat de stoofpot er vlug op 😋
Kok aan huis in Aalst (9300) - Maria
Maria
Aalst
Nieuw
Ik ben gepassioneerd over het schoonmaken van voedsel Ik ben een goede kok Ik heb 2 jaar in een restaurant gewerkt, ik wil elke dag werken als ik kan, ik ben nieuw in de regio Aalst en ik wil graag geld verdienen
Kok aan huis in Aalst (9300) - Hyusnie
Hyusnie
Aalst
Nieuw
Hello,Ik hou zo veel van koken.Ik kan thuis koken met een bestelling.Ik heb niet professioneel gewerkt, maar ik kook heel goed, ik kan dit zien door het te proberen.
Kok aan huis in Aalst (9300) - Isabelle
Isabelle
Aalst
Nieuw
Hallo iedereen, ik ben Isabelle De Backer, 46 jaar, alleenstaande mama van 3 kinderen, 23, 16 en 14. Ik ben werkzaam als hulpkok in een restaurant. Ik ben een heel sociaal iemand en hou ervan mensen te helpen waar nodig. Ik kan dus koken, huishouden, boodschappen doen, maar hou ook van een gezellige babbel. ik ben ook 3-talig: ned-fr-eng.
Kok aan huis in Aalst (9300) - Linde
Linde
Aalst
Nieuw
Ik maak telkens thuis het eten klaar met onze Hello Fresh box en ben zelf ook een fervente bakster. Ik maak graag taart, cakes, koekjes, ... En allerlei lekkers doorheen de weekends.
Kok aan huis in Aalst (9300) - Natalie
Natalie
Aalst
Nieuw
Ik ben zelf half Grieks half Belg, en heb het koken met de paplepel ingegeven gekregen door mijn griekse moeder. Maar ik kook graag internationale gerechten, dus zeker niet alleen grieks. Hopelijk kan ik binnenkort voor u iets klaarmaken.
Kok aan huis in Denderleeuw (9470) - Eunice
Eunice
Denderleeuw
Nieuw
Ik ben maar een beginner maar kook meestal voor mijn broers en zussen (6personen). Wat ik graag maak is Penne, tacos, fried rice, curry, frietjes met kaassaus, andere rijst en pasta gerechten. En ben altijd bereid om nieuwe dingen te proberen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok Aalst: geëvalueerd met 4.94 door 85 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Aalst, prijs kok aan huis Aalst, chef aan huis Aalst, chef-kok Aalst…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Aalst: wat houdt dat in?

Je hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of je wil eens topgastronomie aan huis? Onze thuiskok nemen het graag van jou over. Zij maken heerlijke maaltijden voor je klaar, wanneer je dat wil. Maar wat houdt een thuiskok Aalst net in? Je denkt misschien niet direct aan een thuiskok Aalst op te bellen wanneer je geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer je eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel chic. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Aalst is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een thuiskok. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten. De thuiskok in Aalst zal dan voor jou alle benodigdheden kopen en voor jou koken. Je kan natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij jou thuis of de maaltijden kunnen ook geleverd worden. Sommige thuiskoks in Aalst hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte maaltijden tot een gastronomisch diner. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten of je kan jou laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Aalst?

Een thuiskok in Aalst kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van jouw budget en jouw verwachtingen. Je kan een thuiskok in Aalst in dienst nemen voor alledaagse maaltijden. Als je het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor jezelf en jouw gezin, dan kan een thuiskok in Aalst helpen. Denk aan gastronomisch huisgemaakte maaltijden zoals een simpele groetelasa of ovenschotel. Je hoeft enkel samen met de thuiskok in Aalst af te spreken hoeveel keer per week je op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat je wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! Je moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel je juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of jouw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij jouw thuis te organiseren! Hiervoor kan je ook beroep doen op een thuiskok in Aalst. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

Je hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar je vraagt je af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei maaltijden klaarmaken, gaande van simpele maaltijden tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Aalst?

Een thuiskok in Aalst inhuren kan zeer chic klinken, maar er is voor ieders wat wils! De kostprijs hangt af van verscheidene factoren. Zo hangt de kostprijs af van hoeveel maaltijden je per week wil laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het vaker? Wil je een kok aan huis in Aalst voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke je beroep wil doen op een kok aan huis in Aalst heeft een grote impact op de kostprijs van de thuiskok in Aalst.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de thuiskok in Aalst zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk anders dan als het voor meerdere genodigden is. Hiermee moet je dus rekening houden. Een laatste factor waarmee je rekening moet houden is het type maaltijd dat je wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de kostprijs af van de ervaringsniveau van de thuiskok in Aalst. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de kostprijs is ook afhankelijk van of je te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kan je zowel een particuliere kok aan huis in Aalst vinden als een profesionnele chef. Je kan steeds nakijken welk ervaringsniveau de kok aan huis in Aalst heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wil je een idee hebben van de meeste gevraagde dienstaanvragen in kok aan huis in Aalst op Ring Twice? En wil je vooral een beeld hebben van hoeveel een kok aan huis in Aalst kost? Bekijk onderstaande tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Aalst
Kok aan huis voor twee tot zes personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok bij mij thuis€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor maaltijden maandag tot zondag€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Wil je een op maat gemaakte prijsaanbieding? Dien dan een aanvraag in en krijg verscheidene prijsoffertes van onze thuiskoks in Aalst!

Hoe een kok aan huis in Aalst vinden?

Je hebt geen zin om te koken? Je hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? Je hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan jouw genodigden voorstellen? Je bent dus op zoek naar een thuiskok in Aalst. Maar hoe vind je iemand die zowel lekker kan koken, als binnen jouw budget past? En waar je vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een thuiskok te vinden die lekker voor jou zal kunnen koken en jou van jouw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!
Je wil graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verscheidene manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij jouw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Heb je een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige maaltijden voor je klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in jouw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een thuiskok en een traiteur in het algemeen hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een thuiskok kan je in dienst nemen als je door de week geen tijd hebt om te koken. Je hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een thuiskok kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe jij het wenst. Een thuiskok kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. Je hebt vrienden uitgenodigd, maar je bent geen kei in het koken? Of je wil ze verrassen met een gastronomisch diner? Een thuiskok zal je kunnen helpen. Je kan dan zelf kiezen of de thuiskok bij jou thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel je meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse maaltijden tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen kok aan huis in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden