kok aan huis Nijlen

Ontdek talentvolle koks aan huis in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koks in de buurt van Nijlen

Kok aan huis in Lier (2500) - Elke
Elke
Lier
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben Elke, 45 jaar. Koken is al van jongs af mijn passie. Als ik een dipje heb en ik ga koken ben ik helemaal terug gelukkig. Ik geef kooklessen aan leerlingen van het derde- zesde middelbaar. Dus als je zelf geen zin hebt om te koken ben je bij mij aan het juiste adres.
Vanderhoven is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Kok aan huis in Putte (2580) - Vanderhoven
Vanderhoven
Putte
5/5 (6 reviews)
Veel ervaring met koken, grote of kleine parties. Dieet koken, allemaal geen probleem. Groenten klaarmaken voor viezer of liever een cake. Allemaal met veel plezier gemaakt
Kok aan huis in Grobbendonk (2280) - Vicky
Vicky
Grobbendonk
4.5/5 (4 reviews)
ik hou erg van koken en ben zelf veganistisch en heb geleerd vele gerechten in een vegan jasje te steken,ik kan je helpen met maaltijden voor te bereiden gezonde snacks te maken en zo verder
Kok aan huis in Lier (2500) - Maggy
Maggy
Lier
4.0/5 (1 reviews)
ik heb een studie van grootkeuken gevolgd en deze met succes afgerond. Ik kook dagelijks thuis. ik beschik momenteel niet over een auto. Ik kan me alleen verplaatsen met fiets of openbaar vervoer. Ik kook zeer graag.
Kok aan huis in Lier (2500) - Nur
Nur
Lier
5/5 (1 reviews)
Al van kınds af aan ben geïnteresseerd in koken. Iedereen houdt van het eten dat ık kook. Sinds ik twee jonge kinderen heb, ken ık een gezonde variëteit aan eten. Ik heb ook een goede beheersing van de Turkse keuken.
Kok aan huis in Zoersel (2980) - Kristel
Kristel
Zoersel
5/5 (1 reviews)
Ik kook super graag voor andere mensen. Zo ontspannend. Zoek ook altijd verschillende recepten op zodat het nooit eentonig word. Altijd leuk om dingen uit te testen
Kok aan huis in Broechem (2520) - Eva
Eva
Broechem
5/5 (1 reviews)
Als ik andere kan helpen door een lekker potje te koken dan doe dit graag! Ik ben van vele soorten keukens thuis. Ik kan met verscheidenheid koken en met veel liefde.
Kok aan huis in Boechout (2530) - Liesanne
Liesanne
Boechout
Nieuw
Mijn passie is voornamelijk desserts maar hapjes vind ik ook heel leuk. Een mooie presentatie van hapjes en desserts vind ik belangrijk. Een hoofdmaaltijd moet vooral goed smaken en liefst ook veel groenten bevatten.
Kok aan huis in Wommelgem (2160) - Dries
Dries
Wommelgem
Nieuw
Geen zin om te koken? Een drukke werkweek? Elke maand maak ik een vast menu met een voorgerecht-hoofdgerecht-dessert waar je uitkiezen kan. Ophalen doe je in Wommelgem, even opwarmen en klaar!
Kok aan huis in Ranst (2520) - Linda
Linda
Ranst
Nieuw
Hallo iedereen, Koken is mijn hobby en heb diploma hulpkok van Piva. Ik geef workshops aan kookliefhebbers, maak buffet en desserten ed. voor feestjes en kook soms dagelijkse kost bij mensen thuis (hulpbehoevend, geen tijd enz..) Heb hier tijd voor vrijgekregen daar ik jong gepensioneerd ben, doe het zeer graag en zie het zeker zitten om jullie van mijn kookkunst te laten proeven! Tot snel!
Kok aan huis in Lier (2500) - Cindy
Cindy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Koken is een echte hobby voor mij! Ik mag niet stoefen over mezelf maar als ik eerlijk mag zijn, ik kan toch wel een deftig stukje koken! Vrienden uitnodigen voor een lekker diner -van hapje tot koekje bij de koffie- is voor mij een echte uitlaatklep!
Kok aan huis in Schilde (2970) - Fien
Fien
Schilde
Nieuw
Hallo, ik ben Fien. Ik ben een jonge leerkracht die graag een centje bij verdient. Ik kook zelf regelmatig een lekker potje. Ik maak geen haute cuisine, maar ik maak wel lekkere, eenvoudige gerechten. Hopelijk vinden jullie het ook lekker!
Kok aan huis in Ranst (2520) - Helene
Helene
Ranst
Nieuw
Ik ben zelf hobby kok. Ik kook graag in mijn vrije tijd. Mijn beste gerechten zijn soepen en vleesgerechten. Dessertjes kan ik ook, maar dit is minder mijn dada.
Kok aan huis in Koningshooikt (2500) - Nance
Nance
Koningshooikt
Nieuw
Koken van lekkere basis en andere gerechten, gezonde maaltijden bereiden voor mensen die wel eens iets anders willen proberen.... u vraagt , wij draaien, boodschappen en opruimen beetje poetsen kunnen daar ook bij horen , strijken kan ook , die haal ik op of doe hem bij u thuis 😉
Kok aan huis in Halle (2980) - Kristel
Kristel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Halle
Nieuw
mijn job ik koken , mijn hobby is koken en mijn passie is koken , en als ik nog enkele uurtjes vrij heb :-) Dan zit ik meestal met mijn neus in kookboeken of voor mijn laptop op zoek naar nieuwe ideetjes
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok Nijlen: geëvalueerd met 4.79 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Nijlen, prijs kok aan huis Nijlen, chef aan huis Nijlen, chef-kok Nijlen…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Nijlen: wat houdt dat in?

Je hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of je wil eens topgastronomie aan huis? Onze kok in huis nemen het graag van jou over. Zij maken heerlijke maaltijden voor je klaar, wanneer je dat wil. Maar wat houdt een kok in huis Nijlen net in? Je denkt misschien niet direct aan een kok in huis Nijlen in dienst te nemen wanneer je geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer je eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel chic. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Nijlen is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok in huis. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten. De kok in huis in Nijlen zal dan voor jou alle benodigdheden kopen en voor jou koken. Je kan natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij jou thuis of de maaltijden kunnen ook geleverd worden. Sommige koks in huis in Nijlen hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte maaltijden tot een gastronomisch diner. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten of je kan jou laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Nijlen?

Een kok in huis in Nijlen kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van jouw budget en jouw verwachtingen. Je kan een kok in huis in Nijlen inschakelen voor alledaagse maaltijden. Als je het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor jezelf en jouw gezin, dan kan een kok in huis in Nijlen helpen. Denk aan delicieuse huisgemaakte maaltijden zoals een simpele groetelasa of ovenschotel. Je hoeft enkel samen met de kok in huis in Nijlen af te spreken hoeveel keer per week je op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat je wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! Je moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel je juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of jouw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij jouw thuis te organiseren! Hiervoor kan je ook beroep doen op een kok in huis in Nijlen. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

Je hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar je vraagt je af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei maaltijden klaarmaken, gaande van simpele maaltijden tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Nijlen?

Een kok in huis in Nijlen inhuren kan zeer chic klinken, maar er is voor ieders wat wils! De prijs hangt af van verscheidene zaken. Zo hangt de prijs af van hoeveel maaltijden je per week wil laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het regelmatiger? Wil je een kok aan huis in Nijlen voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke je beroep wil doen op een kok aan huis in Nijlen heeft een grote impact op de prijs van de kok in huis in Nijlen.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok in huis in Nijlen zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk anders dan als het voor meerdere genodigden is. Hiermee moet je dus rekening houden. Een laatste factor waarmee je rekening moet houden is het soort maaltijd dat je wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de prijs af van de ervaringsniveau van de kok in huis in Nijlen. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de prijs is ook afhankelijk van of je te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kan je zowel een particuliere kok aan huis in Nijlen vinden als een profesionnele chef. Je kan steeds nakijken welk ervaringsniveau de kok aan huis in Nijlen heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wil je een idee hebben van de meest frequente dienstaanvragen in kok aan huis in Nijlen op Ring Twice? En wil je vooral een beeld hebben van hoeveel een kok aan huis in Nijlen kost? Bekijk onderstaande tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Nijlen
Kok aan huis voor twee tot tien personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mijn boodschappen wil doen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Middageten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor maaltijden maandag tot donderdag€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Wil je een op maat gemaakte prijsofferte? Dien dan een aanvraag in en ontvang verscheidene prijsaanbiedingen van onze koks in huis in Nijlen!

Hoe een kok aan huis in Nijlen vinden?

Je hebt geen zin om te koken? Je hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? Je hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan jouw genodigden voorstellen? Je bent dus op zoek naar een kok in huis in Nijlen. Maar hoe vind je iemand die zowel lekker kan koken, als binnen jouw budget past? En waar je vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een kok in huis te vinden die lekker voor jou zal kunnen koken en jou van jouw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!
Je wil graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verscheidene manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij jouw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Heb je een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige maaltijden voor je klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in jouw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide begrippen worden dikwijls door elkaar gehaald. Hoewel een kok in huis en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een kok in huis kan je in dienst nemen als je door de week geen tijd hebt om te koken. Je hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een kok in huis kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe jij het ziet. Een kok in huis kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. Je hebt vrienden uitgenodigd, maar je bent geen kei in het koken? Of je wil ze verrassen met een delicieuse diner? Een kok in huis zal je kunnen helpen. Je kan dan zelf kiezen of de kok in huis bij jou thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel je meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse maaltijden tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen kok aan huis in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden