kok aan huis Nijlen

Kok aan huis Nijlen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Nijlen: Onze selectie dienstverleners

Kok aan huis in Grobbendonk (2280) - Vicky
Vicky
Grobbendonk
4.5/5 (4 reviews)
ik hou erg van koken en ben zelf veganistisch en heb geleerd vele gerechten in een vegan jasje te steken,ik kan je helpen met maaltijden voor te bereiden gezonde snacks te maken en zo verder
Kok aan huis in Lier (2500) - Nur
Nur
Lier
5/5 (1 reviews)
Al van kınds af aan ben geïnteresseerd in koken. Iedereen houdt van het eten dat ık kook. Sinds ik twee jonge kinderen heb, ken ık een gezonde variëteit aan eten. Ik heb ook een goede beheersing van de Turkse keuken.
Kok aan huis in Broechem (2520) - Eva
Eva
Broechem
5/5 (1 reviews)
Als ik andere kan helpen door een lekker potje te koken dan doe dit graag! Ik ben van vele soorten keukens thuis. Ik kan met verscheidenheid koken en met veel liefde.
Kok aan huis in Vorselaar (2290) - Aicha
Aicha
Vorselaar
5/5 (1 reviews)
Ik kook sinds mijn 10de, ik heb dus jaren ervaring en ik kook voor veel mensen *groot gezin* en voor 1 iemand, (bv iemand zichzelf niet kan verzorgen* dan kook ik elke dag voor degene, ik heb ook kooklessen vroeger op school gevolgd en in restauranten gewerkt dus overal.
Kok aan huis in Nijlen (2560) - Kevin
Kevin
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Ik kook gezond, divers en lekker. Dankzij mijn kennis over sport & voeding weet ik wat goed voor je is, maar ook hoe dit lekker te maken. Ik hou rekening met jouw voorkeuren en kan vooruitplannen.
Kok aan huis in Nijlen (2560) - Anouska
Anouska
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Nood aan even een maaltijd op te pikken en u uit de nood te helpen? Laat een berichtje en 's avonds staat uw potje klaar. De gewone Vlaamse en de Italiaanse kost .
Kok aan huis in Ranst (2520) - Linda
Linda
Ranst
Nieuw
Hallo iedereen, Koken is mijn hobby en heb diploma hulpkok van Piva. Ik geef workshops aan kookliefhebbers, maak buffet en desserten ed. voor feestjes en kook soms dagelijkse kost bij mensen thuis (hulpbehoevend, geen tijd enz..) Heb hier tijd voor vrijgekregen daar ik jong gepensioneerd ben, doe het zeer graag en zie het zeker zitten om jullie van mijn kookkunst te laten proeven! Tot snel!
Kok aan huis in Ranst (2520) - Helene
Helene
Ranst
Nieuw
Ik ben zelf hobby kok. Ik kook graag in mijn vrije tijd. Mijn beste gerechten zijn soepen en vleesgerechten. Dessertjes kan ik ook, maar dit is minder mijn dada.
Kok aan huis in Koningshooikt (2500) - Nance
Nance
Koningshooikt
Nieuw
Koken van lekkere basis en andere gerechten, gezonde maaltijden bereiden voor mensen die wel eens iets anders willen proberen.... u vraagt , wij draaien, boodschappen en opruimen beetje poetsen kunnen daar ook bij horen , strijken kan ook , die haal ik op of doe hem bij u thuis 😉
Kok aan huis in Herenthout (2270) - Evie
Evie
Herenthout
Nieuw
Dessertjes Belgische kost Hapjes
Kok aan huis in Zandhoven (2240) - Oxana
Oxana
Zandhoven
Nieuw
Koken is mijn passie en hobby, de gerechten die Ik aanbied zijn afkomstig uit de Mediterraanse keuken, Moldavische en Russische keuken. Ik gebruik alleen bio producten.
Kok aan huis in Koningshooikt (2500) - Angela
Angela
Koningshooikt
Nieuw
- 12 jaar ervaring in horeca - diploma voedingsleer -en dieetkunde - van klassieke belgische/franse keuken tot aziatische fusion. - ook voor beginners - kruidenleer - combinatieleer - seizoensgebonden - ook vegan
Kok aan huis in Koningshooikt (2500) - Roos
Roos
Koningshooikt
Nieuw
Ik ben niet de beste kok in de wereld, maar ik ben ook geen kluns in de keuken. Met een recept kan ik zo goed als alles maken. Als ik kook kan ik even met iets bezig zijn waar ik niet te hard voor moet stressen. Koken is dus eigenlijk een uitlaatklep.
Kok aan huis in Grobbendonk (2280) - Tommy
Tommy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grobbendonk
Nieuw
Overdag ben ik voornamelijk bezig met het bereiden van gezonde simpele gerechten, alles wat het lichaam nodig heeft met liefde bereid! Dit kan zowel geleverd of bij u thuis bereid.
Kok aan huis in Lier (2500) - Tamara
Tamara
Lier
Nieuw
Ik kook elke dag voor mijn gezinnetje. Zelf experimenteer ik graag. De keuken kent dan ook geen geheimen voor mij. Ik kook al mee van kleins af aan & vind dit zo leuk te doen. Ik sta zeker ook open om voor meerdere dagen te koken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koks in Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Website funktioneert goed, snel iemand gevonden ,die bovendien zeer goed gewerkt heeft. Bovendien is de werknemer verzekerd enz ”
Yvan
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
“ Super makkelijk platform om iemand te vinden die je kan helpen. Heb het toevallig ontdekt en ga er zeker nog gebruik van maken. Misschien ook als dienstverlener zelfs. Een ontdekking! ”
Vasilica Crina
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Nijlen: geëvalueerd met 4.92 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Nijlen, prijs kok aan huis Nijlen, chef aan huis Nijlen, privé kok aan huis Nijlen, kok aan huis prijs Nijlen, chef-kok Nijlen, kok inhuren Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan kok aan huis in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden