herstelling huishoudtoestellen Kapellen

Herstelling huishoudtoestellen in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen Kapellen

Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2050) - Samir
Samir
Antwerpen
5/5 (17 reviews)
Als ik u kan helpen met het repareren van een klein of groot huishoudelijk apparaat doe ik dat met veel plezier! Maken is toch altijd beter dan iets weggooien. Laat met weten wat er mis is en ik probeer u zo goed en zo snel mogelijk te helpen.
Younes is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudelektro reparateur in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
4.71/5 (14 reviews)
Elektromechanische apparatuur is mijn passie. Ik krijg voldoening uit het probleemoplossend denken bij het repareren van huishoudelektro. Naast een goede theoretische kennis van de elektromechanica (uit mijn studies) beschik ik ook over praktische ervaring. Dit komt doordat ik regelmatig apparatuur repareer, denk maar aan naaimachines, wasmachines, diepvriezers, etc.
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2060) - Ricardo
Ricardo
Antwerpen
4.67/5 (12 reviews)
Lang als hersteller en installateur gewerkt voor Elektro Loeters van alles wat elektro toestellen, vaatwasser, wasmachine, droogkast, oven en kookplaat
Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Riyadh
Riyadh
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik herstel ook wasmachines, ovens en koelkasten. Ook alle andere huishoudelektro kan ik. Ik reken een vaste prijs zonder onderdelen. Dit is nog steeds voordeliger dan een echte firma en voor hetzelfde werk!
Huishoudelektro reparateur in Merksem (2170) - Yousri
Yousri
Merksem
5/5 (1 reviews)
Momenteel werk ik als elektricien bij Engie Fabricom en zou ik graag wat bijverdienen. Ik ben telkens beschikbaar in het weekend. Hieronder staan een paar weetjes over mij en mijn specialisaties: *2jaar ervaring als elektricien/meet&regel technieker bij Engie Fabricom *beschikt over eigen voertuig en materiaal *schema's aanpassen, verlichting/stopcontacten plaatsen, storingszoeken,....
Huishoudelektro reparateur in Brasschaat (2930) - Koenraad
Koenraad Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Met mijn opleiding als electrotechnieker heb ik een goede basis electronica geleerd en genoeg gezond verstand meekreeg om de meeste fouten op huishoudmachines op te lossen, tevens mijn ervaring in de industriële vaatwassersector voor een bekend Duits merk steunt mijn kennis
Huishoudelektro reparateur in Kalmthout (2920) - Luc
Luc
Kalmthout
Nieuw
Hallo, Ik ben Luc en woon in Kalmthout. Ik sleutel al verschillende jaren aan allerlei fietsen. Dit is echt een passie van mij. Momenteel volg ik ook een opleiding tot fietshersteller om in de nabij toekomst zelfstandig in bij beroep te worden. Ik ben constant op zoek naar alle soorten fietsen om te herstellen/onderhouden. Heb je geen zin om je fiets te herstellen of heb je te weinig kennis breng hem naar mij. Goedkoper en ik doe ervaring op. Een win winsituatie.
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2060) - James
James
Antwerpen
Nieuw
Ik heb 1 jaar elektro gevolg op school en dit ligt me wel, ik vervang lusters repareer elektro enzovoort. Ik ben graag bezig met mijn handen.
Huishoudelektro reparateur in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Brasschaat
Nieuw
Herstellingen apparatuur aan huis of in eigen atelier.
Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Dennis
Dennis
Deurne
Nieuw
Als technieker ben ik het gewoon om dingen te herstellen, van grote instalaties tot zeer kleine toestellen. Geen uitdaging is teveel! U kan dus gerust beroep op mij doen.
Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Habet
Habet
Deurne
Nieuw
Sinds klein al was ik steeds samen met mijn vader en opa aan het klussen aan alles in huis. Al was het van een reparatie van de afstandsbediening tot het verbeteren van de wifi in het huis of aanleggen van nieuwe verlichting. Er is geen taak die me afschrikt :)
Huishoudelektro reparateur in Brecht (2960) - Stanny
Stanny
Brecht
Nieuw
Herstellingen niet alledaagse zaken, tuinbouwmachines,machines,constructies,verbrandingsmotoren,campers,caravans bijstand bij technische problemen advies.
Huishoudelektro reparateur in Kapellen (2950) - Maarten
Maarten
Kapellen
Nieuw
Ik werk als onderhoudstechnieker voor smulders. Dit houdt in dat ik alle machines en apparatuur werkende moet houden. Dus fouten zoeken en oplossen doe ik met plezier. Verder bouw ik als hobby synthesizers van 0. Los met liefde je probleem op.
Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Mohmed
Mohmed Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
Het plaatsen van electro, bv in keukens en afwerking. Ik werk fijn en netjes af naar de klant toe. Als je iemand zoekt die het naar je wensen wilt moet je bij de Mo zijn. Ben een man van woord en luistert graag naar de klant.
Huishoudelektro reparateur in Brasschaat (2930) - Jamila
Jamila
Brasschaat
Nieuw
Alle klein elektro kan ik zelf openen en terug aansluiten en ook een wasmachien aanluiten of andere. Lampen vervangen of aansluiten. Televisie aansluiten of resetten en zoveel meer.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Platform dat mensen met mekaar in verbinding brengt om dagelijkse problemen op te lossen die men zelf niet kan uitvoeren. ”
Hormoz
“ Ik ben blij dat ik Ring Twice gevonden heb voor de kleinere klussen waarvan ik nooit wist aan wie ik ze moest vragen. ”
Patrick
“ Ik ben een nieuwe gebruiker dus nog niet zoveel ervaring. Heel gebruiksvriendelijk, duidelijk, ... ”
Sven
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen Kapellen: geëvalueerd met 4.9 door 49 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis Kapellen, klein elektro laten herstellen Kapellen, wasmachine reparatie Kapellen, herstelling huishoudtoestellen Kapellen, herstelling wasmachine Kapellen, koelkast reparatie aan huis Kapellen, technieker wasmachine Kapellen, reparatie elektrische toestellen Kapellen, koelkast herstellen Kapellen, reparatie vaatwasser Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen herstelling huishoudtoestellen in Kapellen

De laatste aanvragen in de categorie huishoudelektro reparateur in Kapellen

Miele stofzuiger herstel mogelijk monteur? - Stofzuiger schakelaar valt steeds uit - Herstelling AEG vaatwasser - Aardlek storing op Smeg oven - reparatie inbouwkoffiemachine - Reparatie wasmachine AEG - SMEG ijskast lekt water - Onderhoud Zanussi built-in propaan gasvuur - bosch afwasmachine pomp defect? - Combi micro oven whorlpool crisp - Herstel van (vriesvak van) Whirlpool inbouw koelkast - Bosch vaatwasmachine - VAATWASSER MIELE G6230SC - CIRCULATIEPOMP VAATWASSER MIELE G6230SC - droogkast - LG wasmachine kledingstuk tussen trommel - Herstelling Droogkast - Wasmachine - Was blijft nat - Dampkap Bosch condensator - Herstellen vaatwasser whirlpool - Herstel wasmachine Bosch, 2013 gevraagd. - Herstelling oven Delonghi - Riem plaatsen droogtrommel
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden