klusser Stabroek

Ontdek talentvolle klussers in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Stabroek

Klussen in Stabroek (2940) - Jurgen
Jurgen
Stabroek
4.5/5 (18 reviews)
Ik ben een belgische man van 37 jaar en werk al 18 jaar in de bouw (villabouw). Ik doe voornamelijk dakwerken (dakkapellen, isoleren,...)/binnenschrijnwerk en bekisten. Beton, gyproc, schilderen, ramen, deuren, laminaat, kasten,...het is voor mij allemaal geen probleem! Ook mag u mij contacteren voor onderhoud van de tuin! bel me!
Klussen in Stabroek (2940) - Steven
Steven
Stabroek
4.94/5 (17 reviews)
Van opleiding electricien en autotechnicus. Ruime ervaring met allerhande kluswerk, waaronder: - Elektrische installaties (bij)plaatsen. - Internetbekabeling en wifi installeren. - Tuinwerk. - Kranen vervangen. - Huishoudelijke toestellen plaatsen en aansluiten. - Meubels de- en monteren. - Verhuiswerk. -
Klussen in Stabroek (2940) - David
David Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stabroek
4.89/5 (9 reviews)
Hallo, mijn naam is David Wecker van DW Electrics, zelfstandige elektricien in bijberoep. Ik hou mij voornamelijk bezig met de elektrische problemen van uw woning. Zoals bv: Zekeringkasten vervangen, schema's opstellen, keuringspunten oplossen,.... Ruime ervaring, in het verleden ook gewerkt als keurder, dus ik weet als geen ander hoe uw installatie in orde moet zijn. Steeds Vrijblijvende offerte.
Klussen in Stabroek (2940) - Hamid
Hamid
Stabroek
5/5 (7 reviews)
Hallo ik ben Hamit 35 jaar uit Antwerpen ben technieker van centrale Verwarming. Ik zou graag willen bijverdienen in mijn vrijtijd . Want heb dat nodig. Ik heb ervaring als loodgieter En centrale verwarming monteur Ben heel goede vakman ik zou graag ook willen bewijzen . Als ik de kans krijgt. Ik spreek Nederlands en Engels Gr .....
Klussen in Stabroek (2940) - Robin
Robin
Stabroek
5/5 (5 reviews)
Hoi, Nu de verbouwing van ons huis klaar is, zou ik graag wat centjes bijverdienen. Ik heb er alles gedaan. Metselwerk, schrijnwerkerij, loodgieterij, chappen, vloeren.... Trappen zelf gemaakt. Als ook daktimmer, keuken, badkamer in betoncire, ingemaakte kasten, keukenblad in beton, schilderen, meubels maken, enz... Het resultaat mag er zijn en daar ben ik fier op. Elke klus is mogenlijk.
Klussen in Stabroek (2940) - Dylan
Dylan
Stabroek
5/5 (5 reviews)
Hallo ik ben dylan ik ben 21 jaar Ik ben klussjesman en schrijnwerker. Ik ben niet vies van werk. Heeft u een jobje dan help ik jou graag :) En dat aan een goedkopen prijs. Je kan me altijd bereiken zelfs in het weekend
Klussen in Stabroek (2940) - Jorden
Jorden
Stabroek
4.75/5 (4 reviews)
Dag allemaal, Mijn naam is Jorden en ben een jonge arbeider uit Stabroek. Ik ben 22 jaar en zou graag wat willen bijklussen. Niet alleen omdat ik graag een centje bijverdien, maar ook omdat ik het fijn vind om mensen te helpen Ik vind het niet erg om mijn handen vuil te maken en ben best handig. Ik ben sinds kort in het bezit van rijbewijs CE dus voor een transport ben ik ook altijd wel te vinden
Klussen in Stabroek (2940) - Gert
Gert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stabroek
5/5 (4 reviews)
Hallo, ik ben Gert. Ik heb 18jaar in de bouwsector gewerkt eerst als technieker en later als manager. Ik heb 2 jaar als docent klimatisatie gedoceerd en ben nu al even een technische uitdaging aangegaan in de petrochemie. Ik ben zelfstandige in bijberoep regio Noord-Antwerpen omdat ik dolgraag nieuwe zaken maak en mensen ontmoet. Ik doe Sanitair, Airconditioning, Verwarming, Elektra,...
Klussen in Stabroek (2940) - Marc
Marc
Stabroek
5/5 (3 reviews)
Hallo, en wil nog één tot twee dagen per week bij klussen zoals schilderen en behangen, vloeren en laminaat plaatsen, en nog vele andere klussen zoals het plaatsen van gyproc en dergelijke. Heb al veel gedaan in mijn verleden.
Klussen in Stabroek (2940) - Chris
Chris
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Hoi allemaal, ik ben Chris uit Stabroek. Ik werk in shiften in de openbare sector en zou wat willen bijverdienen in mijn vrije tijd. ik ben 47 jaar en doe thuis alle klussen zelf. daar ik met mijn shiftwerk 3 weken aan 1 stuk werk en 3 weken thuis ben, heb ik wel wat vrije tijd. deze zou ik graag invullen door anderen te helpen.
Klussen in Stabroek (2940) - Amoury
Amoury
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben amoury, na mijn vast werk doe ik nog verschillende klusjes. Vooral sanitair en verwarming gericht. Hier heb ik ook een diploma van en enkele jaren ervaring. Ook andere kleine klusjes daar kan u me altijd voor contacteren.
Klussen in Stabroek (2940) - Jean-pierre
Jean-pierre
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben een recent gepensioneerde, gediplomeerde elektricien. Graag electriciteitswerken en aanverwanten zoals onder andere parlofonie, etc…liever geen kap en slijpwerk aub Ik ben alle dagen beschikbaar.
Klussen in Stabroek (2940) - Michael
Michael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal! Ik ben Michael, een allround klusser in bijberoep. Veel van mijn ervaring heb ik opgedaan door mee te werken met andere aannemers alvorens ik een groot renovatieproject ben begonnen. Tijdens dat project heb ik nog meer ervaring opgedaan, bijgeleerd over de huidige technieken en heb ik het nodige professionele gereedschap aangeschaft. Als ik je kan helpen, ben ik er voor jou.
Klussen in Stabroek (2940) - Olivier
Olivier
Stabroek
Nieuw
Hoi ik ben Olivier 30 jaar. Wonende te Stabroek. Ik klus in men vrije tijd graag wat bij. Ik heb een grote camionette en remorque dus kan eventueel ook dingen verplaatsen afgraven of verhuizen. Heb veel materiaal laat maar weten wat er moet gebeuren en ik kom graag kijken.
Klussen in Stabroek (2940) - Jade
Jade
Stabroek
Nieuw
Hey, mijn naam is Jade en ik ben 16 jaar. Ik volg een TSO opleiding tuinbouw, maar ben ook heel graag met dieren bezig. Ik ben redelijk handig en gestructureerd, maar wel verlegen. Zelf geef ik op woensdag namiddag zwemles aan kinderen tussen 3-10 jaar. Ik schrijf mij in op deze site om wat nieuwe ervaring op te doen. Misschien tot binnenkort!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ SUPER SERVICE OP EEN ZEER SNELLE SERVICE!!!!!!!!!!!!!!! Proficiat RING TWICE ”
Philippe
“ Je krijgt een mooi beeld van wie beschikbaar is voor de klus die je wil laten uitvoeren. ”
Michael
“ Gemakkelijk en snel - als je zelf iemand moet zoeken voor een karwei ben je wel even langer bezig - als je al iemand betrouwbaar vindt ! ”
Henri
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Stabroek: geëvalueerd met 4.93 door 76 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Stabroek, klussen in huis Stabroek, klusjes gezocht Stabroek, karweien Stabroek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Stabroek

Verleggen stopcontact + betegelen spatwand keuken - Vaatwasser Siemens defect - Dakherstellen (lek in het dak van 1/2 dakpannen groot) - VERSCHILLENDE DINGEN OPHANGEN - Renovatie badkamer - laminaat leggen en douchecabine plaatsen - garagepoort automatiseren - schilderen van plafond alsook bergplaats - Chapevloer aanleggen - Afgekeurde electriciteit in orde maken, onder andere aardingen, stopcontacten en uitbreiding; leidingen , stopcont - Electriciteit bijleggen in de garage - Aansluiten extra kamer - Montage tuinmeubelen - Kleine werken - Terraspad leggen. - koper ligt bloot, nieuwe kabel trekken - afwerken zijgevel (6x6m) - Terraspad aanleggen - allerlei - Afwerking zolder - Herstel plat dak van een garage - Appartement instapklaar maken voor huurder - Herstellen adakafvoer - Plaatsen duivenpinnen - vraag - vraagje
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden