Vind de beste klusjesman van Kapellen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klusjesman in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
4.96/5 · 67 reviews
2950 Kapellen
Hallo mijn naam is Ronny .Doe allerlei klussen groot en klein! Vervangen en op voegen van tegels, terrastegels en andere! Kleine herstellingen aan huizen. Maken van vliegenramen. Vervangen van kraan en ophangen van lampen en rookmelders. En vele andere klusjes waar Ik U graag mee wil helpen! Werk netjes en laat alles proper achter. Bekijk zeker mijn evaluaties van de vorige tevreden klanten!
Klusjesman in Kapellen (2950) - Benjamin
Benjamin
4.95/5 · 38 reviews
2950 Kapellen
Klusjesman met ruime ervaring: meubels, schilderwerken, afbraakwerken, montages van rekken,... vervoer van materialen met mijn lichte vrachtwagen, tuinwerken,...
Klusjesman in Kapellen (2950) - Marc
Marc Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 9 reviews
2950 Kapellen
BESTE ik heb 34 jaar ervaring in bijna alle soorten van klussen , waarvan 17 jaar in probleemgevallen van oude huizen en appartementen , ik werk regelmatig samen met de bouwheer/dame samen om de klus tot een goed einde te brengen .ook geef ik graag en gratis advies indien u meerdere klussen te doen heeft .
Klusjesman in Kapellen (2950) - Sven
Sven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 9 reviews
2950 Kapellen
Ik heb reeds veel ervaring opgedaan in het verbouwen van onze eigen woning en de raad van familie en vrienden heeft me ook al veel geholpen en geleerd. Dus voor klussen groot en klein ben ik zeker beschikbaar.
Klusjesman in Kapellen (2950) - Ronald
Ronald
4.4/5 · 5 reviews
2950 Kapellen
Als doe-het-zelver heb ik een ruime ervaring opgedaan met schilderen, behangen, vloeren, tegelen, terrassen aanleggen, het plaatsen van houten tuinhuisjes en garages en het aanleggen van tuinen.
Klusjesman in Kapellen (2950) - Kevin
Kevin
5/5 · 4 reviews
2950 Kapellen
Klusjesman met ervaring, werk al enige tijd in de bouwsector, ben heel handig op veel vlakken en werk altijd zo goed en proper als ik kan. Verplaatsen is geen probleem en heb een ruim assortiment gereedschap om bijna elke klus te kunnen klaren.
Klusjesman in Kapellen (2950) - Rudy
Rudy
5/5 · 3 reviews
2950 Kapellen
Heykes ik ben een handige harry heb jaren ervaring in het klussen in grote bedrijven kan de centen momenteel goed gebruiken zit in een scheiding mvg
Klusjesman in Kapellen (2950) - Caro
Caro
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Als u heb kleine reparatie maar geen zin of niemand ka voor u doen , Ik kom u graag helpen , door renovatie en verbouwen van mijn huis heb ik veel ervaring met alle klus werken .
Klusjesman in Kapellen (2950) - Patrick
Patrick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Hallo iedereen, welkom op het profiel van een veelzijdige klusjesman. Omdat klussen als een soort hobby voor mij is heb ik door de jaren heen de nodige ervaringen opgedaan.
Klusjesman in Kapellen (2950) - Daniel
Daniel
Nieuw
2950 Kapellen
Ik heb ervaring in grote en kleine woning renovaties, kleinere werken ( gyproc, elektriciteit, loodgieterij, ... ) voer ik zelf uit, voor grotere werken zoek ik de meest geschikte specialist/aannemer. Ik doe eveneens vervoer van personen en kleine goederen in de provincie Antwerpen;
Klusjesman in Kapellen (2950) - Maxim
Maxim
Nieuw
2950 Kapellen
Kleinere klusjes geen probleem
Klusjesman in Kapellen (2950) - Roel
Roel
Nieuw
2950 Kapellen
hoi ik doe kleine klussjes zoals lampen vervangen gordijnen hangen monteeren van meubels dakgoot leegmaken kleine ontstoppingen en ik bezit eigen matriaal
Klusjesman in Kapellen (2950) - Maarten
Maarten
Nieuw
2950 Kapellen
Verbouwen is altijd een bron van genot geweest. Tevens omdat ik dan eens stevig kan presteren en ook mijn kunnen kan laten zien. Mijn vaardigheid om elk probleem op een creatieve manier op te lossen komt hier zeker van pas als ook men drang om alles zo perfect mogelijk af te leveren. Twijfel niet en laat me de volgende klus voor je klaren.
Klusjesman in Kapellen (2950) - Steven
Steven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2950 Kapellen
Ik heb een lange ervaring met het verbouwen van huizen.Ik heb een kennis en een passie voor authentieke interieurs .Ik ben ook sterk in het mee creatief denken ,van kleine werken tot totaalconcepten.
Klusjesman in Kapellen (2950) - Leon
Leon
Nieuw
2950 Kapellen
Door mijn job als industrieel onderhoudstechnieker, en de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de bouw van mijn nieuwbouw woning weet ik dat er voor alles een oplossing bestaat in de bouw en kluswereld. Ik zoek graag mee naar een oplossing op maat en voer deze uit!

Klusjesdienst Kapellen: geëvalueerd met 4.92 door 137 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusjesman Kapellen, klusjesdienst Kapellen, goedkope klussenier Kapellen, montage IKEA meubels Kapellen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Thomas raadt Daniel aan Daniel
“ Eerste ervaring van super positief, wel eerst enkele moeilijke communicaties, maar dat heeft eer met de mens als met de site te maken. ”
metselwerk, plaatsen raam, kleven vloer, gyproc
Frans raadt Filip aan Filip
“ deze eerste keer was positief maar het is te vroeg om meer feedback te geven ”
ophangen hanglamp
Lisa raadt Roland aan Roland
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Kapellen

Isolatie zolder - Gyprocwerken - betonplaat gieten - Stuc werk en verbouwing klusjes - Klusjesman gezocht - Bomen zagen heg verplaatsen snoeien (4) - offerte voor herstellen waterschade - Moderniseren balustrade achterzijde Lijsterbesln - Plinten plaatsen en plinten opvoegen - afbraak& Afvoeren parket en tegelvloer tbv Renovatie living Lijsterbesln Kapellen - Renoveren van een loods - Proper maken dakgoot - volledig vernieuwen van houten hekwerk balkons - Glazenwasser - Asbest Inspectie - Grint leggen en onkruid weghalen - Afbraak, verwijderen marmeren vloer en afvoeren - Bezettingswerken 2 muren - Verwijderen uitgegraven tuingrond uit tuin - Oplossing voor te grote gaten plafond (verlichting) - Klusjesman voor diverse werkzaamheden (2) - Klusjesman voor diverse werkzaamheden - Tuinschutting beitsen - Radiator verwijderen en nieuwe plaatsen aan muur - Laminaat leggen - Renovatie badkamer - Afbraak houten tuinhuis, daarna egaliseren van de onderlaag. - Aanvraag voor Patrick K (Kontich) - hulp in tuin en klusjes in en rond het huis (2) - hulp in tuin en klusjes in en rond het huis - Metser gezocht - schutting - plaatsen electrische zonneluifel - Herstelling elctrische rolluik op 1e verdieping - dakdekker - Niet werkend slot van schuifdeur open boren (zit ) - Ik zoek een tegelzetter - Openingen kruipruimte afsluiten - gordijn vervangen - Lamp armatuur installeren - dak tuinhuis vervangen - Totaal huis renovacie werken. - Totaal renovacie - Tuinkast/tuinhuis op maat maken - Bouwen van houten bijgebouw - Golfplaten dakje op tuinhok - Schouw renovatie - Klusser met ervaring in gyprocwerken gezocht - Kluswerk in badkamer renovatie - Klusjesman - Lampen ophangen - ingebouwde badkamerkraan vervangen of repareren - voeding voor rolluik - Verschillende klusjes - Herstellen van gedeeltelijk verzakte oprit garage.
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden