klusjesman Kapellen

Klusjesman Kapellen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Kapellen: Onze selectie dienstverleners

Ronny is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
Kapellen
4.96/5 (134 reviews)
Hallo mijn naam is Ronny .Doe allerlei klussen groot en klein! Vervangen en op voegen van tegels, terrastegels en andere! Kleine herstellingen aan huizen. Maken van vliegenramen. Vervangen van kraan en ophangen van lampen en rookmelders. Monteren van meubels en kasten. En vele andere klusjes waar Ik U graag mee wil helpen! Laat alles opgeruimd en netjes achter!
Klusjesman in Kapellen (2950) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (15 reviews)
Ik heb reeds veel ervaring opgedaan in het verbouwen van onze eigen woning en de raad van familie en vrienden heeft me ook al veel geholpen en geleerd. Dus voor klussen groot en klein ben ik zeker beschikbaar.
Klusjesman in Kapellen (2950) - Luc
Luc
Kapellen
5/5 (10 reviews)
Onderhoud en herstellingen uitvoeren op een campus is mijn dagelijkse job. Als BA5 gecertificeerde sta ik in voor alle elektrische problemen en herstellingen. Ook sanitaire problemen zoals kranen en wc vervangen of herstellen zijn geen probleem voor mij. Ook andere klussen zijn zeker bespreekbaar. Samen zoeken we naar een budget vriendelijke oplossing
Klusjesman in Kapellen (2950) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (9 reviews)
BESTE ik heb 34 jaar ervaring in bijna alle soorten van klussen , waarvan 17 jaar in probleemgevallen van oude huizen en appartementen , ik werk regelmatig samen met de bouwheer/dame samen om de klus tot een goed einde te brengen .ook geef ik graag en gratis advies indien u meerdere klussen te doen heeft .
Klusjesman in Kapellen (2950) - Ronald
Ronald
Kapellen
4.4/5 (5 reviews)
Als doe-het-zelver heb ik een ruime ervaring opgedaan met schilderen, behangen, vloeren, tegelen, terrassen aanleggen, het plaatsen van houten tuinhuisjes en garages en het aanleggen van tuinen.
Klusjesman in Kapellen (2950) - Kevin
Kevin
Kapellen
5/5 (4 reviews)
Klusjesman met ervaring, werk al enige tijd in de bouwsector, ben heel handig op veel vlakken en werk altijd zo goed en proper als ik kan. Verplaatsen is geen probleem en heb een ruim assortiment gereedschap om bijna elke klus te kunnen klaren.
Klusjesman in Kapellen (2950) - Rudy
Rudy
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Heykes ik ben een handige harry heb jaren ervaring in het klussen in grote bedrijven kan de centen momenteel goed gebruiken zit in een scheiding mvg
Klusjesman in Kapellen (2950) - Caro
Caro
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Als u heb kleine reparatie maar geen zin of niemand ka voor u doen , Ik kom u graag helpen , door renovatie en verbouwen van mijn huis heb ik veel ervaring met alle klus werken .
Klusjesman in Kapellen (2950) - Daniel
Daniel
Kapellen
Nieuw
Ik heb ervaring in grote en kleine woning renovaties, kleinere werken ( gyproc, elektriciteit, loodgieterij, ... ) voer ik zelf uit, voor grotere werken zoek ik de meest geschikte specialist/aannemer. Ik doe eveneens vervoer van personen en kleine goederen in de provincie Antwerpen;
Klusjesman in Kapellen (2950) - Maxim
Maxim
Kapellen
Nieuw
Kleinere klusjes geen probleem
Klusjesman in Kapellen (2950) - Roel
Roel
Kapellen
Nieuw
hoi ik doe kleine klussjes zoals lampen vervangen gordijnen hangen monteeren van meubels dakgoot leegmaken kleine ontstoppingen en ik bezit eigen matriaal
Klusjesman in Kapellen (2950) - Maarten
Maarten
Kapellen
Nieuw
Verbouwen is altijd een bron van genot geweest. Tevens omdat ik dan eens stevig kan presteren en ook mijn kunnen kan laten zien. Mijn vaardigheid om elk probleem op een creatieve manier op te lossen komt hier zeker van pas als ook men drang om alles zo perfect mogelijk af te leveren. Twijfel niet en laat me de volgende klus voor je klaren.
Klusjesman in Kapellen (2950) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
Nieuw
Ik heb een lange ervaring met het verbouwen van huizen.Ik heb een kennis en een passie voor authentieke interieurs .Ik ben ook sterk in het mee creatief denken ,van kleine werken tot totaalconcepten.
Klusjesman in Kapellen (2950) - Leon
Leon
Kapellen
Nieuw
Door mijn job als industrieel onderhoudstechnieker, en de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de bouw van mijn nieuwbouw woning weet ik dat er voor alles een oplossing bestaat in de bouw en kluswereld. Ik zoek graag mee naar een oplossing op maat en voer deze uit!
Klusjesman in Kapellen (2950) - Konstantine
Konstantine
Kapellen
Nieuw
Ik heb dan meer 15jaar ervaring overde totaal thuis renovatir maken met hogte kwaliteit.ik heb vrachtwagen en alles bouw materiaal.ik ben altijd beschikbaar.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
“ Duidelijke website Leuk om mensen uit de buurt te kunnen vragen. Laagdrempelige aanpak ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Kapellen: geëvalueerd met 4.92 door 181 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Kapellen, klusjesdienst Kapellen, goedkope klussenier Kapellen, montage IKEA meubels Kapellen, klusjesman gezocht Kapellen, klusjesman zoeken Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Kapellen?

Klusjesman gezocht Kapellen? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de beste klusjesman Kapellen die gespecialiseerd is in jouw klusjes Kapellen. Heb je naar een klusjesman gezocht in Kapellen voor het onderhouden van je tuin, plaatsen van je nieuwe vloer, reinigen van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Kapellen? Plaats snel en gemakkelijk je dienst op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Kapellen die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Kapellen van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Kapellen?

Een klusjesman Kapellen is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inzetten voor alle mogelijke klusjes in Kapellen, ongeacht hoe groot de werk is. Een klusjesman Kapellen is vaak in dienst van een klusjesdienst Kapellen en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Kapellen gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Kapellen is een manusje-van-alles die meerdere taken rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Kapellen bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak repareren of lekkende kranen fixen. De klusjesman Kapellen werkt vaak al voor een klusjesdienst Kapellen, waardoor hij over het juiste materiaal en gerei beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te schaffen: nog een nut van een klusjesman Kapellen!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Kapellen?

Het oproepen van een klusjesdienst Kapellen heeft allerlei voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Kapellen kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Kapellen klusjes Kapellen zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Kapellen inschakelen voor allerlei kleine en grote werken in huis, zoals het doen van kleine sanitaire taken, het fixeren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn onbeperkte klusjes Kapellen, waar je een klusjesdienst Kapellen voor kan inschakelen. De klusjesdienst Kapellen beschikt al over het juiste materiaal en gereedschap, waardoor je deze dus zelf niet hoeft te kopen. Dit is fijn, vooral als het om eenmalige klusjes in Kapellen gaat.
 
Een klusjesdienst Kapellen neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Kapellen uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Kapellen gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed uitvoeren. Voorkom dus schade, frustratie en onkosten, door het inschakelen van een klusjesdienst Kapellen. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Kapellen voor het plaatsen van tegels? Dit is een gedetailleerd karweitje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Kapellen dus een klusjesdienst Kapellen in en geniet van een deskundig eindresultaat.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Kapellen?


Een klusjesman in Kapellen kun je voor ondenkbaar veel klusjes inschakelen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden verricht of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed uit te voeren, huur je gemakkelijk een klusjesman Kapellen in. Voor klusjes binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Kapellen terecht.
 
Een klusjesman is vaak specialist in een bepaald discipline. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Kapellen geklaard moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in vele klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt expert in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer vakkennis nodig dan anderen. Klusjes Kapellen zoals vloeren zetten zullen veel klusjesmannen kunnen uitvoeren, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Kapellen inschakelt.

Kleine klusjes Kapellen


Klusjesman gezocht Kapellen voor kleine karweitjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Kapellen zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het opknappen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Kapellen zijn voor de klusjesman helemaal geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer leggen is geen alledaags karweitje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Kapellen voor inschakelen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn gereedschap mee en zet de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Kapellen die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het installeren van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden veel gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te opknappen. Heb je een klusjesman gezocht Kapellen die een trap voor je kan vernieuwen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Kapellen kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig fixeren. Zo heb je binnen de kortste keren een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Kapellen.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine klussen, zoals de dakgoten schoonmaken of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of herstellen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal gerief voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Kapellen voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Kapellen?


Klusjesman gezocht in Kapellen, maar weet je niet goed met welke bedragen je rekening moet houden? Het tarief dat je betaalt, hangt compleet van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein karweitje in huis? Dan zal het tarief hoogstwaarschijnlijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een volledige renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere werk? Dan kunnen de tarieven hoger zijn. Hoe dan ook, het inhuren van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel onkosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Kapellen


Een klusjesman Kapellen die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De prijzen variëren afhankelijk van de opleiding die de klusjesman gevolgd heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen verrichten, maar hier ook een hoger tarief voor aanrekenen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een lage prijs aanrekent, zul je vermoedelijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan doen.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomstige kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal waarschijnlijk vervoerskosten aanrekenen en kosten voor het gerief, naargelang de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het verven of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Kapellen af te spreken. Zo weet je dus steeds wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Kapellen voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Kapellen: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Kapellen in te schakelen? Dan zijn er talrijke zaken waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op het tarief dat een klusjesman Kapellen je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft gekregen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inzet voor je klusjes Kapellen.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de specialisaties van de klusjesman in Kapellen. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het uitvoeren van specifieke werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand inschakelen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je werk zo goed mogelijk gedaan. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw opdracht. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inzet.
 
Een klusjesman Kapellen inhuren op Ring Twice is gemakkelijk! Plaats jouw werk op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Kapellen. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Kapellen van Ring Twice.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden