schilder Kapellen

Ontdek talentvolle schilders in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Kapellen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
Kapellen
4.96/5 (130 reviews)
Dag allemaal ik ben Ronny. Heb veel vrije tijd en help graag mensen die hulp zoeken. Ik doe allerlei schilderwerken zoals deuren, muren en plafonds en andere. Verwijderen van behang en opnieuw behangen van kamers, plaatsen en op kitten van plinten, monteren van schabben en rekken en andere! Al mijn vorige jobs heb Ik steeds netjes afgeleverd !Bekijk mijn evaluaties van tevreden klanten!
Schilder in Brasschaat (2930) - Guido
Guido
Brasschaat
5/5 (22 reviews)
Mijn beide ouders zijn schilder en hebben dit met de paplepel ingegeven. Het liefste doe ik alles wat buiten te doen is, schuttingen, deuren, ramen, brievenbussen... ik werk netjes en zorg ervoor dat alles afgewerkt is voordat ik naar huis ga.
Schilder in Stabroek (2940) - Jurgen
Jurgen
Stabroek
4.5/5 (18 reviews)
Beste , Ik schilder echt wel graag. Ik heb al vele appartementen helemaal afgeschilderd en dit allemaal met mooi resultaat. Niets is mij teveel om te schilderen wat er moet gebeuren
Schilder in Ekeren (2180) - Ali
Ali
Ekeren
4.7/5 (10 reviews)
Ik breng mijn job perfect tot het end,En zal ik altijd voor een job solliciteren dat ik echt professioneel ben.kunt u in mijn profiel alle evaluatie lezen.
Schilder in Brasschaat (2930) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.75/5 (4 reviews)
na de renovatie van uw woonst door mij , kan ik eveneens een duidelijke offerte opstellen voor de finale afwerking met inbegrip van plamuurwerken , schuurwerken , afkitwerk en schilderen met hoogwaardige verf.
Schilder in Brasschaat (2930) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
(Detail-)Schilderen is mijn core business. Hiervoor hanteer ik een vaste prijs per m². Dit is een prijs all in, ook verf (Hoogwaardige kwaliteitsverf v. Trimetal). Voor de prijsopgave in Listminut splits ik de materialen en prestaties, voor een correcte commissieberekening, die geldt voor prestaties. Dankzij het gebruik van kwaliteitsverf, kan ik u garantie geven op mijn werk.
Schilder in Kapellen (2950) - Caro
Caro
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Ervaren schilder ,Ik werk graag met professionele werf en materialen , Ik kan de muren ook herstellen en klaar maken voor verf, Veel referentie regio Brasschaat Kappelen
Schilder in Brasschaat (2930) - Ali
Ali
Brasschaat
1.0/5 (1 reviews)
Schilderwerken in het algemeen. Ik ben zeer blij dat ik via deze weg mijn hobby kan uitvoeren. Ik ben bereid om in samenspraak met de klant een groot project tot een goed einde te verzorgen. Laat maar iets weten.
Schilder in Brasschaat (2930) - Brady
Brady
Brasschaat
Nieuw
Klusjesman met ervaring. heb al meerdere appartementen/traphallen/... geschilderd. Uiteraad breng ik eigen materiaal mee. Ik werk steeds nauwkeurig ,snel en mooi afgewerkt.
Schilder in Stabroek (2940) - Jade
Jade
Stabroek
Nieuw
Klusjesvrouw met ervaring, heb je hulp nodig met schilderen of met verhuizen dan wil ik u hier met veel plezier mee helpen! Zoekt u misschien een creatieve tekening om uw muren mee op te vrolijken, aarzel dan niet, ook hier heb ik ervaring mee. Kunt uw mijn hulp gebruiken, laat dan iets weten. Alvast bedankt!
Schilder in Kalmthout (2920) - Cora
Cora
Kalmthout
Nieuw
We hebben al vele jaren ervaring in het uitvoeren van schilderwerkzaamheden. Ook beschikken wij over het juiste materiaal en gereedschap om de klus in een goede tijd voor u uit te voeren. Wij komen altijd eerst bij u langs om het werk in te schatten waardoor u van te voren weet wat het u gaat kosten.
Schilder in Ekeren (2180) - Michiel
Michiel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
Nieuw
Reeds jaren ervaring in schilderwerken. Alle schilderwerken doe ik. Werk alleen of met mijn team. We zijn betrouwbaar en correct. We werken netjes en handelen alles correct af.
Schilder in Stabroek (2940) - Samantha
Samantha
Stabroek
Nieuw
Hey, ik ben jonge dame met een vaste hand die uw muren en/of meubelstukken snel en proper van een nieuw fris kleurtje voorziet. Ook het voorbereidend werk neem ik er graag bij (schuren/plamuren).
Schilder in Kapellen (2950) - Steven
Steven
Kapellen
Nieuw
Naast vele renovaties en verbouwingen die ik voor mezelf deed, doe ik al 10 jaar lang regelmatig schilderijen bij. Ook vloerbekleding, gyprocwerken,...doe ik regelmatig.
Schilder in Kapellen (2950) - Maxim
Maxim
Kapellen
Nieuw
Schilderen van muren, plafonds
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante en veelzijdige dienst met een vlotte app en snelle contacten met uitvoerders. ”
Eddy
“ goede oplossing om iemand te vinden in de streek, als een occasioneel klusje zich voordoet. ”
Wim
“ Zelf een keuze van deelnemers te maken. Bij vragen kan je ook terecht bij iemand van het team Ring Twice ”
Farid
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Kapellen: geëvalueerd met 4.36 door 187 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Kapellen, plafond schilder Kapellen, prijsofferte schilderen Kapellen, schilderwerken Kapellen, behnangwerken Kapellen prijs schilderwerken Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie schilder in Kapellen

Muren schilderen van appartement-inkom. - Schilderen van een appartement-inkomdeur - Plafond randen/sierlijsten/vensterbank (14) - Plafond randen/sierlijsten/vensterbank (13) - Schilderen - Schilderwerken binnen en buiten - Schuren en Schilderen - Keuken + Speelkamer - Plafond randen/sierlijsten/vensterbank (12) - Plafond randen/sierlijsten/vensterbank (11) - Trap schilderen - Ik zoek een schilder om het tuinhuis te schilderen - Behang verwijderen en schilderwerken - Plafond randen/sierlijsten/vensterbank (10) - Karweiwerken - Plafond randen/sierlijsten/vensterbank (9) - Plafond randen/sierlijsten/vensterbank (8) - Schilderen en behangen kamer - Handige Harry - Iemand die strak kan behangen - Klussen - Plafond randen/sierlijsten/vensterbank (7) - Plafond randen/sierlijsten/vensterbank (6) - Plafond randen/sierlijsten/vensterbank (5) - Plafond randen/sierlijsten/vensterbank - Isolatie en egalisatie vloer werkzaamheden en reparatie gips. - Afwerken plafond en stuc werk muur - Ramen en deuren - Goede buiten schilder gevel& kozijnen schilderen - Schilderen van living en keuken - Renovatie/schilderwerkzaamheden gevelbekleding Lijsterbeslaan - Renovatie/schilderwerkzaamheden kozijnen eerste verdieping Lijsterbeslaan - Buitenwerk aan de woning (7) - Behangentrapzaal en hall boven - Schilderen vide - Buitenwerk aan de woning (6) - Schilderen Veranda (Buiten) - Glasvezelbehang plaatsen en overschilderen - beitsen/schilderen tuinhuis+tuinhekken - Schilderen binnenmuren en plafonds - Plafond schilderen na waterlek - Schilderwerk - Trapzaal + hal schilderen - Buitenwerk aan de woning - Schilderwerken kelder 10m2 + plafond - schilderen - beitsen/schilderen tuinhuis en tuinhekken - Schilderwerken politiekantoor - Buitenwerk aan de woning - Herschilderen dakgoot - Schilderen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden