schilder Edegem

Ontdek talentvolle schilders in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Edegem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Dave is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schilder in Mortsel (2640) - Dave
Dave
Mortsel
4.9/5 (49 reviews)
Ik ben gediplomeerd schilder maar werk als vertegenwoordiger/ chauffeur en heb elke dag tijd om mensen blij te maken in ruil voor een redelijke overeen gekomen vergoeding.
Schilder in Kontich (2550) - Björn
Björn
Kontich
5/5 (14 reviews)
Mijn vader is een zelfstandige schilder, als kind heb ik er veel van opgestoken en met de jaren ouder worden mocht ik af en toe is mee om te helpen met een klus. Op zich vind ik het nog een rustgevende klus die ik met de nodige precisie zal vervullen.
Schilder in Edegem (2650) - Patrik
Patrik
Edegem
4.43/5 (7 reviews)
Ik heb veel ervaring hiermee, zowel voor eigen projecten als voor anderen. Bovendien heb ik ook het meeste van het nodige gereedschap in mijn bezit zodat u hierover al geen zorgen moet maken. Kan zowel binnen- als buitenhuis.
Schilder in Wilrijk (2610) - Wesley
Wesley
Wilrijk
5/5 (6 reviews)
Ik laat eigenlijk liever gewoon zien wat ik kan maar ik moet hier minimum 150 woorden schrijven dus dat doen we dan maar. Eigenlijk zou ik al lang een mooie job kunnen hebben maar ik hou te veel van mijn vrijheid dus deze app met korte,kleine, krachtige jobjes klinkt perfect voor mijn levensstijl. Voor de rest ben ik een beschaafd en beleefd persoon met een nogal alternatief uiterlijk en leven.
Schilder in Berchem (2600) - Bram
Bram Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (6 reviews)
Ervaring met schilderen van muren en plafonds, vernissen en oliën van vloeren en meubels, aflakken van deuren, kasten, etc. Een juiste voorbereiding van de ondergrond is het halve werk en garandeert een duurzaam en mooi eindresultaat.
Schilder in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Opleiding aan het lopen bij een professionele schilder, nadat ik zelf de smaak te pakken heb gekregen. Hier heb ik veel ervaring opgedaan de afgelopen maanden, met zowel voorbereidend werk als ook zelf te schilderen.
Schilder in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
Ik ben een ervaren en vlotte schilder die niet alleen netjes en punctueel werkt met oog voor detail maar ook de rest er graag bijneemt. Het opruimen en voorbereiden van de ruimte , het monteren en demonteren van de stopcontacten, het plaatsen van de plinten, alles wordt afgewerkt en netjes & proper opgeleverd. Ook epoxyverven hebben geen geheimen voor me.
Schilder in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.75/5 (4 reviews)
Voor alle afwerking en onderhoud in huis, ik heb lange ervaring in aanleggen en onderhoud van een tuin platsen van hagen en alle schilderwerk buitenhuis. Binnenhuis in het verlagen van plafonds en plaatsen van wanden, het monteren van inbouw-verlichting en stopcontacten, alle gyproc en bezetting voor muren en tegelwerk voor vloeren plaatsen van laminatvloeren vinyl...
Schilder in Berchem (2600) - Soufyan
Soufyan
Berchem
5/5 (4 reviews)
Ik heb jarenlange ervaring in klussen en verricht volgende werkzaamheden: - reparatie auto's - muren bezetten - schilderen - loodgieterij - transport grofvuil
Schilder in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Ik kan alle schilderwerken uitvoeren : plafond, muren, houtwerk, metaal, ... Ik werk zeer nauwkeurig en proper. K heb oog voor detail en fijne afwerking.
Schilder in Wilrijk (2610) - Svend
Svend Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
3.67/5 (3 reviews)
Zelf ben ik al verschillende keren verhuisd, waarbij alles opnieuw moest geschilderd worden. Ondertussen heb ik mijn schoonmoeder ook al meer dan 5 keer verhuisd.
Schilder in Wilrijk (2610) - Kacper
Kacper
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Schilderen is geen probleem voor mij. Buiten of binnen. Kelder of zolder hoe groter de uitdaging hoe beter. Ik doe mijn best om overaal te schilderen plafond, muren, buiten, etc.
Schilder in Mortsel (2640) - Didier
Didier
Mortsel
3.5/5 (2 reviews)
Ik kan wel schilderen en jouw muren gaan opnieuw proper en mooi zijn. Schilderen op alle materialen en verschillende vormen en type dus voor jouw schilderwerk heb ik een gepaste oplossing. Bel mij aub.
Schilder in Wilrijk (2610) - Bilal
Bilal
Wilrijk
3.0/5 (2 reviews)
Dag allemaal,ik ben Bilal,ik ben een professionele schilder ,dus als u hulp nodig hebt kan u beroep op mij doen . Projecten in schilderen & decoratie Kamers - Volledige Woning - Decoratie (motieven) - Behang - Gevel / Buitenkant - Deuren / Ramen...
Schilder in Mortsel (2640) - Tatiana
Tatiana
Mortsel
5/5 (1 reviews)
hoi ik ben tatiana ik ben 20 jaar en ik heb wel wat ervaring voor schilderen ik doe dit heel graag wil graag mensen helpen als je meer vragen hebt dan kan je mij altyd contacteren of mailen groetjes tatiana
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel tof initiatief, je vindt klussers die bepaalde werken kunnen uitoefenen bij de mensen in de buurt.zal hier zeker nog meer van gebruik maken ”
Arthur
“ Zeer positieve eerste ervaring. Ikzelf zou aan dit concept niets veranderen. Top! ”
Kurt
“ Er waren voldoende reacties op mijn advertentie en de interface werkt heel goed. ”
Kazim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Edegem: geëvalueerd met 4.54 door 114 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Edegem, plafond schilder Edegem, prijsofferte schilderen Edegem, schilderwerken Edegem, behnangwerken Edegem prijs schilderwerken Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie schilder in Edegem

Schilderen tuinhuisje - Stuk muur bezetten - Walls to be fixed - Schilderen - Kaleien van waterput en muur - schilder van buitenmuren - Schilderwerken binnen - 1 muur die wit geschilderd moet worden - Gyproc plafond plaatsen van25m2 op balken - BEHANGER GEZOCHT TE EDEGEM - Kaleien waterput + muurtje - Schilder werken tuinhuis - afwerking squashcentrum Edegem - Klussen - Schilder - SCHILDER OF BEHANGER - huis schilderen (buiten) - Plafond schilderen living (2) - Opnieuw schilderen van trap - Schilderen van deuren in Edegem (9) - Schilderen van deuren in Edegem (8) - Schilderen van appartement - Schilderen van deuren in Edegem (6) - Schilderen van deuren in Edegem (5) - Schilderen van deuren in Edegem (4) - Schilderen van deuren in Edegem (3) - Schilderen van deuren in Edegem (2) - Schilderen van deuren in Edegem (2) - Keuken schilderen - Schilderen van deuren in Edegem - Herstel waterschade plafonds en deurlijst - Plafond schilderen living - Schilderen van woonkamer en gang - buitenschilderwerken raam, luiken - binnentrap schilderen (2 verdiepingen) - Gevel schilderen - Klussen - Schilder - Slaapkamer schilderen - Binnenmuren schilderen - schilderswereken - woonkamer - Verfwerken - Schilder - schilderen - schilderen van plafonds in appartement en volledige keuken - Binnenhuis schilder gevraagd - Kleine schilderwerken - Plafond herstellen na waterschade - Schilderwerken - Schilderwerk buiten van houten garagepoort, luiken en voordeur - Buiten gevel schilderen - houten trap schilderen - Schilder werken - Schilderwerken, kleine klusjes - Afwerken schilderen na plaatsen ramen - Hout ramen afschuren en schilderen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden