klusjesman Edegem

Klusjesman Edegem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Edegem: Onze selectie dienstverleners

Patrick is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Kontich (2550) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kontich
4.95/5 (182 reviews)
Ik heb 30 jaar ervaring als dakwerker specialist roofing werken Plaatsen van velux ramen ook kleine herstellingen aan uw dak Ook nog veel ervaring ander klussen in de bouw we kunnen het samen bespreken
Klusjesman in Berchem (2600) - Nico
Nico
Berchem
4.95/5 (165 reviews)
hallo Welkom op mijn profiel! Ik ben een handige Harry. Verlichting, sanitair, kranen monteren of herstellen, houtbewerking, kasten monteren en ook op maat maken (Ikea Pax), herstellingen .Ik beschik over verschillende gereedschappen .oa Van boorhamers, invalzaag, Ik werk snel, grondig, eigen ideeën zijn altijd welkom, steeds tot u dienst voor mijn positieve ervaringen kan u de reacties zien vd klanten op de site
Klusjesman in Hove (2540) - Marc
Marc
Hove
4.95/5 (129 reviews)
Klusjesman met ervaring. Heb zelf mijn woning uitgebreid, een tuinhuis en een schuurtje ontworpen en gebouwd (in hout). Kasten monteren, verlichting aansluiten (geen aansluiting in de zekeringenkast), zaken aan muren bevestigen, gordijnroedes bevestigen, zijn mijn ding. Meer dan 40 jaar oefenen heeft me aardig wat ervaring bijgebracht. Ik wil graag uw klusjesman zijn.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Jianmin
Jianmin
Wilrijk
4.82/5 (106 reviews)
Bij elke probleem bestaat een oplossing! Ben een servicegerichte vakman met zeer goede technische inzicht, beschik voldoende competentie over en rond mijn vakgebied. kan heel goed doeltreffende en nauwkeurige werken en mijn levens motto is: "laat de cijfers en resultaten voor u spreken":
Jean is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Edegem (2650) - Jean
Jean
Edegem
4.92/5 (75 reviews)
Zoals reeds gezegd ik ben een klusjesman met ruime ervaring, met goed inzicht voor herstellingen en aanpassingen. Ik heb een technische scholing en deze bijverdienste past in hetgeen wat ik in mijn loopbaan heb gedaan.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Hakob
Hakob
Wilrijk
4.98/5 (54 reviews)
Klusjesmanmet ervaring.Ik doe verschillende klusjes eosls schilderen, gordijnen ophangen, meubels monteren. Ik heb wel een goede ervaring in, ben verantwordelijk en stipt person.
Mohamed is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Mohamed
Mohamed
Wilrijk
4.94/5 (53 reviews)
Gegroet, Ik ben een Handige Kreatief klusjesman waar ik altijd wel een oplossing heb voor elke probleempje: Het volgende is mijn DING! -Het monteren van kasten en meubels. -Afbraakwerk en demonteren ben ik een KEI. -Ik ben een handige organisator, dus alles op orden stellen kan ik OOK! -Siliconen afkitten. -onkruid bestrijden - gras afmaaien - bewateren. Tot uw dienst, MO
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
Wilrijk
4.93/5 (29 reviews)
Ik ben een klusser die op veel markten thuis is. Van het lassen van een inox of ijzeren structuur, tuinonderhoud, houtbewerking tot een herstelling in je elektriciteitskast. Het meeste gereedschap om een verbouwing te doen heb ik ter beschikking.
Klusjesman in Kontich (2550) - Luc
Luc
Kontich
4.64/5 (25 reviews)
Bij de kinderen en in eigen huis ga ik het klussen niet uit de weg zowel in de tuin (onderhoud, haagscheren) als in huis (allerhande en te bespreken) nu er wat meer tijd is met het in pensioen zijn. Bespreken om afvoeren van afval of tuinsnoeisel ook mogelijk door bezit van aanhangwagen. groetjes en hopelijk tot ziens Luc
Klusjesman in Kontich (2550) - Björn
Björn
Kontich
5/5 (14 reviews)
Hallo, welkom op mijn profiel, ik ben graag bezig in mijn vrije tijd met klussen. Ik beschik over een groot aantal gereedschappen en over de nodige kennis, zeker als het over sanitair of verwarming gaat (opleiding) . Ik werk correct en zeer nauwkeurig. Bij problemen kan je zeker op mij rekenen om de klus te klaren.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Stephan
Stephan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
4.91/5 (11 reviews)
Geen klusopdracht te klein of te groot. Door een eigen verbouwing en mijn activiteiten in bijberoep, heb ik de nodige ervaring opgebouwd en standaard kluswerkzaamheden (reparaties en verfraaiingswerken) tot een goed en kwaliteit einde te brengen.
Klusjesman in Edegem (2650) - Patrik
Patrik
Edegem
4.43/5 (7 reviews)
Eigenlijk is niets te gek om te vragen. Knutselen en dingen bouwen zijn mijn hobby en ontspanning. Reparatie van toestellen, bouwen van projecten, bouwen van meubelen, plaatsen of vervangen van lampen en lichten, ...
Klusjesman in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Als er iets af gebroken moet worden, in elkaar gezet of geschilderd kan je steeds bij mij terecht. Al het nodige materiaal en de nodige ervaring is aanwezig en meestal in de prijs inbegrepen!
Klusjesman in Mortsel (2640) - Rene
Rene
Mortsel
4.2/5 (5 reviews)
Ik kan wel met wat gereedschap werken zoals : schroevendraaier , tang , steeksleutels , plaatsen van deuren monteren van meubels demonteren van meubels ik kan ook een lamp aansluiten of bevestigen iets repareren na bezichtigen van iets
Klusjesman in Hasselt (3500) - Ivo
Ivo
Hasselt
5/5 (5 reviews)
kleine herstellingen kan ik uitvoeren geen ikeakast is mij vreemd ben in het bezit van klein gereedschap schuurmachine electrische schroevendraaier/boormachine
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Was mijn eerste ervaring bij Ring Twice. Gebruiksvriendelijke site, alles verliep heel vlot en ben super tevreden over het werk van Ryan! Heel fijn dat we via Ring Twice in contact kunnen komen met mensen die hun kwa... ”
Ryan
“ Per toeval bij het zoeken naar een klusjesdienst ontdekte ik Ring Twice. Zeer tevreden. Bij eventuele nieuwe klusjes zal ik zeker niet twijfelen en Ring Twice om hulp vragen. ”
Gregory
“ Heel vlugge reactie! Goede klusser en degelijk werk geleverd. De prijs valt mee! ”
Bart
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Edegem: geëvalueerd met 4.81 door 905 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Edegem, klusjesdienst Edegem, goedkope klussenier Edegem, montage IKEA meubels Edegem, klusjesman gezocht Edegem, klusjesman zoeken Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Edegem?

Klusjesman gezocht Edegem? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de perfecte klusjesman Edegem die gespecialiseerd is in jouw klusjes Edegem. Heb je naar een klusjesman gezocht in Edegem voor het onderhouden van je tuin, installeren van je nieuwe vloer, reinigen van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Edegem? Plaats snel en gemakkelijk je klus op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Edegem die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Edegem van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Edegem?

Een klusjesman Edegem is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk oproepen voor allerlei klusjes in Edegem, ongeacht hoe groot de karwei is. Een klusjesman Edegem is vaak in dienst van een klusjesdienst Edegem en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Edegem gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Edegem is een manusje-van-alles die vele klusjes rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Edegem bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak repareren of lekkende kranen herstellen. De klusjesman Edegem werkt vaak al voor een klusjesdienst Edegem, waardoor hij over het juiste materiaal en gereedschap beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een nut van een klusjesman Edegem!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Edegem?

Het oproepen van een klusjesdienst Edegem heeft allerlei voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Edegem kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Edegem klusjes Edegem zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Edegem inzetten voor allerlei kleine en grote taken in huis, zoals het doen van kleine sanitaire jobs, het monteren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloze klusjes Edegem, waar je een klusjesdienst Edegem voor kan inhuren. De klusjesdienst Edegem beschikt al over het juiste materiaal en gereedschap, waardoor je deze dus zelf niet hoeft te kopen. Dit is fijn, vooral als het om sporadische klusjes in Edegem gaat.
 
Een klusjesdienst Edegem neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Edegem uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Edegem gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed doen. Voorkom dus schade, frustratie en kosten, door het oproepen van een klusjesdienst Edegem. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Edegem voor het leggen van tegels? Dit is een nauwkeurig karweitje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Edegem dus een klusjesdienst Edegem in en geniet van een professioneel uitslag.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Edegem?


Een klusjesman in Edegem kun je voor ondenkbaar veel klusjes oproepen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden geklaard of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed uit te voeren, huur je gemakkelijk een klusjesman Edegem in. Voor werken binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Edegem terecht.
 
Een klusjesman is vaak expert in een bepaald vakgebied. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Edegem geklaard moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in talrijke klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt gespecialiseerd in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer vakkennis nodig dan anderen. Klusjes Edegem zoals vloeren plaatsen zullen veel klusjesmannen kunnen doen, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Edegem inschakelt.

Kleine klusjes Edegem


Klusjesman gezocht Edegem voor kleine karweitjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Edegem zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het opknappen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Edegem zijn voor de klusjesman absoluut geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer plaatsen is geen alledaags werkje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Edegem voor inhuren. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn materiaal mee en installeert de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Edegem die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het installeren van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden veel gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te opknappen. Heb je een klusjesman gezocht Edegem die een trap voor je kan vernieuwen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Edegem kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig fixeren. Zo heb je in een mum van tijd een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Edegem.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine klussen, zoals de dakgoten poetsen of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of fixen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal materiaal voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Edegem voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Edegem?


Klusjesman gezocht in Edegem, maar weet je niet goed met welke bedragen je rekening moet houden? Het tarief dat je betaalt, hangt compleet van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein werkje in huis? Dan zal het tarief zeker meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een volledige renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere karwei? Dan kunnen de prijzen hoger worden. Hoe dan ook, het inhuren van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel onkosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Edegem


Een klusjesman Edegem die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen prijzen. De prijzen variëren afhankelijk van de opleiding die de klusjesman gevolgd heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen verrichten, maar hier ook een hoger tarief voor rekenen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag bedrag vraagt, zul je waarschijnlijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan uitvoeren.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomstige kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal waarschijnlijk vervoerskosten rekenen en kosten voor het gerief, liggend aan de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het schilderen of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Edegem af te spreken. Zo weet je dus altijd wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Edegem voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Edegem: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Edegem in te huren? Dan zijn er talrijke dingen waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Edegem je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft ontvangen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inhuurt voor je klusjes Edegem.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de specialisaties van de klusjesman in Edegem. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het verrichten van gespecialiseerde werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand oproepen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je opdracht zo goed mogelijk gedaan. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw karwei. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman oproept.
 
Een klusjesman Edegem inhuren op Ring Twice is gemakkelijk! Plaats jouw taak op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Edegem. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Edegem van Ring Twice.
De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Edegem

Losgekomen deurkozijn - Herstelling houten meranti raam - Douche installeren - Betegelen (8m²) en plamuren (1m²) - afwerken huurappartementje - reparatie rand dak - elektriciteit - Zinken dakgoot lassen - Chemisch anker herstellen - Badkamer tegelen - Dichtmaken houten deur tuinhuisje - Hanglamp ophangen + gaatjes boren in de muren - Nieuwe deurbel + nieuw buitenkraantje - klusjesman - Aansluiten warmtepomp zwembad - Gaatjes boren in de muren - Tegelwerken wc - Dak tuinhuis - Montage opbergrek - Uitvoeren hemelwaterplan - herstelling terrasdakje - Losse dakpannen terugplaatsen - Grondige schoonmaak teaken meubelen (2) - Terras voegen - Container park - Voorbereiding nieuwe keuken - Klusjesman kleine klusjes (3) - Klusjesman kleine klusjes (2) - herstel van de helft van de muren van mijn WC - rolluik met lint geblokkeerd , gaat niet meer omho - Douchekamer - Klussen - Klusjesman - Bezetter gevraagd - Grondige schoonmaak teaken meubelen - Marmeren tafel - coax buitenkabel monteren - Terrasoverkapping rondom rond afzetten katproof - Huis leeghalen - metselwerk inzakking oprit door riool beerput - Tuinafval naar container park brengen - Gordijnen rails ophangen - Lek bij dakkoepel - Zinken dakgoot lekt - Houten tuinschutting is beschadigd - Afvoerbuizen plaatsen + voegen - Betegelen terras 21m2 - Klusjesman kleine klusjes - dakgoten reinigen van mos en bladeren - Metselwerken - dakgoten reinigen van mos en bladeren - Verschillende klusjes - Kleine werken - Kattenluik installeren in een houten binnendeur - Oprit proper maken - Kleine klussen in huis - Ophaling rol venyl - Rolluik maken - Keuken plaatsen - Airco binnenunits verplaateen - Afdichtingsplintjes van keuken vervangen - Plaatsen van nieuwe deuren - Injecteren opstijgend vocht,muur en kelder - Water leak from extended roof with panels - Ikea meubels monteren - Steiger - Aluminium waterslag - Verlengen en verleggen waterleiding/afvoer - Plaatsen Plinten - Klusjesmannen 2 om op dak kiezel weg te nemen, plastic te plaatsen en kiezel leggen - Installatie tuinhuis: dienstverlener gezocht - Drie fietsen te herstellen - Vynil kliklaminaay leggen in badkamer - klussen - Doorbraak keuken living - Keukenkraan plaatsen (2) - Deur installatie - permanente klusjesman sportclub - Keukenkraan plaatsen - metselwerk - Onderhoud tuin - All around en goede klusjesman gezocht - Polyvalente klusjesman sportclub - Onderhoud kleine voortuin - Kelder waterdicht maken - klein tuinonderhoud - Chauffeur met aanhangwagen gevraagd voor containerpark - plaatsen van 2 vliegenramen voor velux - Vernieuwen roofing plaatsen, schilderen tuinhuis - KLEINE TUIN ONDERHOUD EVENTUWEEL OMSPITTEN EN TERN - Huur klaar zetten huis - hulp gezocht bij allerlei karweien - Tuinhuis plaatsen - Plaatsen gordijnen - Afwerken tegels badkamervloer - Aanleggen terras - heraanleggen deel van oprit - Granieten aanrecht plaatsen - Vloertegels plaatsen - Granieten aanrecht keuken plaatsen - Parket leggen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden