herstelling huishoudtoestellen Edegem

Herstelling huishoudtoestellen in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen Edegem

Huishoudelektro reparateur in Wilrijk (2610) - Javad
Javad
Wilrijk
4.91/5 (45 reviews)
Hallo, ik ben Javed, 55 jaar. Ik ben onderhoudstechnieker en doe herstellingen van alle elektro-toestellen behalve koeling zoals herstelling wasmachine, herstelling vaatwasser, etc. Aarzel niet om contact op te nemen!
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2000) - Iliass
Iliass
Antwerpen
4.74/5 (23 reviews)
Beste mensen. Ik hou van uitdagingen, in mijn vrije tijd doe ik vaak herstelling huishoudtoestellen van vrienden en familie. Ik ben van beroep polyvalent technieker in de industrie dus storingen zoeken en oplossen is dagelijkse kost. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Kurijn
Kurijn
Deurne
5/5 (11 reviews)
Voor vrienden en familie ben ik als kinds af aan de persoon geweest die erbij werd gehaald om apparaten te doen heropleven. Ik ben uitzonderlijk goed ik het opsporen van een probleem én van de oorzaak ervan! Dit stelt me bv. in staat een specifiek onderdeel te vervangen of repareren, eerder dan de hele of halve installatie!
Huishoudelektro reparateur in Berchem (2600) - Soufyan
Soufyan
Berchem
5/5 (4 reviews)
Als industrieel ingenieur heb ik de nodige kennis opgebouwd als het aankomt op elektronica. Ik ben in mijn vrije tijd dan ook op zoek naar klusjes waarbij ik reparaties kan uitvoeren en hiermee tegelijkertijd ook bijdraag aan de duurzaamheid van elektronische toestellen.
Huishoudelektro reparateur in Mortsel (2640) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (4 reviews)
Ik heb reeds heel wat praktische ervaring met het herstellen van (kleine) elektrische toestellen of elektronische apparatuur in de Repair Cafés. Echter geen witgoed (afwasmachines e.d.). Ook speelgoed kan ik herstellen. Van opleiding ben ik elektronicus en heb ook apparatuur ontwikkeld bij Agfa. Ik hoop dat ik jullie apparaten een tweede leven kan geven!
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2018) - Visar
Visar
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Heb acht jaar gewerkt als servis technieeker van huishoud toestellen, alle bekenden merken , Miele , aeg , Bosch, Siemens, bauknecht….. Mvg Visar Abdullahu
Huishoudelektro reparateur in Mortsel (2640) - Didier
Didier
Mortsel
3.5/5 (2 reviews)
Ik kan uw apparaturen herstellen oven waasmachine afwasmachine koffiemachine... Dus alle probleem met die machine. Ik kan u zeker goed depanneren of een goed onderhoud beurt geven.
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2018) - Gennadiy
Gennadiy
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik werk snel en efficient. Ik heb alle benodige tools en technisch denken. Reparatie van elektrische keukenapparatuur, kabelvervanging, instalatie stopcontacten, reparatie van elektrische verlichting.
Huishoudelektro reparateur in Hoboken (2660) - Francis
Francis
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Door mijn ingenieursopleiding heb ik snel zicht op de aard en de oorzaak van de storing. Ik geef ook graag objectief advies over de zin of onzin van de herstelling, zelfs indien dat betekent dat ikzelf er niet direct beter van wordt
Huishoudelektro reparateur in Kontich (2550) - Matthias
Matthias
Kontich
5/5 (1 reviews)
Het maken van huishoudelectro kan ik ook verwacht geen wonderen maar als het nog in degelijke conditie is en het is iets elektrisch kan ik het normaal gezien wel maken.
Huishoudelektro reparateur in Mortsel (2640) - Stephan
Stephan
Mortsel
Nieuw
Indien je een elektrotoestel hebt dat niet meer werkt kan je beroep doen op mijn kennis om een eerste ontrole te komen doen. Vaak wordt ik gevraagd voor wasmachines, droogkeasten en vaatwassers. Klein elektro kan ook hersteld worden maar de herstelkost kan soms duur uitvallen.
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2000) - Haran
Haran
Antwerpen
Nieuw
Zodat ik het heb beschreven. Mogelijke alle soorten herstelling van huishouden apparaat, kleine klusjes, tuinmachines, heftrucks en herstellen en onderhouden van wagens.
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2000) - Raphael
Raphael
Antwerpen
Nieuw
Stekkers vervangen, metingen uitvoeren onderdelen vervangen allemaal geen probleem voor mij, stuur gerust een berichtje en ik kom zo snel mogelijk langs
Huishoudelektro reparateur in Wilrijk (2610) - Dennis
Dennis
Wilrijk
Nieuw
Hallo allemaal, Ik ben Dennis een jonge man van 28 jaar. Ben bezig om zelfstandige te worden in algemene werken. En daarom zoek ik nu al wat klusjes om te doen en toffe klantjes. Vanaf ik genoeg klanten heb kan ik starten met men firma.
Huishoudelektro reparateur in Hoboken (2660) - Igbal
Igbal
Hoboken
Nieuw
Repareren van huishoudelektro doe ik niet maar wat ik wel doe is monteren van nieuwe apparatuur. Professioneel en kwaliteits werk dan moet u zeker bij mij zijn.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel reparatie elektrische toestellen in Edegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ gemakkelijk in gebruik. je moet niet een halve dag zitten rondbellen om iemand te vinden ! ”
Abdelilah
“ Goed geholpen aangezien er meerdere personen reageerden. En er dus met hen gecommuniceerd kon worden vooraleer in te gaan op een dienst. ”
Olivier
“ De eerste keer dat ik ring twice gebruik en is een positieve ervaring gebleken. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen Edegem: geëvalueerd met 4.82 door 95 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis Edegem, klein elektro laten herstellen Edegem, wasmachine reparatie Edegem, herstelling huishoudtoestellen Edegem, herstelling wasmachine Edegem, koelkast reparatie aan huis Edegem, technieker wasmachine Edegem, reparatie elektrische toestellen Edegem, koelkast herstellen Edegem, reparatie vaatwasser Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan herstelling huishoudtoestellen in Edegem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden