herstelling huishoudtoestellen Edegem

Herstelling huishoudtoestellen in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen Edegem

Huishoudelektro reparateur in Wilrijk (2610) - Javad
Javad
Wilrijk
4.93/5 (44 reviews)
Hallo, ik ben Javed, 55 jaar. Ik ben onderhoudstechnieker en doe herstellingen van alle elektro-toestellen behalve koeling zoals herstelling wasmachine, herstelling vaatwasser, etc. Aarzel niet om contact op te nemen!
Iliass is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2000) - Iliass
Iliass
Antwerpen
4.74/5 (23 reviews)
Beste mensen. Ik hou van uitdagingen, in mijn vrije tijd doe ik vaak herstelling huishoudtoestellen van vrienden en familie. Ik ben van beroep polyvalent technieker in de industrie dus storingen zoeken en oplossen is dagelijkse kost. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Huishoudelektro reparateur in Berchem (2600) - Soufyan
Soufyan
Berchem
5/5 (4 reviews)
Als industrieel ingenieur heb ik de nodige kennis opgebouwd als het aankomt op elektronica. Ik ben in mijn vrije tijd dan ook op zoek naar klusjes waarbij ik reparaties kan uitvoeren en hiermee tegelijkertijd ook bijdraag aan de duurzaamheid van elektronische toestellen.
Huishoudelektro reparateur in Mortsel (2640) - Didier
Didier
Mortsel
3.5/5 (2 reviews)
Ik kan uw apparaturen herstellen oven waasmachine afwasmachine koffiemachine... Dus alle probleem met die machine. Ik kan u zeker goed depanneren of een goed onderhoud beurt geven.
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2018) - Gennadiy
Gennadiy
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik werk snel en efficient. Ik heb alle benodige tools en technisch denken. Reparatie van elektrische keukenapparatuur, kabelvervanging, instalatie stopcontacten, reparatie van elektrische verlichting.
Huishoudelektro reparateur in Hoboken (2660) - Francis
Francis
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Door mijn ingenieursopleiding heb ik snel zicht op de aard en de oorzaak van de storing. Ik geef ook graag objectief advies over de zin of onzin van de herstelling, zelfs indien dat betekent dat ikzelf er niet direct beter van wordt
Huishoudelektro reparateur in Mortsel (2640) - Stephan
Stephan
Mortsel
Nieuw
Indien je een elektrotoestel hebt dat niet meer werkt kan je beroep doen op mijn kennis om een eerste ontrole te komen doen. Vaak wordt ik gevraagd voor wasmachines, droogkeasten en vaatwassers. Klein elektro kan ook hersteld worden maar de herstelkost kan soms duur uitvallen.
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2000) - Haran
Haran
Antwerpen
Nieuw
Zodat ik het heb beschreven. Mogelijke alle soorten herstelling van huishouden apparaat, kleine klusjes, tuinmachines, heftrucks en herstellen en onderhouden van wagens.
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2000) - Raphael
Raphael
Antwerpen
Nieuw
Stekkers vervangen, metingen uitvoeren onderdelen vervangen allemaal geen probleem voor mij, stuur gerust een berichtje en ik kom zo snel mogelijk langs
Huishoudelektro reparateur in Wilrijk (2610) - Dennis
Dennis
Wilrijk
Nieuw
Huishoudelektro reparateur in Hoboken (2660) - Igbal
Igbal
Hoboken
Nieuw
Repareren van huishoudelektro doe ik niet maar wat ik wel doe is monteren van nieuwe apparatuur. Professioneel en kwaliteits werk dan moet u zeker bij mij zijn.
Huishoudelektro reparateur in Wilrijk (2610) - Abdelouahid
Abdelouahid
Wilrijk
Nieuw
Wel ben goedt in reparatie van kleine kabel trekken las plaatsen Stop contact vervangen Reparatie ook pc gsm enz.... Wasmachine microgolf Uw mag mij altijd mailen.
Huishoudelektro reparateur in Hove (2540) - Erik
Erik
Hove
Nieuw
wasmachines en vaatwasssers zijn redelijke gespecialiseerd apparaten. Het gaat voor mij eerder over de elektriciteit in huis alsook over kleinere apparaten. Dat sluit niet uit dat ik toch ook naar de grotere kan werken, als was het maar om het probleem duidelijk af te lijnen
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2018) - Khalid
Khalid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Wij bieden onze expertise door jarenlang actief te zijn in de elektrowereld. HUISHOUDELIJK : schema's tekenen, automaten vervangen, plaatsen zekeringkast, installatie keuringcomform maken, aarding plaatsen + uitmeten etc. INDUSTRIEËL : Project realisatie, in bedrijf stellen instrumenten, modernisatie bordenbouw, etc. WIJ VERTREKKEN NIET VOORALLEER JE TEVREDEN BENT. QUALITY IS OUR SATISFACTION !
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2020) - Dylan
Dylan
Antwerpen
Nieuw
Ik werk aan vrachtwagens en auto's waar ik complexe problemen opspoor en verhelp. Ik ben zeker dat dit over te brengen is op huishoudelektro ook ik ben ook in het bezit van meet en werkapparatuur
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Platform dat mensen met mekaar in verbinding brengt om dagelijkse problemen op te lossen die men zelf niet kan uitvoeren. ”
Hormoz
“ Ik ben blij dat ik Ring Twice gevonden heb voor de kleinere klussen waarvan ik nooit wist aan wie ik ze moest vragen. ”
Patrick
“ Ik ben een nieuwe gebruiker dus nog niet zoveel ervaring. Heel gebruiksvriendelijk, duidelijk, ... ”
Sven
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen Edegem: geëvalueerd met 4.7 door 75 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis Edegem, klein elektro laten herstellen Edegem, wasmachine reparatie Edegem, herstelling huishoudtoestellen Edegem, herstelling wasmachine Edegem, koelkast reparatie aan huis Edegem, technieker wasmachine Edegem, reparatie elektrische toestellen Edegem, koelkast herstellen Edegem, reparatie vaatwasser Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen herstelling huishoudtoestellen in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie huishoudelektro reparateur in Edegem

Dringend - koelkast & vriezer werken niet - Reparatie weerstand warme luchtoven - Herstelling atag vaatwas en atag oven - Reparatie vaatwasser - All-round klusjesman - Dampkap - Herstel gasfornuis - AEG/Electrolux. Een '0' of vierkantje is zichtbaar of knippert op het display. - Klussen - Huishoudelektro reparateur - Herstellen vaatwasser - Dringend vervanging borstels motor wasmachine - Reparatie tv LG 32LN5403 - Reparatie vaatwasser
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden