Vind de beste klusjesman van Mortsel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Stephan
Stephan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.91/5 · 11 reviews
2640 Mortsel
Geen klusopdracht te klein of te groot. Door een eigen verbouwing en mijn activiteiten in bijberoep, heb ik de nodige ervaring opgebouwd en standaard kluswerkzaamheden (reparaties en verfraaiingswerken) tot een goed en kwaliteit einde te brengen.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
4.8/5 · 5 reviews
2640 Mortsel
Als er iets af gebroken moet worden, in elkaar gezet of geschilderd kan je steeds bij mij terecht. Al het nodige materiaal en de nodige ervaring is aanwezig en meestal in de prijs inbegrepen!
Klusjesman in Mortsel (2640) - Ferdinand
Ferdinand
5/5 · 3 reviews
2640 Mortsel
Al heel mijn leven vind ik het plezant om klussen in en om het huis op te knappen. Kleine of grotere herstellingen in badkamer of keuken, een ruimte opnieuw aankleden met gipsplaten, kasten of meubeltjes maken, stopcontacten en lampen installeren, waterleiding en afvoerinstallaties … ik heb het allemaal al meer keren gedaan. En hoefde zelden terug te komen omdat het niet of maar deels werkte.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
2640 Mortsel
Als zoon van een handige Harry mag ik toch wel zeggen dat ik zijn genen min of meer heb geërfd. Door ons eigen huis deels te verbouwen en vele klusjes te doen, heb ik ervaring opgedaan in bepaalde klusjes. Bovendien kan ik altijd ten rade bij mijn vader, die met zijn klusdienst lokaal bekend is in Mortsel.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Mamadou
Mamadou
5/5 · 3 reviews
2640 Mortsel
Klusjesman met ervaring. Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al meer dan 12jaar in de industriel verppakingen en nu wil ik graag bijklussen: meubel, koerier . aarzel niet om een beroep te doen op mij.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
3.67/5 · 3 reviews
2640 Mortsel
Ik kan niet zeggen wat andere nie hebben , maar over mezelf wel , ik ben een hele harde werken en ben handig , en ik vind ook dat je alle dagen veel kan leren hou jong of oud dat je bent
Klusjesman in Mortsel (2640) - Bob
Bob Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Ik ben een handige Harry die op veel markten thuis is door mn job die ik doe. Elektriciteit, loodgieterij, montage, ... Ik doe het allemaal graag zeker als er wat uitdaging is. Afwerking is de finishing touch om tot een perfect resultaat te komen!
Klusjesman in Mortsel (2640) - Matthijs
Matthijs Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Klusjesman met een 10-tal jaar ervaring in de bouwsector als werfleider/projectleider. Daarnaast heb ik zelf een huis verbouwd en vaak geholpen bij mijn broers en vrienden. Zowel afbraakwerken, gyprocwerken, tegelwerken, schilderwerken, eenvoudige elektriciteitswerken en loodgieterij, plaatsen van meubilair, inbouwgashaarden, schilderen, vloeren, ... Ik help u graag uit de nood
Klusjesman in Mortsel (2640) - Stephan
Stephan
Nieuw
2640 Mortsel
Door mijn ervaring is het mogelijk om verschillende kleine herstellingen te komen uitvoeren. Ik kan bv gewoon je komen helpen bij het bedienen van je hoge drukreiniger maar kan ook bv kranen vervangen, kaders ophangen, kasten monteren, deurklinken vervangen, nieuw slot plaatsen,... Er zijn nog meerdere dingen die ik reeds heb gedaan en waar ik u mee kan helpen. Vraag het gerust.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Seweryn
Seweryn
Nieuw
2640 Mortsel
IK HEB MEER DAN 20 JAAR ERWARING IN BOUWSECTOR IK DOEN ALLES IN THUIS NIUWE EN AUDE VAN KELDER TOT ZOLDER MET DAK OOK IK SELF NIUWE THUIS MAKEN IK HEB 2 KLEIN KINDEREN OMDAT IK DOEN ALLES VOOR WERKGEEWER EN VOOR MIJN WERK DANK U VOOR BEGRIJP ME VOOR ME IS MOELIJK SCHRIJWEN IK SPEK NEDERLANDS EN ENGELS MAIN MOEDER TAAL IS POOLS GROETIES
Klusjesman in Mortsel (2640) - Marc
Marc
Nieuw
2640 Mortsel
Voornamelijk lekken opsporen op daken rioleringen en herstellen. Vervangen van kranen en eventueel ontstoppingen van afvoeren. herstellingen of vervangen van stopcontacten enz.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Karim
Karim
Nieuw
2640 Mortsel
Ik ben een klusser met veel ervaring Ik doel op perfectie afwerking is het belangrijkste Betaalbare prijzen vrijblijvend offerte Snel tot jullie dienst
Klusjesman in Mortsel (2640) - Bram
Bram
Nieuw
2640 Mortsel
Hulp nodig? Zo gefixt! Kasten monteren, dat ding van Ikea in elkaar steken, een lamp ophangen of een nieuw stopcontact steken? Het zijn nog maar enkele zaken die geen geheimen meer voor me hebben. Bij het verbouwen van ons huis heb ik zoveel mogelijk zelf gedaan, zoals vloeren leggen, Gyproc, betegelen, elektriciteit, terras en tuin aanleggen. Handige Bram nodig? Je weet me te vinden ;-)
Klusjesman in Mortsel (2640) - Michaël
Michaël
Nieuw
2640 Mortsel
Ik blijf rustig bij mijn werk en vind goede communicatie met de klant ook wel belangrijk. Ik werk graag iets proper af en veiligheid op de eerste plaats.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Kristoff
Kristoff
Nieuw
2640 Mortsel
Ik ben handig en doe graag klusjes voor anderen. (Nu eerst een beetje rondkijken op de website om te ontdekken of de opdrachten me zullen liggen)

Klusjesdienst Mortsel: geëvalueerd met 4.8 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusjesman Mortsel, klusjesdienst Mortsel, goedkope klussenier Mortsel, montage IKEA meubels Mortsel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Thomas raadt Daniel aan Daniel
“ Eerste ervaring van super positief, wel eerst enkele moeilijke communicaties, maar dat heeft eer met de mens als met de site te maken. ”
metselwerk, plaatsen raam, kleven vloer, gyproc
Frans raadt Filip aan Filip
“ deze eerste keer was positief maar het is te vroeg om meer feedback te geven ”
ophangen hanglamp
Lisa raadt Roland aan Roland
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Mortsel

Kleine klusjes in woning - Ophangen van lampen (5) - Persoonlijke assistentie (2) - herstelling natuurstenen buitentegels - Elektriciteitswerken - Persoonlijke assistentie - Bepleisteren (2) - Vloeren en tegelen badkamer - Herstelling pvc raamdeur- klieksysteem - dakgoot - Keldergat - Klusjesman gezocht voor Kleerkastpaneel en badkamerspiegelkast hangt los - Mobilhome reparatie - Aanleg Groendak - Verschillende klussen in en rond het huis, - Gitaar ophangbeugels hangen - Vervangen gassproeier BBQ - Herstellen bezetting gang - Keuken plaatsen - klinkers leggen voor vuilbakken - Vervanging Golfplaten Dak - Bepleisteren - Wasmachine stuk - Dakgoten uitkuisen - Algemene kluswerken: plamuren rondom nieuw geplaatste deur, schilderwerken en ophanging van verwarmingselement. - Drie kleine klusjes gezocht - Kleine laswerken - Fundering voor tuinhuis - Installatie keuken v hubo - Brievenbusdeurtje maken in hout - Betonherstelling plafond tuinberging - Laminaat leggen - Vervangen draagbalken - Dakgoot reinigen. - Dagelijks onderhoud 5 tennisterreinen - Isolatiewerken & Gyprocwerken - Chape leggen en terrastegels plaatsen - Ophangen gordijnroede - Rolluik herstellen - Kattenluik installeren in garagepoort - Meubelen monteren - lampen ophangen (2) - Zolder isolatie - straattegels op stabilisé voor tuinhuis - straattegels op stabilisé voor tuinhuis - Allerlei klusjes - Allerlei klusjes - Tuintegels zagen op maat - Terras - Ophangen gordijnroede - Plaatsen enkelvoudig fietsenrek - Gaatjes boren - Badkamer renovatie (inclusief schrijnwerkerij) - Reparatie dakgoten - Dakrand bescherming plaatsen - herstel muurtje
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden