Ring Twice

Ontdek talentvolle klusjesmannen in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klusjesmannen in de buurt van Mortsel

Klusjesman in Mortsel (2640) - Stephan
Stephan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
4.91/5 (11 reviews)
Geen klusopdracht te klein of te groot. Door een eigen verbouwing en mijn activiteiten in bijberoep, heb ik de nodige ervaring opgebouwd en standaard kluswerkzaamheden (reparaties en verfraaiingswerken) tot een goed en kwaliteit einde te brengen.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Als er iets af gebroken moet worden, in elkaar gezet of geschilderd kan je steeds bij mij terecht. Al het nodige materiaal en de nodige ervaring is aanwezig en meestal in de prijs inbegrepen!
Klusjesman in Mortsel (2640) - Ferdinand
Ferdinand
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Al heel mijn leven vind ik het plezant om klussen in en om het huis op te knappen. Kleine of grotere herstellingen in badkamer of keuken, een ruimte opnieuw aankleden met gipsplaten, kasten of meubeltjes maken, stopcontacten en lampen installeren, waterleiding en afvoerinstallaties … ik heb het allemaal al meer keren gedaan. En hoefde zelden terug te komen omdat het niet of maar deels werkte.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Als zoon van een handige Harry mag ik toch wel zeggen dat ik zijn genen min of meer heb geërfd. Door ons eigen huis deels te verbouwen en vele klusjes te doen, heb ik ervaring opgedaan in bepaalde klusjes. Bovendien kan ik altijd ten rade bij mijn vader, die met zijn klusdienst lokaal bekend is in Mortsel.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Mamadou
Mamadou
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Klusjesman met ervaring. Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al meer dan 12jaar in de industriel verppakingen en nu wil ik graag bijklussen: meubel, koerier . aarzel niet om een beroep te doen op mij.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Ik kan niet zeggen wat andere nie hebben , maar over mezelf wel , ik ben een hele harde werken en ben handig , en ik vind ook dat je alle dagen veel kan leren hou jong of oud dat je bent
Klusjesman in Mortsel (2640) - Bob
Bob Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik ben een handige Harry die op veel markten thuis is door mn job die ik doe. Elektriciteit, loodgieterij, montage, ... Ik doe het allemaal graag zeker als er wat uitdaging is. Afwerking is de finishing touch om tot een perfect resultaat te komen!
Klusjesman in Mortsel (2640) - Matthijs
Matthijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Klusjesman met een 10-tal jaar ervaring in de bouwsector als werfleider/projectleider. Daarnaast heb ik zelf een huis verbouwd en vaak geholpen bij mijn broers en vrienden. Zowel afbraakwerken, gyprocwerken, tegelwerken, schilderwerken, eenvoudige elektriciteitswerken en loodgieterij, plaatsen van meubilair, inbouwgashaarden, schilderen, vloeren, ... Ik help u graag uit de nood
Klusjesman in Mortsel (2640) - Stephan
Stephan
Mortsel
Nieuw
Door mijn ervaring is het mogelijk om verschillende kleine herstellingen te komen uitvoeren. Ik kan bv gewoon je komen helpen bij het bedienen van je hoge drukreiniger maar kan ook bv kranen vervangen, kaders ophangen, kasten monteren, deurklinken vervangen, nieuw slot plaatsen,... Er zijn nog meerdere dingen die ik reeds heb gedaan en waar ik u mee kan helpen. Vraag het gerust.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Seweryn
Seweryn
Mortsel
Nieuw
IK HEB MEER DAN 20 JAAR ERWARING IN BOUWSECTOR IK DOEN ALLES IN THUIS NIUWE EN AUDE VAN KELDER TOT ZOLDER MET DAK OOK IK SELF NIUWE THUIS MAKEN IK HEB 2 KLEIN KINDEREN OMDAT IK DOEN ALLES VOOR WERKGEEWER EN VOOR MIJN WERK DANK U VOOR BEGRIJP ME VOOR ME IS MOELIJK SCHRIJWEN IK SPEK NEDERLANDS EN ENGELS MAIN MOEDER TAAL IS POOLS GROETIES
Klusjesman in Mortsel (2640) - Marc
Marc
Mortsel
Nieuw
Voornamelijk lekken opsporen op daken rioleringen en herstellen. Vervangen van kranen en eventueel ontstoppingen van afvoeren. herstellingen of vervangen van stopcontacten enz.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Karim
Karim
Mortsel
Nieuw
Ik ben een klusser met veel ervaring Ik doel op perfectie afwerking is het belangrijkste Betaalbare prijzen vrijblijvend offerte Snel tot jullie dienst
Klusjesman in Mortsel (2640) - Bram
Bram
Mortsel
Nieuw
Hulp nodig? Zo gefixt! Kasten monteren, dat ding van Ikea in elkaar steken, een lamp ophangen of een nieuw stopcontact steken? Het zijn nog maar enkele zaken die geen geheimen meer voor me hebben. Bij het verbouwen van ons huis heb ik zoveel mogelijk zelf gedaan, zoals vloeren leggen, Gyproc, betegelen, elektriciteit, terras en tuin aanleggen. Handige Bram nodig? Je weet me te vinden ;-)
Klusjesman in Mortsel (2640) - Michaël
Michaël
Mortsel
Nieuw
Ik blijf rustig bij mijn werk en vind goede communicatie met de klant ook wel belangrijk. Ik werk graag iets proper af en veiligheid op de eerste plaats.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Kristoff
Kristoff
Mortsel
Nieuw
Ik ben handig en doe graag klusjes voor anderen. (Nu eerst een beetje rondkijken op de website om te ontdekken of de opdrachten me zullen liggen)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Bedankt voor de hele vlotte bediening, voor het weekend aangevraagd, op maandag reeds uitgevoerd. ”
Dirk
“ Vote manner van werken. Response bij vraag om hulp bij jullie helpdesk is ook zeer goed en vriendelijk. ”
Pieter
“ Correct, heel leuk dat zoiets bestaat. Probeer anders maar eens aan een betrouwbare klusjesman te geraken. ”
Daniel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Mortsel: geëvalueerd met 4.8 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Mortsel, klusjesdienst Mortsel, goedkope klussenier Mortsel, montage IKEA meubels Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Mortsel

toilet - Ineenzetten bouwpakket schoenkast - Koffietoestel Lavazza Herstellen - Persoonlijke assistentie (5) - Meubel monteren - Persoonlijke assistentie (4) - Graven van greppel - Bijregelen vaatwasdeur inbouwkeuken - Persoonlijke assistentie (3) - Grote kuis alles wat bij verven en behangen hoort - 1 strook 100cmx265cm behang plakken - Kleine klusjes in woning - Ophangen van lampen (5) - Persoonlijke assistentie (2) - herstelling natuurstenen buitentegels - Elektriciteitswerken - Persoonlijke assistentie - Bepleisteren (2) - Vloeren en tegelen badkamer - Herstelling pvc raamdeur- klieksysteem - dakgoot - Keldergat - Klusjesman gezocht voor Kleerkastpaneel en badkamerspiegelkast hangt los - Mobilhome reparatie - Aanleg Groendak - Verschillende klussen in en rond het huis, - Gitaar ophangbeugels hangen - Herstellen bezetting gang - Keuken plaatsen - klinkers leggen voor vuilbakken - Vervanging Golfplaten Dak - Bepleisteren - Wasmachine stuk - Dakgoten uitkuisen - Algemene kluswerken: plamuren rondom nieuw geplaatste deur, schilderwerken en ophanging van verwarmingselement. - Drie kleine klusjes gezocht - Kleine laswerken - Fundering voor tuinhuis - Installatie keuken v hubo - Brievenbusdeurtje maken in hout - Betonherstelling plafond tuinberging - Laminaat leggen - Vervangen draagbalken - Dakgoot reinigen. - Dagelijks onderhoud 5 tennisterreinen - Isolatiewerken & Gyprocwerken - Chape leggen en terrastegels plaatsen - Ophangen gordijnroede - Rolluik herstellen - Kattenluik installeren in garagepoort - Meubelen monteren - lampen ophangen (2) - Zolder isolatie - straattegels op stabilisé voor tuinhuis - straattegels op stabilisé voor tuinhuis - Allerlei klusjes
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden