klusjesman Mortsel

Klusjesman Mortsel: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Mortsel: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Mortsel (2640) - Stephan
Stephan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
4.91/5 (11 reviews)
Geen klusopdracht te klein of te groot. Door een eigen verbouwing en mijn activiteiten in bijberoep, heb ik de nodige ervaring opgebouwd en standaard kluswerkzaamheden (reparaties en verfraaiingswerken) tot een goed en kwaliteit einde te brengen.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Als er iets af gebroken moet worden, in elkaar gezet of geschilderd kan je steeds bij mij terecht. Al het nodige materiaal en de nodige ervaring is aanwezig en meestal in de prijs inbegrepen!
Klusjesman in Mortsel (2640) - Rene
Rene
Mortsel
4.2/5 (5 reviews)
Ik kan wel met wat gereedschap werken zoals : schroevendraaier , tang , steeksleutels , plaatsen van deuren monteren van meubels demonteren van meubels ik kan ook een lamp aansluiten of bevestigen iets repareren na bezichtigen van iets
Klusjesman in Mortsel (2640) - Ferdinand
Ferdinand
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Al heel mijn leven vind ik het plezant om klussen in en om het huis op te knappen. Kleine of grotere herstellingen in badkamer of keuken, een ruimte opnieuw aankleden met gipsplaten, kasten of meubeltjes maken, stopcontacten en lampen installeren, waterleiding en afvoerinstallaties … ik heb het allemaal al meer keren gedaan. En hoefde zelden terug te komen omdat het niet of maar deels werkte.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Als zoon van een handige Harry mag ik toch wel zeggen dat ik zijn genen min of meer heb geërfd. Door ons eigen huis deels te verbouwen en vele klusjes te doen, heb ik ervaring opgedaan in bepaalde klusjes. Bovendien kan ik altijd ten rade bij mijn vader, die met zijn klusdienst lokaal bekend is in Mortsel.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Mamadou
Mamadou
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Klusjesman met ervaring. Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al meer dan 12jaar in de industriel verppakingen en nu wil ik graag bijklussen: meubel, koerier . aarzel niet om een beroep te doen op mij.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Ik kan niet zeggen wat andere nie hebben , maar over mezelf wel , ik ben een hele harde werken en ben handig , en ik vind ook dat je alle dagen veel kan leren hou jong of oud dat je bent
Klusjesman in Mortsel (2640) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Ik ben Koen uit Mortsel. Gezien het grote aantal fietsen hier in huis, heb ik veel ervaring met ze te onderhouden. Ik herstel ook regelmatig fietsen voor repair cafes. Als U accessoires gekocht hebt, kan Ik die ook voor U monteren.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Bob
Bob Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik ben een handige Harry die op veel markten thuis is door mn job die ik doe. Elektriciteit, loodgieterij, montage, ... Ik doe het allemaal graag zeker als er wat uitdaging is. Afwerking is de finishing touch om tot een perfect resultaat te komen!
Klusjesman in Mortsel (2640) - Roeland
Roeland
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Ik heb mijn appartement gerenoveerd , keuken en badkamer geplaatst , tegels plaatsen , bezettingswerk , geschilderd , meubels , tuinterras gemonteerd en geplaatst ...
Klusjesman in Mortsel (2640) - Matthijs
Matthijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Klusjesman met een 10-tal jaar ervaring in de bouwsector als werfleider/projectleider. Daarnaast heb ik zelf een huis verbouwd en vaak geholpen bij mijn broers en vrienden. Zowel afbraakwerken, gyprocwerken, tegelwerken, schilderwerken, eenvoudige elektriciteitswerken en loodgieterij, plaatsen van meubilair, inbouwgashaarden, schilderen, vloeren, ... Ik help u graag uit de nood
Klusjesman in Mortsel (2640) - Stephan
Stephan
Mortsel
Nieuw
Door mijn ervaring is het mogelijk om verschillende kleine herstellingen te komen uitvoeren. Ik kan bv gewoon je komen helpen bij het bedienen van je hoge drukreiniger maar kan ook bv kranen vervangen, kaders ophangen, kasten monteren, deurklinken vervangen, nieuw slot plaatsen,... Er zijn nog meerdere dingen die ik reeds heb gedaan en waar ik u mee kan helpen. Vraag het gerust.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Seweryn
Seweryn
Mortsel
Nieuw
IK HEB MEER DAN 20 JAAR ERWARING IN BOUWSECTOR IK DOEN ALLES IN THUIS NIUWE EN AUDE VAN KELDER TOT ZOLDER MET DAK OOK IK SELF NIUWE THUIS MAKEN IK HEB 2 KLEIN KINDEREN OMDAT IK DOEN ALLES VOOR WERKGEEWER EN VOOR MIJN WERK DANK U VOOR BEGRIJP ME VOOR ME IS MOELIJK SCHRIJWEN IK SPEK NEDERLANDS EN ENGELS MAIN MOEDER TAAL IS POOLS GROETIES
Klusjesman in Mortsel (2640) - Marc
Marc
Mortsel
Nieuw
Voornamelijk lekken opsporen op daken rioleringen en herstellen. Vervangen van kranen en eventueel ontstoppingen van afvoeren. herstellingen of vervangen van stopcontacten enz.
Klusjesman in Mortsel (2640) - Karim
Karim
Mortsel
Nieuw
Ik ben een klusser met veel ervaring Ik doel op perfectie afwerking is het belangrijkste Betaalbare prijzen vrijblijvend offerte Snel tot jullie dienst
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
“ Duidelijke website Leuk om mensen uit de buurt te kunnen vragen. Laagdrempelige aanpak ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Mortsel: geëvalueerd met 4.78 door 40 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Mortsel, klusjesdienst Mortsel, goedkope klussenier Mortsel, montage IKEA meubels Mortsel, klusjesman gezocht Mortsel, klusjesman zoeken Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Mortsel?

Klusjesman gezocht Mortsel? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de perfecte klusjesman Mortsel die gespecialiseerd is in jouw klusjes Mortsel. Heb je naar een klusjesman gezocht in Mortsel voor het onderhouden van je tuin, leggen van je nieuwe vloer, schrobben van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Mortsel? Plaats snel en gemakkelijk je dienst op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Mortsel die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Mortsel van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Mortsel?

Een klusjesman Mortsel is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk oproepen voor alle mogelijke klusjes in Mortsel, ongeacht hoe groot de taak is. Een klusjesman Mortsel is vaak in dienst van een klusjesdienst Mortsel en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Mortsel gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Mortsel is een manusje-van-alles die talrijke werken rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Mortsel bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak herstellen of lekkende kranen fixen. De klusjesman Mortsel werkt vaak al voor een klusjesdienst Mortsel, waardoor hij over het juiste materiaal en gerief beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een pluspunt van een klusjesman Mortsel!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Mortsel?

Het inschakelen van een klusjesdienst Mortsel heeft allerlei voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Mortsel kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Mortsel klusjes Mortsel zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Mortsel in dienst nemen voor allerlei kleine en grote taken in huis, zoals het doen van kleine sanitaire jobs, het fixeren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloze klusjes Mortsel, waar je een klusjesdienst Mortsel voor kan inzetten. De klusjesdienst Mortsel beschikt al over het juiste materiaal en gerei, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te schaffen. Dit is fijn, vooral als het om eenmalige klusjes in Mortsel gaat.
 
Een klusjesdienst Mortsel neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Mortsel uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Mortsel gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed doen. Voorkom dus schade, frustratie en onkosten, door het inhuren van een klusjesdienst Mortsel. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Mortsel voor het plaatsen van tegels? Dit is een accuraat karweitje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Mortsel dus een klusjesdienst Mortsel in en geniet van een deskundig eindresultaat.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Mortsel?


Een klusjesman in Mortsel kun je voor ondenkbaar veel klusjes in dienst nemen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden verricht of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te klaren, huur je gemakkelijk een klusjesman Mortsel in. Voor werken binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Mortsel terecht.
 
Een klusjesman is vaak gespecialiseerd in een bepaald domein. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Mortsel verricht moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in vele klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt expert in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer vakkennis nodig dan anderen. Klusjes Mortsel zoals vloeren leggen zullen veel klusjesmannen kunnen doen, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Mortsel inzet.

Kleine klusjes Mortsel


Klusjesman gezocht Mortsel voor kleine karweitjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Mortsel zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het repareren van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Mortsel zijn voor de klusjesman helemaal geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer leggen is geen alledaags werkje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Mortsel voor oproepen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn gerief mee en installeert de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Mortsel die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het aanleggen van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden vaak gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te opknappen. Heb je een klusjesman gezocht Mortsel die een trap voor je kan vernieuwen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Mortsel kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig monteren. Zo heb je binnen de kortste keren een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Mortsel.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine werken, zoals de dakgoten reinigen of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of opknappen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal gereedschap voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Mortsel voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Mortsel?


Klusjesman gezocht in Mortsel, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? De prijs die je betaalt, hangt helemaal van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein karweitje in huis? Dan zal het tarief vermoedelijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een gehele renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere taak? Dan kunnen de prijzen hoger worden. Hoe dan ook, het oproepen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Mortsel


Een klusjesman Mortsel die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen prijzen. De prijzen verschillen afhankelijk van de opleiding die de klusjesman gedaan heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen verrichten, maar hier ook een hoger tarief voor rekenen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag bedrag hanteert, zul je waarschijnlijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan verrichten.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomende kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal waarschijnlijk vervoerskosten aanrekenen en kosten voor het materiaal, naargelang de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het verven of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Mortsel af te spreken. Zo weet je dus altijd wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Mortsel voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Mortsel: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Mortsel op te roepen? Dan zijn er vele zaken waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Mortsel je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft gekregen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman oproept voor je klusjes Mortsel.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de deskundigheid van de klusjesman in Mortsel. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het uitvoeren van gespecialiseerde werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand inhuren die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je klus zo goed mogelijk geklaard. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw klus. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inzet.
 
Een klusjesman Mortsel inschakelen op Ring Twice is gemakkelijk! Plaats jouw opdracht op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Mortsel. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Mortsel van Ring Twice.
Andere categorieën binnen klusjesman in Mortsel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden