Vind de beste klusjesman van Mechelen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klusjesman in Mechelen (2800) - Naser
Naser
4.96/5 · 26 reviews
2800 Mechelen
Als je een ervaren klusjesman nodig hebt sta ik altijd klaar om te helpen. Allerhande klusjes zijn mogelijk: elektriciteit, afbreken, in elkaar zetten van meubilair. Aarzel niet om een beroep te doen op mij! Hopelijk tot snel!
Klusjesman in Mechelen (2800) - Iwein
Iwein
4.96/5 · 25 reviews
2800 Mechelen
Na de totaal renovatie van ons eigen huis en de hulp bij verschillende vrienden durf ik zeggen dat ik aardig wat ervaring heb. Teven bezit ik het nodige gereedschap om de meeste klussen aan te kunnen. Ook kan ik je bijstaan in het spuiten van verschillende soorten verf.
Klusjesman in Mechelen (2800) - Islam
Islam Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.93/5 · 14 reviews
2800 Mechelen
Kan alle kleine of grote klusjes werk doen. Ik werk altijd netjes, ik ben mijn eigen werk grief. Voor vragen mag altijd kontakt nemen dan kunnen we alles bespreken
Klusjesman in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
4.79/5 · 14 reviews
2800 Mechelen
Handyman door ervaring bij totaalrenovatie woning. Electriciteit installeren of uitbreiden. Ikea pack's monteren. Laminaat. Herstel bepleistering. Kleine en grote huishoudtoestellen reparatie.
Klusjesman in Mechelen (2800) - Eric
Eric
4.91/5 · 11 reviews
2800 Mechelen
Mijn ervaringen liggen in de verbouwing van onze huidige woning en de al verkochte vakantiewoningen. Elektriciteit, loodgieterij, schrijnwerk, klein metselwerk, (dakwerk EPDM), en wat nog zoal kan nodig zijn in en om het huis. Alles wordt proper gedaan en netjes opgeruimd zoals het hoort.
Klusjesman in Mechelen (2800) - Abdel
Abdel
5/5 · 8 reviews
2800 Mechelen
Hallo, ik ben ook een handige jongeheer die heel wat kan klussen. Montage, schilderwerken, elektriciteit, en andere werken zoals het voor mijn eigen is. Dit voor de correcte prijs. Mvg
Klusjesman in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
4.71/5 · 7 reviews
2800 Mechelen
Technisch inzicht, oog voor detail en fijne afwerking zijn me eigen. ik heb het nodige gereedschap voor klussen. Door mijn beroep ben ik een doorwinterde klusser voor schilderwerken, afbraak, metsen en vloeren
Klusjesman in Mechelen (2800) - Pieterjan
Pieterjan
4.83/5 · 6 reviews
2800 Mechelen
Kasten ineen steken en ook alle schilderwerken zijn mogelijk. Ook kan u op mijn een beroep doen om uw fiets te laten herstellen. Hiervoor heb ik ook het meeste materiaal
Klusjesman in Mechelen (2800) - Glenn
Glenn
4.8/5 · 5 reviews
2800 Mechelen
Klusjesman met. Ervaring correct en vriendelijk. Nauwkeurig met. Zeer veel oog voor detail. Bezetten schilderen meubels in elkaar steken, tuinonderhoud,...
Klusjesman in Mechelen (2800) - Robbert
Robbert
5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Ik heb mijn huis volledig zelf verbouwd en daardoor veel ervaring. Breekwerken, houtskeletbouw, valse wanden/plafond plaatsen, isolatiewerken, keuken plaatsen, verfdeuren plaatsen, plinten plaatsen, ... Ik help je graag met de juiste info te verschaffen en de coördinatie van de werkzaamheden.
Klusjesman in Mechelen (2800) - Hamza
Hamza
5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Welkom op mijn profiel. Ik ben een handige Hamza. Van verlichting ophangen tot herstellen en monteren van materiaal. Ik beschik over verschillende gereedschap om u klus te klaren. De juiste man op de juiste plaats!
Klusjesman in Mechelen (2800) - Alain
Alain
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
kleine klusjes in huis zijn geen probleem voor mij vooral schilderwerken en lampen vervangen werken in de tuin gras maaien en hagen vind ik aangenaam
Klusjesman in Mechelen (2800) - Jarne
Jarne Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Klusjesman , ik doe vooral kleine klusjes zowel binnen als buiten tegen een correcte prijs . Goede service . De diensten worden zo snel mogelijk geleverd
Klusjesman in Mechelen (2800) - Pascal
Pascal Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Alle kleine en grote kluswerken in en rondom het huis (kl electriciteitswerken, loodgieterij, monteren kasten, ophangen kaders, licht, ....) hulp bij kleine verhuis,
Klusjesman in Mechelen (2800) - Nick
Nick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Karweien en klussen hebben weinig of geen geheimen meer! Multitasking en oplossingsgericht werken is geen enkel probleem. U heeft een probleem wij de oplossing.

Klusjesdienst Mechelen: geëvalueerd met 4.93 door 124 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusjesman Mechelen, klusjesdienst Mechelen, goedkope klussenier Mechelen, montage IKEA meubels Mechelen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Thomas raadt Daniel aan Daniel
“ Eerste ervaring van super positief, wel eerst enkele moeilijke communicaties, maar dat heeft eer met de mens als met de site te maken. ”
metselwerk, plaatsen raam, kleven vloer, gyproc
Frans raadt Filip aan Filip
“ deze eerste keer was positief maar het is te vroeg om meer feedback te geven ”
ophangen hanglamp
Lisa raadt Roland aan Roland
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht: een handige klusjesman in Mechelen! 

U bent uw huis aan het renoveren en u hebt duizend en één ideeën? Maar, woeps, de lijst van taken die op u wacht doet u panikeren? U wilt liever geen beroep doen op tien verschillende professionals? En u hebt ook geen zin om het zelf te doen? U weet niet goed hoe te beginnen, maar hebt vooral schrik hoe (en wanneer) het zal eindigen? U hebt het geduld niet om die IKEA-kast in elkaar te zetten. Als kind al keek u al vol afkeur naar uw Lego-doos! En nu een IKEA-kast in elkaar steken?! Mooi niet! Een stekker verwisselen lijkt onmogelijk? Heeft uw badkamer een verfrissende facelift nodig, maar u hebt geen weet van muren betegelen? U hebt twee linkerhanden?  Waarom geen klussenier erbij halen? Op ListMinut vindt u wat u zoekt in slechts enkele klikken! Snel, gemotiveerd en nauwkeurig. De beste klusjesmannen komen u met veel plezier helpen. 

 

Een hele waslijst aan klusjes? Schakel onze klusjesman in Mechelen in om het te doen!

U bent middenin een verhuizing. De lijst met alles wat nog gedaan moet worden wordt steeds langer, maar uw dagen lijken steeds korter te worden? Iedereen herkent zich hierin. U weet niet hoe u een gootsteen moet ontstoppen? Hoe vervangt u een gloeilamp? U wilt een fotolijstje ophangen, maar uw hamert meer op uw duim dan op de nagel?  Laat de hamer maar links liggen en schakel de dienstverleners van ListMinut in. Het platform biedt u toegang tot specialisten, maar ook tot bekwame "doe-het-zelvers"!

 

Geen flauw idee wat u onze dienstverleners kan vragen? Wij sommen even wat voorbeelden voor u op: 

 

Deze lijst is niet volledig, onze klusjesmannen in Mechelen kunnen u helpen voor al uw werken: binnen- of buitenwerken, loodgieterswerken, enz... Niets heeft geheimen voor hen!

 

Een klusjesman in Mechelen die zich aanpast aan uw behoeften en wensen.

Waarom een klusjesman inschakelen? U hebt geen hamer en spijkers om uw lijst op te hangen? U weet niet hoe u een lamp moet verwisselen? Uw gootsteen zit verstopt, maar geen enkele truc lost het probleem op? Zoekt u iemand die u snel kan helpen met kleine klusjes? En vooral een klusjesman in Mechelen die snel beschikbaar is? Heeft u een offerte of een factuur nodig? Maak u geen zorgen: met het ListMinut-platform zijn wij degenen die zich aan uw behoeften aanpassen!

Sommige van onze klusseniers zijn professionals die hebben gewerkt in de bouw, elektriciteit, loodgieterswerk, slotenmakerij of timmerwerk! Als uw verzoek hierboven niet vermeld staat: maak u geen zorgen. Het principe zelf van ListMinut is de vraag naar specifieke diensten door privépersonen en voor privépersonen! Plaats uw verzoek en wij zullen onmiddellijk contact opnemen met de klusjesmannen in Mechelen die u kunnen helpen.

U geeft uw wensen en uw behoeften aan, en u zult snel meerdere prijsoffertes ontvangen. U kiest uw favoriete klusjesman in kleine huishoudelijke taken, u bepaalt een datum voor een afspraak en de prijs. En dat is het! Nog twijfels? Wij publiceren ook alle berichten en feedback die zijn achtergelaten door klanten die reeds een beroep op hen hebben gedaan. Zo heeft u toegang tot de meningen van degenen die al een beroep hebben gedaan op uw klusjesman in Mechelen.

 

Schakel snel een klusjesman in en uw waslijst aan klusjes zal snel verdwijnen! 

Een snelle, praktische en betrouwbare doe-het-zelver in Mechelen!

Door uw kleine klussen aan huis over te laten aan een klusjesman uit Mechelen, kunt u veel tijd besparen en genieten van een veel betere kwaliteit/prijsverhouding dan die van gespecialiseerde bedrijven! Met ListMinut, bepaalt u de prijs, datum en tijd van de dienst.

U moet weten dat wij al onze dienstverleners ontmoeten en hun identiteit en hun ernst controleren. Dus geen verrassing mogelijk! 

 

Advies nodig van een gepassioneerde klusjesman? Stel al uw vragen aan onze klusseniers, zij zijn namelijk de beste om u advies te geven. Vragen over welk materiaal het beste is? Welke schroeven hebt u nodig om in hout te boren? Welke doe-het-zelfzaak is het beste of goedkoopste? Zij hebben antwoord op al uw klusvragen. 


Door een beroep te doen op onze mensen op ListMinut, vertrouwt u op de kennis en de passie van onze dienstverleners. Wees gerust! Bent u zelf een klusjesman en zou u graag een centje bijverdienen door klussen uit te voeren? Op ListMinut hebben we talrijke jobs voor klusjesmannen in Mechelen! Aarzel niet om u in te schrijven als dienstverlener en te genieten van alle voordelen!

Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Mechelen

vloerder tegels chape - Dokker elektrische fiets - Tuinhuisje opknappen - Vullen container op 18 augustus - Wandplank en wandrekjes ophangen - Graag hulp bij plaatsen (plak)tegels in keuken - Klusjes appartement haard - Lavabo reparatie/deurklink (2) - All-round klusjesman om studio te renoveren - Vervangen band aanhangwagen - Rolluik optrekband vervangen. - Schoorsteen reinigen en inspectie - Renovatie zolder - Beton en chape - Schilderen en andere klussen in huurwoning - Zwevende wandplanken - Ophangen van rolgordijn - Ingebouwde kast gang - Gaten in mortel buitengevel bijvullen ca 3,6 m2 - Plaatsen douchepaneel - Brievenbus plaatsen - Traphal appartement schilderen (2 verdiepen) - Loszittend behangpapier wegens vocht verwijderen - Oorzaak vochtprobleem in de badkamer achterhalen - Aanleg klinkerpad - Tegelen - Vloerder - Verwijderen platen - Vloerder gezocht - Schoonmaken bankirai met hogedrukreiniger - Gyproc in binnenkant poolhouse - Lavabo reparatie/deurklink - Opbouwspot en velux gordijn plaatsen - Renovatie benedenverdiep buizen leggen en twee kleine muren zetten - Wc ruimte ontmantelen - Terras chappen en tegels leggen - Persoon gevraagd om gyproc te plaatsen en kleine vloer te leggen - klusjesman gezocht voor renovatiewerken in Mechelen - Verwijderen cementtegels - Lek aan dakgoot en zinken dakafwerking - Herstellen van dakgoot - offertevraag - metsen buitenmuur - Plaatsen van duivenpinnen - Klusser - tuinhuis - Kraantje plaatsen en installeren van pvc platen op dak van terra. Max 4 a 5 uren werk - Klussen - Klusjesman in Mechelen (2800) - Klussen - Klusjesman in Mechelen (2800) - Klussen - Klusjesman in Mechelen (2800) - Klussen - Klusjesman in Mechelen (2800) - Klusjesman in Mechelen (2800)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden