klusjesman Mechelen

Klusjesman Mechelen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Mechelen: Onze selectie dienstverleners

Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Mechelen (2800) - Marc
Marc
Mechelen
4.91/5 (89 reviews)
Klusjesman, ik voer kleine tot middelgrote werken uit en ben in verschillende markten thuis electriciteit-houtbewerking-schilderen, kortom verschillende klussen in en om het huis Ineenzetten van meubelen vormt ook geen probleem
Frédéric is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.89/5 (47 reviews)
Hallo ik ben Frédéric, vroeg gepensioneerd. Ik heb ervaring opgedaan als klusjesman bij een totaalrenovatie van een woning. Elektriciteit installeren of uitbreiden, Ikea meubels monteren, laminaat leggen, herstel van bepleistering, reparatie van kleine en grote huishoudtoestellen. Kan allemaal! Aarzel niet om beroep te doen op mij.
Klusjesman in Mechelen (2800) - Naser
Naser
Mechelen
4.96/5 (26 reviews)
Als je een ervaren klusjesman nodig hebt sta ik altijd klaar om te helpen. Allerhande klusjes zijn mogelijk: elektriciteit, afbreken, in elkaar zetten van meubilair. Aarzel niet om een beroep te doen op mij! Hopelijk tot snel!
Klusjesman in Mechelen (2800) - Iwein
Iwein
Mechelen
4.96/5 (24 reviews)
Na de totaal renovatie van ons eigen huis en de hulp bij verschillende vrienden durf ik zeggen dat ik aardig wat ervaring heb. Teven bezit ik het nodige gereedschap om de meeste klussen aan te kunnen. Ook kan ik je bijstaan in het spuiten van verschillende soorten verf.
Klusjesman in Mechelen (2800) - Islam
Islam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
4.94/5 (18 reviews)
Kan alle kleine of grote klusjes werk doen. Ik werk altijd netjes, ik ben mijn eigen werk grief. Voor vragen mag altijd kontakt nemen dan kunnen we alles bespreken
Klusjesman in Mechelen (2800) - Abdel
Abdel
Mechelen
5/5 (13 reviews)
Hallo, ik ben ook een handige jongeheer die heel wat kan klussen. Montage, schilderwerken, elektriciteit, en andere werken zoals het voor mijn eigen is. Dit voor de correcte prijs. Mvg
Klusjesman in Mechelen (2800) - Stefaan
Stefaan
Mechelen
5/5 (12 reviews)
Ik heb thuis zelf mijn badkamer en keuken gerenoveerd,ik ben handig op veel vlakken ,en zoek voor alles een gepaste oplossing.timmeren,vloeren ,kleine elektriciteit werkjes,loodgieterij,kitten, meubels monteren ,vuurtafel maken,ontstoppings werkjes ,ik kan het allemaal
Klusjesman in Mechelen (2800) - Eric
Eric
Mechelen
4.91/5 (11 reviews)
Mijn ervaringen liggen in de verbouwing van onze huidige woning en de al verkochte vakantiewoningen. Elektriciteit, loodgieterij, schrijnwerk, klein metselwerk, (dakwerk EPDM), en wat nog zoal kan nodig zijn in en om het huis. Alles wordt proper gedaan en netjes opgeruimd zoals het hoort.
Klusjesman in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.82/5 (11 reviews)
Technisch inzicht, oog voor detail en fijne afwerking zijn me eigen. ik heb het nodige gereedschap voor klussen. Door mijn beroep ben ik een doorwinterde klusser voor schilderwerken, afbraak, metsen en vloeren
Klusjesman in Mechelen (2800) - Glenn
Glenn
Mechelen
4.8/5 (5 reviews)
Klusjesman met. Ervaring correct en vriendelijk. Nauwkeurig met. Zeer veel oog voor detail. Bezetten schilderen meubels in elkaar steken, tuinonderhoud,...
Klusjesman in Mechelen (2800) - Khuseyn
Khuseyn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (3 reviews)
In klussen kan ik allerlei werken von klein tot grot. Sleuren veranderen, gorden hangen, schakels veranderen, spiegels ophangen, lampen ophangen of repareren.
Klusjesman in Mechelen (2800) - Robbert
Robbert
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik heb mijn huis volledig zelf verbouwd en daardoor veel ervaring. Breekwerken, houtskeletbouw, valse wanden/plafond plaatsen, isolatiewerken, keuken plaatsen, verfdeuren plaatsen, plinten plaatsen, ... Ik help je graag met de juiste info te verschaffen en de coördinatie van de werkzaamheden.
Klusjesman in Mechelen (2800) - Hamza
Hamza
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Welkom op mijn profiel. Ik ben een handige Hamza. Van verlichting ophangen tot herstellen en monteren van materiaal. Ik beschik over verschillende gereedschap om u klus te klaren. De juiste man op de juiste plaats!
Klusjesman in Mechelen (2800) - Olivier
Olivier
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Over het algemeen doe ik elke klus in het huishouden graag en met een perfectionistisch kantje. Kwaliteit is heel belangrijk zodat het voor tientallen jaren kan dienen
Klusjesman in Mechelen (2800) - Alain
Alain
Mechelen
5/5 (1 reviews)
kleine klusjes in huis zijn geen probleem voor mij vooral schilderwerken en lampen vervangen werken in de tuin gras maaien en hagen vind ik aangenaam ook poetswerk schrikt mij niet af
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
“ Duidelijke website Leuk om mensen uit de buurt te kunnen vragen. Laagdrempelige aanpak ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Mechelen: geëvalueerd met 4.96 door 269 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Mechelen, klusjesdienst Mechelen, goedkope klussenier Mechelen, montage IKEA meubels Mechelen, klusjesman gezocht Mechelen, klusjesman zoeken Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht: een handige klusjesman in Mechelen! 

U bent uw huis aan het renoveren en u hebt duizend en één ideeën? Maar, woeps, de lijst van taken die op u wacht doet u panikeren? U wilt liever geen beroep doen op tien verschillende professionals? En u hebt ook geen zin om het zelf te doen? U weet niet goed hoe te beginnen, maar hebt vooral schrik hoe (en wanneer) het zal eindigen? U hebt het geduld niet om die IKEA-kast in elkaar te zetten. Als kind al keek u al vol afkeur naar uw Lego-doos! En nu een IKEA-kast in elkaar steken?! Mooi niet! Een stekker verwisselen lijkt onmogelijk? Heeft uw badkamer een verfrissende facelift nodig, maar u hebt geen weet van muren betegelen? U hebt twee linkerhanden?  Waarom geen klussenier erbij halen? Op ListMinut vindt u wat u zoekt in slechts enkele klikken! Snel, gemotiveerd en nauwkeurig. De beste klusjesmannen komen u met veel plezier helpen. 

 

Een hele waslijst aan klusjes? Schakel onze klusjesman in Mechelen in om het te doen!

U bent middenin een verhuizing. De lijst met alles wat nog gedaan moet worden wordt steeds langer, maar uw dagen lijken steeds korter te worden? Iedereen herkent zich hierin. U weet niet hoe u een gootsteen moet ontstoppen? Hoe vervangt u een gloeilamp? U wilt een fotolijstje ophangen, maar uw hamert meer op uw duim dan op de nagel?  Laat de hamer maar links liggen en schakel de dienstverleners van ListMinut in. Het platform biedt u toegang tot specialisten, maar ook tot bekwame "doe-het-zelvers"!

 

Geen flauw idee wat u onze dienstverleners kan vragen? Wij sommen even wat voorbeelden voor u op: 

 

Deze lijst is niet volledig, onze klusjesmannen in Mechelen kunnen u helpen voor al uw werken: binnen- of buitenwerken, loodgieterswerken, enz... Niets heeft geheimen voor hen!

 

Een klusjesman in Mechelen die zich aanpast aan uw behoeften en wensen.

Waarom een klusjesman inschakelen? U hebt geen hamer en spijkers om uw lijst op te hangen? U weet niet hoe u een lamp moet verwisselen? Uw gootsteen zit verstopt, maar geen enkele truc lost het probleem op? Zoekt u iemand die u snel kan helpen met kleine klusjes? En vooral een klusjesman in Mechelen die snel beschikbaar is? Heeft u een offerte of een factuur nodig? Maak u geen zorgen: met het ListMinut-platform zijn wij degenen die zich aan uw behoeften aanpassen!

Sommige van onze klusseniers zijn professionals die hebben gewerkt in de bouw, elektriciteit, loodgieterswerk, slotenmakerij of timmerwerk! Als uw verzoek hierboven niet vermeld staat: maak u geen zorgen. Het principe zelf van ListMinut is de vraag naar specifieke diensten door privépersonen en voor privépersonen! Plaats uw verzoek en wij zullen onmiddellijk contact opnemen met de klusjesmannen in Mechelen die u kunnen helpen.

U geeft uw wensen en uw behoeften aan, en u zult snel meerdere prijsoffertes ontvangen. U kiest uw favoriete klusjesman in kleine huishoudelijke taken, u bepaalt een datum voor een afspraak en de prijs. En dat is het! Nog twijfels? Wij publiceren ook alle berichten en feedback die zijn achtergelaten door klanten die reeds een beroep op hen hebben gedaan. Zo heeft u toegang tot de meningen van degenen die al een beroep hebben gedaan op uw klusjesman in Mechelen.

 

Schakel snel een klusjesman in en uw waslijst aan klusjes zal snel verdwijnen! 

Een snelle, praktische en betrouwbare doe-het-zelver in Mechelen!

Door uw kleine klussen aan huis over te laten aan een klusjesman uit Mechelen, kunt u veel tijd besparen en genieten van een veel betere kwaliteit/prijsverhouding dan die van gespecialiseerde bedrijven! Met ListMinut, bepaalt u de prijs, datum en tijd van de dienst.

U moet weten dat wij al onze dienstverleners ontmoeten en hun identiteit en hun ernst controleren. Dus geen verrassing mogelijk! 

 

Advies nodig van een gepassioneerde klusjesman? Stel al uw vragen aan onze klusseniers, zij zijn namelijk de beste om u advies te geven. Vragen over welk materiaal het beste is? Welke schroeven hebt u nodig om in hout te boren? Welke doe-het-zelfzaak is het beste of goedkoopste? Zij hebben antwoord op al uw klusvragen. 


Door een beroep te doen op onze mensen op ListMinut, vertrouwt u op de kennis en de passie van onze dienstverleners. Wees gerust! Bent u zelf een klusjesman en zou u graag een centje bijverdienen door klussen uit te voeren? Op ListMinut hebben we talrijke jobs voor klusjesmannen in Mechelen! Aarzel niet om u in te schrijven als dienstverlener en te genieten van alle voordelen!

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden