klusjesman Hemiksem

Klusjesman Hemiksem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Hemiksem: Onze selectie dienstverleners

Wim is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Wim
Wim
Hemiksem
4.96/5 (48 reviews)
Heb zelf al wat appartement en studio renovaties gedaan met oa schilder, tegel, laminaat, loodgieterij, dumawall , ikea kasten - meubels, badkamers, hangtoiletten en keukens geplaatst. Laswerken behoren ook nog tot mijn mogelijkheden.
Hans is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Hans
Hans
Hemiksem
4.98/5 (40 reviews)
Ik heb de afgelopen 10 jaar verschillende renovaties ondernomen in eigen huis. Zo heb ik de zolder volledig geïsoleerd, afgewerkt met gyproc, valse muren geplaatst en ingericht als slaapkamer met dressing. Ik heb de volledige badkamer gestript en van 0 opgebouwd. Ik heb de beneden omgevormd tot een studio, ...
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Johnny
Johnny
Hemiksem
5/5 (18 reviews)
Al meer dan 20jaar ervaring in klussen binnen en buiten huis, groot en klein. Heb je nood aan een dringende herstelling, wil je thuis graag iets vernieuwen of verfraaien. Ik help je graag uit de nood en werk met plezier mee aan jullie nieuwe plannen en dit met de grootste zorg en professionaliteit. Zie jij dit ook zitten dan hoor ik je graag in een privégesprek.
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Ali
Ali
Hemiksem
5/5 (12 reviews)
Via ervaring en werken in eigen huis en kennissen, is klussen, elektriciteitswerken, sanitairwerken, enz... echt mijn ding. Ik kan wel allerhande kluswerken aan. Als ik zeg dat ik het kan doen, dan doe ik het ook goed
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Dieter
Dieter
Hemiksem
5/5 (3 reviews)
Kan je hulp gebruiken bij kleine of grote werkjes dan bied ik graag mij hulp aan. Ik ben zelf aan het verbouwen en daar neem ik ervaring en handige tips met me mee. Uurloon is bespreekbaar . Nauwkeurige- zorgvuldigheid is verzekerd.
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Robert
Robert
Hemiksem
5/5 (3 reviews)
Van simpele klussen zoals het ophangen van een lamp tot het plaatsen van een volledige keuken. Ik denk in oplossingen i.p.v. problemen. Meedenken voor een betere of andere oplossing doe ik graag!
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Sergei
Sergei Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hemiksem
Nieuw
Snel en goedkoop uw opdrachten professioneel laten uitvoeren Geen lange wachttijd. Altijd binnen 10 dagen kunnen beginnen. Geen voorschot nodig, geen kooppijn voor de opdrachtgever. We geven een vaste prijs, nooit onaangename verrassingen. We zijn actief in straal van 50 km rond stad Antwerpen (grotere afstanden ook mogelijk na overleg en onder voorwaarden).
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Ludo
Ludo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hemiksem
Nieuw
Wij doen alle Dakwerken - roofing EPDM - velux ramen koepel plaatsen Isoleren - alle gevelwerken, Vloeren , Laminaat plaatsen . alle werken met Garantie.
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Luc
Luc
Hemiksem
Nieuw
Ik ben gepensioneerd ( 69 ) maar hou van allerlei klussen, als het niet te maken heeft met schilderen. Ik hou van verzorgt werk, zonder dat de kosten te hoog oplopen. Een defect toestel zal ik steeds eerst nazien om te bekijken of deze al dan niet moet vervangen worden. Ik kan me verplaatsen met eigen wagen en beschik over veel gereedschap om de meeste klussen te kunnen uitvoeren.
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Milan
Milan
Hemiksem
Nieuw
Ik ben 17 jaar. Ik heb al heel wat ervaring opgedaan maar ik wil nog meer ervaringen op doen. Ik leer dus graag bij. Ik ben erg flexibel en ben niet vies op hard en lang te werken
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Aslan
Aslan
Hemiksem
Nieuw
we doen alle werk , giproc laminat tegel saniter elektricitet bezeten smeren parket ,.................................................................................
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Stefan
Stefan
Hemiksem
Nieuw
Ik heb een volledige zolder ingericht. Deze heb ik geïsoleerd en afgewerkt met gyproc en geschilderd. Hier heb ik de volledige elektrisiteit gestoken en heb ook een vaste trap geïnstalleerd naar de zolder. Verder heb ik ervaring met het leggen van roofing op platte daken. Ik kan ook een kraan vervangen in een badkamer of in een keuken.
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Louis
Louis
Hemiksem
Nieuw
Ik moet thuis ook zowat alle klusjes doen, van ramen wassen tot lampen vervangen tot stopcontacten vervangen tot dingens op hangen.. ik moet op mijn werk dagelijks tekening lezen om stukken in elkaar te steken. Dus dat inzicht heb ik wel
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Karel
Karel
Hemiksem
Nieuw
Fietsen herstellen en veranderen van materiaal heb ik alle materiaal in huis Beschikbaar kan in de week avond of weekend Fietsen worden hersteld bij mij thuis rede ik heb alle materiaal liggen bij mij
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
“ Duidelijke website Leuk om mensen uit de buurt te kunnen vragen. Laagdrempelige aanpak ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Hemiksem: geëvalueerd met 4.99 door 124 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Hemiksem, klusjesdienst Hemiksem, goedkope klussenier Hemiksem, montage IKEA meubels Hemiksem, klusjesman gezocht Hemiksem, klusjesman zoeken Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Hemiksem?

Klusjesman gezocht Hemiksem? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de beste klusjesman Hemiksem die gespecialiseerd is in jouw klusjes Hemiksem. Heb je naar een klusjesman gezocht in Hemiksem voor het onderhouden van je tuin, plaatsen van je nieuwe vloer, reinigen van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Hemiksem? Plaats snel en gemakkelijk je oproep op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Hemiksem die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Hemiksem van een gerenommeerd bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Hemiksem?

Een klusjesman Hemiksem is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inhuren voor verschillende klusjes in Hemiksem, ongeacht hoe groot de taak is. Een klusjesman Hemiksem is vaak in dienst van een klusjesdienst Hemiksem en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Hemiksem gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Hemiksem is een manusje-van-alles die allerlei werken rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Hemiksem bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak opknappen of lekkende kranen dichten. De klusjesman Hemiksem werkt vaak al voor een klusjesdienst Hemiksem, waardoor hij over het juiste materiaal en gereedschap beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer te kopen: nog een nut van een klusjesman Hemiksem!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Hemiksem?

Het in dienst nemen van een klusjesdienst Hemiksem heeft allerlei voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Hemiksem kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Hemiksem klusjes Hemiksem zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Hemiksem inschakelen voor allerlei kleine en grote taken in huis, zoals het doen van kleine sanitaire jobs, het monteren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloze klusjes Hemiksem, waar je een klusjesdienst Hemiksem voor kan inschakelen. De klusjesdienst Hemiksem beschikt al over het juiste materiaal en gerief, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te kopen. Dit is fijn, vooral als het om sporadische klusjes in Hemiksem gaat.
 
Een klusjesdienst Hemiksem neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Hemiksem uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Hemiksem gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed uitvoeren. Voorkom dus schade, frustratie en kosten, door het oproepen van een klusjesdienst Hemiksem. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Hemiksem voor het zetten van tegels? Dit is een afgepast karweitje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Hemiksem dus een klusjesdienst Hemiksem in en geniet van een deskundig uitkomst.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Hemiksem?


Een klusjesman in Hemiksem kun je voor ondenkbaar veel klusjes in dienst nemen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden verricht of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te klaren, huur je gemakkelijk een klusjesman Hemiksem in. Voor klussen binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Hemiksem terecht.
 
Een klusjesman is vaak specialist in een bepaald vak. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Hemiksem uitgevoerd moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in talrijke klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt gespecialiseerd in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer vakkennis nodig dan anderen. Klusjes Hemiksem zoals vloeren zetten zullen veel klusjesmannen kunnen doen, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Hemiksem inschakelt.

Kleine klusjes Hemiksem


Klusjesman gezocht Hemiksem voor kleine klusjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Hemiksem zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het opknappen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Hemiksem zijn voor de klusjesman helemaal geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer leggen is geen alledaags werkje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Hemiksem voor inzetten. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn gereedschap mee en installeert de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Hemiksem die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het zetten van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden vaak gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te renoveren. Heb je een klusjesman gezocht Hemiksem die een trap voor je kan opknappen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Hemiksem kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig plaatsen. Zo heb je in een mum van tijd een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Hemiksem.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine klussen, zoals de dakgoten schoonmaken of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of opknappen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal gerief voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Hemiksem voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Hemiksem?


Klusjesman gezocht in Hemiksem, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? Het tarief dat je betaalt, hangt compleet van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein werkje in huis? Dan zal het tarief vermoedelijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een gehele renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere klus? Dan kunnen de prijzen hoger worden. Hoe dan ook, het inschakelen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel onkosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Hemiksem


Een klusjesman Hemiksem die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen prijzen. De tarieven variëren afhankelijk van de opleiding die de klusjesman gedaan heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen uitvoeren, maar hier ook een hogere prijs voor aanrekenen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een lage prijs aanrekent, zul je vermoedelijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan doen.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomstige kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal vermoedelijk vervoerskosten vragen en kosten voor het benodigdheden, afhankelijk van de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het schilderen of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Hemiksem af te spreken. Zo weet je dus steeds wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Hemiksem voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Hemiksem: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Hemiksem in te zetten? Dan zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op het tarief dat een klusjesman Hemiksem je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft ontvangen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inschakelt voor je klusjes Hemiksem.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de deskundigheid van de klusjesman in Hemiksem. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het uitvoeren van specifieke werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand in dienst nemen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je klus zo goed mogelijk verricht. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw werk. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inzet.
 
Een klusjesman Hemiksem inzetten op Ring Twice is gemakkelijk! Plaats jouw opdracht op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Hemiksem. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Hemiksem van Ring Twice.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden