klusjesman Schoten

Klusjesman Schoten: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Schoten: Onze selectie dienstverleners

Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Schoten (2900) - Marc
Marc
Schoten
4.98/5 (49 reviews)
30 jaar evaring in het plaatsen van keukens inclusief alle voorbereidende werken: elektriciteit, loodgieterij en schrijnwerkerij evenals laminaat of parket vloeren.
Klusjesman in Schoten (2900) - Wim
Wim
Schoten
4.93/5 (29 reviews)
Klusjesman met ervaring in zowel loodgieterij/ elektriciteit /tuinonderhoud en allerhande kleine klussen . Afwerking, overleg, advies en tevredenheid zijn belangrijk voor mij.
Klusjesman in Schoten (2900) - Murat
Murat
Schoten
4.9/5 (29 reviews)
Ik ben al van kindsaf geïnteresseerd in bouwen en verbouwen, Door mijn eigen huis en appartement zelf te renoveren heb ik nog meer ervaring gekregen .Voor alle kleine en wat grotere klusjes, kan u zeker op mij rekenen!
Henri is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Schoten (2900) - Henri
Henri
Schoten
5/5 (29 reviews)
Hallo. Welkom op mijn profiel. ik heb jaren als klusjesman gewerkt en wil dit nu terug doen. Handig in huis voor allerlei klussen, sanitair, monteren of herstellen.
Michel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Schoten (2900) - Michel
Michel
Schoten
4.77/5 (13 reviews)
Ik kan veel van de probleempjes in een huis zelf oplossen. Ik ben, ja durf te zeggen, een handige Harry. Ik probeer herstellingen altijd uit te voeren op duurzame en goedkoopste manier.
Klusjesman in Schoten (2900) - Dieter
Dieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
5/5 (10 reviews)
Zoals in mijn algemene beschrijving reeds vermeld heb ik redelijk wat ervaring in de bouwsector, bouwen en verbouwen zijn niet nieuw voor me. Heeft u hulp nodig of gewoon advies kan je altijd contact met me nemen
Klusjesman in Schoten (2900) - Mohammad
Mohammad
Schoten
5/5 (10 reviews)
Allen klusjes interieur en exterieur Oude kraan vervangen Nieuwe stopcontact en schakelaar platsten Silicon werken in badkamer! Nieuwe voegen van tegels
Klusjesman in Schoten (2900) - Igor
Igor
Schoten
5/5 (7 reviews)
Ik ben pas tevreden als u tevreden ben. Nauwkeurigheid is mijn tweede naam. Werkt hard door en is positief voor beide partijen. Heeft u noch vragen? Stel ze gerust.
Klusjesman in Schoten (2900) - Gert
Gert
Schoten
5/5 (2 reviews)
Door de renovatie van mijn woning heb ik ervaring met klussen: elektriciteit, montage van meubels, schilderen, behangen. Ik heb mijn eigen gereedschap.
Klusjesman in Schoten (2900) - Maarten
Maarten Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
5/5 (1 reviews)
------------------------------------- ------------------------------------- ------------------------------------- ------------------------------------- ------------------------------------- -------------------------------------
Klusjesman in Schoten (2900) - Joris
Joris
Schoten
Nieuw
Ik ben van opleiding loodgieter en heb altijd mijn ogen overal de kost gegeven en heb er net een volledige renovatie van men huis op zitten van riolering, elektriciteit, verwarming, sanitair, vloeren, laminaat, noem maar op
Klusjesman in Schoten (2900) - Ludwig
Ludwig
Schoten
Nieuw
Klusjesman zeer gedreven en met heel veel ervaring op allerlei vlakken, zowel nieuw als renovatiebouw. Zaken waarvoor vakmensen de neus zullen ophalen omdat het te kleinschalig is kom ik oplossen indien het binnen mijn brede kennis ligt. Indien nodig kom ik je meehelpen ondersteunen of op het goede spoor zetten. Samen komen we eruit, zodat jouw project de beste slaagkans heeft om af te geraken.
Klusjesman in Schoten (2900) - Kristof
Kristof Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
omdat wij bekend zijn voor onze badkamerrenovaties zijn wij ook in staat om andere klussen uit te voeren zoals gyproc, elektriciteit, verwarming enz... Maar onze passie schuit toch wel in de uitmuntende sanitaire installaties
Klusjesman in Schoten (2900) - Tom
Tom
Schoten
Nieuw
Kaders ophangen, verlichting aansluiten, laminaat leggen, meubels monteren,... U heeft een extra hand nodig, of wil de klus volledig uit handen geven? Contacteer me en we bekijken wat ik voor u kan betekenen.
Klusjesman in Schoten (2900) - Joan francesco
Joan francesco Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
ik ben een vakman die meer dan 30jaar ervaring heeft in de renovatie bouw. Je kan op mij beroep doen voor zoals, metsel,beton,chap,vloeren en tegenwerken.isoleren,gyproc,binnen en buiten bezitting, crepi. klein loodgieterij.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
“ Duidelijke website Leuk om mensen uit de buurt te kunnen vragen. Laagdrempelige aanpak ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Schoten: geëvalueerd met 4.96 door 179 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Schoten, klusjesdienst Schoten, goedkope klussenier Schoten, montage IKEA meubels Schoten, klusjesman gezocht Schoten, klusjesman zoeken Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Schoten?

Klusjesman gezocht Schoten? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de beste klusjesman Schoten die gespecialiseerd is in jouw klusjes Schoten. Heb je naar een klusjesman gezocht in Schoten voor het onderhouden van je tuin, installeren van je nieuwe vloer, schoonmaken van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Schoten? Plaats snel en gemakkelijk je oproep op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Schoten die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Schoten van een gerenommeerd bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Schoten?

Een klusjesman Schoten is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk oproepen voor diverse klusjes in Schoten, ongeacht hoe groot de taak is. Een klusjesman Schoten is vaak in dienst van een klusjesdienst Schoten en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Schoten gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Schoten is een manusje-van-alles die meerdere klusjes rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Schoten bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak opknappen of lekkende kranen herstellen. De klusjesman Schoten werkt vaak al voor een klusjesdienst Schoten, waardoor hij over het juiste materiaal en gerei beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een pluspunt van een klusjesman Schoten!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Schoten?

Het inhuren van een klusjesdienst Schoten heeft verschillende voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Schoten kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Schoten klusjes Schoten zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Schoten inschakelen voor allerlei kleine en grote taken in huis, zoals het doen van kleine sanitaire diensten, het fixeren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn onbeperkte klusjes Schoten, waar je een klusjesdienst Schoten voor kan in dienst nemen. De klusjesdienst Schoten beschikt al over het juiste materiaal en gerief, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te schaffen. Dit is fijn, vooral als het om sporadische klusjes in Schoten gaat.
 
Een klusjesdienst Schoten neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Schoten uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Schoten gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed uitvoeren. Voorkom dus schade, frustratie en kosten, door het inzetten van een klusjesdienst Schoten. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Schoten voor het zetten van tegels? Dit is een gedetailleerd klusje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Schoten dus een klusjesdienst Schoten in en geniet van een deskundig uitkomst.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Schoten?


Een klusjesman in Schoten kun je voor ondenkbaar veel klusjes inhuren. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden verricht of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te klaren, huur je gemakkelijk een klusjesman Schoten in. Voor werken binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Schoten terecht.
 
Een klusjesman is vaak specialist in een bepaald domein. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Schoten verricht moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in diverse klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt expert in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer expertise nodig dan anderen. Klusjes Schoten zoals vloeren zetten zullen veel klusjesmannen kunnen uitvoeren, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Schoten inzet.

Kleine klusjes Schoten


Klusjesman gezocht Schoten voor kleine karweitjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Schoten zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het herstellen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Schoten zijn voor de klusjesman helemaal geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer zetten is geen alledaags klusje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Schoten voor inhuren. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn gerief mee en zet de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Schoten die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het plaatsen van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden vaak gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te vernieuwen. Heb je een klusjesman gezocht Schoten die een trap voor je kan opknappen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Schoten kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig fixeren. Zo heb je binnen de kortste keren een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Schoten.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine taken, zoals de dakgoten reinigen of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of fixen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal gereedschap voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Schoten voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Schoten?


Klusjesman gezocht in Schoten, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? De prijs die je betaalt, hangt compleet van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein werkje in huis? Dan zal het tarief waarschijnlijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een gehele renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere taak? Dan kunnen de tarieven hoger worden. Hoe dan ook, het oproepen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel onkosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Schoten


Een klusjesman Schoten die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen prijzen. De tarieven verschillen op basis van de opleiding die de klusjesman gedaan heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen doen, maar hier ook een hoger tarief voor hanteren. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag bedrag aanrekent, zul je waarschijnlijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan uitvoeren.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomstige kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal hoogstwaarschijnlijk vervoerskosten aanrekenen en kosten voor het gerief, naargelang de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het verven of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Schoten af te spreken. Zo weet je dus steeds wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Schoten voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Schoten: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Schoten op te roepen? Dan zijn er meerdere zaken waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Schoten je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft gekregen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman oproept voor je klusjes Schoten.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de specialisaties van de klusjesman in Schoten. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het uitvoeren van gespecialiseerde werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand inschakelen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je klus zo goed mogelijk verricht. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw werk. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inschakelt.
 
Een klusjesman Schoten inschakelen op Ring Twice is eenvoudig! Plaats jouw taak op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Schoten. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Schoten van Ring Twice.
Andere categorieën binnen klusjesman in Schoten

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden