klusjesman Deurne

Klusjesman Deurne: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Deurne: Onze selectie dienstverleners

Kalil is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (204 reviews)
Ben al jaren onderhoudsmedewerker (in bezit van een getuigschrift). Bijna alles wat bij u thuis, op het werk nagezien moet worden kunt u op mij rekenen. Kwaliteit: ik bied de beste dat er mogelijk is afhankelijk van uw budget. Bezetten, plamuren, schilderen, decoratieve plafond met verlichting plaatsen, schrijnwerkerij, ramen deuren plaatsen en herstellen, loodgieterij, elektriciteit, betegelen, v
Klusjesman in Deurne (2100) - Besim
Besim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.59/5 (58 reviews)
Voor klussen ben je op de juiste adres Ik doe werkzaamheden van alle renovatie’s Ik heb een team dat samen werkt .
Klusjesman in Deurne (2100) - Ruben
Ruben
Deurne
4.86/5 (44 reviews)
ik doe alle klussen in en rond u huis aan een zachte prijs ik ben een ijverige persoon en steek zeer graag de handen uit de mouwen ik heb veel werkervaring van in de bouw ik beschik over het nodige materiaal en vervoer en ik zal u zeker niet teleurstellen !
Klusjesman in Deurne (2100) - Jan
Jan
Deurne
4.68/5 (19 reviews)
één van mijn vroegere werkgever was groothandel meubelen , waar ik werkte als chauffeur- magazijnier , maar ook meubelen monteren ( handelsbeurzen )en herstellen ( garantie )
Giuseppe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Deurne (2100) - Giuseppe
Giuseppe
Deurne
4.94/5 (18 reviews)
Ik heb ervaring met bezetten herstellingswerk met alle soorten pleister of met cement, alsook Gyproc werk en alle soorten betegeling, & herstellingen, & lek opsporing en badkamer renovatie en herstelling van lekkages. Vernieuwen en vergroten van terrassen & Tuin aanleggen & renovatie . Ik kom je graag helpen met je klus Giuseppe van uit Deurne
Klusjesman in Deurne (2100) - Enea
Enea
Deurne
4.57/5 (14 reviews)
Hey ben Enea ben 28 jaar ben afgestudeerd als Elektricien . Nast mij specialiteit kan ik ook anders klusje doen voor jullie , giproc plaatsen , laminat , schilderen en alle ander herstellingen , en dat tegen en zeer goed prijs . Ik werk ook met eigen materiale.
Kevin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Deurne (2100) - Kevin
Kevin
Deurne
5/5 (11 reviews)
Na 3 jaar verbouwen zelf wat ervaring opgedaan met kleine klussen en herstellingen zoals vloeren leggen, kasten bouwen en verankeren, schilderen, elektronica aansluiten, ... met eigen materiaal. Ik doe geen (infra)structurele werken (constructie, elektriciteit, loodgieterij)
Klusjesman in Deurne (2100) - Armel
Armel
Deurne
5/5 (9 reviews)
J ai l expérience dans le métier ,je travaille dans une entreprise immobiliere depuis 10 ans, dans cette entreprise nous sommes des hommes à tout faire Ik heb velen ervaring ,ik werk sinds 10 jaar als klusjesman in een bedrijf in Antwerpen
Klusjesman in Deurne (2100) - Eva
Eva
Deurne
5/5 (7 reviews)
Ik ben betrouwbaar en werk heel stipt. Kwaliteit is belangrijk voor mij en ik geef mijn klanten graag een afgewerkt resultaat. Ik vind het fijn op deze manier jullie wat zorgen uit handen te nemen.
Klusjesman in Deurne (2100) - Mateusz
Mateusz
Deurne
5/5 (6 reviews)
Ik ben een handige Harry . Ik kan hertsellen oude deuren en ramen. Alle soort van meubels monteren . Lampen , ladden op hangen. Binnen schilder werk uitvoren, herstelen gyproc en bijplamuren.
Klusjesman in Deurne (2100) - Kurijn
Kurijn
Deurne
5/5 (6 reviews)
Ik ben altijd al de klusser geweest, gefascineerd door mijn vader die hier ook zeer bedreven in was. De afgelopen 3 jaar was ik als professioneel klusjesman actief. Ik leg de dingen ook graag uit aan mensen, en ik werk ook graag samen met klanten indien zij hiervoor open staan.
Klusjesman in Deurne (2100) - Laziz
Laziz
Deurne
5/5 (5 reviews)
(probleem = oplossing) Elk probleem is op te lossen. Maar alleen als je de juiste kluster kiest👍🏼 Dag allemaal, ik ben Laziz, een jonge arbeider uit Deurne-zuid,ik heb heel wat ervaring opgedaan en bouwsector, (schilder, loodgieter, tuinier alles rond om renoveren van appartementen of huizen) ik ben trots op mijn werk. Ik spreek meerdere talen: NL,Fr en Sp
Klusjesman in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
Deurne
5/5 (3 reviews)
Vakman met ervaring , alles wat u wilt gedaan hebben binnen en buitenshuis doe ik voor u met plezier. Heb meerdere huizen gedaan, lever zuiver werk en werk graag met u wensen. En advies krijgt u ook mee vanuit het huis. Tegen een zeer mooi prijs. Gr M
Klusjesman in Deurne (2100) - Mohamed
Mohamed
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik heb al verschillende kasten gemonteerd, altijd met een uitstekende resultaat! Twijfel niet en contacteer mij. U zult er geen spijt van hebben. Eind resultaat is TOP resultaat. U zult zien en u zult geloven.
Klusjesman in Deurne (2100) - Gunter
Gunter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.67/5 (3 reviews)
Hallo, ik Gunter (den G) Ik ben een handige houtbewerker. Monteren van kasten en opmaat maken van zelfs Ikea kasten model PAX is mijn specialiteit. Ook andere kleine herstellingen van keuken, opbergkasten, tuinhuizen zijn tot de mogelijkheid. Ik beschik over professioneel gereedschap waarmee ik het gekozen materiaal vakkundig kan verwerken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
“ Duidelijke website Leuk om mensen uit de buurt te kunnen vragen. Laagdrempelige aanpak ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Deurne: geëvalueerd met 4.87 door 414 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Deurne, klusjesdienst Deurne, goedkope klussenier Deurne, montage IKEA meubels Deurne, klusjesman gezocht Deurne, klusjesman zoeken Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Deurne?

Klusjesman gezocht Deurne? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de beste klusjesman Deurne die gespecialiseerd is in jouw klusjes Deurne. Heb je naar een klusjesman gezocht in Deurne voor het onderhouden van je tuin, zetten van je nieuwe vloer, reinigen van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Deurne? Plaats snel en gemakkelijk je klus op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Deurne die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Deurne van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Deurne?

Een klusjesman Deurne is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inschakelen voor allerlei klusjes in Deurne, ongeacht hoe groot de karwei is. Een klusjesman Deurne is vaak in dienst van een klusjesdienst Deurne en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Deurne gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Deurne is een manusje-van-alles die vele klusjes rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Deurne bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak herstellen of lekkende kranen herstellen. De klusjesman Deurne werkt vaak al voor een klusjesdienst Deurne, waardoor hij over het juiste materiaal en gerief beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een voordeel van een klusjesman Deurne!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Deurne?

Het inhuren van een klusjesdienst Deurne heeft allerlei voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Deurne kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Deurne klusjes Deurne zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Deurne inhuren voor allerlei kleine en grote klusjes in huis, zoals het doen van kleine sanitaire diensten, het plaatsen van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn onbeperkte klusjes Deurne, waar je een klusjesdienst Deurne voor kan inschakelen. De klusjesdienst Deurne beschikt al over het juiste materiaal en gerei, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te schaffen. Dit is fijn, vooral als het om eenmalige klusjes in Deurne gaat.
 
Een klusjesdienst Deurne neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Deurne uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Deurne gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed uitvoeren. Voorkom dus schade, frustratie en onkosten, door het inschakelen van een klusjesdienst Deurne. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Deurne voor het zetten van tegels? Dit is een gedetailleerd klusje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Deurne dus een klusjesdienst Deurne in en geniet van een vakkundig eindresultaat.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Deurne?


Een klusjesman in Deurne kun je voor ondenkbaar veel klusjes oproepen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden verricht of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed uit te voeren, huur je gemakkelijk een klusjesman Deurne in. Voor klussen binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Deurne terecht.
 
Een klusjesman is vaak expert in een bepaald vak. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Deurne verricht moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in diverse klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt expert in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer deskundigheid nodig dan anderen. Klusjes Deurne zoals vloeren leggen zullen veel klusjesmannen kunnen verrichten, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Deurne inschakelt.

Kleine klusjes Deurne


Klusjesman gezocht Deurne voor kleine taakjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Deurne zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het opknappen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Deurne zijn voor de klusjesman absoluut geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer zetten is geen alledaags klusje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Deurne voor inschakelen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn materiaal mee en legt de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Deurne die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het aanleggen van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden dagelijks gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te vernieuwen. Heb je een klusjesman gezocht Deurne die een trap voor je kan vernieuwen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Deurne kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig plaatsen. Zo heb je snel een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Deurne.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine taken, zoals de dakgoten reinigen of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of fixen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal gerief voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Deurne voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Deurne?


Klusjesman gezocht in Deurne, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? De prijs die je betaalt, hangt compleet van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein werkje in huis? Dan zal het tarief hoogstwaarschijnlijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een gehele renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere karwei? Dan kunnen de tarieven hoger liggen. Hoe dan ook, het inschakelen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Deurne


Een klusjesman Deurne die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De prijzen variëren op basis van de opleiding die de klusjesman gedaan heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen verrichten, maar hier ook een hoger tarief voor hanteren. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag tarief aanrekent, zul je zeker iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan doen.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomstige kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal ongetwijfeld vervoerskosten vragen en kosten voor het gereedschap, liggend aan de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het schilderen of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Deurne af te spreken. Zo weet je dus ten alle tijden wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Deurne voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Deurne: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Deurne in te zetten? Dan zijn er talrijke zaken waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Deurne je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft ontvangen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inzet voor je klusjes Deurne.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de expertise van de klusjesman in Deurne. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het verrichten van gespecialiseerde werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand inschakelen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je opdracht zo goed mogelijk uitgevoerd. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw karwei. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inzet.
 
Een klusjesman Deurne oproepen op Ring Twice is eenvoudig! Plaats jouw werk op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Deurne. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Deurne van Ring Twice.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden